FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miden
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miden » 28 mar 2016, 21:30

Negativno iskustvo sa Ješicem, ali smo zato uboli sa Jarnijem, Uscuplicem i Kodrom.
Das Ist Walter

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 mar 2016, 21:31

PitarBordo je napisao/la:
slika
Čestitke na ljubileju. :salut:
Hvala sto si se sjetio bracika moj,
Puno mi znaci :mrgreen: :salut:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 mar 2016, 21:32

zlo87 je napisao/la:Matej Delač vraća se u FK Sarajevo! Vijest je to koja će sasvim sigurno obradovati navijače Bordo ekipe. Nakon povrede koju je zadobio prošle jeseni u prijateljskom susretu protiv FK Novi Pazar odigranoj u Mostaru, Delač je operisan u Londonu, a nakon što je proteklih nekoliko mjeseci proveo na rehabilitaciji pod nadzorom ljekara Chelseaja, hrvatski golman se vraća na Koševo. Delač bi se, kako saznajemo, već do kraja sedmice trebao staviti na raspolaganje Almiru Hurtiću, a svoj ponovni debi na golu Bordo ekipe mogao bi imati već u utakmici protiv FK Radnik.

IDEŠ BEBOOOOOOOOOOOOO
Nadam se da je ovo istina, da se konacno desi nesto pozitivno u moru sivila.
Bahati, bahati Željkan!
1946

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 28 mar 2016, 21:33

Dok ga ne vidim sopstvenim ocima na golu ja ne vjerujem. :stop:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 28 mar 2016, 21:42

Memara je napisao/la:Dobio sam informacije da je molotovljev član uprave, valjda vam je to već svima jasno. Kako sam saznao pokušavaju smiriti situaciju i gurati to sve pod tepih do ljeta.
A ja sam dobi informaciju da si ti sin nihada baljka.
Evo valjda vam je jasno kako je moguce da ovakvu debilnu laž neko može izgovoriti za @malotovljeva
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 mar 2016, 21:43

Mora i on uzeti malo vremena da se vrati u stare dane,nije lahko odmah dobro braniti,a nije utakmice odigrao toliko dugo..
Sabrine mi moje!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 28 mar 2016, 21:44

Konacno jedna lijepa vijest dobro nam dosao Matej daj te ba ljudi malo pozitive **** ga crnjak :opaopa: :opaopa: :opaopa:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 28 mar 2016, 21:55

slika

VRATIJA SE MAT3J!!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 mar 2016, 21:57

Pratim kako to fino se dirigovano piše i smiruje situacija. I ok, treba da se smiri jer je ovoj upravi svakako noga, ni titula ih ne moze spasiti to je vec sada jasno. Ali je zalosno kako naso neki smatraju ovcama. Najgore sto neko napise "daj dokaz". I sad neko da stavi dokaz javno na foruum, da to ode na fb pa na portale bilo bi "zlo kluba" ... i da, postoji za sve crno na bijelo jadovi dani! Mislite da ste najpametniji a pola lige vas levati. Mislite da ste najpametniji a za kamp vas vuku za nos. Mislite da ste najpametniji a menadzeri vam uvale tri ozlijeđena igraca od kojih dvojica ne mogu se oporaviti ni operacijom a jedan je operisan pa se nije ni oporavio a otisao! A ugovori sve trojice su bili dovoljni da dovedemo Subića ili Grahovca a evo sada i malog Redzica.
O tome koliko su uzeli ostali igraci za raskide ugovora necu, ali vas obavjestavam da na ljeto ce klub se morati rijesiti igraca koji su dosli zimus morati raskidati ugovori jer su stranci i nisu kvalitet ni za akademije. I opet jovo na novo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 mar 2016, 22:00

Na ljeto je rekonstrukcija tima, ako Dino ostane, kaze da Emerson i nekako, al' Cezar katastrofa...
I da rade na tome da Harba(majstor) ostane al skupi mu papiri...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 mar 2016, 22:00

Ne znam zasto se zamarate sta misle 2-3 lika. Vec je jasno da ce na kraju sezone biti cistka u klubu. Krenuvsi od UO pa do direktora. Nebitno je svakako sta se pise na forumu, bitno je sta kazu navijaci na stadionu. Bila titula ne bila na kraju sezone je noga svima. Sad se treba okrenuti utakmica protiv Borca.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 mar 2016, 22:10

Cuj rekonstrukcija tima na ljeto, pa zar nije sad nedavno bila ta rekonstrukcija :shock:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 28 mar 2016, 22:11

FrancescoTotti je napisao/la:Cuj rekonstrukcija tima na ljeto, pa zar nije sad nedavno bila ta rekonstrukcija :shock:
:nene:
Sad ide rekonstrukcija rekonstrukcije :hmmmmm:
IDEMO PONOVO!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 mar 2016, 22:17

FrancescoTotti je napisao/la:Cuj rekonstrukcija tima na ljeto, pa zar nije sad nedavno bila ta rekonstrukcija :shock:

Hehehe, haman je tako kod nas...
Al' valjda su shvatili ljud iz uprave šta ih je košt'o Ješić i ekipa :D
Došlo iz guzice u glavu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 mar 2016, 22:21

Rekonstrukcija rekonstrukcije AHAHAHHAH

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2016, 22:23

Lakoste je napisao/la:Ne znam zasto se zamarate sta misle 2-3 lika. Vec je jasno da ce na kraju sezone biti cistka u klubu. Krenuvsi od UO pa do direktora. Nebitno je svakako sta se pise na forumu, bitno je sta kazu navijaci na stadionu. Bila titula ne bila na kraju sezone je noga svima. Sad se treba okrenuti utakmica protiv Borca.
Ostala ova uprava ili ne, ovo boldirano u buducnosti treba da bude najmanje bitno. Treba da prestanemo biti mahalski klub konacno, da pustimo ljude u klubu (ove ili bilo koje druge ponavljam) da rade svoj posao. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 28 mar 2016, 22:27

MartinSco je napisao/la:

Aaaaaaaaaj :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Gori smo od SDA ocam. :bow:
Samo Saraj'vo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 mar 2016, 22:28

Sabinho je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Ne znam zasto se zamarate sta misle 2-3 lika. Vec je jasno da ce na kraju sezone biti cistka u klubu. Krenuvsi od UO pa do direktora. Nebitno je svakako sta se pise na forumu, bitno je sta kazu navijaci na stadionu. Bila titula ne bila na kraju sezone je noga svima. Sad se treba okrenuti utakmica protiv Borca.
Ostala ova uprava ili ne, ovo boldirano u buducnosti treba da bude najmanje bitno. Treba da prestanemo biti mahalski klub konacno, da pustimo ljude u klubu (ove ili bilo koje druge ponavljam) da rade svoj posao. ;)
znaci barselona je mahalski klub kada su cini se rajkarda nogirali sa bijelim zastavicama?
Ili real madriD?

na zalost, uprava da je SLUSAALA navijace mnogo toga se ne bi desilo sto se desilo, ili su navijai dovelu dzeku i facu u vip, a jesica za reenera i potpisali ugovore sa ikadneom, stepanovom i alispahicem? :stop:

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 28 mar 2016, 22:29

PitarBordo je napisao/la:
MartinSco je napisao/la:

Aaaaaaaaaj :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Gori smo od SDA ocam. :bow:

Triput sjeci jednom Mjeri ! :opaopa:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 mar 2016, 22:31

Varaš se @Lakoste to za forum,neznam dali znas nekoga iz kluba,ali vjeruj da oni uveliko prate situaciju tu.I da se mnogo koraka po tom radilo.Npr za Dzenu je to bilo kada se slušao glas "navijača" a glas istih se čuje kroz forume.Ljudi niste svjesni koliko struja puse i svoje konje hvali i diže i prenosi i upravlja.Vjerujte da se neke stvari javno kažu da bi se mnogi postidili,ovo se vise na info odnosi i ko upravlja sa kime.Nevjerovatno je sta pare sitne rade
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, misstianopenaldo i 38 gostiju.