FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- themaniaks
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Raduje me to za Enisa,brine me samo Bucan na beku i Varea na krilu.Prilika za Basu da se nametne prvom timu,bice zanimljiva nedelja,svi na Grbavicu 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Joj opet Varea na krilo
...

[youtube][/youtube]mavi je napisao/la:Super, da nije ovajsuper je napisao/la:danas sam bio na treningu i mislim da je ovaj sastav 100% za nedelju
antolovic,desno sejo bucan,lijevo zeljkovic,stoperi bogdanovic i kosoric,zadnji vezni su enis sadikovic i tomic,prednji vezni damir sadikovic,lijevo je varea a desno basa i u spicu bajic
znal neko nesto vise o ovom napadacu sto se prikljucio jucer,mislim da se hadzic preziva,igrao nekad za juniore olimpika i bio negdje vani...pozzz
http://www.transfermarkt.co.uk/irfan-ha ... ler/197881" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo kad je igrao za juniore Olimpika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ne može Amar bez visokih sidraša!
Opet na staro, 4-2-3-1 ... ´ajde, možda bude valjao, ne izgleda loše na videu.
Drago mi je zbog Enisa i Baše, Enisa pogotovo jer je igrama zaslužio a Baši treba prostora, ne može na klupi ništa pokazati. Brao!
Situacija oko Nuspahića me pravo brine ... 
Varea Krilo ...
Jednostavno ga uništavaju!
Bučan na desnom beku ne može biti gori od Benjine trenutne forme, mada, ako me dobro sjećanje služi da je par puta, kad je igrao tu poziciju, loše odigrao.

Drago mi je zbog Enisa i Baše, Enisa pogotovo jer je igrama zaslužio a Baši treba prostora, ne može na klupi ništa pokazati. Brao!

Varea Krilo ...

Bučan na desnom beku ne može biti gori od Benjine trenutne forme, mada, ako me dobro sjećanje služi da je par puta, kad je igrao tu poziciju, loše odigrao.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
do mene je greska ,sejo lijevo-zeljkovic desnoAdviser je napisao/la:Ne može Amar bez visokih sidraša!Opet na staro, 4-2-3-1 ... ´ajde, možda bude valjao, ne izgleda loše na videu.
Drago mi je zbog Enisa i Baše, Enisa pogotovo jer je igrama zaslužio a Baši treba prostora, ne može na klupi ništa pokazati. Brao!Situacija oko Nuspahića me pravo brine ...
Varea Krilo ...![]()
Jednostavno ga uništavaju!
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Pet je kandidata za novog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a to su Vahid Halilhodžić, Amar Osim, Robert Prosinečki, Mehmed Baždarević i Faruk Hadžibegić.
Mnogi se nude, zvanično i nezvanično, ali u narednim danima obavit ćemo detaljne razgovore s potencijalnim kandidatima istaknuo je Denijal Pirić, tehnički direktor Fudbalskog saveza BiH...
Mnogi se nude, zvanično i nezvanično, ali u narednim danima obavit ćemo detaljne razgovore s potencijalnim kandidatima istaknuo je Denijal Pirić, tehnički direktor Fudbalskog saveza BiH...
Od tih pet prijedloga jedan je manje a to je Vaha. Prosinecki ne moze biti radi drugih razloga jer nasi u savezu nece dici ruku za njega.... Sve ostalo se svodi na tri imena ali mislim da nece ni Bazdarevic proci od celnika manjeg entiteta... Tako da ce biti izmedju Osima i Farukaadi93 je napisao/la:Pet je kandidata za novog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a to su Vahid Halilhodžić, Amar Osim, Robert Prosinečki, Mehmed Baždarević i Faruk Hadžibegić.
Pored Tomića, izgleda da nas napušta još i Kvesic...
Dobro si to rekao, garant će tako i biti. Ne znam, samo da ne postave opet Faruka pa makar i Amar bio.Alleenn je napisao/la:Od tih pet prijedloga jedan je manje a to je Vaha. Prosinecki ne moze biti radi drugih razloga jer nasi u savezu nece dici ruku za njega.... Sve ostalo se svodi na tri imena ali mislim da nece ni Bazdarevic proci od celnika manjeg entiteta... Tako da ce biti izmedju Osima i Farukaadi93 je napisao/la:Pet je kandidata za novog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a to su Vahid Halilhodžić, Amar Osim, Robert Prosinečki, Mehmed Baždarević i Faruk Hadžibegić.

Očekivano! Vjerujem da bi im se i Benjo mogao pridružiti ako ispadne bilo kakva ponuda. Mi sad, istog trena, da vratimo sve dugove i da počnemo graditi ekipu, ne bi je napravili za tri sezone.adi93 je napisao/la:Pored Tomića, izgleda da nas napušta još i Kvesic...

Ako idu za neko obeštećenje onda uredu, a ako idu za kikiriki onda jedan veoma veoma loš potez.adi93 je napisao/la:Pored Tomića, izgleda da nas napušta još i Kvesic...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
kako ces dobiti veliko obestecenje kad obojici ugovor istice za 6 mjeseci ?FaraonTM je napisao/la:Ako idu za neko obeštećenje onda uredu, a ako idu za kikiriki onda jedan veoma veoma loš potez.adi93 je napisao/la:Pored Tomića, izgleda da nas napušta još i Kvesic...
Vjerovatno je u pitanju simbolično obeštećenje.
Svima, ako je vjerovati http://www.transfermarkt.com/fk-zeljezn ... erein/2573 ističu ugovori 30.06.2015. Biće živo na pauzi!Tomić
Kvesić
Čolić
Bučan
Zeljković
Stanić
Hasanović
E. Sadiković
Nuspahić
Kašić
Hiroš ...
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 19 nov 2014, 19:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Puno su oni Zelju zaduzuili. A Zeljo ih je zauzvrat afirmisao. Ako iz ova dva transfera, tj potencijalna transfera uzmemo 500 hiljada maraka ja sam zadovoljan. Pare su iza brojeva 6,18,8,20 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
pare mozemo samo zaraditi od memije, bajica, i sadikovica, to je trenutna situacija. tomo ce vjerovatno otici za simbolicnu cifru ali nece ici ako ne bude njega ponuda zadovoljila to je sigurno. to isto vazi za kvesu.
ne znam sta se desava, ali struka stvarno nije normalna s nusphicem, moraju ga stavljati od pocetka da igra..

ne znam sta se desava, ali struka stvarno nije normalna s nusphicem, moraju ga stavljati od pocetka da igra..

Ako stvarno izaberu Hadžibegića za selektora pored Meše i Amara a da napomenem da su do sada iz F K Sarajevo več bili selektori 2x Muzurović, več jednom Hadžibegič, Mušović, Pirić, Sušić a iz Želje niko odnosno samo Smajlović i to kao V D par utakmica bukvalno bi i predsjedništvo kluba i Manijaci trebali objaviti zvanični bojkot reprezentacije. Zamislite samo da se ovo događa Zvijezdi u Srbiji ili Dinamo u Hrvatskoj šta bi bilo.
-
- Kontakt:
Određene cijene karata za susret sa Čelikom
http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... kom/12525/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... kom/12525/" onclick="window.open(this.href);return false;
ma kakav hadzibegic, on nije u stanju da vodi 3. francusku ligu, a ne reprezentacijubojamora je napisao/la:Ako stvarno izaberu Hadžibegića za selektora pored Meše i Amara a da napomenem da su do sada iz F K Sarajevo več bili selektori 2x Muzurović, več jednom Hadžibegič, Mušović, Pirić, Sušić a iz Želje niko odnosno samo Smajlović i to kao V D par utakmica bukvalno bi i predsjedništvo kluba i Manijaci trebali objaviti zvanični bojkot reprezentacije. Zamislite samo da se ovo događa Zvijezdi u Srbiji ili Dinamo u Hrvatskoj šta bi bilo.

-
- Kontakt:
Adzem stalno experimentise sa lijevim krilom, al kad pogledas pa mi ni nemamo nekoga ko je trenutno spreman za tu poziciju. Ili se mozda neko na treninzima pokazuje kao dobar. Ja nemam uvid. Ovo je vise kao pitanje nego konstatacija.
bojamora je napisao/la:Ako stvarno izaberu Hadžibegića za selektora pored Meše i Amara a da napomenem da su do sada iz F K Sarajevo več bili selektori 2x Muzurović, več jednom Hadžibegič, Mušović, Pirić, Sušić a iz Želje niko odnosno samo Smajlović i to kao V D par utakmica bukvalno bi i predsjedništvo kluba i Manijaci trebali objaviti zvanični bojkot reprezentacije. Zamislite samo da se ovo događa Zvijezdi u Srbiji ili Dinamo u Hrvatskoj šta bi bilo.
nek izaberu koga hoce samo ne Amara,nama je potrebniji
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Cestitam na 1921. postugavran je napisao/la:bojamora je napisao/la:Ako stvarno izaberu Hadžibegića za selektora pored Meše i Amara a da napomenem da su do sada iz F K Sarajevo več bili selektori 2x Muzurović, več jednom Hadžibegič, Mušović, Pirić, Sušić a iz Želje niko odnosno samo Smajlović i to kao V D par utakmica bukvalno bi i predsjedništvo kluba i Manijaci trebali objaviti zvanični bojkot reprezentacije. Zamislite samo da se ovo događa Zvijezdi u Srbiji ili Dinamo u Hrvatskoj šta bi bilo.
nek izaberu koga hoce samo ne Amara,nama je potrebniji

FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: alacious, mamonelafo, NazorUso i 45 gostiju.