nastrojeni21 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 21:22
Zutti je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:39
Tatamata1946 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:18
Smijem se kladiti da ce prije kompletnu Grbavicu i jug i zapad napraviti i natkriti a da na Kosevu nece nista natkriti
Pa naravno da će tako biti. Država gradi stadion režimskom klubu, a pošto mi nismo režimski klub patit ćemo se još dosta godina sa stadionom.
Mrsko mi čitati ove gluposti pa samo da pitam, jel piše i da je Domorocki u zatvoru završio?

Ljudi uredno prešli za par odijela i par nekih sitnica (nismo mi krivi što ste se uvijek jeftino i lahko prodavali), a od toga stvoreni mitovi... Što je najgore od svega tog Domorockog ste par godina kasnije istjerali iz kluba jer se zalagao za vjersku slobodu ili tako neke budalaštine.
NoDi80 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:45
Zutti je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:39
Tatamata1946 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:18
Smijem se kladiti da ce prije kompletnu Grbavicu i jug i zapad napraviti i natkriti a da na Kosevu nece nista natkriti
Pa naravno da će tako biti. Država gradi stadion režimskom klubu, a pošto mi nismo režimski klub patit ćemo se još dosta godina sa stadionom.
Ne seri sviju ti
Igrate na gradskom stadionu sve ste prostorije zauzeli, nista ne ulazete, nista ne placate, nista ne pokrecete sami i normalno da necete nista dobiti vise od koristenja tog stadiona
Zeljeznicar mora uplatiti preko 2 miliona da bi uopste ista poceli raditi, tako da glupa ti je prica
Zamjenite stolice sami, mozda neko i dodje ulozi nesto
Ovako sve hocete na gotovo
Kurcite se nekim avionima igracima iz juzne amerike i velikim platama, a blato vam na tribinama
Uprava vam ne izlazi iz hotela i restorana
Do sad ste mogli natkrit sta para bacate
Čim nam poklone stadion, kao što su vama, mi ćemo ga srediti bez da nam više marku poklone. Časna pitarska.