Čuo sam da ih ima i po selimaDex je napisao/la:
Mi imamo HDZA i bogami oko 50 kladionica u cijeloj općini
![]()

Kad ćeš mi dati neke smjernice da što brže počnem koristiti hrvatski jezik u svakodnevnoj uporabiHigh je napisao/la:...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Čuo sam da ih ima i po selimaDex je napisao/la:
Mi imamo HDZA i bogami oko 50 kladionica u cijeloj općini
![]()
Kad ćeš mi dati neke smjernice da što brže počnem koristiti hrvatski jezik u svakodnevnoj uporabiHigh je napisao/la:...
rio_Ferdy88 je napisao/la:Sreća pa nema albanaca na forumuTribalian je napisao/la:Pekare su isto veliki problem.
Poslije Sabahudinovog koncerta u Sarajevu.Besic je napisao/la:Kad ćeš mi dati neke smjernice da što brže počnem koristiti hrvatski jezik u svakodnevnoj uporabiHigh je napisao/la:...
Pa kad smo vec kod mentalnog sklopa.. ja bih se zapitao kakav je tvoj s obzirom na generalizovanje. Cuj automatski si olos ako si u kladionici u kafani? Znaci akademski obrazovani gradjani, humanitarci, ljudi sa po troje zdrave i pametne dijece.. uglavnom, normalni i pametni ljudi, kada predju odredjeni prag(ne figurativno, nego bukvalno) postaju olosi. Krajnje zanimljivo.BenjooJutub je napisao/la:Znam da su mi roditelji uvijek srali kad bi me vidjeli u kladionici, jer znaju kakav se ološ okuplja po kladionicamamadridist je napisao/la:A nije to bas tako.Nerminovic je napisao/la:
Kolio ja znam, nije se jos desilo da tip dodje iz kladionice i ubije zenu ili djecu ili napravi saobracajku i unesreci nekoga za cijeli zivot zato jer je promasio kerove ili tiket,
alkohol pak je uzrocnik okeana belaja i nemojmo se pravit pametni samo zato jer je sad popularno pisat po kladionicama.
Hiljadu puta su gori kafici koji toce alkohol maloljetnim a da ne spominjem kurvine sinove koji lahke i teske droge cine dostupnim svima...
Isto tako bi mi srali kad bi čuli da sam igrao bilijar u lokalnoj kafani. Tako da, isto ti dođe. Na oba mjesta se skupljaju ljudi istog ili sličnog mentalnog sklopa.
Samo s mesom bajo.Dex je napisao/la:
Kad im kažem, burek sa sirom, oni se šokiraju, a najnormalniju narudžu dao![]()
Ok uskoro ćemo postati i najdeblja nacija u Evropi
Ko zna sta bi mu rekli da su videli ono.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sreća pa nema albanaca na forumuTribalian je napisao/la:Pekare su isto veliki problem.
Odlazak u kladionicu je vid slobodne volje, na tebi je da odlucis da li ides tamo ili ne. Politicari su mnogo veci problem od kladionica jer da su ljudima omogucili normalan zivot dostajan modernog coveka mnogo bi bio manji broj onih koji idu da okusaju srecu u navedenim objektima.Unofficialpage je napisao/la:
Možda ti i nisi sad. Samo napisano da političari srećom to ne rade je za mene jedan vidi opravdanja nećeg, u ovom slučaju kladionica. Možda s moje strane i pogrešno skontano ali imam takav utisak.
Pa ako sam glup toliko da me neko drugi na nesto navede onda i zasluzujem da propadam.. nema to veze sa drustvom i nikako ne stetim istom, ti ljudi sto na bingo sve daju su i onako najnizi sloj drustva i taj sloj je sastavni dio svakog drustva i u svakom drustvu ga imas, a na kraju krajeva oni porezom doprinose ostatku drustva nikako ga ne unistavaju..Unofficialpage je napisao/la:Možda ti i nisi sad. Samo napisano da političari srećom to ne rade je za mene jedan vidi opravdanja nećeg, u ovom slučaju kladionica. Možda s moje strane i pogrešno skontano ali imam takav utisak.Tribalian je napisao/la:Ko opravdava koje zlo?Unofficialpage je napisao/la: Ovo i jest problem našeg društva, jedno zlo opravdamo drugim Da, uništavaju. Ali i mi sami uništavamo, zato što im dajemo priliku da rade to što rade.
Zato i kažem neprijetno, i ne vidiš ali uništava. Lanac, vodi sa sobom još nekog i tako u krug. Imaš druga, on tebe navede, ti nekog drugog, i tako redom, da 1-2 uz tog kruga postane teški ovisnik je problem.Momciluk je napisao/la:Malik ba kakvo drustvo nema tu drustva, svako sebi zaradjuje i trosi pare, gleda kako da prezivi dan, nece onaj klosar sto prokocka platu i penziju nikako meni i drustvu naskodit nego samo sebi jer ce ostat gladan.. svako sebe nek gleda i tako je najbolje sta me boli qrac za likove koji sve prokockase na yebeni bingo, trebam ih zalit il sta?
Bojim se da će moja pripadnost etniji doći u pitanje ako se nastavim orgijat po koncertima prekodrinskih glazbenika,mada umjetnost ne poznaje granice.High je napisao/la:Poslije Sabahudinovog koncerta u Sarajevu.
Nema razloga za kandžijanjem jer to tematski pripada poetici ratnog, tj. antiratnog pisma o kom sam često pisao, mada je tu najbolje pisao Tvrtko Kulenović i Vlado Mrkić.Besic je napisao/la:Bojim se da će moja pripadnost etniji doći u pitanje ako se nastavim orgijat po koncertima prekodrinskih glazbenika,mada umjetnost ne poznaje granice.High je napisao/la:Poslije Sabahudinovog koncerta u Sarajevu.
Smrt u muzeju moderne umjetnosti - tvoja recenzija? da li knjiga zaslužuje kanđijanje ili ne?
Imate li burek sa mesom i jogurt?DANTES je napisao/la:@Dex je dakle srbijanac. Ču burek sa sirom? Sirnica ybt sirnica..
Nimalomadridist je napisao/la:Imate li burek sa mesom i jogurt?DANTES je napisao/la:@Dex je dakle srbijanac. Ču burek sa sirom? Sirnica ybt sirnica..
Nemamo jogurta.
U redu onda burek sa sirom i jogurt.
![]()
Ovako isprican vic nije smijesan..
Šta umjetnici rade srijedom uvečer?High je napisao/la:..![]()
Ovako je vic glupDANTES je napisao/la:Nimalomadridist je napisao/la:Imate li burek sa mesom i jogurt?DANTES je napisao/la:@Dex je dakle srbijanac. Ču burek sa sirom? Sirnica ybt sirnica..
Nemamo jogurta.
U redu onda burek sa sirom i jogurt.
![]()
Ovako isprican vic nije smijesan..
I u Hrvatskoj se kaže burek sa sirom isto, valjdaDANTES je napisao/la:@Dex je dakle srbijanac. Ču burek sa sirom? Sirnica ybt sirnica..
Pusti čičište matoro.Dex je napisao/la:
I u Hrvatskoj se kaže burek sa sirom isto, valjda
Jedino što mi zvoni je Gaudijev ključ na toTribalian je napisao/la:Pusti čičište matoro.Dex je napisao/la:
I u Hrvatskoj se kaže burek sa sirom isto, valjda
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Quartararo i 11 gostiju.