Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Hocemo nayebati kad stasa treca generacija dijaspore, koja vise nece imati veze sa BiH osim jednog posjeta godisnje na jeftini odmor.
Ostaje nam Premier Liga- jedan dobar igrac u 20 godina 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Valja mu u Ilijaš na odmor doći majku mu izdajnicku, ušminkanu!Pauk je napisao/la:Ako je istina ovo o Tankovicu...onda samo da znades Muamere...posle karanja nema kajanja
tak tad će Papetovi pozivi Avdukiću, Tinki Vinkiju, Svraki, Kvržiću, Sesaru, itd, biti opravdani i shvaćeniConsigliere je napisao/la:Hocemo nayebati kad stasa treca generacija dijaspore, koja vise nece imati veze sa BiH osim jednog posjeta godisnje na jeftini odmor.Ostaje nam Premier Liga- jedan dobar igrac u 20 godina
Necemo ako nase glavesine u savezu skontaju da i na ovim prostorima uz dobar i posten rad se mogu napraviti igraci.Consigliere je napisao/la:Hocemo nayebati kad stasa treca generacija dijaspore, koja vise nece imati veze sa BiH osim jednog posjeta godisnje na jeftini odmor.Ostaje nam Premier Liga- jedan dobar igrac u 20 godina
Ako mlade reprezentacije ne budu poligon za menadzere i intresne sfere pojedinaca.
Ako prestanemo razmisljati da li ce nam neko treci napraviti pa pokloniti igraca.
Ako savez skonta da ima obavezu i prema ovoj domacoj ligi i ako bude radio na njenom poboljsanju.
Ako se ne budu gurala djeca guzonja i prijatelja na ustrb pravih talenata.
- Goalgetter
- Kontakt:
Otac Sanjina Prcića: Bole nas Sušićeve riječi
http://www.klix.ba/sport/nogomet/otac-s ... /140303086
Zamalo da krene suza...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne zahebajite,ogrijesio se Susic o Prcicu toga je i on svjestan.
1946
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Počeli ste da pretjerujete u branjenju Susica. Nije ni Prcic 100% u pravu što je ovako istupio u javnost, ali nije ni Safet u pravu pozivanjem likova iz Hrvatske i Austrijske lige prije ovog momka. Mogao ga je barem pozvati ne mora ni igrait nek vidi da se računa na njega.
Svi smo toga svjesni, ali to opet ne opravdava poteze Prcića.Head je napisao/la:Ne zahebajite,ogrijesio se Susic o Prcicu toga je i on svjestan.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pretjerano je samo ovo oprastanje od reprezentacije. I gore su nepravde nekim igracima ucinjene, pa nisu napustili repku. Ali da je pogrijesio Pape u ovom slucaju, jeste, ne znam cemu slijepo braniti Susica, kad je ocito da mu je izjava pogresna. 
Haha ma nikakvo iznenadjenje..nemogu da vjerujem da je uspjeo taj obicni nepismeni coban, zvani selektor, da mi omrzi nasu repku..nema vise onog zara kao kad je se uzimalo slobodno pa se maksuz islo u genk, sarajevo, zenicu, pariz, vaduz, zilinu, budimpestu, sloveniju, svicarsku, itd...eto Innsbruck mi pred nosom, a ja ne idem na tekmu.. neka Susic samo dalje prca ove papeljubce, neka im prodaje lafine a oni neka svrsavaju na njega, iako znaju da ih pegla..to je nesto poput neke sekte ili onih jehova, gdje vodjea prosipa svakakve nebuloze i cak im prca zene ili mame ili seke, a oni jos uvijek njega gledaju kao Boga..Goalgetter je napisao/la:Otac Sanjina Prcića: Bole nas Sušićeve riječi
Goalgetter je napisao/la:Otac Sanjina Prcića: Bole nas Sušićeve riječi
E tugo tuzna a on poziva HNL-ovce pa kako se na ovo ne iznervirati, kako ublehas ovo smije da radi, kako ga nije sramota
Hajd' ti prati skijanje, ako ti je već Innsbruck pred nosom, onda je i Kitzbühel ili Schladming.ARGUMENT je napisao/la:to je nesto poput neke sekte ili onih jehova, gdje vodjea prosipa svakakve nebuloze i cak im prca zene ili mame ili seke, a oni jos uvijek njega gledaju kao Boga..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bol,tuga, de nek neko pošalje pismo u "Ispuni mi želju"
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Sad igraju na kartu emocija, kad su vidjeli da njegov revolt nije prošao kako su očekivali.adisice je napisao/la:Bol,tuga, de nek neko pošalje pismo u "Ispuni mi želju"
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
Dakle, sve ako...? Nema od toga nista, zivjet cemo od dijaspore dok bude moglo, a onda...pisac je napisao/la:Necemo ako nase glavesine u savezu skontaju da i na ovim prostorima uz dobar i posten rad se mogu napraviti igraci.Consigliere je napisao/la:Hocemo nayebati kad stasa treca generacija dijaspore, koja vise nece imati veze sa BiH osim jednog posjeta godisnje na jeftini odmor.Ostaje nam Premier Liga- jedan dobar igrac u 20 godina
Ako mlade reprezentacije ne budu poligon za menadzere i intresne sfere pojedinaca.
Ako prestanemo razmisljati da li ce nam neko treci napraviti pa pokloniti igraca.
Ako savez skonta da ima obavezu i prema ovoj domacoj ligi i ako bude radio na njenom poboljsanju.
Ako se ne budu gurala djeca guzonja i prijatelja na ustrb pravih talenata.
Prcic je ocigledno ovo napravio zbog poziva Tinu... i neka je!
Fit Tony: I keep my friends close...
Safet, otac Sanjina Prcića koji igra Sochauxu
Samo neki Safeti, Sejadi
Samo neki Safeti, Sejadi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Radi Sušića vam omrzla BiH? Ne pratite je sa onim žarom? Pa za koga vi navijate za BiH ili Sušića? Neki čudan patriotizam. 
Možda ga je Safet trebao zvati, ne kažem da ovaj ne zaslužuje mjesto u repci ali ne sviđa mi se gdje kaže da se oprašta od repke. Kad sad ovako radi, šta će tek radit kad postane stalni (ako postane) igrač u repci. Malo izhitrena izjava...
Možda ga je Safet trebao zvati, ne kažem da ovaj ne zaslužuje mjesto u repci ali ne sviđa mi se gdje kaže da se oprašta od repke. Kad sad ovako radi, šta će tek radit kad postane stalni (ako postane) igrač u repci. Malo izhitrena izjava...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovo je sustina Prcicevog slucaja. I on i selektor su pretjerali u svojim izjavama.Goalgetter je napisao/la:Pretjerano je samo ovo oprastanje od reprezentacije. I gore su nepravde nekim igracima ucinjene, pa nisu napustili repku. Ali da je pogrijesio Pape u ovom slucaju, jeste, ne znam cemu slijepo braniti Susica, kad je ocito da mu je izjava pogresna.
Ruku na srce, on trenutno nema mjesta u nasoj reprezentaciji, na toj poziciji koju on igra smo najbolje pokriveni. Za naredni kvalifikacioni ciklus bi se vec trebalo racunati na njega.
Iskreno se nadam da ce se ove nesuglasice vrlo brzo rijesiti. Ja u Sanjinu vidim Misketovog nasljednika, vjerujem i nadam da ce on dostignuti taj nivo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jest kod Jagodića jer ga je ovaj i pozvao ali to je njemu poniženje sada doći na okupljanje mlade reprezentacije.Meni je drago za Bešića da je se odazvao i on garant ide u Brazil a ovaj plačo nek i dalje preko medija pravi pritisak dobro će proći sa timVirtu4l je napisao/la:Sad igraju na kartu emocija, kad su vidjeli da njegov revolt nije prošao kako su očekivali.adisice je napisao/la:Bol,tuga, de nek neko pošalje pismo u "Ispuni mi želju"
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA