nesto se tu onda kuhaUrbyEmanuelson je napisao/la:GdS: "Abate blizu potpisa za Zenit".
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ljudi ko je odavde maloprije kopirao moj post na fb na jednu temu o MILANU ,da nisi ti Urby 
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Cuj Zaccardo,filozofija im pomladjivanje kluba, ne odgovaraju im neki dobri igraci jer eto imaju iznad 23 godine,a dovode mi nekog didu od 32 godine
I to kakav igrac,ne valja klincu,da ista valja ne bi igrao u Parmi. Nije da podcjenjujem,ali igrac koji je za svoje karijere promijenio klubove kalibra Palermo,Parma ili Bologna i koji nije uspio preci na neku vecu razinu,to mi sve govori
Stvarno zalosno sta nam uradise od kluba,nisu u stanju izdvojiti je*enih 18 miliona za Kaku ili za bilo koga drugoga,pa pitam se,gdje su one pare od prodaje Ibrahimovica,Silve i Pata? Vazno da onaj kurvar ima vilu od 70 miliona i bog zna koliko jos nekretnina,ali kada se treba dati milion vise za neko pojacanje,onda se nema.
nema vise smisla sta nam rade od kluba,ovo prodati nekom rusu ili arapu i dovidjenja.
I to kakav igrac,ne valja klincu,da ista valja ne bi igrao u Parmi. Nije da podcjenjujem,ali igrac koji je za svoje karijere promijenio klubove kalibra Palermo,Parma ili Bologna i koji nije uspio preci na neku vecu razinu,to mi sve govori
Stvarno zalosno sta nam uradise od kluba,nisu u stanju izdvojiti je*enih 18 miliona za Kaku ili za bilo koga drugoga,pa pitam se,gdje su one pare od prodaje Ibrahimovica,Silve i Pata? Vazno da onaj kurvar ima vilu od 70 miliona i bog zna koliko jos nekretnina,ali kada se treba dati milion vise za neko pojacanje,onda se nema.
nema vise smisla sta nam rade od kluba,ovo prodati nekom rusu ili arapu i dovidjenja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jos ako strucnjaci Abatea prodaju, e stvarno ste onda u totalno ku*cu 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
ne kontam Bgmimeho-medo je napisao/la:Ljudi ko je odavde maloprije kopirao moj post na fb na jednu temu o MILANU ,da nisi ti Urby
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
vidjet ces bolan kad na kraju dodju i Kaka i Balonjamilanist je napisao/la:nesto se tu onda kuhaUrbyEmanuelson je napisao/la:GdS: "Abate blizu potpisa za Zenit".vidjet ces kad stoka dovede balonju za ogromne pare. a lafo ovamo prica nema se love za kaku il sta ja znam neke mladje dobre igrace
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
ljudi evo izasao clanak na calciomercato.com koji malo pojasnjava situaciju oko transfera u ligi Seria A i sta su u mogucnosti uraditi Milan, Juventus i Inter, ja cu samo ukratko prenijeti ono sto su napisali jer mi ima logike a sad da li je tacno tako ne znam za sigurno, moze neko probati malo istraziti pa iznijeti argumente, dakle ovo je prema tekstu sa stranice Calciomercato.com
ono sto je osnovno jeste da u seria A klubovi Milan, Juve i Inter mogu na osnovu svog poslovanja prema zakonu kupovati u Januaru onoliko koliko prodaju odnosno zarade, jer omjer zarade i obaveza (dugovanja) je 3:1, sto znaci da zarada mora biti 15 mil eura da bi se kupio igrac od 5 mil eura, sto je slucaj sa prodajom Pata i kupovinom Saponare od tacno 5 mil, naravno zato se traze igraci koji se mogu kupiti na osnovu posudbe pa kojima bi se moglo placati u ratama ili slobodni igraci, upravo se to desilo sa Juvetom koji umjesto da kupe odmah Llorentea cekat ce Juni kad mu istekne ugovor da dodje kao slobodan, jer da bi ga sad kupili moraju nekog prodati za nekih 20 mil eura, Inter tek sad moze kupiti nekoga kad je prodao Sneijdera, to je ono osnovno sto se desava sa klubovima u Italiji
dalje naravno postoji mogucnost ubrizgavanja novca u klub od strane vlasnika, u ovom slucaju Fininvest-a sto je mislim ravno nemogucem, i da bi doveli ballotelija odmah za 25 mil moraju prodati nekoga (robinha, abatea, mexesa, emanuelsona) u vrijednosti 75 mil, ili ako man city pristane na rate i posudbu godisnje 5 mil onda postoji velika mogucnost za dovodjenje jer onda bi morali prodati nekoga za 15 mil
mislim da je ovo dosta realno pojasnjenje, i da ima logike u odnosu na ono sto se realno desava sa transferima u Italiji, tako da bih volio cuti i ostala misljenja i vidjenja na ovaj tekst na poprilicno pouzdanoj stranici calciomercato.com
FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
ono sto je osnovno jeste da u seria A klubovi Milan, Juve i Inter mogu na osnovu svog poslovanja prema zakonu kupovati u Januaru onoliko koliko prodaju odnosno zarade, jer omjer zarade i obaveza (dugovanja) je 3:1, sto znaci da zarada mora biti 15 mil eura da bi se kupio igrac od 5 mil eura, sto je slucaj sa prodajom Pata i kupovinom Saponare od tacno 5 mil, naravno zato se traze igraci koji se mogu kupiti na osnovu posudbe pa kojima bi se moglo placati u ratama ili slobodni igraci, upravo se to desilo sa Juvetom koji umjesto da kupe odmah Llorentea cekat ce Juni kad mu istekne ugovor da dodje kao slobodan, jer da bi ga sad kupili moraju nekog prodati za nekih 20 mil eura, Inter tek sad moze kupiti nekoga kad je prodao Sneijdera, to je ono osnovno sto se desava sa klubovima u Italiji
dalje naravno postoji mogucnost ubrizgavanja novca u klub od strane vlasnika, u ovom slucaju Fininvest-a sto je mislim ravno nemogucem, i da bi doveli ballotelija odmah za 25 mil moraju prodati nekoga (robinha, abatea, mexesa, emanuelsona) u vrijednosti 75 mil, ili ako man city pristane na rate i posudbu godisnje 5 mil onda postoji velika mogucnost za dovodjenje jer onda bi morali prodati nekoga za 15 mil
mislim da je ovo dosta realno pojasnjenje, i da ima logike u odnosu na ono sto se realno desava sa transferima u Italiji, tako da bih volio cuti i ostala misljenja i vidjenja na ovaj tekst na poprilicno pouzdanoj stranici calciomercato.com
FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
Evo UrbyUrbyEmanuelson je napisao/la:ne kontam Bgmimeho-medo je napisao/la:Ljudi ko je odavde maloprije kopirao moj post na fb na jednu temu o MILANU ,da nisi ti Urby
Milan je u 2011-2012 godini zaradio 257 miliona eura ,2010-2011 je zaradio 235 miliona eura ,2009-2010 244 miliona eura , 2008-2009 197 miliona eura ,a u 2007-2008 210 miliona eura ,sto znaci da je zarada u prosloj godini bila najveca u odnosu na proslih 5 godina
Zanimljivo je da je Milan zaradio u prosloj godini vise nego Juventus ,ali dobro Juve nije prodavao kljcnje igrace ,plus jos trosili su vise nego Milan ,Juve je u prosloj sezoni zaradio 195,4 miliona eura
Tacno ovako sve je kopirano na fb ,sve i zarez je na istom mjestu i svaka rijec je na istom mjesu ,haman da neko odavde preuzima informacije ,hadje ba neka se javi ko je necu mu nista ,uglavnom znam nadimak mu je Adi ,neka i nama da admina na toj stranici o Milanu da mu malo unaprijedimo rad
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
nisam ja zivota mi
i nemam potrebe da to radim 
Jel' to ona stranica,AC MILAN.......svi mi koji volim ACM?
Cini mi se da nije prvi put,i meni se par puta desavalo da mi je poznat tekst,ono kao da sam ga negdje vec citao
ovdje je izgleda u pitanju uzajamna veza,malo mi kopiramo od njih,malo oni od nas i tako...
Cini mi se da nije prvi put,i meni se par puta desavalo da mi je poznat tekst,ono kao da sam ga negdje vec citao
ovdje je izgleda u pitanju uzajamna veza,malo mi kopiramo od njih,malo oni od nas i tako...
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 24 jan 2013, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
OK UrbyUrbyEmanuelson je napisao/la:nisam ja zivota mii nemam potrebe da to radim
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
pa da,ja ne vidim nista lose u tome da mi neko kopira text i stavlja ga na druge sajtove,nek rade sta hoce,i mi nekad uzimamo tudje,sta ima tu lose 
Al' cudno mi brate sve isto i zarez na istom mjestu mogli su makar nesto promjeniti ,ma nema tu nista lose ,upravu si i mi uzimamo svakak nekada informcije s njihovih stranicaUrbyEmanuelson je napisao/la:pa da,ja ne vidim nista lose u tome da mi neko kopira text i stavlja ga na druge sajtove,nek rade sta hoce,i mi nekad uzimamo tudje,sta ima tu lose
Al' mog'o je makar na kraju teksta napisati by: @meho-medo
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ovo znaci da je forum posjecen i da se uvazavaju misljenja o klubu, sto je jako dobro, ako mene pitatemeho-medo je napisao/la:Al' cudno mi brate sve isto i zarez na istom mjestu mogli su makar nesto promjeniti ,ma nema tu nista lose ,upravu si i mi uzimamo svakak nekada informcije s njihovih stranicaUrbyEmanuelson je napisao/la:pa da,ja ne vidim nista lose u tome da mi neko kopira text i stavlja ga na druge sajtove,nek rade sta hoce,i mi nekad uzimamo tudje,sta ima tu lose
Al' mog'o je makar na kraju teksta napisati by: @meho-medo
Taj Adi redovno odavde uzima tekstove i postove,neki dan je isto uradiomeho-medo je napisao/la:Evo UrbyUrbyEmanuelson je napisao/la:ne kontam Bgmimeho-medo je napisao/la:Ljudi ko je odavde maloprije kopirao moj post na fb na jednu temu o MILANU ,da nisi ti Urby
Milan je u 2011-2012 godini zaradio 257 miliona eura ,2010-2011 je zaradio 235 miliona eura ,2009-2010 244 miliona eura , 2008-2009 197 miliona eura ,a u 2007-2008 210 miliona eura ,sto znaci da je zarada u prosloj godini bila najveca u odnosu na proslih 5 godina
Zanimljivo je da je Milan zaradio u prosloj godini vise nego Juventus ,ali dobro Juve nije prodavao kljcnje igrace ,plus jos trosili su vise nego Milan ,Juve je u prosloj sezoni zaradio 195,4 miliona eura
Tacno ovako sve je kopirano na fb ,sve i zarez je na istom mjestu i svaka rijec je na istom mjesu ,haman da neko odavde preuzima informacije ,hadje ba neka se javi ko je necu mu nista ,uglavnom znam nadimak mu je Adi ,neka i nama da admina na toj stranici o Milanu da mu malo unaprijedimo rad
Ja sam se izbrisao iz te grupe jer su me nervirali retardirani postovi i statusi.
bolje da su samo dali mesbaha nego sto su ovog uzimali
- francobaresi
- Kontakt:
Previše dajete pažnje tom Zaccardu , pa lik najvjerovatnije neće nikad' ni igrati u prvih 11 .
Najvjerovatnije da će imati sudbinu igrača kojeg će i zamjeniti u Milanu .
Najvjerovatnije da će imati sudbinu igrača kojeg će i zamjeniti u Milanu .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Zaccardo dolazi jer Abate je na izlaznim vratima,vrlo moguc odlazak u Zenit.
eno izderali su neko gozzano 10:0 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.