Slazem se s tim, ali opet, nije on to sam bez njihovog znanja i odobrenja mogao raditi. Kada je Ibrak tek usao u klub, mnogo ljudi je Dini, Edisu i ostalim ukazalo na njegovu prošlost, kako nije dostojan naseg kluba. Ako se sjetite u pocetku je odmah bio pritisak da se Ibrak istjera iz kluba. Tada je Dino okupio udarnu ekipu Hordi na sastanak sa Ibrakom gdje je njima predočeno da F.K. Sarajevo ne može biti prvak bez njegovih poznanstava, veza i slično. Kako ima odlične veze u savezu i da bi bez njega imali problema sa sudijama, koje bi nas klale lošim suđenjem i slično...bordobijeli je napisao/la:ova uprava je napravila jednu kardinalnu grešku a to jee Abdulah Ibrakovic , on je vukao ove poteze sto sad uprava ispašta .
Lično sam čitao poruke koje su bliska Dinina raja slala njemu gdje su mu pisali šta će nam taj papak, kriminalac, palili mu auta u Zenici, svaki klub zavio u crno, on je samo odgovarao sa smajlicima koji namiguju i tako...
Greška je i to što su nakon Tanovog preuzimanja kluba počeli sa pričama milioneri sa Koševa, ova liga je prekucana, želimo da igramo regionalnu, bolji smo od Partizana i slično...time su privukli more sumnjivih ljudi oko kluba koji su namirisali pare, milione, kamione, koje mi ustvari nismo nikad ni imali da se razumijemo. To što nam je vlasnik miljarder uopšte ne znači da mi na računu imamo neke enormne cifre. Nama se nulirana dugovanja, uložilo se u kamp i to je to...e sad što se od para od kampa ulagalo u tim i instant uspjeh je već druga priča. Dosta loših poteza je tu bilo, naravno bilo je i dobrih jako i moglo bi se o ovome vaziti satima. Ipak u svemu treba pamtiti lijepo, a to je da nam je ova uprava donijela titulu i kup i svojim poznanstvima dovela Tana. Smatram da su oni svoj maksimum učinili i da je vrijeme za drugu garnituru, a ko bi u njoj trebao da bude reći će nam Amidža i njemu bliski ljudi.
Mi naravno treba da se uhvatimo šalova, grla, dlanova i pravac prvo Banja Luka, pa onda i ostale utakmice, da ekipi damo podršku u borbi za Evropu, jer nam je plasman u istu itekako bitan!