HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 apr 2015, 17:50

Velež je bio uredak sistema tog vremena gdje je parazitirao na sponzortvu mostara i citave regije bez alternative a sad kad trebate sami da napravite novac pokrice vam je proslost.Jedan je jedini u snu i na javi...

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 27 apr 2015, 19:22

Bolan svaki penal je bio a i ovo protiv Zelje je sumnjivo sto nije svirano,u Spanjolskoj sudija pogura velikane Barcu i Real pa tako i suci gledaju drukcije kada sude velikanu bh nogometa Zrinjskom ,to se uvijek znalo,velikani su velikani! :opaopa: :guz:
Maletic je izgubio snagu jer ima 87 godina i samo je gledao kako ce se baciti ,Graovac ukopan ko spomenik Emine !
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 apr 2015, 19:40

Bola,da su nam svirali dva penala protuliv zelje bilo bi ih 9 i sad bi se titula slavila.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 apr 2015, 19:44

Bola,da su nam svirali dva penala protiv zelje bilo bi ih 9 i sad bi se titula slavila.

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 27 apr 2015, 22:31

Jao paćenika i ovih "saopštenja" , hajmo sad svi pisat "saopštenja" ako ih napišemo dosta možda budemo prvaci pa nam vrate 4-5 bodova i to je to...
Posebno me ovakve stvari nasmijavaju, oni o sucima o namještanju ali najviše ih boli nema od keša ništa...
Divovi davali novac ali puša dobili za ćevapa za bod... )93' goooooool, pade lova i sad šta ćeš piši "saopštenje" :lol:
I have a dream

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 27 apr 2015, 22:44

westherc je napisao/la:Jao paćenika i ovih "saopštenja" , hajmo sad svi pisat "saopštenja" ako ih napišemo dosta možda budemo prvaci pa nam vrate 4-5 bodova i to je to...
Posebno me ovakve stvari nasmijavaju, oni o sucima o namještanju ali najviše ih boli nema od keša ništa...
Divovi davali novac ali puša dobili za ćevapa za bod... )93' goooooool, pade lova i sad šta ćeš piši "saopštenje" :lol:

Kome smeta euro livada? :urnebes: :urnebes:
Pa odmah su trebali dobiti crveni u trecoj sekundi,onakav pocetek nisam vidio jos od utakmice Orasje Zrinjski kada je Baka odveo igrace u svlacionicu,onaj Jankovic meni se cini bradati napravio je jedno 20 prekrsaja,nas Muminovic takodjer zreo za crvenog kada je vratio Blagojevicu,otpilo mu nogu,no sudija kriv da je velezovog krkana odmah poslao u 2. sekundi malo bi se smirili! :mrgreen:
Da je Nikolic igrao od pocetka uvalili bi nasi barem jos jedan gol,Kreso jednostavno ne moze igrati vise ovaj nivo,njihova sreca sto igramo na oba fronta pa moramo se malo cuvati u malim utakmicama!
I priopcenje u stilu spominju"samoproglaseni velikani" pa ako trostruki prvak zrinjski i viserostruki prvaci Zeljo i Sarajevo kao i dvostruki prvaci Sirokobrijezani nisu velikani onda je to ocigledno Velez iz Vrapcica sa svojim najboljim uspjehom prosle godine i 5. mjestom koje je odjeknulo u skandinavijskim zemljama!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 28 apr 2015, 09:47

Da mi caca naprav i naki faul u drugoj sekundi iskljcio bi ga.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 apr 2015, 11:56

Dogodilo se na današnji dan :)
28.04.2013 god. HŠK Zrinjski je izgubio na svom terenu u 25. kolu PLBiH od NK Čelik rezultatom 0:2 i od tada naš tim nema poraza na domaćem terenu u okviru Premijer Lige, gdje smo nanizali 29 utakmica bez poraza u Mostaru...
DVIJE GODINE SMO BEZ PORAZA NA NAŠEM STADIONU U PLBiH ... Bravo momci... :clap: :clap:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 28 apr 2015, 18:17

I priopcenje u stilu spominju"samoproglaseni velikani" pa ako trostruki prvak zrinjski i viserostruki prvaci Zeljo i Sarajevo kao i dvostruki prvaci Sirokobrijezani nisu velikani onda je to ocigledno Velez iz Vrapcica sa svojim najboljim uspjehom prosle godine i 5. mjestom koje je odjeknulo u skandinavijskim zemljama![/quote]

zaboga zar je sarajvo visestruki prvak,u soku sam :nene:
Einigkeit und Recht und Freiheit

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 28 apr 2015, 18:54

Klasicni idioti...

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 28 apr 2015, 22:07

domorocki je napisao/la:I priopcenje u stilu spominju"samoproglaseni velikani" pa ako trostruki prvak zrinjski i viserostruki prvaci Zeljo i Sarajevo kao i dvostruki prvaci Sirokobrijezani nisu velikani onda je to ocigledno Velez iz Vrapcica sa svojim najboljim uspjehom prosle godine i 5. mjestom koje je odjeknulo u skandinavijskim zemljama!
zaboga zar je sarajvo visestruki prvak,u soku sam :nene:[/quote]

Uzeo sam u obzir i osvajanja lige prije BiH tj Yuge,dok neki klubovi nikada nisu osvojili nista ligasko sem druge lige!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 29 apr 2015, 11:58

Danas svi na stadion da pomognemo našim momcima da uđu u finale kupa i tako nastave put ka duploj kruni...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 29 apr 2015, 13:51

Danas uz podršku vjernih navijača idemo prema finalu,ovaj Olimpik je totalno nepredvidljiva ekipa,jedino protiv svojih gradskih rivala spuštaju odmah gaće...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2015, 14:03

domorocki je napisao/la:I priopcenje u stilu spominju"samoproglaseni velikani" pa ako trostruki prvak zrinjski i viserostruki prvaci Zeljo i Sarajevo kao i dvostruki prvaci Sirokobrijezani nisu velikani onda je to ocigledno Velez iz Vrapcica sa svojim najboljim uspjehom prosle godine i 5. mjestom koje je odjeknulo u skandinavijskim zemljama!
zaboga zar je sarajvo visestruki prvak,u soku sam :nene:[/quote]

Uz svo postovanje drug , Sarajevo je najtrofejniji jugoslovenski klub,drugi Velez a treci Zeljo(naravno od timova koji dolaze iz BiH).Ti moras razumjeti da se fudbal igra prije nego sto si ga ti poceo pratiti ili prije nego sto je tvoj klub ostvario neke znacajnije rezultate.Mi imamo samo 2 titule poslije rata sto je ponizavajuci podatak za klub kao sto je Sarajevo ali smo ako nista sa kupovima dobri,njih imamo 5(iako je liga prestiznija od kupa ovo se racuna kao jedini validan trofej pored lige) :mrgreen:
Sve najbolje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bosanskidijamant
Kontakt:

Post Postao/la bosanskidijamant » 29 apr 2015, 18:38

pa da nemate **** prijenos utakmice.. sramota.. onaj pajser naplaćuje neki jadni stream.. sram ga može biti!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 29 apr 2015, 20:28

Šta reći?
Volim te bola'!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 apr 2015, 20:56

Prvo da ovog gore kazem da te stid moze bit. Lik radi to sam, bez pomoci kluba koliko znam i jos bi trebao besplatno jel.. Ako ti je tesko dovojit koju marku za Zrinjski onda mu i ne trebas.

Sto se tice ispadanja, Mili pisat ispisnicu. Nije to samo radi danasnjeg penala ili njegove igre. Vec zbog toga sto on jednostavno ne zna. Ako ciljamo na titulu, taj igrac mora bit daleko od prve postave, a bogami i uvodjenja s klupe. Ocaj zivi!

Igra isto tako nista posebno, pamtim jedino kad se Stevo fulao prazan gol, ostalo nista. Yebat ga, treba ic dalje i slijedi Mladost. Borit se za Europu i titulu, pa sta bude.

Cestitke Olimpicu!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 29 apr 2015, 21:03

Olimpic je trebao proci u finale bez penala jer su bili bolja i jaca momcad na terenu,nasi sve nesto mlako i mlitavu,nerazumljivo,Olimpic jednostavno bolji i iskreno bilo bi mi drago da smo prosli ali i u jednu ruku zao radi momaka iz njihove momcadi koja je stvarno bila na nivou !
Zatvorili bokove,Pero umro u 50 minuti,Blaic podsjetio na "najbolje" dane ,jedino po meni Radeljic odigrao solidno kao i Graovac ostali ispod prosjeka!
Blaic,Petrak,Pehar stvarno nisu za ekipe koja ide na neku titulu !
Sada je i europa upitna,jer raspored je tezak a samo tri iz prvenstva idu na euroscenu!

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 29 apr 2015, 21:30

malo si ti uranio sa tim samo 3 iz prvenstva idu u europu. prijatelju ako široki osvoji idu 4 .

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 29 apr 2015, 21:47

Šteta,
ali nismo zaslužili danas finale,nama ovaj Olimpic jednostavno ne leži...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.