Ja ne znam ko ovdje kroz suze pise postovemadridist je napisao/la:Pa ta statistika vam samo povecava stepen buthurta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ja ne znam ko ovdje kroz suze pise postovemadridist je napisao/la:Pa ta statistika vam samo povecava stepen buthurta
Znam da si skonto i da si se nasmijoBlejzer10 je napisao/la:Ja ne znam ko ovdje kroz suze pise postovemadridist je napisao/la:Pa ta statistika vam samo povecava stepen buthurta
Ne, nivo fudbala kao na terminu.messilla je napisao/la:Dobri su ovi igraci sa pivskim stomacima. Nivo fudbala ko danas na bajramskim turnirima.
kakav bajramski turnir, ovaj kloc Di Stefano nije Zebi ni do koljenamessilla je napisao/la:Dobri su ovi igraci sa pivskim stomacima. Nivo fudbala ko danas na bajramskim turnirima.
Derdiyok je napisao/la:
Haj valjda sad konacno uzmete i neku ligu kad je otisao Kiki a nama udarna veza Gomes-Arthur.madridist je napisao/la:Ahaha, nema od te price nista. To vise ni siroti bartro ne vjeruje.
Rona vas izbriso iz postojanja.
I Luka..
Blejzer10 je napisao/la:jel jedini ja zamišljam ovako druga madridistu dok piše postove nakon kobnog desetog jula?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.