FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Coromandel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Coromandel » 02 apr 2016, 01:55

da se i ja pridruzim selamima za dzemat, a i pozdrav ostaloj braći. pauza se vala oduzila i jedva sam cekao da dodje subota.

nadam se pobjedi, realno...dva razlike.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 02 apr 2016, 07:02

OOOOOOO OOOO ŠTA SE DESILO PA TE LUDO VOLIM SARAJVO..
AAAAAAA AAAAA NIKO NIKADA NEĆE ZNATI ŠTA SE DEŠAVA!!!

Samo pobjeda dolazi u obzir. Nikakvi iksevi, jer igramo protiv ekipe koja se bori za opstanak jbt..

Joj da mi je u svlačionicu prije tekme samo na pet minuta da ih nabrijem, letili bi po terenu.. Dulja će zablistat danas ako Bog da inshAllah, upamtite!!

Sretno Hurtiću i momcima. Mogu oni šta žele, ubijeđen sam u to. Samo je važno da žele pobjedu i da zapnu..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 02 apr 2016, 08:08

Ko zna mozda i pobjedimo ali kao sto @hilmija rece...
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 apr 2016, 08:50

Danas nam je prelomna tekma , Moramo dobit Borac , Najgore sto su se oni doveli u siuaciju da se cupaju pa ce bit svega.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 apr 2016, 09:29

Jel platio Borac dugovanja?

Ma realno nama samo pobjeda igra, nista vise..
Nadam se jbmu da ce i nasi napokon dobro odigrati u pm i zabiljeziti pobjedu

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 apr 2016, 09:46

[youtube][/youtube]
:kafa: :opaopa: :cool:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 apr 2016, 09:47

Zip je napisao/la:Jel platio Borac dugovanja?

Meni ko da su malo bolje igrali zadnju , jos je tanka ta linija ispred odbrane i nemamo nekog Stojceva al trebali bi borbom uzet tri boda jer smo kvalitetniji al samo ako se budemo borili . Nego zna li iko koliko smo mi platili ova dva Brazilca koje je jako tesko nac ovako lose a da su iz Brazila , posebno Cezar . Kakva li je ta liga ianmarska pa je dao on 100 golova . Mozda da Benko nije sjedio na klupi i da Velkovski nije otisao bas zato so je vidio da ce bit klupa , Mozda bi bili u boljoj situaciji . Interesuje me onako sa smo mogli dovest za pare koje smo dali za njih. Uprava je stvarno odradila mizerno tu tranziciju , ok htjeli ste pokusati sa trenerom koji neda pardona al nise mu smjeli dat pored provjerenih igraca koje smo mi mogli uzeti i niko ovdje ne moze rec da Zahirovic nije bio bolji izbor od Emersona , Sevanovic vise manje , al mjesto Cezara mogli smo dovesti mozda Komazeca nazad. Jesic je imo naku svoju viziju predugo je bio van evrope u aaterskom fudbalu i ne mogu ga krivi koliko ove koji nikom nisu dali ovoliku slobodu a dosao je iz Mianmara. Nije mi takodje jasno sto Hurtica nisu ostavili koji je odradio one utakmice sjajno , nista ih ne bi kostalo . Ovako mjeso borba za prvaka i kup , ponizeni ko nikad od Slobode i strahuj za evropu za koju moram rec ima 5 6 ekipa mjesta po kadru.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 apr 2016, 10:11

Ja sam negdje procitao da imaju po 8 milja E platu..
To mi je malo tesko za povjerovati, al sve je moguce...

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 02 apr 2016, 10:14

paulus je napisao/la:

Meni ko da su malo bolje igrali zadnju , jos je tanka ta linija ispred odbrane i nemamo nekog Stojceva al trebali bi borbom uzet tri boda jer smo kvalitetniji al samo ako se budemo borili . Nego zna li iko koliko smo mi platili ova dva Brazilca koje je jako tesko nac ovako lose a da su iz Brazila , posebno Cezar . Kakva li je ta liga ianmarska pa je dao on 100 golova . Mozda da Benko nije sjedio na klupi i da Velkovski nije otisao bas zato so je vidio da ce bit klupa , Mozda bi bili u boljoj situaciji . Interesuje me onako sa smo mogli dovest za pare koje smo dali za njih. Uprava je stvarno odradila mizerno tu tranziciju , ok htjeli ste pokusati sa trenerom koji neda pardona al nise mu smjeli dat pored provjerenih igraca koje smo mi mogli uzeti i niko ovdje ne moze rec da Zahirovic nije bio bolji izbor od Emersona , Sevanovic vise manje , al mjesto Cezara mogli smo dovesti mozda Komazeca nazad. Jesic je imo naku svoju viziju predugo je bio van evrope u aaterskom fudbalu i ne mogu ga krivi koliko ove koji nikom nisu dali ovoliku slobodu a dosao je iz Mianmara. Nije mi takodje jasno sto Hurtica nisu ostavili koji je odradio one utakmice sjajno , nista ih ne bi kostalo . Ovako mjeso borba za prvaka i kup , ponizeni ko nikad od Slobode i strahuj za evropu za koju moram rec ima 5 6 ekipa mjesta po kadru.
Druze vjeruj da su ova dva Brazilca predstavljena kao nešto što ova liga nije vidjela još, barem ih je tako Ješić najavio. Ješić je generalno, tako sam čuo i od igrača, potcijenio ovu ligu. Sve vrijeme je forsirao priču da je za ovu ligu potrebna samo dobra sprema i da nadtrčiš protivnika, taktike ovdje ne postoje. Kako vidimo poprilicno je pogrijesio. Za pare koje dobijaju Brazilci cuo sam samo neke mahalske, ne preko izvora iz kluba, tako da to ne bih ni navodio, jer takve price su obicno i netacne.
Al sad je kasno pricati o prelaznom roku, Ješiću i svemu. Okrenuti se ostatku prvenstva, dati podrsku Hurticu i igracima i to je to. Evropa nek nam bude cilj, sve preko je ravno cudu. Danasnja pobjeda nam to cudo cini manje nemogucim, a sve ispod nas ostavlja u ovoj grcevitoj borbi za Evropu.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 apr 2016, 10:16

Gledam tamo one stremove za sve tekme na onim stranicama ima Slaven Belupo , ima Zeljo . ,a ima kamara tekmi sa nasih ovih liga , ako Arena il Bht il Face prenosi ima link uvjek , al jel moja tv radi nema linka nema sanse , nedaju nikom . A najvise tekmi radi moja v . Da navijam za Svinjski Lisicu i Selju nikad se ne bi moro sekirat iko prenosa. Ono pressto sam se nevirat al su stvarno juden na mojoj tv

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 02 apr 2016, 10:24

paulus je napisao/la:Gledam tamo one stremove za sve tekme na onim stranicama ima Slaven Belupo , ima Zeljo . ,a ima kamara tekmi sa nasih ovih liga , ako Arena il Bht il Face prenosi ima link uvjek , al jel moja tv radi nema linka nema sanse , nedaju nikom . A najvise tekmi radi moja v . Da navijam za Svinjski Lisicu i Selju nikad se ne bi moro sekirat iko prenosa. Ono pressto sam se nevirat al su stvarno juden na mojoj tv
Znaju gdje je najveca baza navijaca i onda tako bukvalno primoraju da uvodis telecomov internet ili televiziju.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 apr 2016, 10:28

ReufHerco je napisao/la:
paulus je napisao/la:

Druze vjeruj da su ova dva Brazilca predstavljena kao nešto što ova liga nije vidjela još, barem ih je tako Ješić najavio. Ješić je generalno, tako sam čuo i od igrača, potcijenio ovu ligu. Sve vrijeme je forsirao priču da je za ovu ligu potrebna samo dobra sprema i da nadtrčiš protivnika, taktike ovdje ne postoje. Kako vidimo poprilicno je pogrijesio. Za pare koje dobijaju Brazilci cuo sam samo neke mahalske, ne preko izvora iz kluba, tako da to ne bih ni navodio, jer takve price su obicno i netacne.
Al sad je kasno pricati o prelaznom roku, Ješiću i svemu. Okrenuti se ostatku prvenstva, dati podrsku Hurticu i igracima i to je to. Evropa nek nam bude cilj, sve preko je ravno cudu. Danasnja pobjeda nam to cudo cini manje nemogucim, a sve ispod nas ostavlja u ovoj grcevitoj borbi za Evropu.
Zna mislim dao sto golova al nasi su tto ipak morali provjeri . Mianmar , Prosjecna tezina covjeka tamo je 60kg . I Brazilci samo sto su Brazilci dobijaju prednost bilo gdje , eno pogle naseg Pjanu da je Emerson slavili bi ga i vec bi bio u realu al ovi i pored te prednosti zavrse u Mianmaru . Kako im to nije bilo sumnjivo . Mislim kad ti onaj lihvar od trenera kaze da igras naivno i u pravu je onda znas da si se zajebo. Benku stavit na klupu na konto onog Cezara za kojeg je i stvarno jest Velkovski Messi . Nisa nisam vidio od covjeka . Jel dao on go ijedan dosad ? Onaj Emerson ko zna sutat lopte al njegova konstitucija nije za kantonalne lige , spor , trom defanzivno nikakav sve sto vezni ne smije bit. Kudili smo onog Stojceva al je tesko nac covjeka sa zadnjim pasom i placem za Cimiroom svaki dan jer je bio toliko dobar da nisam primjecivo kolko je Radovac prosjek.I sa i ako izadjemo u Rvropu sa ovom ekipom , , mi smo kao trebali u roku dvije tri godine se docepat nekih grupa . Da budem posten i jedva kucam ovo al Seljo em je prosle sezone odigro bolje u Evropi jest da je onaj Lecg jaka ekipa , al smo odigrali nista , a ove sezone seljo ima ekipu sa povvoljnim zdrjebom da mzda i dokopaju se grupa. Sav eret na upravu stavljam unazadili su nas priglupim odlukama

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 02 apr 2016, 10:41

19FKS46 je napisao/la:Osmo Bajric nabjlizi klupi.
Avdo Kalajdžič
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 apr 2016, 10:53

paulus je napisao/la: Zna mislim dao sto golova al nasi su tto ipak morali provjeri . Mianmar , Prosjecna tezina covjeka tamo je 60kg . I Brazilci samo sto su Brazilci dobijaju prednost bilo gdje , eno pogle naseg Pjanu da je Emerson slavili bi ga i vec bi bio u realu al ovi i pored te prednosti zavrse u Mianmaru . Kako im to nije bilo sumnjivo . Mislim kad ti onaj lihvar od trenera kaze da igras naivno i u pravu je onda znas da si se zajebo. Benku stavit na klupu na konto onog Cezara za kojeg je i stvarno jest Velkovski Messi . Nisa nisam vidio od covjeka . Jel dao on go ijedan dosad ? Onaj Emerson ko zna sutat lopte al njegova konstitucija nije za kantonalne lige , spor , trom defanzivno nikakav sve sto vezni ne smije bit. Kudili smo onog Stojceva al je tesko nac covjeka sa zadnjim pasom i placem za Cimiroom svaki dan jer je bio toliko dobar da nisam primjecivo kolko je Radovac prosjek.I sa i ako izadjemo u Rvropu sa ovom ekipom , , mi smo kao trebali u roku dvije tri godine se docepat nekih grupa . Da budem posten i jedva kucam ovo al Seljo em je prosle sezone odigro bolje u Evropi jest da je onaj Lecg jaka ekipa , al smo odigrali nista , a ove sezone seljo ima ekipu sa povvoljnim zdrjebom da mzda i dokopaju se grupa. Sav eret na upravu stavljam unazadili su nas priglupim odlukama
Ne spominji upravu, ona je zlatna! Zbog njih klub nema dugovanja , oni su doveli tana, spasili klub od gasenja...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 02 apr 2016, 11:00

Majkl je napisao/la:
19FKS46 je napisao/la:Osmo Bajric nabjlizi klupi.
Avdo Kalajdžič
Zijo Tojaga

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 apr 2016, 11:15

ReufHerco je napisao/la:
paulus je napisao/la:Gledam tamo one stremove za sve tekme na onim stranicama ima Slaven Belupo , ima Zeljo . ,a ima kamara tekmi sa nasih ovih liga , ako Arena il Bht il Face prenosi ima link uvjek , al jel moja tv radi nema linka nema sanse , nedaju nikom . A najvise tekmi radi moja v . Da navijam za Svinjski Lisicu i Selju nikad se ne bi moro sekirat iko prenosa. Ono pressto sam se nevirat al su stvarno juden na mojoj tv
Znaju gdje je najveca baza navijaca i onda tako bukvalno primoraju da uvodis telecomov internet ili televiziju.
Judeni kazem , pravi judeni , Arena to ne radi Bht fAce samo oni

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 apr 2016, 11:19

FrancescoTotti je napisao/la:
paulus je napisao/la: Zna mislim dao sto golova al nasi su tto ipak morali provjeri . Mianmar , Prosjecna tezina covjeka tamo je 60kg . I Brazilci samo sto su Brazilci dobijaju prednost bilo gdje , eno pogle naseg Pjanu da je Emerson slavili bi ga i vec bi bio u realu al ovi i pored te prednosti zavrse u Mianmaru . Kako im to nije bilo sumnjivo . Mislim kad ti onaj lihvar od trenera kaze da igras naivno i u pravu je onda znas da si se zajebo. Benku stavit na klupu na konto onog Cezara za kojeg je i stvarno jest Velkovski Messi . Nisa nisam vidio od covjeka . Jel dao on go ijedan dosad ? Onaj Emerson ko zna sutat lopte al njegova konstitucija nije za kantonalne lige , spor , trom defanzivno nikakav sve sto vezni ne smije bit. Kudili smo onog Stojceva al je tesko nac covjeka sa zadnjim pasom i placem za Cimiroom svaki dan jer je bio toliko dobar da nisam primjecivo kolko je Radovac prosjek.I sa i ako izadjemo u Rvropu sa ovom ekipom , , mi smo kao trebali u roku dvije tri godine se docepat nekih grupa . Da budem posten i jedva kucam ovo al Seljo em je prosle sezone odigro bolje u Evropi jest da je onaj Lecg jaka ekipa , al smo odigrali nista , a ove sezone seljo ima ekipu sa povvoljnim zdrjebom da mzda i dokopaju se grupa. Sav eret na upravu stavljam unazadili su nas priglupim odlukama
Ne spominji upravu, ona je zlatna! Zbog njih klub nema dugovanja , oni su doveli tana, spasili klub od gasenja...
Ja nigdje nisam napisao da neki potez nisu bili extra al ovaj tadnji je bio katastrofa ma po meni i otpustanje Kodre je bilo pogresno , u nas raja sve oce nabrzinu, ne valja im Stojcev eto vam sad niko na toj poziciji. I jako je bitno sta su oni dogovorili sa Tanom , akademija je ogroman plus al nije ako emo mi bit feder club za Kotrljak pa ko se tamo dokaze za Cardiff

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 02 apr 2016, 11:21

paulus je napisao/la:
ReufHerco je napisao/la:
Judeni kazem , pravi judeni , Arena to ne radi Bht fAce samo oni
Uvescu karinu ,J*** im pleme lopovslo,monopolisticko seljacko.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 apr 2016, 11:28

Necu ni ja iz principa a dodavo sam nedavno nakih kanala onaj Crime hocu da gledam i jos neke , da su bili posteni ko arena koju niam imo al sam je uveo sad al ovi nece od mene marke dobit pa taman ja negledo . A i Sarajevo je naslo skim sklopit ugovor . To trazi po netu stremove da ukida zamisli ti , ko ce kome nego svoj svome.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 02 apr 2016, 11:56

Bice gusto bice 0 : 3
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []