FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
KontraNogama
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koliko smo mi ustvari izgubili love s tim sto nismo prosli Metalurga?
140.000 eur od uefe + karte i TV prenos koliko bi bilo. ako bi nas tamo raznijeli u prvoj (što je s ovim sastavom izvjesno) vjerovatno sitno.
-
KontraNogama
- Kontakt:
Taman za odrazavanje stadiona i plate za sve pomocno osoblje za godinu(otprilike). Nije nesto previse ali za nase uslove mnogo. Da nam je posjeta 5-6 milja po tekmi pa da kazes " haj' vratit cemo preku ulaznica". ali vako bogami znacajna suma.
Re: Odg: FK Željezničar
pa losa politika u klubu. prosipanje pameti kad mozes za svraku uzeti bilo sta, ti ne uzmes. otjeras pola igraca a ne uzmes marku. onda ih izdrzavas kao crveni krst da bi mu na kraju dao slobodne papire. sad ti najbolji igrac ode za malo para. onda dode neko prosipa suplju pricu da nema para. pa kako ce biti molim te ???zeljocity je napisao/la:ado19211 je napisao/la:to je ta prica koja gurala pod tepih. u vrijeme kad smo bili na nogama, kad smo imali trofeje, koliko toliko para i kad smo trebali dovoditi igrace koji nesto vrijede u lige kod nas se pametovalo kako igraca za nas nema.
sta sad bez tomic? kako naci zamjenu? kako pridobiti igraca da potpise ugovor kad si nigdje ovako i onako?
bezbroj pitanja, a nijedan odgovor necemo dobiti. dovest ce se neko ali tesko da moze biti kvalitete tomica koji je bio pokretac ove ekipe. jedini igrac koji uzme lopte uradi nesto, napravi akciju.
mi takvog igraca vise nemamo. jos kad tu dodamo lucidnosti trenera, takticke zamisli koje su ravne kantonalnoj ligi ne pise nam se dobro.
milion pogresnih pozeta u klubu su uradili. jamak, svraka toliko ih trpili otisli dzaba, zeba skoro otisao dzaba, bekric posljednji put dzaba, smajic otjeran, bogicevic otjeran, vasilic otisao za nesto malo i na kraju price otici posljednji igrac koji je nesto vrijedio uz kvesica i stanica, odlazi za skroz male pare.
i tako u krug, mi cemo pisati bice sve dobro, nemamo para (pa nemamo para jer se neko pravio pametan), davao velike cifre za plate, a svi otisli za nista. logicno da si imao veci rashod na platama od dobiti, vrlo logicno je da si sad u situaciji kakvoj jesi.
sve gurnut pod tepih, dovoljno je napisati samo sta hocete narode, imamo 30 bodova. kao kod privatnika, imas 500KM platu šuti i radi, ako neces da radis letis, ima ko hoce. veca budala od tebe. pisnut ne smijes.
sretno tomo, sve najbolje karijeri.cifra od 100.000 je presmijesna.
Guralo pod tepih?? A sta to?? Da se para nema i da smo se nadali iskoraku u evropi medjutim nije nam uspjelo jel se to guralo pod tepih?? To je prica koja se zna odavno. a sto se dugova tice jesu li nas ovi sto su sad u klubu u te dugove uvukli??
Znaci evropa nam propala i samim time veci priliv novca pa smo se okrneuli drugoj alternativi a to je kresanje rashoda i otplacivanju dugova i financijskoj stabiliaciji kluba sto se koliko je meni poznato dobro odradzuje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Marijan Antolović dobio nase drzavljanstvo

Baš se je usrećioarelinho je napisao/la:Marijan Antolović dobio nase drzavljanstvo![]()
@ ado19211
Imas nevjerovatno glupu pricu, sa toliko nagadjanja, netacnih informacija, maolumnog razmisljanja, izmisljanja i sl. Sto je najgore, tebi je dobro, nista ne kontas i ogranicen si ko balkon i drzis se furke daj samo da nesto napisem... Dodji bolan sebi, bice ti lakse, ako ne bice makar drugima.
Imas nevjerovatno glupu pricu, sa toliko nagadjanja, netacnih informacija, maolumnog razmisljanja, izmisljanja i sl. Sto je najgore, tebi je dobro, nista ne kontas i ogranicen si ko balkon i drzis se furke daj samo da nesto napisem... Dodji bolan sebi, bice ti lakse, ako ne bice makar drugima.
1921 nastala je ljubav!
Kad moze Bandovic biti na sirem spisku i on se moze naci makar na sirem spisku repkeAstren je napisao/la:Baš se je usrećioarelinho je napisao/la:Marijan Antolović dobio nase drzavljanstvo![]()
..
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
@ado19211 stvarno si naporan. Kontam neko nešto napisao kad ono opet ono. Jarane o svakom od tih igrača što su se navodno mogli prodati ovdje su prepričane priče i konstatovano je sve o svakom slučaju. Popusti malo. I Adžema i Amara se ovdje kritikovalo na način dobronamjeran i rezonski a ti mi djeluješ kao neko ko to amjerno potencira na svakoj stranici.
@bocaccio bravo majstore
@bocaccio bravo majstore
Neče mi vala biti ni malo drago ako ode čolić, ipak je naše dijete a i mislim da bi poslije priprema bio puno bolji i vratio se u formu.
Ma bice nekih dolazaka siguran sam..Nema sanse da u klubu razmisljaju na nacin da puste par vaznih igraca a da ne dovedu adekvatne zamjene..Eh,druga je stvar sto ja mislim da tih igraca nece biti puno,i sto to nece biti neka spektakularna imena,receno je fino da se ne zeli jos uvjek bacati u troskove..
Po meni prioritet svih prioriteta stoper i veznjak,ovo drugo posebno ako ode Tomic..Odbrana nam je skripila pravo dosad,ali jedan iskusan i,za PL,kvalitetan stoper dosta toga popravi..
Slazem se sa par postova u kojima je spomenuto da ova ekipa moze napredovati..Npr. Varea,Nuspahic,Zeljkovic po meni mogu jos bolje..Sadikovic i Memija od ovih mladjih..Kvesic ( ako ostane ) bi mogao konacno uhvatiti onu reprezentativnu formu u drugoj polusezoni..Dodajte tome jos Antolovica,Bajica i ta 2 eventualna pojacanja i eto jedne fine ekipice,ne mozda za titulu,ali za mjesto koje vodi u Evropu svakako..
Po meni prioritet svih prioriteta stoper i veznjak,ovo drugo posebno ako ode Tomic..Odbrana nam je skripila pravo dosad,ali jedan iskusan i,za PL,kvalitetan stoper dosta toga popravi..
Slazem se sa par postova u kojima je spomenuto da ova ekipa moze napredovati..Npr. Varea,Nuspahic,Zeljkovic po meni mogu jos bolje..Sadikovic i Memija od ovih mladjih..Kvesic ( ako ostane ) bi mogao konacno uhvatiti onu reprezentativnu formu u drugoj polusezoni..Dodajte tome jos Antolovica,Bajica i ta 2 eventualna pojacanja i eto jedne fine ekipice,ne mozda za titulu,ali za mjesto koje vodi u Evropu svakako..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
http://sportsport.ba/bh_fudbal/diatta-i ... tvo/146440" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan od onih koji su dobili bh. državljanstvo je i golman Željezničara i državljanin Republike Hrvatske Vahid Halilhodžić.

Jedan od onih koji su dobili bh. državljanstvo je i golman Željezničara i državljanin Republike Hrvatske Vahid Halilhodžić.
Allez
Ako može neko da odgovori, s' obzirom da ste kontaktirali FK Sarajevo u vezi njihove implementacije statuta, misle li navijači bojkotovati klub ukoliko on da guze, proda se većinskom vlasniku, s obzirom da je to against modern football, što je vama kao navijačima radničkog kluba jeli, van svake pameti ?
-
karabaja_sa
- Kontakt:
Da se razumijemo, ovo sto se desilo FKS ne moze se desiti zeljeznicaru zbog milion razloga
Re: Odg: FK Željezničar
Ima i drugih nacina da se zarade pare osim kroz transfere. Npr. prodas najboljeg igraca ili jednog od najboljih igraca za kojeg ne mozes naci zamjenu i rizikujes da ostanes bez evrope, jel to dobro?? Znaci prodas igraca koji ima jos godinu ili godinu ipo do kraj ugovora za recimo 150.000EU a ne odes u evropu i izgubis vec ne igranjem prvog kola 140.000EU + ulaznice + tv prava + po neki dres sal i sl se proda itd.. Znaci ima jarane vise od toga a mi nemamo sve karte na stolu.ado19211 je napisao/la:pa losa politika u klubu. prosipanje pameti kad mozes za svraku uzeti bilo sta, ti ne uzmes. otjeras pola igraca a ne uzmes marku. onda ih izdrzavas kao crveni krst da bi mu na kraju dao slobodne papire. sad ti najbolji igrac ode za malo para. onda dode neko prosipa suplju pricu da nema para. pa kako ce biti molim te ???zeljocity je napisao/la:ado19211 je napisao/la:to je ta prica koja gurala pod tepih. u vrijeme kad smo bili na nogama, kad smo imali trofeje, koliko toliko para i kad smo trebali dovoditi igrace koji nesto vrijede u lige kod nas se pametovalo kako igraca za nas nema.
sta sad bez tomic? kako naci zamjenu? kako pridobiti igraca da potpise ugovor kad si nigdje ovako i onako?
bezbroj pitanja, a nijedan odgovor necemo dobiti. dovest ce se neko ali tesko da moze biti kvalitete tomica koji je bio pokretac ove ekipe. jedini igrac koji uzme lopte uradi nesto, napravi akciju.
mi takvog igraca vise nemamo. jos kad tu dodamo lucidnosti trenera, takticke zamisli koje su ravne kantonalnoj ligi ne pise nam se dobro.
milion pogresnih pozeta u klubu su uradili. jamak, svraka toliko ih trpili otisli dzaba, zeba skoro otisao dzaba, bekric posljednji put dzaba, smajic otjeran, bogicevic otjeran, vasilic otisao za nesto malo i na kraju price otici posljednji igrac koji je nesto vrijedio uz kvesica i stanica, odlazi za skroz male pare.
i tako u krug, mi cemo pisati bice sve dobro, nemamo para (pa nemamo para jer se neko pravio pametan), davao velike cifre za plate, a svi otisli za nista. logicno da si imao veci rashod na platama od dobiti, vrlo logicno je da si sad u situaciji kakvoj jesi.
sve gurnut pod tepih, dovoljno je napisati samo sta hocete narode, imamo 30 bodova. kao kod privatnika, imas 500KM platu šuti i radi, ako neces da radis letis, ima ko hoce. veca budala od tebe. pisnut ne smijes.
sretno tomo, sve najbolje karijeri.cifra od 100.000 je presmijesna.
Guralo pod tepih?? A sta to?? Da se para nema i da smo se nadali iskoraku u evropi medjutim nije nam uspjelo jel se to guralo pod tepih?? To je prica koja se zna odavno. a sto se dugova tice jesu li nas ovi sto su sad u klubu u te dugove uvukli??
Znaci evropa nam propala i samim time veci priliv novca pa smo se okrneuli drugoj alternativi a to je kresanje rashoda i otplacivanju dugova i financijskoj stabiliaciji kluba sto se koliko je meni poznato dobro odradzuje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako se pitas da li trebamo vjerovati covjeku koji nam je donio toliko trofeja odgovor je DA i opet DA i opet DA.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
.
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u 27 nov 2014, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
-
karabaja_sa
- Kontakt:
To sta je gdje uknjizeno vezano sa stadion i zemljiste niko ziv ne zna.vrbanjusa je napisao/la:Primjena modela FKS u vezi promjene statuta nije moguća u FKŽ. Postoji više razloga a jedan od njih je uknjižen stadion na FKŽ. Traži se drugi model za ulazak investitora, ali to nije prodaja kluba niti šta slično. Drugi razlog zbog čega se ne može primjeniti (kopirati) statut FKS je da nije 100 % usklađen sa zakonom i da ima dosta rupa.
To da cete dobiti nekakvu lovu, bez da vam taj sto je daje uleti u upravljacku strukturu, to je brutalno komicno
Statut je odobrio zakon, kako je moguce da nije u skladu s njim
Nije tačno. Jedini drugi mogući modeli su generalni sponzor, i izdavanje stadiona, modeli koje vi pokušavate prodati protekle dvije godine, medjutim bezuspješno.
Odatkle i kontakt sa FK Sarajevo, i ukoliko uspijete izglasati statut, bit će baziran na istom, a uknjižen stadion se takodjer vrlo jednostavno uvede u statut. Pozdrav.
Odatkle i kontakt sa FK Sarajevo, i ukoliko uspijete izglasati statut, bit će baziran na istom, a uknjižen stadion se takodjer vrlo jednostavno uvede u statut. Pozdrav.
- ficobahtic
- Kontakt:
Zasto bi nas interesovao statut i zasto bi davali guze kad imamo svoje vlastite kapacitete da vratimo dug i dodjemo na 0+... Mi nismo beskucnici da se stavljamo na raspolaganje nakom mongolcu za saku para, svoji smo na svome uvijek bili i tako ce i ostati..marooni87 je napisao/la:Ako može neko da odgovori, s' obzirom da ste kontaktirali FK Sarajevo u vezi njihove implementacije statuta, misle li navijači bojkotovati klub ukoliko on da guze, proda se većinskom vlasniku, s obzirom da je to against modern football, što je vama kao navijačima radničkog kluba jeli, van svake pameti ?
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
-
karabaja_sa
- Kontakt:
Ali kome bi platio lovu za zemljiste i stadion taj buduci gazda, sam sebimarooni87 je napisao/la:Nije tačno. Jedini drugi mogući modeli su generalni sponzor, i izdavanje stadiona, modeli koje vi pokušavate prodati protekle dvije godine, medjutim bezuspješno.
I sta onda? Opet zaduzenja, krediti folovi goloviZasto bi nas interesovao statut i zasto bi davali guze kad imamo svoje vlastite kapacitete da vratimo dug i dodjemo na 0+
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.