Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uozbiljite se, akcija sa pink bojom je za respekt i svaka čast na tome. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čovjek odigrao 16 utakmica kod nas i raja pjeni što ga je proslavio ahhahahahahaha e tačno ste pojedinci za dobrog vještačenja 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Navijače Sarajeva sinoć u Mostaru za srce ujeo bivši fudbaler: "Vidimo se na Koševu, ljepoto naša"

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Nemamo, sirotinja, štaš. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Recite mu da vas bruka, možda shvati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A šta seljadija zna? Sinoć tako jedan njihov mi šalje poruku "kakvi su vam ovo Hello Kitty dresovi".

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- GoskGabela
- Kontakt:
Ko vi nešto bolji, ogradili istok ogromnom žicom zbog kerova koji laju i gadjaju igrače. Kobilja Glava, Buca potok sve fina gradska raja

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Za tvoju pripizdinu navedene mahale su Times Square lično.GoskGabela je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:34Ko vi nešto bolji, ogradili istok ogromnom žicom zbog kerova koji laju i gadjaju igrače. Kobilja Glava, Buca potok sve fina gradska raja![]()
Možda da vidiš sa doktorom da ti vrati onu staru terapiju ova nova kao da ti ne godiGoskGabela je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:34Ko vi nešto bolji, ogradili istok ogromnom žicom zbog kerova koji laju i gadjaju igrače. Kobilja Glava, Buca potok sve fina gradska raja![]()
U Doboju imate eventualno zeznutu utakmicu , ostalo do Zrinjskog računam da uzimate.Naravno , Europa može tempirati same povrede i ritam igrača , ali imate širok roster i historijsku šansu za proljeće u Europi , tako da msm da ćete to dobro "izhendlati" do kraja.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- GoskGabela
- Kontakt:
Jel to humor Focanski ili Sandzacki?curvanord je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:43Možda da vidiš sa doktorom da ti vrati onu staru terapiju ova nova kao da ti ne godiGoskGabela je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:34Ko vi nešto bolji, ogradili istok ogromnom žicom zbog kerova koji laju i gadjaju igrače. Kobilja Glava, Buca potok sve fina gradska raja![]()
- GoskGabela
- Kontakt:
Čuj mahaleMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:42Za tvoju pripizdinu navedene mahale su Times Square lično.GoskGabela je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:34Ko vi nešto bolji, ogradili istok ogromnom žicom zbog kerova koji laju i gadjaju igrače. Kobilja Glava, Buca potok sve fina gradska raja![]()

A sibe brnjo, nema većih seljaka od ljudi iz tih "mahala".
Pa Sarajlije vam je.bu. mater svakodnevno, a ne ljudi sa strane
Čude li se forumski židovi još uvijek jer su imali pošteno suđenje sinoć?
Eno trener im prezadovoljan bodom protiv ovako kvalitetne ekipe, kako i sam kaže.
Samo ovim garibima na forumu nešto nije jasno.
Eno trener im prezadovoljan bodom protiv ovako kvalitetne ekipe, kako i sam kaže.
Samo ovim garibima na forumu nešto nije jasno.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne znam da je iz navedenih mahala neko osuđen/presuđen za UZP.GoskGabela je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:46Čuj mahaleMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:42Za tvoju pripizdinu navedene mahale su Times Square lično.GoskGabela je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:34
Ko vi nešto bolji, ogradili istok ogromnom žicom zbog kerova koji laju i gadjaju igrače. Kobilja Glava, Buca potok sve fina gradska raja![]()
![]()
Pa Sarajlije vam je.bu. mater svakodnevno, a ne ljudi sa strane
Opet imaš epizoduGoskGabela je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:45Jel to humor Focanski ili Sandzacki?curvanord je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:43Možda da vidiš sa doktorom da ti vrati onu staru terapiju ova nova kao da ti ne godiGoskGabela je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:34
Ko vi nešto bolji, ogradili istok ogromnom žicom zbog kerova koji laju i gadjaju igrače. Kobilja Glava, Buca potok sve fina gradska raja![]()
Trenutno od U-21 igrača se nameće kao najrealnija opcija.Dodajmo još Mujkića i Mehmedovića sa koliko toliko nekom minutažom , jednostavno moramo ga trpiti sa tim svojim manama i greškama.Malo se smirio , nakon onog crvenog kartona , što je bilo i očekivano , a greška poput ruke jučer jbg , dešava se i na većim fudbalskim scenama , nepažnja i gotovo.Mislim da ima smisla da se gura , kapitenska traka je samo tu kao neki podstrek za daljeVirtu4l je napisao/la: ↑06 nov 2024, 21:13Isto tako, ako mu nešto dođe glave - to će biti Nidal Čelik. Shvatam ja da je on projekat kluba, talenat i sve to, ali taj dečko je najveći teret za ovu ekipu. Nakon svih gluposti koje je napravio ove sezone, nagraditi ga kapitenskom trakom je van svake pameti. Tako samo pokazuješ da odobravaš sve ono što radi na terenu, a fudbal nije borilački sport kako ga on shvata.
Tempirana bomba koja svako malo eksplodira, a nije baš da imaš taj luksuz u ovako tijesnoj trci.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ima u Gabeli, provjerenoGoskGabela je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:46MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:42Za tvoju pripizdinu navedene mahale su Times Square lično.GoskGabela je napisao/la: ↑07 nov 2024, 10:34

Napisali bi oni i o Gabeli nešto, ali ne znaju da postoji.

Zadnja izmjena: NoProfit, dana/u 07 nov 2024, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
16 utakmica 3 gola i 2 asistencije. Nije neka statistika.tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 09:20Evo sarajevska gospoda mu psuje rodjeno i nerodjeno zato sto je slavio gol. A oni njega bas pripazili dok je bio u Sarajevu![]()
Sumnjam da smo mu nešto dužni ostali.
Mada, slažem se, nije dugo bio, nema razloga da ne slavi golove protiv nas.
Koševo Zapad