AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 24 jan 2013, 21:27

De Sciglio: "La maglia del Milan come una seconda pelle per me" Grande Mattia !!

slika

Zbog ove gore izjave , samo još više gotivim ovog gospodina .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 24 jan 2013, 22:09

Nabijem ja njih i njihovu U23 politiku.
AC Milan Will Only Offer One-Year Contracts To Players Over 30

http://www.sbnation.com/soccer/2011/5/2 ... -contracts" onclick="window.open(this.href);return false;

AC Milan president Adriano Galliani has announced that the club will now only offer one-year contract extensions to players 30 years of age and over.

In the wake of the announcement that Andrea Pirlo will no longer play for the rossoneri, the club have further clarified their policy: AC Milan will now only offer one-year contract extensions to players over the age of thirty. Pirlo, 32, had been with Milan for over ten years, and is now believed to be headed to Juventus on a three-year deal. Milan weren't able to convince Pirlo to stay with such a short extension, but they have nailed down Pippo Inzaghi (37), Mark van Bommel (34) and Alessandro Nesta (35). Next up -- convincing Clarence Seedorf (35) to stay another year.

At first glance, this seems like a good piece of business. You have to wonder, though, what would have happened had Udinese only offered a one-year extension to Antonio DiNatale when he hit the magical thirty-year mark. Would have have gone on to Juventus (an offer he turned down) and scored his 28 goals for the Old Lady? Would it be Juve taking the fourth Champions League position rather than Udinese?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 24 jan 2013, 22:25

_forzamilan_ je napisao/la:Nabijem ja njih i njihovu U23 politiku.
AC Milan Will Only Offer One-Year Contracts To Players Over 30

http://www.sbnation.com/soccer/2011/5/2 ... -contracts" onclick="window.open(this.href);return false;

AC Milan president Adriano Galliani has announced that the club will now only offer one-year contract extensions to players 30 years of age and over.

In the wake of the announcement that Andrea Pirlo will no longer play for the rossoneri, the club have further clarified their policy: AC Milan will now only offer one-year contract extensions to players over the age of thirty. Pirlo, 32, had been with Milan for over ten years, and is now believed to be headed to Juventus on a three-year deal. Milan weren't able to convince Pirlo to stay with such a short extension, but they have nailed down Pippo Inzaghi (37), Mark van Bommel (34) and Alessandro Nesta (35). Next up -- convincing Clarence Seedorf (35) to stay another year.

At first glance, this seems like a good piece of business. You have to wonder, though, what would have happened had Udinese only offered a one-year extension to Antonio DiNatale when he hit the magical thirty-year mark. Would have have gone on to Juventus (an offer he turned down) and scored his 28 goals for the Old Lady? Would it be Juve taking the fourth Champions League position rather than Udinese?
o tome ti pricam :?

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 24 jan 2013, 22:27

Kaka je Milan prodao Kaku Uli Henes je izjavio da je Milan prvi veliki klub koji maše bijelom zastavicom, izgleda da je čovjek bio upravu. Koliko vidim Berluskoni je jedini vlasnik kluba koji ima profita od toga jedino on zarađuje od svog kluba. Abramovic i ovi silni šeici nikad nece vratiti uloženo. U odnosu na njih Berliskoni nije ni puno ulagao u Milan, jedine pare koje je dao su bile pare za kupovinu rajkarda,gulita i van bastena ostalo neznam da je ikad on dao pare za igraća ( možda za ibru da je dao pare ). Milan nikad nije davao velike pare za igrace pa Kaku i Schevu smo doveli relativno jefino i na njima zaradili trostruko više jedino za koga samo dali više para su silva i Pato ( oko 20 mil ) al i to nisu neke velike pare, jedini kojeg smo platili malo više a propao je bio je R.Oliveira!
A ovo za Zakarda mogu samo reci: " GROHOTOM SE SMIJEM"!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jan 2013, 22:32

LegendKiller je napisao/la:Kaka je Milan prodao Kaku Uli Henes je izjavio da je Milan prvi veliki klub koji maše bijelom zastavicom, izgleda da je čovjek bio upravu. Koliko vidim Berluskoni je jedini vlasnik kluba koji ima profita od toga jedino on zarađuje od svog kluba. Abramovic i ovi silni šeici nikad nece vratiti uloženo. U odnosu na njih Berliskoni nije ni puno ulagao u Milan, jedine pare koje je dao su bile pare za kupovinu rajkarda,gulita i van bastena ostalo neznam da je ikad on dao pare za igraća ( možda za ibru da je dao pare ). Milan nikad nije davao velike pare za igrace pa Kaku i Schevu smo doveli relativno jefino i na njima zaradili trostruko više jedino za koga samo dali više para su silva i Pato ( oko 20 mil ) al i to nisu neke velike pare, jedini kojeg smo platili malo više a propao je bio je R.Oliveira!

a koliko je placen rui costa, pa nesta ? zaboravljas te transfere nekad smo i mi se rasipali parama, ali to sad vise nije slucaj, sad nemamo ni para da Kaku' dzabe dovedemo :(

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 24 jan 2013, 22:42

Pa dobro razumljivo je nema se para Berlu ne ubacuje pare u budžet ko nekad. Nema ni Inter ni Juve para ko nekad. Prije se Morattiju digne qrc dovede Recobu jer mu je malac tako reko dovede Ronalda itd. Juve dovede Buffona iskesa 30 i kusur m itd. Sad im treba i jednima i drugima pojačanja Juvetu npr. top napadač al opet Marotta gleda nešto jeftino il besplatno. Ko da on ne bi doveo Falcaa umjesto Llorentea ali ne može pruži se koliko si dug. Jasno ko dan. Ali kakva je onda priča projekat U23 idemo sa mladima igračima iz svoje akademije plus neki ovi talenti iz Serije B tipa Šarafa Saponaro itd. a dovedu polovnjaka Zaccarda koji nikad nije bio igrač da valja? Ode Pirlo eto ima godina nema motiva, daj Seedorfa u Brazil star je, Nesta ne može leđa ga uhvatila, Ibra prešo 31. ima platu daj mlađe i onda hoće dovesti blentu Balotelija a napad je jedino što valja u ovom timu uz bekove i umjesto još uvijek mladog Abatea dovedu Zaccarda??? Nije Zaccardo za Mesbaha ko što nam to govore jer nisu na istoj poziciji. Mene vrijeđa što lažu navijače svaki **** prelazni rok dignu malo halabuku Kaka, Pastore, Balotelli bog otac i dovedu neku polovnu isluženu ragu i natpis Grazie Presidente. Zato sam bijesan a ne što se nema para.

Krepat ma ne molat!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 24 jan 2013, 22:58

LegendKiller je napisao/la:Kaka je Milan prodao Kaku Uli Henes je izjavio da je Milan prvi veliki klub koji maše bijelom zastavicom, izgleda da je čovjek bio upravu. Koliko vidim Berluskoni je jedini vlasnik kluba koji ima profita od toga jedino on zarađuje od svog kluba. Abramovic i ovi silni šeici nikad nece vratiti uloženo. U odnosu na njih Berliskoni nije ni puno ulagao u Milan, jedine pare koje je dao su bile pare za kupovinu rajkarda,gulita i van bastena ostalo neznam da je ikad on dao pare za igraća ( možda za ibru da je dao pare ). Milan nikad nije davao velike pare za igrace pa Kaku i Schevu smo doveli relativno jefino i na njima zaradili trostruko više jedino za koga samo dali više para su silva i Pato ( oko 20 mil ) al i to nisu neke velike pare, jedini kojeg smo platili malo više a propao je bio je R.Oliveira!
Brate potrosio je Silvio mnogo vise nego sto mislis,mislim nemoj se naljutiti niti bilo sta ali izgleda da nisi ranije pratio Milan,mozda si i mladji momak ovo sto sad rade ovi seici to ti je Silvio radio,ON je obarao rekorde vjeruj mi,Sheva je bio sve samo ne jeftin u ono vrijeme 51 milion maraka,pa imas Rui Costu najskupljeg igraca u historiji Milana 27 miliona funti,Nesta je kosto 26 miliona,pa Lentini kad je kupljen brujala Italija cijela
Pippo Inzaghi isto tako,Seedorf je placen oko 20 miliona.Za Redonda su isto velike pare otisle,Gullit je u ono vrijeme kostao 8 milliona dolara(sto je tada bila vanserijska cifra),Pa Geroge Weahtako ti to bas i nije tacno da nije trosio,trosio je on,ali eto zadnji veliki igrac koji je KUPLJEN je Ibra.
A Pato ti je skuplji bio od Oliveire ;)
Sad jedan od razloga ovakovog poslovanja je posljedica visegodisnjeg pritiska njegove kcerke koja je direktor Finninvesta,ona vec godinama vrsi pritisak na njega da prestane da baca milione na Milan i izgleda da je uspjela majku joj **** klosarsku!!! :evil:

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 25 jan 2013, 00:03

Koji hurac je Milan uzeo Zaccarda??? :roll:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 25 jan 2013, 00:05

Podmlađujemo ekipu sa 31-kom :lol:
Sloboda Tuzla !!!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 25 jan 2013, 00:18

KSIVLE je napisao/la:Koji hurac je Milan uzeo Zaccarda??? :roll:
Vjeruj nam drug da ni mi ne znamo šta se dešava , danas eto Zaccardo sutra već možda Balotelli .
Kod "nas" se više ništa ne zna , niti je išta sigurno a Bgm i malo šta nas više može iznenaditi .
-Rui Costa-

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 25 jan 2013, 00:26

Warrick je napisao/la:
Brate potrosio je Silvio mnogo vise nego sto mislis,mislim nemoj se naljutiti niti bilo sta ali izgleda da nisi ranije pratio Milan,mozda si i mladji momak ovo sto sad rade ovi seici to ti je Silvio radio,ON je obarao rekorde vjeruj mi,Sheva je bio sve samo ne jeftin u ono vrijeme 51 milion maraka,pa imas Rui Costu najskupljeg igraca u historiji Milana 27 miliona funti,Nesta je kosto 26 miliona,pa Lentini kad je kupljen brujala Italija cijela
Pippo Inzaghi isto tako,Seedorf je placen oko 20 miliona.Za Redonda su isto velike pare otisle,Gullit je u ono vrijeme kostao 8 milliona dolara(sto je tada bila vanserijska cifra),Pa Geroge Weahtako ti to bas i nije tacno da nije trosio,trosio je on,ali eto zadnji veliki igrac koji je KUPLJEN je Ibra.
A Pato ti je skuplji bio od Oliveire ;)
Sad jedan od razloga ovakovog poslovanja je posljedica visegodisnjeg pritiska njegove kcerke koja je direktor Finninvesta,ona vec godinama vrsi pritisak na njega da prestane da baca milione na Milan i izgleda da je uspjela majku joj **** klosarsku!!! :evil:
Pratim ja milan dovoljno dugo ( od 98-99 god. a i pregledo sam more utakmica koje su ranije igrali upravo od 88 pa naovamo, inace sam 87 god.) znam ja za sve te transfere ali je vecinu tih transfera pokrivao klub a ne silvio direktno u to vrijeme milan je imao jedan od najboljih sponzorskih ugovora sa Opelom imao je klub para od kojih je moga sebi priustiti te igrace a u ostalom svi ti igraci nisu došli odjednom kao kod ovih šejhova dovedu 5 igraca za prelazni rok i potroše 100-200 mil. eura lagano!U Milanu je uvijek postojalo sistemsko trošenje pare nije bilo acanja! I samo još mislim da sedorf nije došao za te pare u milan on je došao u onoj cuvenoj razmjeni igraca milana i intera kad smo dobili njega i prila a dali im coca i rocija i još neku dvojicu koje smo razmijenili, kasnije je te transfere regledala i poreska inspekcija italije ali je sve zataškano!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 25 jan 2013, 00:28

francobaresi je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Koji hurac je Milan uzeo Zaccarda??? :roll:
Vjeruj nam drug da ni mi ne znamo šta se dešava , danas eto Zaccardo sutra već možda Balotelli .
Kod "nas" se više ništa ne zna , niti je išta sigurno a Bgm i malo šta nas više može iznenaditi .
Ovaj transfer nema nikakve logike osim ako Abate ide u Zenit.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 25 jan 2013, 00:31

Abate izgleda u Zenit , a evo i Spartak iz Moskve želi Antoninia , ludnica prava .
Samo Bog zna šta će se sve desiti u ovih zadnjih 6 dana prelaznog roka, što se tiče Zaccarda uvjeren sam da neće vidjeti prvih 11 baš često .
-Rui Costa-

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 25 jan 2013, 00:41

Zaccardo vam moze igrat i beka a za Antoninija i Constanta je izmislio fudbal..

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
*La Roma non si tifa, si AMA!*

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 25 jan 2013, 00:46

ElLoco7 je napisao/la:Zaccardo vam moze igrat i beka a za Antoninija i Constanta je izmislio fudbal..

Živ insan zaista svašta čuje , odnosno pročita .
-Rui Costa-

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 25 jan 2013, 00:48

francobaresi je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la:Zaccardo vam moze igrat i beka a za Antoninija i Constanta je izmislio fudbal..

Živ insan zaista svašta čuje , odnosno pročita .
Pa da se razumijes u fudbal znao bi o cemu pricam ;)

*La Roma non si tifa, si AMA!*

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 25 jan 2013, 00:54

Jarane haj Antonini al Konstant? Pa Kevin ove sezone jede sve živo po lijevoj strani. Ove sezone nije se niko naigrao po desnom krilu protiv Milana ;)

Krepat ma ne molat!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 25 jan 2013, 01:03

Haman ti vucica oslabila sa vidom, iz ovog se da primjetiti da ti nisi gledao nijednu utakmicu Milana ove sezone osim mozda protiv Rome.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 25 jan 2013, 01:33

Zaccardo je oficijelan haman to je to slika

http://www.acmilan.com/en/news/breaking_news_show/35933" onclick="window.open(this.href);return false;

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2013, 07:47

Nije ni Mesbah neki klasa igrac,ali mogu se kladiti da je bolji od ovog,pa se pitam,koja je ustvari bila svrha ove razmjene igraca? Ovo nam tacno dodje ko ona ' s konja na magarca'.

cuj je*o te,zaccardo nam pojacanje :roll: a ljudi moji na kakve grane i ovaj klub spade :lol:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.