Joj što mrzim ovakve novinare koji izvuku par stvari iz konteskta samo da bi oblatili nekog čovjek au ovom slučaju Gredu. Kaže vadit će se na vraćanje dugova. Pa kako možeš ulagati u ostalo ako imaš dug koji sada moraš vratiti. Prije par godina si ga mogao ostaviti da čeka pa si ulagao više u druge stvari. Valjda ga prvo trba vratiti da bi mogao ulagati u budućnost. Ako imaš mjesečni priliv 100.000 i moraš vraćati 70.000, ostaje ti 30.000 z aulaganje, ali ako nemaš duga onda imaš 100.000 za ulaganje pa možeš onih 70.000 uložiti u renoviranje svlačionica. Vrlo jednostavno. Kako glup tekst. Ovo može proći samo kod glupana. Stoji ono da se ne ulaže sad u stadion, ali ima razlog zašto. Dobro je neko napisao niadk se nisu pljvali Žujo i kompanija. Što? JEr nije bilo u intersu.BLU SKY je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... aju-viziju
Ko ce drugi pametovat nego ligata
Često ovjde dolaze ovi sa dječijim pričama i često govorim kako ih treba ignorisati ali moram odati priznanje svima koji imaju živaca da im odgovore ap i samom sebi ponekad jer je to jako bitno. Htjeli priznati ili ne ovaj forum je jako čitan i da mi ne odgovaramo činjenicama preovladalo bi mišljenje koje oni nameću i mnogi bi to uzeli zdravo za gotovo jer ne razmišljaju glavom. To ti je automatski loš glas, loša atmosferra i sl.
Mi imamo svoj put koji većinom razumijemo i koji smo odabrali. Ja se uopšte ne raspravljam sa pitarima ni provatno. Ja volim Želju i uživam gledajući svoj klub na kojem god on nivou bio. Inače bi navijao sa Unitede, Reale i sl, a i oni nekad spadnu na nivo na kojem nisu navikli biti. Uopšte me ne zanima Sarajevo. Postoje stvari koje karakterišu neke klubove od postanka i većinom su te stvari i bile razlog zašto se navija za taj klub. Nisu to ni igrači, ni trerni koji su prolazni već neka filozofija života koja se veže uz taj klub.