FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odlaziii,odlazii Velkoski Krste,odlazi Benkooo,ostani ti makar Duljaaa
HAHAHAHHAHAHA KRALJINOOO
HAHAHAHHAHAHA KRALJINOOO
Sabrine mi moje!
Duljevic asistencija 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Igramo ko u Prijedoru, samo što smo imali sreće da zabijemo večeras. Mora ovo bolje u drugom.
Samo naprijed Saraj'vo!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nemam koristi od ovog što vam radim, eto cisto da bi gledali, tako da mogu prcat do mile volje, ti se vrati pravljenju streamovaPitarBordo je napisao/la:Kakve su to crne ucjene? Lol. Onog trenutka kada neko odluči da plati ovom levatu ja ću se vratiti pravljenju streamova. Čuj "dok mi ne bude neko platio"...kyrgios je napisao/la:budi zadovoljan sto gledas, dok mi ne bude neko platio da vama posebno radim prenos stavljat cu sta hocuEvander je napisao/la:Kakav je ovo grb skretnicara u gornjem desnom cosku?
Nabijem na neku stvar onog ko je ovo stavio da provocira.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Vrati pjesmu larson

- PitarBordo
- Kontakt:
Stvarno ne volim toliko da budem naporan, ali Kramar je smješan danas. Bečelić prolazi pored njega, još ovaj redvno sam od sebe pada po travnjaku... Tužno. 
@kitayos molim te da produžiš na opšte diskusije i omogućavaš raji da gleda link, tema je rezervisana za navijače FK Sarajevo.
@kitayos molim te da produžiš na opšte diskusije i omogućavaš raji da gleda link, tema je rezervisana za navijače FK Sarajevo.
Samo Saraj'vo.
Koliko tražiš i kako da te ispoštujem il da se nađemo negdje??kyrgios je napisao/la:budi zadovoljan sto gledas, dok mi ne bude neko platio da vama posebno radim prenos stavljat cu sta hocuEvander je napisao/la:Kakav je ovo grb skretnicara u gornjem desnom cosku?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sad pametnom igrom, samo njih cekat da napadaju i probat se odbranit, istrcat 2-3 kontre i gurnut ih jednom nogom u nizi rang 
ZZ
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Cuj 96,96 mi bio jutros,sad ga i ne osjecam jaooo,jos ona fula kad je bila..rasavoje je napisao/la:Joj kako mi je lose, puls mi 96. Boze pomozi nam.
Sabrine mi moje!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Yebe Hurta sve redom, pa vi pričajte
A sad Saaaraaaajevo igraj i poobijeeeeedi...
A sad Saaaraaaajevo igraj i poobijeeeeedi...
Kramar jeste loš, ali je Bečelić jedan od boljih bekova u ligi, bolji od i većine naših bekova.PitarBordo je napisao/la:Stvarno ne volim toliko da budem naporan, ali Kramar je smješan danas. Bečelić prolazi pored njega, još ovaj redvno sam od sebe pada po travnjaku... Tužno.
da me nećete trazit ?sasistika je napisao/la:Koliko tražiš i kako da te ispoštujem il da se nađemo negdje??kyrgios je napisao/la:budi zadovoljan sto gledas, dok mi ne bude neko platio da vama posebno radim prenos stavljat cu sta hocuEvander je napisao/la:Kakav je ovo grb skretnicara u gornjem desnom cosku?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dulja druga asistencija u dvije tekme...
Obe iz kornera
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma to stoji, al' brate prođe ga u jednom trenutku lik imao rekaciju ko James Harden, ali identično... Meni bilo smiješno.Locust je napisao/la:Kramar jeste loš, ali je Bečelić jedan od boljih bekova u ligi, bolji od i većine naših bekova.PitarBordo je napisao/la:Stvarno ne volim toliko da budem naporan, ali Kramar je smješan danas. Bečelić prolazi pored njega, još ovaj redvno sam od sebe pada po travnjaku... Tužno.
Bečelić je solidan igrač, ali ovaj je stvarno, barem danas, loš.
Dok ovo pišem Dulja nabi loptu očekuju je u Osijeku za nekih pola sata.
Samo Saraj'vo.
Ima li kakv link za utakmicu MOLIM VAS ko ima da mi posalje u pp HVALAAA !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dulja kralju, moze jedan savjet..
Pola plate koju dobijas, nabavi trenera samo za sut i placaj ga MASNOOOO... Da bi mogao uzeti u buducnosti mnogo vise para nego u FKS..
Stvarno je smjesno kakav udarac imas..
A imas strasan potencijal da uspijes u zivotu
LARSONEEE DRUZE STAVI SLIKU PUNCA ZIVOTA TI
Pola plate koju dobijas, nabavi trenera samo za sut i placaj ga MASNOOOO... Da bi mogao uzeti u buducnosti mnogo vise para nego u FKS..
Stvarno je smjesno kakav udarac imas..
A imas strasan potencijal da uspijes u zivotu
LARSONEEE DRUZE STAVI SLIKU PUNCA ZIVOTA TI
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 02 apr 2016, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hvala @Larsson maximalno,ti si kraljjj hahhaha kakve pjesme,cuj vrati meni dvjesta eura,pa krste,pa hanka jaooo..a vidi sada one kraljine gore u cosku jaooo popravi mi dan...
Sabrine mi moje!
Kolko me nervira Duljevic ni u jedan on duel ne ulazi
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.