Najiskrenije kazem da bih volio da se utakmica ponovila, npr. na neutralnom terenu, ili npr. na Piroti ali pod strogo kontrolisanim uslovima, tu mislim na bezbjednosne. Zasto? Samo zbog ovog trolla gore i slicnih koji bacaju sumnju na sve odlicne partije koje su do sada odigrane. Kao da je Borac trebao nekog da ga "cupa"? Bio je bolji na terenu, imao je aktivan rezultat.Batistuta je napisao/la:Ova 3 boda koja idu Borcu ne idu na ruku mom timu, ali ako je sudija udaren, ako mu je prijećeno i sl. 3 boda treba da idu Borcu. Nadam se da se ovim počelo sankcionisati jer prije nije bio slučaj, a Sarajevo je bilo najviše oštećeno. STOP namještanju, vrbovanju, potkupljivanju i sl. neka najbolji pobijedi, neka se svugdje može igrati i gledati fudbal i ja kao navijač to tražim, koga intresuju utakmice gdje se unaprijed zna rezultat taj je kontradiktoran sa samim sobom.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
- spielführer_21
- Kontakt:
Znate kad će naša liga i klubovi biti bolji? Onda kad i mi budemo bolji ljudi.. Pa jbte kad je Željo osvojio prvenstvo svi su znali za sve štele, sve smo kupili (što je najgore i direktne konkurente smo kupili), sad kad je Borac osvojio, pojedini navijači Želje se ponašaju kao oni kojima smo se prije manje od 2 godine smijali.
Ako neko ima konkretne dokaze da neko namješta neka napiše, u suprotnom bi trebalo banovati sve koji lupaju bez osnove.. Imam i ja svakakvih teorija ali ih ne iznosim kad nemam dokaze. Budite jednom u životu fer i pošteni i jedni i drugi i treći i prestanite liječiti svoje komplekse iz privatnog života na sportskom forumu..
Odluka o Travnik-Borac je čista kao suza, i tu je kraj diskusije.. I ja bi volio da Borac nije uzeo bodove, ali jbga uzeli su i ne treba biti plačipi.čka sad..
Za kraj da odgovorim @Dejanu_bl na još jednu kontradiktornost od juče.. Kaže da su zadnja 2-3 prvenstva poštena a prije toga je sve određivala sarajevska kuhinja.. A od početka PL do Željine titule 2010. sarajevski timovi su osvojili slovom i brojem 1 (jednu) titulu. Dobra neka kuhinja.. Sa ostatkom posta se slažem.. pozdrav za @dejana i ostale koji normalno komuniciraju..
Ako neko ima konkretne dokaze da neko namješta neka napiše, u suprotnom bi trebalo banovati sve koji lupaju bez osnove.. Imam i ja svakakvih teorija ali ih ne iznosim kad nemam dokaze. Budite jednom u životu fer i pošteni i jedni i drugi i treći i prestanite liječiti svoje komplekse iz privatnog života na sportskom forumu..
Odluka o Travnik-Borac je čista kao suza, i tu je kraj diskusije.. I ja bi volio da Borac nije uzeo bodove, ali jbga uzeli su i ne treba biti plačipi.čka sad..
Za kraj da odgovorim @Dejanu_bl na još jednu kontradiktornost od juče.. Kaže da su zadnja 2-3 prvenstva poštena a prije toga je sve određivala sarajevska kuhinja.. A od početka PL do Željine titule 2010. sarajevski timovi su osvojili slovom i brojem 1 (jednu) titulu. Dobra neka kuhinja.. Sa ostatkom posta se slažem.. pozdrav za @dejana i ostale koji normalno komuniciraju..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Da se utakmica ponovila, vjerovatno Borac ne bi izgubio tako da ne vjerujem u "teoriju zavjere". Druga stvar koju sebi ne želim da mi neko dođe nekad i kaže,"osvojili ste titulu ali oni bodovi nepošteni i blabla". Ja i dalje stojim iza toga da je titula Sarajeva iz davne 2007 najpoštenija koja je bila, a i Borčeva prošle godine gdje su ljudi pošteno sve poderali i to je to. Ako se ispostavi da je bilo mućke onda šta očekivati od Leotara, Travnika, Goška i drugih manjih klubova ako se ovi sa renomeom igraju sa svojim ugledom.RedBlueArmy je napisao/la:Najiskrenije kazem da bih volio da se utakmica ponovila, npr. na neutralnom terenu, ili npr. na Piroti ali pod strogo kontrolisanim uslovima, tu mislim na bezbjednosne. Zasto? Samo zbog ovog trolla gore i slicnih koji bacaju sumnju na sve odlicne partije koje su do sada odigrane. Kao da je Borac trebao nekog da ga "cupa"? Bio je bolji na terenu, imao je aktivan rezultat.Batistuta je napisao/la:Ova 3 boda koja idu Borcu ne idu na ruku mom timu, ali ako je sudija udaren, ako mu je prijećeno i sl. 3 boda treba da idu Borcu. Nadam se da se ovim počelo sankcionisati jer prije nije bio slučaj, a Sarajevo je bilo najviše oštećeno. STOP namještanju, vrbovanju, potkupljivanju i sl. neka najbolji pobijedi, neka se svugdje može igrati i gledati fudbal i ja kao navijač to tražim, koga intresuju utakmice gdje se unaprijed zna rezultat taj je kontradiktoran sa samim sobom.
Predlozio bih admistratoru da brise i banuje one koji jos jednom spomenu taj prokleti Travnik,i odluku disciplinske komisije.Brate,odluceno je,po mom misljenju pravedno,kome se ne svidja nek se zali,i to je to.Vrijeme je da se okrenemo utakmici protiv Zrinjskog.
- vidovitadjemila
Travnik je proklet za vas od onoga trenutka kad ste poceli da se sluzite necasnim i nesportskim radnjama,i budi siguran da je ovo pocetak rasplitanja vaseg mafijasko potkupljivackog nacina prolaska kroz prvenstvo,i nemas sta pozivati administratore na bilo kakvo sankcionisanje jer tema o kojoj se trenutno razgovara ,a jos dugo ce se pricati iako vi to nebi htjeli,i najradje bi da se sve odmah zaboravi,je utaknica Borca na cijoj temi raspravljamo sa Travnikom ,t.j. necasne radnje tvoga kluba kupovanje sudija , izvrtanje nepobitnih cinjenica sa vase strane .Niko ovdje ne pise samo o Travniku ima tamo tema za to,nego s ovdje pise i pisace se jos dugo o vasem kriminalu.Voljeli vi to ili ne ovaj slucaj iz Travnika ostace dugo,dugo neizbrisiva mrlja koju ce vam uvjek odsada pa nadalje i ubuduce svi nabijati na nos...s punim pravom...jubitubi je napisao/la:Predlozio bih admistratoru da brise i banuje one koji jos jednom spomenu taj prokleti Travnik,i odluku disciplinske komisije.Brate,odluceno je,po mom misljenju pravedno,kome se ne svidja nek se zali,i to je to.Vrijeme je da se okrenemo utakmici protiv Zrinjskog.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Kupili smo samo sudije za prvi dio sezone, za ostalo ćemo da stavimo stadion pod hipoteku...
Samo da napomenem da je Mikiću polomljen nos, zapeo je za liniju i pao na reklamu, nije bilo nikakvog duela, eto, sam pao sam se ubio...
Samo da napomenem da je Mikiću polomljen nos, zapeo je za liniju i pao na reklamu, nije bilo nikakvog duela, eto, sam pao sam se ubio...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Uopće nije važno prije, već danas, a činjenica je da se na utakmicama Travnika-Borca događaju čudne stvari, možda su neki i znali nešto kupiti, dogovoriti, odigrati, ali ovi siguran sam da nemaju pojma i vrlo lako ih se može razotkriti u njihovim ilegalnim radnjama, to je stvar, a nije važno kad je ko kupovao, nego sada, izvrsna prilika i dobar trenutak da se pokrenu stvari, a zasto uvjek Travnik i Borac ?To je samo pitanje.Možda ljudi i jesu čisti, al' zasto, čista stvar za istraživačko novinarstvo i naravno natjecateljsku komisiju i ostale organne koji mogu sprječiti da se opet ne ponove iste stvari i na Travnik -Borac .spielführer_21 je napisao/la:Znate kad će naša liga i klubovi biti bolji? Onda kad i mi budemo bolji ljudi.. Pa jbte kad je Željo osvojio prvenstvo svi su znali za sve štele, sve smo kupili (što je najgore i direktne konkurente smo kupili), sad kad je Borac osvojio, pojedini navijači Želje se ponašaju kao oni kojima smo se prije manje od 2 godine smijali.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
RBA 1987 je napisao/la:Kupili smo samo sudije za prvi dio sezone, za ostalo ćemo da stavimo stadion pod hipoteku...
Naravno da nije bilo duela. Krec je bila malo vece granulacije, na sta Mikara nije obratio paznju.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Znači da neko slučajno ne pomisli da je u pitanju bio neki lakat, pa da je zbog toga slomljen nos, ni u ludilu...IgorBL je napisao/la:RBA 1987 je napisao/la:Kupili smo samo sudije za prvi dio sezone, za ostalo ćemo da stavimo stadion pod hipoteku...
Naravno da nije bilo duela. Krec je bila malo vece granulacije, na sta Mikara nije obratio paznju.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
[quote="jubitubi"]Predlozio bih admistratoru da brise i banuje one koji jos jednom spomenu taj prokleti Travnik,i odluku disciplinske komisije.Brate,odluceno je,po mom misljenju pravedno,kome se ne svidja nek se zali,i to je to.Vrijeme je da se okrenemo utakmici protiv Zrinjskog.[/quote]
ako domacin nije u stanju da organizuje utakmicu,naravno da je 0:3,
za sve ostalo imaju dva komentara na forumu:
1.ako je klub u vrhu kupuje utakmice
2. ako je pri dnu uprava krade
sredine nema.
ako domacin nije u stanju da organizuje utakmicu,naravno da je 0:3,
za sve ostalo imaju dva komentara na forumu:
1.ako je klub u vrhu kupuje utakmice
2. ako je pri dnu uprava krade
sredine nema.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
A Mikićeva mater se LOmonosov preziva pa mali ima problem ?
Mali te mogao napraviti...England je napisao/la:A Mikićeva mater se LOmonosov preziva pa mali ima problem ?

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Meni je nekako žao Travnika,ponadao sam se da cemo iduče godine gledati Europske utakmice na Bilinom Polju,al izgleda da i njima,kao i nama,nedaju da iskorace,. 

A ti si se napio kad ti se stari rodio ?RBA 1987 je napisao/la:Mali te mogao napraviti...England je napisao/la:A Mikićeva mater se LOmonosov preziva pa mali ima problem ?
Jupol je preuzeo punu odgovornost.RBA 1987 je napisao/la:
Znači da neko slučajno ne pomisli da je u pitanju bio neki lakat, pa da je zbog toga slomljen nos, ni u ludilu...
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
A da mali nije poželio malo srknuti kroz nozdrve, zar je moguće da Borac i sa dopingom ima problema, ne bi čudilo, pa Cvetković hoće srknuti, kao i njegov gazda Mamić.
Najrealnije bi bilo kazniti sudiju jer je ostao ziv i nepovrijedjen i tri boda dodijeliti Travniku ili Zeljeznicaru.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Da, nije morao ostati živ, ali ima vremena i to će se dogoditi možda već u proljeće na Borac-Travnik, toga se treba bojati, možda opet Rusmir bude sudija, pa ga sa druge strane, malo, treba Rusmir do kraja karijere samo sudit Travnik-Borac, za ostale nije spreman, a na batine se polako privikava.Dule 078 je napisao/la:Najrealnije bi bilo kazniti sudiju jer je ostao ziv i nepovrijedjen i tri boda dodijeliti Travniku ili Zeljeznicaru.
-
- Kontakt:
Bez brige, za sledeci susret tempiramo najboljeg - Dominkovica!England je napisao/la:Da, nije morao ostati živ, ali ima vremena i to će se dogoditi možda već u proljeće na Borac-Travnik, toga se treba bojati, možda opet Rusmir bude sudija, pa ga sa druge strane, malo, treba Rusmir do kraja karijere samo sudit Travnik-Borac, za ostale nije spreman, a na batine se polako privikava.Dule 078 je napisao/la:Najrealnije bi bilo kazniti sudiju jer je ostao ziv i nepovrijedjen i tri boda dodijeliti Travniku ili Zeljeznicaru.

Opet vi razmišljate iščašeno.RedBlueArmy je napisao/la:Bez brige, za sledeci susret tempiramo najboljeg - Dominkovica!England je napisao/la:Da, nije morao ostati živ, ali ima vremena i to će se dogoditi možda već u proljeće na Borac-Travnik, toga se treba bojati, možda opet Rusmir bude sudija, pa ga sa druge strane, malo, treba Rusmir do kraja karijere samo sudit Travnik-Borac, za ostale nije spreman, a na batine se polako privikava.Dule 078 je napisao/la:Najrealnije bi bilo kazniti sudiju jer je ostao ziv i nepovrijedjen i tri boda dodijeliti Travniku ili Zeljeznicaru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.