Nije nikako istina. Mujzda i Vranjes povrede. Zukanovic povreda. Sejo totalno ispao iz forme. Ostalo na Avdiji da cuva Weissa, a i Hamsik je vecinom letao po toj strani. Sa te strane je i pao gol.AllGunsBlazing je napisao/la:Istina je da smo od prvog kola na prvom mjestu, medjutim isto je tako istina da smo protiv Slovacke kiksali greskama Susica. Ja sam naravno prezadovoljan bodovima, drago mi je sto ovako dobro i igramo, ali moramo i popraviti neke dijelove. Posebno manjak pokretnosti koju nasa ekipa pokazuje protiv brzih ekipa. Jednostavno Safet mora shvatiti da je vrijeme nekih fudbalera proslo, da trebaju biti na klupi, a da sansu umjesto njih trebaju dobiti borci.
@Velez Medo je kao i Miske. Ako igramo protiv Lihtenstajna ili Latvije on je odlican, medjutim cim dodje neka ekipa koja moze puno trcati i koja pravi dobar presinge Medo nestane. Tehnicki je Medo jaci od Salihovica, medjutim trkacki nije.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Istina je.soko je napisao/la:Nije nikako istina. Mujzda i Vranjes povrede. Zukanovic povreda. Sejo totalno ispao iz forme. Ostalo na Avdiji da cuva Weissa, a i Hamsik je vecinom letao po toj strani. Sa te strane je i pao gol.AllGunsBlazing je napisao/la:Istina je da smo od prvog kola na prvom mjestu, medjutim isto je tako istina da smo protiv Slovacke kiksali greskama Susica. Ja sam naravno prezadovoljan bodovima, drago mi je sto ovako dobro i igramo, ali moramo i popraviti neke dijelove. Posebno manjak pokretnosti koju nasa ekipa pokazuje protiv brzih ekipa. Jednostavno Safet mora shvatiti da je vrijeme nekih fudbalera proslo, da trebaju biti na klupi, a da sansu umjesto njih trebaju dobiti borci.
@Velez Medo je kao i Miske. Ako igramo protiv Lihtenstajna ili Latvije on je odlican, medjutim cim dodje neka ekipa koja moze puno trcati i koja pravi dobar presinge Medo nestane. Tehnicki je Medo jaci od Salihovica, medjutim trkacki nije.
Da smo imali holdera ne bi kiksali protiv slovaka, jednostavno.
Danas covjek objasnio, a ko je shvatio shvatio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jok ba razlog je nedostatak sreće, a svi koji tako ne misle su miševibhsport je napisao/la:Da smo imali holdera ne bi kiksali protiv slovaka, jednostavno.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovo je forum Papetoljubaca, svi koji misle drugačije, mogu da se kupe odavde, i sebi da naprave mišiji forum.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Veoma jednostavno. Da smo imali ali nismo. Rahimic proslu kad je igrao protiv Latvije je mogao laganini dobiti crveni, kao i Sejo protiv Slovaka. Zaha totalno van forme. Kolasinacu treba godinu dana da preda papire. Rizik je igrati sa Medom a isto tako je rizik staviti Rahimica i Zahu koji su totalno van forme.bhsport je napisao/la:Da smo imali holdera ne bi kiksali protiv slovaka, jednostavno.
- legenda reala
- Kontakt:
pa da ne bi tog Zahe van forme mi ne bi danas razmišljali o Brazilu, sigurno da nije najvažniji ali je njegovim ulaskom se promjenio tok utakmicesoko je napisao/la: Zahu koji su totalno van forme.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
U toj utakmici je igrao Mujdza. Iako je imao povredu, Weiss se je puno vise naradio nego protiv jednog Avdije. Onda stavis Zahu da trci i zalijepi ga. Druga stvar je staviti Zahu od pocetka protiv friskog Weissa ili Hamsika.legenda reala je napisao/la:pa da ne bi tog Zahe van forme mi ne bi danas razmišljali o Brazilu, sigurno da nije najvažniji ali je njegovim ulaskom se promjenio tok utakmicesoko je napisao/la: Zahu koji su totalno van forme.
Npr. Da je(ali nije, u Zenici), Mujdza bio u top formi, Zuka bio na lijevom beku a Sejo naprijed umjesto Mede ili Miske sve bi to drugacije izgledalo.
Sve što ti sad kažeš @soko je ŠBB - KBB.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ljudi mi u 3 poluvremena sa onako ofanzivnom formacijom nismo uspjeli dati gol, sta bi tek bilo da je izbacio jednog ofanzivnog igraca. Susic se bojao nerjesenih rezultata i zato je onako hrabro krenuo. Vecini se nije svidjelo ali covjek je uspio u svom naumu i bespotrebne su diskusije sta bi bilo kad bi bilo
Samo nas Pape sutra moze da pobjedi. 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ne, samo nas Litvanija moze pobjeditiTuti je napisao/la:Samo nas Pape sutra moze da pobjedi.
Tehnicki Pape.nerkolfc je napisao/la:Ne, samo nas Litvanija moze pobjeditiTuti je napisao/la:Samo nas Pape sutra moze da pobjedi.
- fudbalerXL
- Kontakt:
hehehehehe
[youtube][/youtube][youtube][/youtube]
[youtube][/youtube][youtube][/youtube]
Bolji smo, imamo više motiva i igramo kod kuće. Safet Sušić 

Zanimljivo i da je se igra drasticno popravila u proslim kvalifikacijama nakon sto je Zaha postao dio ekipe, znaci Minsk pa dalje. Treba nam jednostavno takav tip igraca, svi znamo da nije De Rossi, ali kao tip nam vrijedi vise od Medunjanina na primjer, iako je Medo bolji igrac.legenda reala je napisao/la:pa da ne bi tog Zahe van forme mi ne bi danas razmišljali o Brazilu, sigurno da nije najvažniji ali je njegovim ulaskom se promjenio tok utakmicesoko je napisao/la: Zahu koji su totalno van forme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
[youtube][/youtube]Tuti je napisao/la:Samo nas Pape sutra moze da pobjedi.
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Najveca dilema sutra:
Odijelo ili suskavac ?
Odijelo ili suskavac ?
Jedini krivac ako ne pobjedimo Safet Susic.autogol je napisao/la:Bolji smo, imamo više motiva i igramo kod kuće. Safet Sušić
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odvedi nas Safete na SP pa makar u pidzami proveo sutrasnji mec.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.