Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Inter 2009./2010. one season wonder,pa tko još broji te i kvazi naslove iz prijašnjih sezona.

- francobaresi
- Kontakt:
Ne lebdim ja , drago mi je nakon pobjede nad Barcom ali Milan još nije ni blizu prolaza .
Nema to veze sa brojanjem finala , ali pričati o tome je da Interova ekipa iz 2010. godine , jača od Milanove ekipe iz perioda 1988-1995 ili kasnije Juventusa 1996-2000 je apsurd .
Pa veliki je upitnik da li je ta ekipa Intera jača do Juventusove ekipe koja igrala između 2002-2006 god. Te čak i Milanove ekipe iz tog perioda .
Nema to veze sa brojanjem finala , ali pričati o tome je da Interova ekipa iz 2010. godine , jača od Milanove ekipe iz perioda 1988-1995 ili kasnije Juventusa 1996-2000 je apsurd .
Pa veliki je upitnik da li je ta ekipa Intera jača do Juventusove ekipe koja igrala između 2002-2006 god. Te čak i Milanove ekipe iz tog perioda .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma ne shvataju oni da je tad liga bila u rasulu, i nisu imali konkurenciju iskoristili calciopoli , mozda i shvate kad prođe određeno vrijeme, za mene to mogu biti samo osobe koje prati inter od 2006 na ovamo, a neko po prati seriju A i prije toga, zna da ova ekipa ne moze u isti koš sa Milanom i Juventusom iz tog perioda kojeg si ti naveo, a tu je i generacija Torina, ali to sam samo čitao.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 27 feb 2013, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Ne bih se ja složio oko toga, Milan i Juve su u jednoj godini uspjeli objediniti sve međunarodne trofeje, a to generaciji Intera iz 2010. nije uspjelo, tako da tu priču o najsupješnijoj godini za italijanski fudbal okačite mačku o rep. 
Najuspješnija godina za Italijanski fudbal je 1990. godina kad je Milan osvojio Europski kup, Juventus UEFA kup, Sampdoria Kup Kupova, dakle sve međunarodne trofeje su podjelili italijanski klubovi, a gle čuda, nigdje Intera među njima.
Najuspješnija godina za Italijanski fudbal je 1990. godina kad je Milan osvojio Europski kup, Juventus UEFA kup, Sampdoria Kup Kupova, dakle sve međunarodne trofeje su podjelili italijanski klubovi, a gle čuda, nigdje Intera među njima.
@Padovan @AndreaAgnelli @FrancoBaresifrancobaresi je napisao/la:Ne lebdim ja , drago mi je nakon pobjede nad Barcom ali Milan još nije ni blizu prolaza .

A Tripleta

Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 27 feb 2013, 17:57, ukupno mijenjano 2 puta.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- francobaresi
- Kontakt:
Ima vremena skontat će , kako stvari stoje Scudetto će sanjati i narednih sezona , Juve je ponovno silan , Milan će uz još 2-3 igrača na ljeto biti tu odmah do njih .
I borba za primat u Italiji će se voditi ponovno između dva najveća i najbogatija kluba na Apeninima .
Rekao bih , sve se vraća u prirodan poredak stvari u Calciu .
I borba za primat u Italiji će se voditi ponovno između dva najveća i najbogatija kluba na Apeninima .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Najfascinantnija stvar na ovim forumima je meni to što,da neznam stvarno kakva je situacija,čitajući ovako ove postove bi rekao da je Inter kroz povijest i sada jedna ekipa u rangu Udinesea.
Neznam da li ti je netko rekao,ali Inter je trofejniji klub od Milana što se tiče domaćih trofeja tako da nisam siguran o kakvom prirodnom poretku točno pričamo.francobaresi je napisao/la:I borba za primat u Italiji će se voditi ponovno između dva najveća i najbogatija kluba na Apeninima. Rekao bih , sve se vraća u prirodan poredak stvari u Calciu .
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 27 feb 2013, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Da je babi k*rac bila bi didafrancobaresi je napisao/la:Ima vremena skontat će , kako stvari stoje Scudetto će sanjati i narednih sezona , Juve je ponovno silan , Milan će uz još 2-3 igrača na ljeto biti tu odmah do njih .
A Inter uz 2-3 igraca na ljeto ce biti sta??
Ja stvarno ne vidim po cemu je to Milan toliko mocniji od Intera, od 26 kola sta je proslo u serie a ove godine Milan je ispred Intera bio ravno 2 kola
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Glasaj za Berlusconija da udje u politiku,mozda ti se i ostvare snovifrancobaresi je napisao/la:Ima vremena skontat će , kako stvari stoje Scudetto će sanjati i narednih sezona , Juve je ponovno silan , Milan će uz još 2-3 igrača na ljeto biti tu odmah do njih .
Sto se tice proricanja nebi se tu petljao,to je visa sila a vidim da i to posjedujes.
Meni je Zanetti najbolji igrac Seria A svih vremena,ali tebi je igracina Muntari,Niang,De Jong,Mexes i slican otpad
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- AvantiSignora
- Kontakt:
I da, izgleda nema nista od Carewa u interu.. nije proso ljekarski
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
inter je najveci talijanski klub nema dalje najvece uspijehe u istoriji Seria A napravio je inter (inter je veliki klub) 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A ti si tu da se ukljucis u raspravu sa argumentima ovaj smajlijimaAvantiSignora je napisao/la:![]()
OVDJE ZIVI CIRKUS.. Pogotovo kad citam ove postove s strane Intera..
so funny... HUEHUEHUE
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- IlPrincipino
- Kontakt:
A tripleta 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Hehehehuhuheuheuhouheouhou XDDDDD
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
sanjingr je napisao/la:Glasaj za Berlusconija da udje u politiku,mozda ti se i ostvare snovifrancobaresi je napisao/la:Ima vremena skontat će , kako stvari stoje Scudetto će sanjati i narednih sezona , Juve je ponovno silan , Milan će uz još 2-3 igrača na ljeto biti tu odmah do njih .
Sto se tice proricanja nebi se tu petljao,to je visa sila a vidim da i to posjedujes.
Meni je Zanetti najbolji igrac Seria A svih vremena,ali tebi je igracina Muntari,Niang,De Jong,Mexes i slican otpad
I tako to radi the Rock
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
evo prijatelju sa pečatomIlPrincipino je napisao/la:A tripleta
[youtube][/youtube]
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Nista bez triplete 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Seria A 18 titula( one 2 za stolom ako se ne varam), Juventus ima 28, al 30 na terenuYucca je napisao/la:inter je najveci talijanski klub nema dalje najvece uspijehe u istoriji Seria A napravio je inter (inter je veliki klub)
Coppa Italia 5 puta, Roma i Juventus 9
Super cup 5 puta, Milan 6
Liga Prvaka 3 puta, Milan 7
Kup Uefa( Europa liga) 3 puta, Tu su jedino najuspješniji u Italiji
Interkontinentalni kup( poslije Svjetsko klupsko prvenstvo) 3 puta, Milan 4 puta
Po ovom Inter ni blizu najvećeg kluba u Italiji, harali Italijom kad je Juve bio u drugoj ligi,kad su Roma, Fiorentina, Milan i Lazio bili oslabljeni i startali iz minusa
Samo da mi bi znat ko je to rek'o, jer taj nema pojma
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Iz toga komotno možemo zaključiti da je Inter jedna drugorazredna ekipa hehehieheiheoheoheoehoeheoheoeh
Evo nije mi dobro...
Evo nije mi dobro...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.