NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Definitivno pocistiti svlacionicu,prvo od Krstanovica kojeg je zalosno gledat vise,a kosta mnogo(8000Km),Menalo je izgubljen lik,bori se a nemoze napraviti zbog nedostatka snagee i znanja,Repic Brekalo Juricic Corluka Markovic zajvaliti se momcima i pustiti ih da idu dalje ne vrijede pravog Sirokog,Sesar totalno propao i po trcanju mu se vidi da mu je nogomet u nekom desetom planu i mjestu..Sivric i Marina zasad nedokazani al pustimo momke do ljeta pa mozemo prosudit,a Cabraja i Zloma su pojacanja i napredovat ce jos u igri kad dignu kondiciju na visi nivo..nadam se iskoristiti umor Sarajeva i Zelje iz prvenstva pa uzet taj kup i barem nekako prebrodit ove frustracije i sokove od ove sezone
Samo jedno ime
Ivankovic i Dane su domaci decki koji korektno mogu odraditi posso za ove "manje utakmice" kad treba mjenjati igrace, s Pandzom Wagijem Barabanom i Loncarem produziti ugovore koji istjecu na ljeto,za Soldu sam cuo da bi mogao u Slovacku ici a svakaako mu istice ugovor. Nisu problem treneri sto smo mjenjali nego igraci,ovo je sramota danas bilo za gledati mukom sam pratio ono..nadam se boljem Samo Siroki
Samo jedno ime
Idi pisi to nasoj nesposbnoj upraviRas je napisao/la:Realno morate politiku malo promijeniti ako želite biti konkurentni narednih sezona!U Željezničaru mom igraju Srbi, Hrvati, Bošnjaci, imamo Nigerijca i ItalijanaOvako ako će samo Hrvati igrati bazen je mal i a kvalitet nije na nivou, zato i lošiji rezultati iz godinu u godinu!Dohavizajte se malo ugledajte se na Zrinjski u kojima igraju sve etničke pripadnosti bez problema pa ćete opet biti konkurentni!
Ja sam se vec izjasnio po tom pitanju.Sto se mene tice nek za NKŠB igraju i muslimani,zidovi,arapi,uzbekistanci nemam nista protiv toga,dapace.
Igraj Široki ti si najbolji!
Nek netko posalje Menala u teretanu,decko igra fin i borben nogomet,ali ga svi otresu ko krusku jer je snagom na razini juniora
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Pišite vi ako želite da promijenite stanje!Realno nije vam mjesto u opstanku da se vucate kao kakve babe sa Olimpikom, Metalcem i ostalim nakaradnim klubovima!Skontajte nešto ili će se konstantno rezultatsko propadanje nastaviti!96BadBoy je napisao/la:Idi pisi to nasoj nesposbnoj upraviRas je napisao/la:Realno morate politiku malo promijeniti ako želite biti konkurentni narednih sezona!U Željezničaru mom igraju Srbi, Hrvati, Bošnjaci, imamo Nigerijca i ItalijanaOvako ako će samo Hrvati igrati bazen je mal i a kvalitet nije na nivou, zato i lošiji rezultati iz godinu u godinu!Dohavizajte se malo ugledajte se na Zrinjski u kojima igraju sve etničke pripadnosti bez problema pa ćete opet biti konkurentni!
![]()
Ja sam se vec izjasnio po tom pitanju.Sto se mene tice nek za NKŠB igraju i muslimani,zidovi,arapi,uzbekistanci nemam nista protiv toga,dapace.
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ras je napisao/la:Pišite vi ako želite da promijenite stanje!Realno nije vam mjesto u opstanku da se vucate kao kakve babe sa Olimpikom, Metalcem i ostalim nakaradnim klubovima!Skontajte nešto ili će se konstantno rezultatsko propadanje nastaviti!96BadBoy je napisao/la:Idi pisi to nasoj nesposbnoj upraviRas je napisao/la:Realno morate politiku malo promijeniti ako želite biti konkurentni narednih sezona!U Željezničaru mom igraju Srbi, Hrvati, Bošnjaci, imamo Nigerijca i ItalijanaOvako ako će samo Hrvati igrati bazen je mal i a kvalitet nije na nivou, zato i lošiji rezultati iz godinu u godinu!Dohavizajte se malo ugledajte se na Zrinjski u kojima igraju sve etničke pripadnosti bez problema pa ćete opet biti konkurentni!
![]()
Nije nas problem u nacionalnosti tih igraca,nije bitno jel on hrvat srbin argentinac brazilac japanac ili sta ja znamRas je napisao/la:Pišite vi ako želite da promijenite stanje!Realno nije vam mjesto u opstanku da se vucate kao kakve babe sa Olimpikom, Metalcem i ostalim nakaradnim klubovima!Skontajte nešto ili će se konstantno rezultatsko propadanje nastaviti!96BadBoy je napisao/la:Idi pisi to nasoj nesposbnoj upraviRas je napisao/la:Realno morate politiku malo promijeniti ako želite biti konkurentni narednih sezona!U Željezničaru mom igraju Srbi, Hrvati, Bošnjaci, imamo Nigerijca i ItalijanaOvako ako će samo Hrvati igrati bazen je mal i a kvalitet nije na nivou, zato i lošiji rezultati iz godinu u godinu!Dohavizajte se malo ugledajte se na Zrinjski u kojima igraju sve etničke pripadnosti bez problema pa ćete opet biti konkurentni!
![]()
Problem je u nasem sportskom direktoru koji otkad je zasjeo na svoju funkciju nije napravio NIJEDAN dobar potez sto se tice dovodjenja igraca,ako je vec politika da igraju samo hrvati,moze se i dobrih hrvata naci,ali on je potpuno zakazao
EKONNP
I sto je jos gore svi prebacuju odgovornost na upravu,trenere ove ili one,pa evo svi se izmijenjali samo silic pustio korijenje.On je legenda kluba i zasluzuje posao,ali postoji valjda neko mjesto u klubu a da nije toliko vazno kao sto je sportski direktor
EKONNP
Ja sam vec pisao da se Silica prvog treba rijesiti, jest legenda ali... Ne zna i gotovo
Sent from my SM-A510F
Sent from my SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Dobre vijesti za polufinale kupa
Utakmice polufinala igraju se 12. i 19.4 dok se sarajevski derbi koji bi mogao odluciti borbu za prvaka igra izmedju te dvije utakmice,tocnije 15.4.
To znaci ako budemo igrali sa Sarajevom ili Zeljom u polufinalu gotovo ce sigurno cuvati igrace,a ako ne budu cuvali bit ce preumorni.Mislim da je to odlicna prilika za nas.
Utakmice polufinala igraju se 12. i 19.4 dok se sarajevski derbi koji bi mogao odluciti borbu za prvaka igra izmedju te dvije utakmice,tocnije 15.4.
To znaci ako budemo igrali sa Sarajevom ili Zeljom u polufinalu gotovo ce sigurno cuvati igrace,a ako ne budu cuvali bit ce preumorni.Mislim da je to odlicna prilika za nas.
EKONNP
Vjerujte da mi itekako imamo dobre sanse za osvajanje kupa. Baraban ce koliko sam cuo biti spreman, Cabraja isto tako da ce to izgledati bolje u napadackom dijelu. Slusajuci price jucer na stadionu, imam osjecaj ko da su Zeljo i Sarajevo Barcelona za nas... Sve je to li-la, bolji jesu, ali ne puno, u dvije utakmice mozemo izbaciti i jedne i druge. Nasa najveca prednost ce biti odmorna ekipa za razliku od njih jer ce svaku utakmicu u Ligi za Prvaka morati ici 100%, a realno i jedni i drugi nemaju bas siroku klupu, posebno Sarajevo, a mi se mozemo zajebavati u LzO...
I jos nesto, ako Sablic jos jednom stavi Marinu ispred Loncara, treba ga gadjati stolicom, pa slijepac vidi da je Stipe 5x bolji igrac haha
Sent from my SM-A510F
I jos nesto, ako Sablic jos jednom stavi Marinu ispred Loncara, treba ga gadjati stolicom, pa slijepac vidi da je Stipe 5x bolji igrac haha
Sent from my SM-A510F
HRHB
HRHB
Kako je jedan intelektualac ovdje rekao,Marina je za Loncara Messi...hahahahah grohotom se nasmijah[emoji23] [emoji23]
EKONNP
Kup je nas,to sam napisao na pocetku sezone negdje,da sad ne trazim 
U ligi za opstanak treba forsirat Marica, Jurica, Milicevica i Nikica i jos nekog ako sam zaboravio, mozda se neko pokaze i onda imas igraca za sljedeću sezonu.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Pandzom-????????????penke je napisao/la:Ivankovic i Dane su domaci decki koji korektno mogu odraditi posso za ove "manje utakmice" kad treba mjenjati igrace, s Pandzom Wagijem Barabanom i Loncarem produziti ugovore koji istjecu na ljeto,za Soldu sam cuo da bi mogao u Slovacku ici a svakaako mu istice ugovor. Nisu problem treneri sto smo mjenjali nego igraci,ovo je sramota danas bilo za gledati mukom sam pratio ono..nadam se boljem Samo Siroki
Ostalo potpisujem ali po čemu je Pandža zaslužio produženje, što nam konstantno čupa živce ili što je najsporiji stoper u državi. Ne kuzim
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Pusi on svastaOrjuna je napisao/la:Koje cigare puši Sesar znal' neko?
Kako igra biti će da su neke SLIM
-
brigsiroki
- Kontakt:
ma šilića su trebali stavit bar za predsjednika a ne brkuAndroid je napisao/la:Ja sam vec pisao da se Silica prvog treba rijesiti, jest legenda ali... Ne zna i gotovo
Sent from my SM-A510F
ma nama treba čovjek sa vizijom,čovjek sa planom za sadašnjost i budućnost kluba baš jedan sportski radnik koji će živit za klub 24sata a ne da nam u klubu budu ljudi koji pojma nemaju ni o čemu,ma najbolja bi bila i privatizacija,da jedan čovik sve odlučuje a ovako većina ubaci koju marku u klub i odmah se sve pitaju i guraju svoje igrače itd
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Treba pitati onu plavusu hahahOrjuna je napisao/la:Koje cigare puši Sesar znal' neko?
Sent from my SM-A510F
HRHB
HRHB
Bar bi trebali ovi naši levati u Upravi uvesti u Pravilnik kluba nesportsko ponašanje kao tezu povredu radnih obveza i odmah noga, a ne isplaćivati poluigrace poput Crnova
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Balorda, Fouzi1, Hajdeee, Jet2Holiday, jurisicduska, LondonBlues, mnon46, MostarNeretva, NazorUso, ristagrad, Seher1921, SilaMoc1946, Tatamata1946, Venom i 72 gosta.