sova jesi li ti prvo da te pitam iz sarajeva, ako nisi nemaš šta govoriti o grbu od olimpika, jer oni su mlad klub i teh ce da se počne pisati njihova historija, a vukovi su nacrtani jer je klub osnovan na dan olimpijade, ja mislim da je zbog toga i zato što je osnovan na dan otvaranja olimpijade u sarajevu i zbog obilježija naše olimpijade VUČKA, ovaj klub je dobio naziv Vukovi sa otoke (OLIMPIK)Sova je napisao/la:Jeste, logičnije je...bistrikboy je napisao/la:Ime Olimpik-aludira na OI u Sarajevu...
Vukovi-maskota OI "Vucko"...
123456, pogledaj malo kako izgledaju grbovi, jednostavno, ovaj nije ozbiljno nacrtan...
Prezentacija klubova
Re: Grbovi klubova - BiH
Re: Navijačke himne/pjesme
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
KAD U GRADU VIDIS ME,
S OBE RUKE GRLI ME
SIRI PONOS GRADA SVOG
UZ BH FANATICOS
PLAVO ZUTO VOLIM TE
ZA SVE DRUGO BOLI ME
TO JE BOJA SRCA MOG
JER JA SAM FANATICO
jdna od fanatikosa
S OBE RUKE GRLI ME
SIRI PONOS GRADA SVOG
UZ BH FANATICOS
PLAVO ZUTO VOLIM TE
ZA SVE DRUGO BOLI ME
TO JE BOJA SRCA MOG
JER JA SAM FANATICO
jdna od fanatikosa
U parku se skupljaju,gradom skandiraju,ne vole nikog,osim nje,voljenog kluba Slavije,
sad sve je gotovo,prvak si ponovo,cjeli je sjever poludio,volimo te SLAVIJO!!!!!!!
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu,Slaviju do smrti voljecu!!!
ale,ale,aleo,ale,ale,aleo,ale aleo,ale aleo,ale ale ale aleo
sad sve je gotovo,prvak si ponovo,cjeli je sjever poludio,volimo te SLAVIJO!!!!!!!
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu,Slaviju do smrti voljecu!!!
Miloš Krasić !!!
Nije voljenog kluba Slavije neko fudbalskog kluba Slavije.Kaka je napisao/la:U parku se skupljaju,gradom skandiraju,ne vole nikog,osim nje,voljenog kluba Slavije,
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
sta ti pricas,jesi bio ikad na kosarci? izgleda da nisi tako da nezz pjesmu
Miloš Krasić !!!
A dobro nismo se skontali ja mislio da govoris o fudbalu posto je tema o fudbalu.sorry
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
uredu je nisam ni ja shvatio da je tema bh fudbal,Devil je napisao/la:A dobro nismo se skontali ja mislio da govoris o fudbalu posto je tema o fudbalu.sorry
jos jedna pjesma
I plavo bjeli tvoj sam ultras,lude godine sam svoje tebi dao bas sve,i plavo bjeli tvoj sam ultras,i za tebe borim se...na na na nana
Miloš Krasić !!!
Zdravo svima!
Najprije da pozdravim ovu ideju, i nadam se da cu moci pomoci vam. Iako sam iz Makedonije, poddrzavam vas u potpunosti
Moracu se sloziti da novi grb Olimpika je znatno poboljsanje. Ali isto tako mislim da je mogao biti uradjen profesionalnije. Vukovi mogu biti prepoznatljiviji, mozda samo da se dodaje bela boja ispod njihove crne crte.
Evo jedan moj predlog kako bi to moglo biti uradjeno. Sklepao sam ovo za 15tak minuta, i ovi vukovi nisu moji, uzeo sam ih iz grba jedne americke univerzitetske ekipe (samo jedna ideja, da bi to moglo biti i bolje)...

Pozdrav iz Skopja!
Aleksandar
Najprije da pozdravim ovu ideju, i nadam se da cu moci pomoci vam. Iako sam iz Makedonije, poddrzavam vas u potpunosti

Moracu se sloziti da novi grb Olimpika je znatno poboljsanje. Ali isto tako mislim da je mogao biti uradjen profesionalnije. Vukovi mogu biti prepoznatljiviji, mozda samo da se dodaje bela boja ispod njihove crne crte.
Evo jedan moj predlog kako bi to moglo biti uradjeno. Sklepao sam ovo za 15tak minuta, i ovi vukovi nisu moji, uzeo sam ih iz grba jedne americke univerzitetske ekipe (samo jedna ideja, da bi to moglo biti i bolje)...

Pozdrav iz Skopja!
Aleksandar
Ovo je stari grb mostarskog Zrinjskog, još od prije zabrane daleke 1945. godine.

- edo_malesak
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Dobro si ti to napravio ,kako je u 15 minuta odlicno je ispalo ...Samo to FK pokraj tih vukova,ne sjeda na tom mjestu ,mislim da nesjeda nikako na tom grbu ..ali odlicno je ...svaka castalexgizh je napisao/la:Zdravo svima!
Pozdrav iz Skopja!
Aleksandar
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

ovdje je samo uredjena ona slova F i K su na suprotinim stranama
- Приједорчанин
- Kontakt:
Na prvoj ti je stranici$ je napisao/la:

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Re: Grbovi klubova
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- MostarskiSipak
- Kontakt:

Osjecam se duzan dati objasnjenje.
Jeli vi postavljate grbove klubova koji zaista postoje ili vritualne?

Naime NK Građanski Mostar 2003 postoji jedino na hattrick.org

http://www.hattrick.org/Club/?TeamID=24 ... 774,534442 zivili

Na terenu budi ko Neretva plah,
nek' ti bude bura u grudima dah!
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
nek' ti bude bura u grudima dah!
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
hahahahahahahahaMostarskiSipak je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Osjecam se duzan dati objasnjenje.
Jeli vi postavljate grbove klubova koji zaista postoje ili vritualne?![]()
Naime NK Građanski Mostar 2003 postoji jedino na hattrick.org![]()
http://www.hattrick.org/Club/?TeamID=24 ... 774,534442 zivili
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.