Imas jos sanse da me uzmes,u FG i FT % smo ja mislim dovoljno blizu..Ja sam napravio preglupe neke poteze ove sedmice u zelji da se izvucem,nesto istrazivao,gledao,statistike ovo i ono i uzmem Greivisa :S Capela sinoc odigrao dobru partiju kad sam ga ja zamjenio,al nebi ustajao radi fantasya u 8 nema sanse..treba napraviti da se mogu FA npr do 12 staviti u ekipu za to vece..AlphonseKauders je napisao/la:Ostavim Mirotica i Paytona na klupi za Noela i Calderona i zahebem se, ali ono žestoko:) S druge strane Harden daje 50 poena, šta da se radi, kad neće - neće:) Ali popravićemo se već do kraja sezone, samo strpljenja;)
SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Jose, ti opet zaboravio ubacit igrace sinoc. mozes ih unaprijed namjestit par dana isto 
losa sedmica mojih, npr wall u 4 utakmice jedva 20 asistencija. ipak gubio sam citavu sedmicu tek jucer se vratio. naravno asistencije izjednacene, sve ostalo je manje vise rjeseno. eto imam i srece, rubio nece igrat. moram se uzdat u bledsoe-a danas

losa sedmica mojih, npr wall u 4 utakmice jedva 20 asistencija. ipak gubio sam citavu sedmicu tek jucer se vratio. naravno asistencije izjednacene, sve ostalo je manje vise rjeseno. eto imam i srece, rubio nece igrat. moram se uzdat u bledsoe-a danas

- AlphonseKauders
- Kontakt:
Slatina - čestitke na pobjedi, sada kreće ganjanje play off-a;)
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Jbg drugu sedmicu zaredom jedan dan zayebemdino-92 je napisao/la:Jose, ti opet zaboravio ubacit igrace sinoc. mozes ih unaprijed namjestit par dana isto

Čestitam ipak bledsoe sinoc razbi asistencijama

evo me ko filadelfija 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Samo što ti to ne garantuje prvi pick drafta naredne sezone, haha:))ZZtop10 je napisao/la:evo me ko filadelfija
Jesi ti ovaj bez poraza?Slatinash_7 je napisao/la:Imas jos sanse da me uzmes,u FG i FT % smo ja mislim dovoljno blizu..Ja sam napravio preglupe neke poteze ove sedmice u zelji da se izvucem,nesto istrazivao,gledao,statistike ovo i ono i uzmem Greivisa :S Capela sinoc odigrao dobru partiju kad sam ga ja zamjenio,al nebi ustajao radi fantasya u 8 nema sanse..treba napraviti da se mogu FA npr do 12 staviti u ekipu za to vece..AlphonseKauders je napisao/la:Ostavim Mirotica i Paytona na klupi za Noela i Calderona i zahebem se, ali ono žestoko:) S druge strane Harden daje 50 poena, šta da se radi, kad neće - neće:) Ali popravićemo se već do kraja sezone, samo strpljenja;)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Slatinash_7
- Kontakt:
Jesam al dzaba mi,vidim da protiv tebe realno nemam sanse,ove sedmice si bio ispred mene u svim kategorijama i tako je bilo i inace u toku sezone,vadi me dobar raspored al valja se boriti 
Hoce neko Andersona ili Bradleya,samo bez glupih ponuda,ljudi su po rankingu trenutno top50 fantasy igraci..

Hoce neko Andersona ili Bradleya,samo bez glupih ponuda,ljudi su po rankingu trenutno top50 fantasy igraci..
Slatina Bog i batina
Sinoć ubjedljiva pobjeda 8:0, nadam se da ću popraviti ovaj negativni omjer 2-3, naravno ako Durant, Teague i Beal ostanu oporavljeni 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Hoce neko T.Jonesa iz HOU?
Slatina Bog i batina
- JoseMourinho
- Kontakt:
sa tobom sam se ja mjenjo anderson - young?
yebo majku najvise trejdova sam obavio, hajmo dalje sve je u ponudi

- Slatinash_7
- Kontakt:
Jesi..Za ovu sedmicu mi treba FG% i skokovi,tu mozda imam neku sansu da uzmem Greivisa,a Anderson me dosta dobro sluzio dok nije bilo Davisa,valjda posluzi i tebe,a da meni Young ostane na prosjecima od prosle dvije sedmice..A imao sam priliku opljackati te na pocetku sezone,Young i Gordon za Hensona i Geralda Greena,otac me ubio sto ne prihvati..JoseMourinho je napisao/la:sa tobom sam se ja mjenjo anderson - young?
Slatina Bog i batina
- JoseMourinho
- Kontakt:
suti velike nade sam u Greena polago kasnije ga uzo na FA pa otpustio, sreca pa nisi prihvatio
haj ovako trice dobijam bar neke nadam se dobrim partijama Andersona

- Slatinash_7
- Kontakt:
Meni i ne trebaju nesto posebno,jos ako Harden proigraJoseMourinho je napisao/la:suti velike nade sam u Greena polago kasnije ga uzo na FA pa otpustio, sreca pa nisi prihvatio![]()

Slatina Bog i batina
Mislim da sam svakog do sada uzeo u skokovima i blokadama.Slatinash_7 je napisao/la:Jesi..Za ovu sedmicu mi treba FG% i skokovi,tu mozda imam neku sansu da uzmem Greivisa,a Anderson me dosta dobro sluzio dok nije bilo Davisa,valjda posluzi i tebe,a da meni Young ostane na prosjecima od prosle dvije sedmice..A imao sam priliku opljackati te na pocetku sezone,Young i Gordon za Hensona i Geralda Greena,otac me ubio sto ne prihvati..JoseMourinho je napisao/la:sa tobom sam se ja mjenjo anderson - young?

Imali su ti sinoc Bradley i Wade vjerovatno najbolje utakmice sezone. Imas ti dobre sanse da uzmes.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma trejd je za ubuduce napravljen
bas nista ne ocekujem u ovom match up-u,jedino ako me Love npr ne izvuce vcrs sa 20 skokova i 4 trice da to preokrenem..Ja sam se uprpio malo protiv Alphonsea kad sam vidio da ima dosta vise utakmica od mene,tu napravio previse izmjena da to nadoknadim,sad te iste morao cupati protiv tebe..vidjet cemo sta ce biti,kad bi ponovili moji igru iz pretproslog kola bilo bi beton,tu sam nabio 2 rekorda lige 

Slatina Bog i batina
- Slatinash_7
- Kontakt:
Joj match up-a,sve otvoreno,4-4 rezultat ali Greivis vodi za jednu tricu,ja za 2 blokade i x u TO,mozda bi mogao stici i 20 poena jer imam 2 igraca viska ali me strah da ne izgubim TO za Youngom..Hoce neko K.Lovea?
Slatina Bog i batina
Procenti su me ukopali. I uspio sam imati vise izgubljenih iako mi je manje igraca igralo.Slatinash_7 je napisao/la:Joj match up-a,sve otvoreno,4-4 rezultat ali Greivis vodi za jednu tricu,ja za 2 blokade i x u TO,mozda bi mogao stici i 20 poena jer imam 2 igraca viska ali me strah da ne izgubim TO za Youngom..Hoce neko K.Lovea?

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Slatinash_7
- Kontakt:
Moglo je biti i gore po tebe,odigrao sam ziheraski da uzmem 5 komada,izbacio Gaya,Collisona i Younga tik prije utakmica,da su ostali bio bi ti potop i u tricama a i u poenimaGreivis je napisao/la:Procenti su me ukopali. I uspio sam imati vise izgubljenih iako mi je manje igraca igralo.Slatinash_7 je napisao/la:Joj match up-a,sve otvoreno,4-4 rezultat ali Greivis vodi za jednu tricu,ja za 2 blokade i x u TO,mozda bi mogao stici i 20 poena jer imam 2 igraca viska ali me strah da ne izgubim TO za Youngom..Hoce neko K.Lovea?

Slatina Bog i batina
A mislim da bi te svake sedmice prije ove uzeo.Slatinash_7 je napisao/la:Moglo je biti i gore po tebe,odigrao sam ziheraski da uzmem 5 komada,izbacio Gaya,Collisona i Younga tik prije utakmica,da su ostali bio bi ti potop i u tricama a i u poenimaGreivis je napisao/la:Procenti su me ukopali. I uspio sam imati vise izgubljenih iako mi je manje igraca igralo.Slatinash_7 je napisao/la:Joj match up-a,sve otvoreno,4-4 rezultat ali Greivis vodi za jednu tricu,ja za 2 blokade i x u TO,mozda bi mogao stici i 20 poena jer imam 2 igraca viska ali me strah da ne izgubim TO za Youngom..Hoce neko K.Lovea?samo da Love proigra i da se Valanciunas majmun vrati na neki normalan nivo sa skokovima i blokadama..Kako sam samo potrefio Lowrya na draftu,covjek je u trci za MVP-a,Brada mi usprkos tome sto je ocajan defanzivac daje ukradene i blokade..prezadovoljan sam ekipom,mislim da mogu dobiti sve do Vraca Vikingsa pa cemo se onda poklati za prvo mjesto ako on ne kiksa usput..

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.