SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Slatinash_7
Kontakt:

Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Post Postao/la Slatinash_7 » 28 nov 2015, 10:00

AlphonseKauders je napisao/la:Ostavim Mirotica i Paytona na klupi za Noela i Calderona i zahebem se, ali ono žestoko:) S druge strane Harden daje 50 poena, šta da se radi, kad neće - neće:) Ali popravićemo se već do kraja sezone, samo strpljenja;)
Imas jos sanse da me uzmes,u FG i FT % smo ja mislim dovoljno blizu..Ja sam napravio preglupe neke poteze ove sedmice u zelji da se izvucem,nesto istrazivao,gledao,statistike ovo i ono i uzmem Greivisa :S Capela sinoc odigrao dobru partiju kad sam ga ja zamjenio,al nebi ustajao radi fantasya u 8 nema sanse..treba napraviti da se mogu FA npr do 12 staviti u ekipu za to vece..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 29 nov 2015, 21:09

Jose, ti opet zaboravio ubacit igrace sinoc. mozes ih unaprijed namjestit par dana isto :D
losa sedmica mojih, npr wall u 4 utakmice jedva 20 asistencija. ipak gubio sam citavu sedmicu tek jucer se vratio. naravno asistencije izjednacene, sve ostalo je manje vise rjeseno. eto imam i srece, rubio nece igrat. moram se uzdat u bledsoe-a danas :D

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 30 nov 2015, 07:22

Slatina - čestitke na pobjedi, sada kreće ganjanje play off-a;)

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Post Postao/la JoseMourinho » 30 nov 2015, 08:25

dino-92 je napisao/la:Jose, ti opet zaboravio ubacit igrace sinoc. mozes ih unaprijed namjestit par dana isto :D
losa sedmica mojih, npr wall u 4 utakmice jedva 20 asistencija. ipak gubio sam citavu sedmicu tek jucer se vratio. naravno asistencije izjednacene, sve ostalo je manje vise rjeseno. eto imam i srece, rubio nece igrat. moram se uzdat u bledsoe-a danas :D
Jbg drugu sedmicu zaredom jedan dan zayebem :( a i rodjo yebem mu mater odmorio od života vise mnogo hi sta i odigrat :(

Čestitam ipak bledsoe sinoc razbi asistencijama ;)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 30 nov 2015, 11:31

evo me ko filadelfija :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 30 nov 2015, 13:47

ZZtop10 je napisao/la:evo me ko filadelfija :D
Samo što ti to ne garantuje prvi pick drafta naredne sezone, haha:))

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 30 nov 2015, 15:53

Slatinash_7 je napisao/la:
AlphonseKauders je napisao/la:Ostavim Mirotica i Paytona na klupi za Noela i Calderona i zahebem se, ali ono žestoko:) S druge strane Harden daje 50 poena, šta da se radi, kad neće - neće:) Ali popravićemo se već do kraja sezone, samo strpljenja;)
Imas jos sanse da me uzmes,u FG i FT % smo ja mislim dovoljno blizu..Ja sam napravio preglupe neke poteze ove sedmice u zelji da se izvucem,nesto istrazivao,gledao,statistike ovo i ono i uzmem Greivisa :S Capela sinoc odigrao dobru partiju kad sam ga ja zamjenio,al nebi ustajao radi fantasya u 8 nema sanse..treba napraviti da se mogu FA npr do 12 staviti u ekipu za to vece..
Jesi ti ovaj bez poraza?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 30 nov 2015, 16:29

Jesam al dzaba mi,vidim da protiv tebe realno nemam sanse,ove sedmice si bio ispred mene u svim kategorijama i tako je bilo i inace u toku sezone,vadi me dobar raspored al valja se boriti :D
Hoce neko Andersona ili Bradleya,samo bez glupih ponuda,ljudi su po rankingu trenutno top50 fantasy igraci..
Slatina Bog i batina

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 30 nov 2015, 18:10

Sinoć ubjedljiva pobjeda 8:0, nadam se da ću popraviti ovaj negativni omjer 2-3, naravno ako Durant, Teague i Beal ostanu oporavljeni :D
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 dec 2015, 20:04

Hoce neko T.Jonesa iz HOU?
Slatina Bog i batina

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 01 dec 2015, 20:58

sa tobom sam se ja mjenjo anderson - young?

yebo majku najvise trejdova sam obavio, hajmo dalje sve je u ponudi :mrgreen:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 dec 2015, 21:12

JoseMourinho je napisao/la:sa tobom sam se ja mjenjo anderson - young?

Jesi..Za ovu sedmicu mi treba FG% i skokovi,tu mozda imam neku sansu da uzmem Greivisa,a Anderson me dosta dobro sluzio dok nije bilo Davisa,valjda posluzi i tebe,a da meni Young ostane na prosjecima od prosle dvije sedmice..A imao sam priliku opljackati te na pocetku sezone,Young i Gordon za Hensona i Geralda Greena,otac me ubio sto ne prihvati..
Slatina Bog i batina

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 01 dec 2015, 21:18

suti velike nade sam u Greena polago kasnije ga uzo na FA pa otpustio, sreca pa nisi prihvatio :mrgreen:

haj ovako trice dobijam bar neke nadam se dobrim partijama Andersona :clap:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 dec 2015, 21:53

JoseMourinho je napisao/la:suti velike nade sam u Greena polago kasnije ga uzo na FA pa otpustio, sreca pa nisi prihvatio :mrgreen:

haj ovako trice dobijam bar neke nadam se dobrim partijama Andersona :clap:
Meni i ne trebaju nesto posebno,jos ako Harden proigra :D mislim da je ovo jedan fer trejd,trazio si trice to si i dobio,nesto poena,ja dobio FG% i par skokova,mozda i blokade..volio bi cesce ovako poslovati!
Slatina Bog i batina

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 dec 2015, 21:57

JoseMourinho je napisao/la:sa tobom sam se ja mjenjo anderson - young?

Jesi..Za ovu sedmicu mi treba FG% i skokovi,tu mozda imam neku sansu da uzmem Greivisa,a Anderson me dosta dobro sluzio dok nije bilo Davisa,valjda posluzi i tebe,a da meni Young ostane na prosjecima od prosle dvije sedmice..A imao sam priliku opljackati te na pocetku sezone,Young i Gordon za Hensona i Geralda Greena,otac me ubio sto ne prihvati..
Mislim da sam svakog do sada uzeo u skokovima i blokadama. :mrgreen:
Imali su ti sinoc Bradley i Wade vjerovatno najbolje utakmice sezone. Imas ti dobre sanse da uzmes.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 dec 2015, 22:00

Ma trejd je za ubuduce napravljen :D bas nista ne ocekujem u ovom match up-u,jedino ako me Love npr ne izvuce vcrs sa 20 skokova i 4 trice da to preokrenem..Ja sam se uprpio malo protiv Alphonsea kad sam vidio da ima dosta vise utakmica od mene,tu napravio previse izmjena da to nadoknadim,sad te iste morao cupati protiv tebe..vidjet cemo sta ce biti,kad bi ponovili moji igru iz pretproslog kola bilo bi beton,tu sam nabio 2 rekorda lige :D
Slatina Bog i batina

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 06 dec 2015, 14:29

Joj match up-a,sve otvoreno,4-4 rezultat ali Greivis vodi za jednu tricu,ja za 2 blokade i x u TO,mozda bi mogao stici i 20 poena jer imam 2 igraca viska ali me strah da ne izgubim TO za Youngom..Hoce neko K.Lovea?
Slatina Bog i batina

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 dec 2015, 23:16

Slatinash_7 je napisao/la:Joj match up-a,sve otvoreno,4-4 rezultat ali Greivis vodi za jednu tricu,ja za 2 blokade i x u TO,mozda bi mogao stici i 20 poena jer imam 2 igraca viska ali me strah da ne izgubim TO za Youngom..Hoce neko K.Lovea?
Procenti su me ukopali. I uspio sam imati vise izgubljenih iako mi je manje igraca igralo. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 07 dec 2015, 23:20

Greivis je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Joj match up-a,sve otvoreno,4-4 rezultat ali Greivis vodi za jednu tricu,ja za 2 blokade i x u TO,mozda bi mogao stici i 20 poena jer imam 2 igraca viska ali me strah da ne izgubim TO za Youngom..Hoce neko K.Lovea?
Procenti su me ukopali. I uspio sam imati vise izgubljenih iako mi je manje igraca igralo. :mrgreen:
Moglo je biti i gore po tebe,odigrao sam ziheraski da uzmem 5 komada,izbacio Gaya,Collisona i Younga tik prije utakmica,da su ostali bio bi ti potop i u tricama a i u poenima :D samo da Love proigra i da se Valanciunas majmun vrati na neki normalan nivo sa skokovima i blokadama..Kako sam samo potrefio Lowrya na draftu,covjek je u trci za MVP-a,Brada mi usprkos tome sto je ocajan defanzivac daje ukradene i blokade..prezadovoljan sam ekipom,mislim da mogu dobiti sve do Vraca Vikingsa pa cemo se onda poklati za prvo mjesto ako on ne kiksa usput..
Slatina Bog i batina

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 dec 2015, 23:23

Greivis je napisao/la:
Moglo je biti i gore po tebe,odigrao sam ziheraski da uzmem 5 komada,izbacio Gaya,Collisona i Younga tik prije utakmica,da su ostali bio bi ti potop i u tricama a i u poenima :D samo da Love proigra i da se Valanciunas majmun vrati na neki normalan nivo sa skokovima i blokadama..Kako sam samo potrefio Lowrya na draftu,covjek je u trci za MVP-a,Brada mi usprkos tome sto je ocajan defanzivac daje ukradene i blokade..prezadovoljan sam ekipom,mislim da mogu dobiti sve do Vraca Vikingsa pa cemo se onda poklati za prvo mjesto ako on ne kiksa usput..
A mislim da bi te svake sedmice prije ove uzeo. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.