NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Kako nekome moze biti lijepo ispucavanje trica?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kada to radi Steph Curry, da.Greivis je napisao/la:Kako nekome moze biti lijepo ispucavanje trica?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ima li posta da ovaj lik ne replicira?
Halo ba,decko,imas svoje misljenje,mi imamo svoje...Popusti nas da pisemo kako nam je volja!!Ti vidis jedno,mi vidimo drugo,zdra'o.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 16 apr 2016, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Pa ja sam prvi navijo za SAS protiv Heata i uživo u njihovoj igri u finalu jer mi se vise svidjala ta igra nego krkanska od Miamia, isto kao sto sada uživam u savrsenstvu od košarke ofanzivnom uz nevjerovatnu defanzivu tj. uživam u najboljoj ekipi ikada 
A kada bi npr. Nas se par "okupilo" da pravimo balans eh tek onda bi vidjeli sta je drkanje na gsw jer do sad se 90% stvari pisale realne kakve i jesu
A kada bi npr. Nas se par "okupilo" da pravimo balans eh tek onda bi vidjeli sta je drkanje na gsw jer do sad se 90% stvari pisale realne kakve i jesu
Moja ekipa je pobijedila GSW ove sezone isto puta koliko i smiješni Spursi. 
Na 10 sranja koja se napišu o Goldenu neko napiše jednu lijepu i eno ih drkaju na gsw 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mozes li uraditi gluplju stvar nego naloziti ovog Greena... 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jeb.em ti sudije kad tolerisu ovo konstantno guranje Greena s 2 ruke !! Pa ovo je strasno.Zna se kako se igra dozvoljena odbrana na postu.Podlaktica i to je to,cim stavis 2 ruke na ledja,to je automatski faul.Ali izgleda da nije u slacaju kad Green brani...
Zar ti nisi bio za Oklahomu? Hajde ove navijace luzera Sunsa i Lakersa razumijem. Ali tvoji se bore za prsten.JoseeMourinho je napisao/la:Pa ja sam prvi navijo za SAS protiv Heata i uživo u njihovoj igri u finalu jer mi se vise svidjala ta igra nego krkanska od Miamia, isto kao sto sada uživam u savrsenstvu od košarke ofanzivnom uz nevjerovatnu defanzivu tj. uživam u najboljoj ekipi ikada
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- branimir85
- Kontakt:
Nisi stigao odmoriti glavne igrače pretkraj regularne sezone? Nema veze, odmorit ćeš ih u playoffu 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
NEZALAGANJE je napisao/la:Jeb.em ti sudije kad tolerisu ovo konstantno guranje Greena s 2 ruke !! Pa ovo je strasno.Zna se kako se igra dozvoljena odbrana na postu.Podlaktica i to je to,cim stavis 2 ruke na ledja,to je automatski faul.Ali izgleda da nije u slacaju kad Green brani...

Draymond ima nevjorovatnu slicnost sa Donkyem iz Shreka
DMO treba se napraviti lud i nabosti Greena na lakat.
- Donnie Darko
- Kontakt:
*poluvrijemeDonnie Darko je napisao/la:Mogao bi dvostruki MVP jos jednu cetvrtu odmoriti.
Nisu to mahom nikakvi simpatizeri, nego ti i Epi koji svrsavate na GSW i Currya. Ne stavljaj nas u isti kos sa vamaKobe Bryant je napisao/la:@Alem imaš 2 teme prošlogodišnji po i ovogodišnja sezona na obje teme smo mi isti se divili GSW i Curry-ju a to su mahom simpatizeri LAL, Bostona, Phoenixa i Chicaga, a ovi SAS, navijači Lebrona i ovi tipa Greivis su pljuvali. Ja ne navijam za GSW, nego samo branim ljepotu igre od pljuvača i stvarno guštam da gledam tim i ako ne navijam za isti...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Braco, nema nam ravnih. Mogu reci da ce sve osim ubjedljive odbrane titule biti veliko iznenadjenje. Aj GSW !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@kokuz Respekt!

Hmm, moglo bi se reci da nista losiji nisu bez njega. Lmvp indeed.Donnie Darko je napisao/la:*poluvrijemeDonnie Darko je napisao/la:Mogao bi dvostruki MVP jos jednu cetvrtu odmoriti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje njega izvuce, koje je to djubre biloEpidaurus je napisao/la: Za vas vecina nas koji smo vas gledali u 2000im nikad nece navijat jer dobro zna kakva su Spursi ustv sugava ekipa bili prije ove revolucije. Ja znam da ja prvi nikad ne bi mogao simpatisati ekipu koja jednom Bowenu dres penzionise i ekipi ciji igraci jednog Steve Nasha namjerno udaraju.
Sto se tice ilegalnih blokova, naporan si s njima. Vecini ekipa se pustaju ti ilegalni blokovi, to sto su oni nesposobni da to iskoriste jednako kao Warriorsi, to je druga prica. Vidjeli bi tebe kakvu bi pricu pricao o ilegalnim blokovima da Spursi imaju ovakve sutere kakve ima GSW.
kokuz je napisao/la:Nisu to mahom nikakvi simpatizeri, nego ti i Epi koji svrsavate na GSW i Currya. Ne stavljaj nas u isti kos sa vamaKobe Bryant je napisao/la:@Alem imaš 2 teme prošlogodišnji po i ovogodišnja sezona na obje teme smo mi isti se divili GSW i Curry-ju a to su mahom simpatizeri LAL, Bostona, Phoenixa i Chicaga, a ovi SAS, navijači Lebrona i ovi tipa Greivis su pljuvali. Ja ne navijam za GSW, nego samo branim ljepotu igre od pljuvača i stvarno guštam da gledam tim i ako ne navijam za isti...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zanimljivo da se epiju gade prgavci, al zato obožava Draymonda 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.