EURO 2016: Ljepoticeeee
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Ljepoticeeee
Većinom su obećane i ne zayebajem se. Znam jednu curu, takvo je stanje 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Moram istražiti porodično stablo da vidim ima li koje kapi njihove krvi.Raonffa je napisao/la:Čuo sam priče da su one pozayebane, kad te jednom uhvati teško te pušta. Čitava uža i šira familija te ganja ako je nešto zayebeš.PerryFred je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Kakva dominacija Albanki. Dal je moguće oženiti koju? Daju li oni nama?
Feja e shqiptarit është shqiptaria![]()
Ako nisi Albanac šanse su ti tanke, nikakve.
Tako sam barem načuo iz nekih određenih pričica, ne mora značiti da su sve takve.

Ja ih znam par iz Bosne i nisu ni blizu tog stereotipa, al valjda to samo vrijedi za ove dole.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Tako nekako kao što @Lillard kaže, čuo sam priču od jednog poznanika kad mi je govorio o curama i nešto se dotakao Albanki i govori neki njegov prijatelj je tako zaglavio sa nekom Albankom koja je bila na taj fazon haman obećana, jedva je izvukao živu glavu iz svega toga.
@Kawhi
Pa dobro ima njih dosta ovdje i rođenih koji rijetko idu dole u Albaniju tako da imaju sve manje uticaja na te neke svoje običaje da kažem.
@Kawhi
Pa dobro ima njih dosta ovdje i rođenih koji rijetko idu dole u Albaniju tako da imaju sve manje uticaja na te neke svoje običaje da kažem.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: EURO 2016: Ljepoticeeee
Ova Irkinja lijevo se trazila.Ali bila je lijepsa u one dvije-tri sekunde sto ju je kamera prikazala.jopaa7 je napisao/la:Albanke u vodstvu, da. Ali daj nemojte ponavaljati iste, neke smo vidjeli bar 5 puta
- SlevinKelevra
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
jasko_juve je napisao/la:

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Potvrđuješ znači ove situacije o kojima ja i Lillard pričamo?PerryFred je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Tako nekako kao što @Lillard kaže, čuo sam priču od jednog poznanika kad mi je govorio o curama i nešto se dotakao Albanki i govori neki njegov prijatelj je tako zaglavio sa nekom Albankom koja je bila na taj fazon haman obećana, jedva je izvukao živu glavu iz svega toga.
@Kawhi
Od malih nogu se družim sa kosovskim Albancem. Sestra se udala odmah nakon završetka srednje škole.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma ima kod Albanaca kao neka kletva, ne sjećam se kako sam tačno čuo. U smislu ako ga iznevjeriš ili tako uvrijediš kćerku ili nekoga iz porodice on će se osvetiti svim silama.
Ima li slika Italijanki?
Ima li slika Italijanki?
''Neka me mrze samo da me se boje''
Ma ja ima tih nekih "običaja" kod njih. Pa jelde kod njih je bila ona smrtna osveta, ako jedan čovjek ubije nekog drugog čovjeka onda čitav život ta familja od ubijenog čovjeka teži da ubije da li tog što čovjeka što je ubio njihovog člana ili djecu od tog čovjeka nešto tako, uglavnom ta neka smrtna osveta.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Zato siptari kaleme ove nase redovno
Zayeban narod pravo sto se tice zenske djece. Za mene Albanke vode ubjedljivo ali eto, ocekujem tamo negdje u 1/4 finalu da italijani izvuku asa iz rukava
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Zayeban narod pravo sto se tice zenske djece. Za mene Albanke vode ubjedljivo ali eto, ocekujem tamo negdje u 1/4 finalu da italijani izvuku asa iz rukava

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- pravnik1981
- Kontakt:
pravnik1981 je napisao/la:MUŠTULUK : https://www.insta.gram.com/iridoxaa/
https://www.insta.gram.com/rikeroci/

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Svakakve ste ublehe ovdje okačili. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Koga zanima face profil ove Hrvatice nek se javi u inbox, znam je osobno
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Neočekivano da šiptari žive u srednjem vijeku.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.