https://streamable.com/hfi6?t=26.5
1/4 finale-sve tekme
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: 1/4 finale-sve tekme
Ostaje Island da ovo osvaja.
@Slevin nisi gori od mene. Kod mene svi gube za koga navijam, bilo koji sport
@Slevin nisi gori od mene. Kod mene svi gube za koga navijam, bilo koji sport
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ja sam uvjeren da ce Wales igrat u finalu 
- tuzlak1987
- Kontakt:
S obzirom kako Ronaldu se otvara ove godine ne bi cudilo da Portugal u finalu Eura nastupi protiv Wolfsburga ili Rome 
Imam novog favorita. Gareth Bale do kraja.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jedini koji ovdje jinxa je Kawhi, stavi Hrvatski grb izbaci ih Portugal, stavi Poljski opet Portugal
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ko kad kuglicu Ronaldovog tima ne vade iz friždera ybgtuzlak1987 je napisao/la:S obzirom kako Ronaldu se otvara ove godine ne bi cudilo da Portugal u finalu Eura nastupi protiv Wolfsburga ili Rome
Čitajući, neke komentare čovjek bi pomislio da su i Madrid i čitava Katalonija u sastavu BiH. 
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
nemoj ba, ispast ce djabeKawhi je napisao/la:Imam novog favorita. Gareth Bale do kraja.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jedini koji ovdje jinxa je Kawhi, stavi Hrvatski grb izbaci ih Portugal, stavi Poljski opet Portugal
ciganluk na kvadratNerminovic je napisao/la:Jadno prvenstvo, da jadnije ne moze biti.
mrtvi portugal sa 5 remija u 90 minuta igra polufinale..po meni je x puta bolje prvenstvo sa 16 ekipa
Portugal 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Očajna tekma. Portugal u većem dijelu utakmice konkretnija ekipa, zasluženo prolaze dalje.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koja sretna đubrad jbt, dođoše do polufinala bez pobjede u regularnih 90'
. A Italija da dotle dođe moraju izbacit branitelja naslova EP, pa onda prvaka SP i onda ih u polufinalu čeka domaćin
.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- majestic24
- Kontakt:
Biscione je napisao/la:Koja sretna đubrad jbt, dođoše do polufinala bez pobjede u regularnih 90'. A Italija da dotle dođe moraju izbacit branitelja naslova EP, pa onda prvaka SP i onda ih u polufinalu čeka domaćin
.
Zasto sretna dubrad??? Da im fali kvalitete-fali,da su losi u napadu-jesu,ali bgm i "grizu" u odbrani. Niko nije kriv Hrvatima sto im za 120 minuta nisu uputili sut u okvir gola. Protiv Austrije su bili bolji protivnik,kao i veceras protiv Poljske. Iskreno briga me ko ce osvojiti EP,ali glupo je pricati o nekoj sreci.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav cirkus od takmičenja, već sljedeći Euro trebaju vratiti stari sistem.Jer ovo je katastrofa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prvo igraci su preumorni, pola ih je van forme, evo Ronaldo na primjer, fula mrtve zicere (za njega). Drugo, zasto bi neko igrao na ljepotu, a ispao u grupi ili 1/8. Da je Portugal htio igri sa 30 suteva po tekmi sad bi se Ronaldo uveliko izlezavao po plazama. U zadnjih 30min tekmi i produzecima dosad koji su odigrani niko ne smije krenuti u napad. Ova igra, na sigurno i iza lopte funkcionise i daje rezultate, zasto bi neko igrao drugacije?
- Omerbavarac
- Kontakt:

Apsolutno zasluzeno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Znao za ovo:KayserSose je napisao/la:Zasto Lewa nije izabrao da oni pucaju prvi.

Evo gdje možete pogledati cijeli video, onako za ubit vrijeme
Nevjerovatno kakvo smeće od ekipe dođe do polufinala
i to još na kakav nafakaški nacin 
Ma vratit će se Portugalu negativno za sve ovo što su prošli na guzove. Mada moje mišljenje je da će oni doći i do finala pa tek onda tamo protiv Njemaca/Talijana/Francuza bi mogli kapitulirati.
Santos je dobar taktičar (ono što je falilo Portugalu prijašnjih godina) i sa kim god budu igrali u polufinalu njima ipak dajem prednost. Vels će već nekako proći na igrački kvalitet ako ništa a protiv Belgije bi Santos mogao igrati glavnu ulogu u šamaranju Wilmotsa iako Belgija možda sveukupno ima jaču ekipu.
Kako god navijam za Vels/Belgiju da odu do finala a kada bih baš birao izabrao bih naravno simpatične Velšane prije Belgijanaca.
Santos je dobar taktičar (ono što je falilo Portugalu prijašnjih godina) i sa kim god budu igrali u polufinalu njima ipak dajem prednost. Vels će već nekako proći na igrački kvalitet ako ništa a protiv Belgije bi Santos mogao igrati glavnu ulogu u šamaranju Wilmotsa iako Belgija možda sveukupno ima jaču ekipu.
Kako god navijam za Vels/Belgiju da odu do finala a kada bih baš birao izabrao bih naravno simpatične Velšane prije Belgijanaca.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.