http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... n#p4562956daj neka neko nadje![]()
![]()
![]()
Finale UEFA EURO 2016: Francuska - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RE: Re: Finale UEFA EURO 2016: Francuska - Portugal
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 10 jul 2016, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Finale UEFA EURO 2016: Francuska - Portugal
Utakmica dostojna grupnoj fazi, daleko je ovo od finala.
Francuzi nesto kao i pokusavaju dok Portuglaci igraju toliko stihijski da imam osjecaj da zele pucati penale.
Povreda Rone je pokvarila dozivljaj no to je nogomet.
Francuzi nesto kao i pokusavaju dok Portuglaci igraju toliko stihijski da imam osjecaj da zele pucati penale.
Povreda Rone je pokvarila dozivljaj no to je nogomet.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Rona tebra
Ode nam balon

Ode nam balon

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Cist start,bravo KlatenbrugSlevinKelevra je napisao/la:
- JohnCleese
- Kontakt:
Da li vi tako "filujete " jedan drugog lazima inace, ili prenos pratite na radiju???soccerfan je napisao/la:Ja sam bio 50 50 al sad Portugalllll!! A Peyetu se sjetim najmilijih. Koja budaletina. I uopste nije ni prisao da vidi jel povrijeden! Stoka.bodi123 je napisao/la:E sad cu navijati za Portugal fakat, prije pocekta meca bilo mi je 60 40 za Francuze, sad sam do kraja tekme fan Portugala, place covjek jbt, kakva tuga

Cist start na loptu Payeta i drugo momak mu prisao odmah nakon sto je lopta izbacena sa terena.
Ovo da vam pojasnim ako ste uz radio uredjaj
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Naravno da je bio faul i to za zuti karton kakve veze ima sto je prvo loptu takao iako sumnjam da je bilo namjere ozljediti Ronalda kretenski je onako nasrnuti u 6. minuti.
Ovako ni Travnik ne igra.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
ovo je cist zuti karton, mogao bi puno znaciti jer je to sisoko koji je nqjbolji bio dosad
Krajem prvog poluvremena frajer potkači Quaresmu, maloprije drugi lik Nanija... Francuzi za sada 0 žutih, jede i ovaj Clattenburg vnago
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Koji je Spaho bogotac. Covjek u nekoliko navrata mijesa Girouda i Griezmanna.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- DragonGirl
- Kontakt:
Tokom čitavog prvenstva navijala sam protiv Portugala iz razloga što ih ne podnosim još otkako su nas dva puta izbacili, zbog načina igre, ali i općenito mi nisu nešto simpatični, međutim večeras sam 100% uz njih i to zbog jednog čovjeka na kojem se vidi tolika srčanost, ljubav prema domovini i ogromna želja za titulom u najdražem dresu. Ljudi ga mogu voljeti ili mrziti iz ovog ili onog razloga, ali veliki je to čovjek, što je pokazao bezbroj puta do sada i zaista zaslužuje da večeras podigne pehar. Kao što je on taj koji praktički vuče cijelu reprezentaciju godinama, valjda će mu se večeras njegovi saigrači odužiti i dati 200% kako bi uspjeli. I zbog sebe i zbog njega. Francuze također nikako ne volim jer nekako imam osjećaj da maltene uvijek dobiju neku pomoć od strane UEFE kada zagusti i da su privilegovani, kako od njih, tako naravno i od sudija, iako su na ovom prvenstvu, istina, igrali poprilično dobro. I da, ono ofirno imitiranje Islanda sa navijanjem je stvarno bilo bezveze i nije im trebalo. Go Portugal! 

Evo sad Pepea zakaci al nista...
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Slomi protivniku nogu na 2 mjesta al prvo dodirni loptu i sve čisto 

Payet je dosad dno dna
sve je pogrešno uradio, svaku loptu izgubio 

Ako malo, al samo malo ukljucis nesto sive mase, i procitas ponovo moj post, skontaces da sam pisao o Ronaldu i njegovoj nesreci, ne vidim da sam igdje spomenuo ni Payeta ni sudiju. S togaJohnCleese je napisao/la:Da li vi tako "filujete " jedan drugog lazima inace, ili prenos pratite na radiju???soccerfan je napisao/la:Ja sam bio 50 50 al sad Portugalllll!! A Peyetu se sjetim najmilijih. Koja budaletina. I uopste nije ni prisao da vidi jel povrijeden! Stoka.bodi123 je napisao/la:E sad cu navijati za Portugal fakat, prije pocekta meca bilo mi je 60 40 za Francuze, sad sam do kraja tekme fan Portugala, place covjek jbt, kakva tuga
![]()
![]()
Cist start na loptu Payeta i drugo momak mu prisao odmah nakon sto je lopta izbacena sa terena.
Ovo da vam pojasnim ako ste uz radio uredjaj

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Koji je duduk ovaj Deschamps. Skloni bolan Pogbu sa zadnjeg veznog majmuncino 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
znas kako me boli ovaj start Payeta uff,dan ga yebo ko je navijo za Hrvatsku u osmini finala sa portugalom,zna da su i gori startovi bili od ovoga nad Modricom,Raketom i Perisicem , ljudi nisu dobili kartona i jos su onako seravo proslu ,de svega ti,sve se vraca !
Zadnja izmjena: KpbKaka22, dana/u 10 jul 2016, 22:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Pogba je dobar igrac ali vrijedi k 100m.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
I ode Payet vani. Tako je. Zvizdite mu. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ocekivana zamjena jbg... Payet je fakat veceras katastrofalan, a on im je kljucni igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.