Nemam rijeci kakve fajterke i pobjednice

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Žene su to, a mentalitet je mentalitet. Iskreno Holandjanke su slabije od nas, a opet Kineskinje bi bile favorit. Vidjećemo. Ovo je ogroman uspjeh, ali pobjednika svi pamte.akisarajevo92 je napisao/la:Pruzit ce one mnogo vise od "dobrog otpora" u finalu.NeshaFCB je napisao/la: Nadam se dobrom otporu u finalu.
prvo kina nam baš ne leži, drugo teško je dobiti jednu ekipu 2 puta na jednom takmičenju. treće digle su one formurio_Ferdy88 je napisao/la:Kako protiv Kine ne, ako ste ih dobili nedavno i to sa 3-0.
Reakcija Boškovićeve, joj jest mi čudno prezimeDragonReborn je napisao/la:Rašićeva i Boškovićeva ko Šeringem i Solsker '99.
rođaciOtelo je napisao/la:Reakcija Boškovićeve, joj jest mi čudno prezimeDragonReborn je napisao/la:Rašićeva i Boškovićeva ko Šeringem i Solsker '99.![]()
, nakon pobjede je neprocjenjiva. Ne znam gdje da trči
Radije bih da nismo, ne moramo u opštini mijenjat prezimenaDANTES je napisao/la:rođaciOtelo je napisao/la:Reakcija Boškovićeve, joj jest mi čudno prezimeDragonReborn je napisao/la:Rašićeva i Boškovićeva ko Šeringem i Solsker '99.![]()
, nakon pobjede je neprocjenjiva. Ne znam gdje da trči
meni nije nešto. ne kao mala bjanka buša ona je medOtelo je napisao/la: Radije bih da nismo, ne moramo u opštini mijenjat prezimena
Ljepša je u pokretu, nije fotogenična iz profilaDANTES je napisao/la:meni nije nešto. ne kao mala bjanka buša ona je medOtelo je napisao/la: Radije bih da nismo, ne moramo u opštini mijenjat prezimena
@bojler zadnja servirala tijana bošković
i mene. par servisa jovane stevanović i tijane nismo realizovali.alan_kardec je napisao/la:Mene je juče nerviralo to što na naš odličan servis tj. njihov loš prijem, u više navrata nismo to usjeli da pretvorimo u naše poene.
A i Amerikanke su bile vrlo dobre u defanzivi.
Jel istina da je Brankica igrala za našu repku dok nisu odlučili da im ne treba ženska odbojkaška repka?DANTES je napisao/la:.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.