Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Koga če ko prodat?nick je napisao/la:mah sta reci,ljepota nebi me cudilo da nas u barazu proda...
ocito nisi shvatioedoode je napisao/la:Koga če ko prodat?nick je napisao/la:mah sta reci,ljepota nebi me cudilo da nas u barazu proda...
Pa ti smatraš ovu tekmu prodanom?
Da ti nabrojim sve reprezentativne poraze pa bi te zamolio da mi kažeš koji je prodan koji nije.
Stvarno ne razumijem neke ljude, jedan poraz i odma prodana tekma. A šta je bilo ono protiv Rijeke? Nek je i to bilo prodano al onda znači da su Belgijci nama 2 tekme prodali il ja to nisam dobro skonto? Aj nemojte s**t ljudi,
BOSNA se voli i kad GUBI i kad VODI!!!
momak 2 puta procitaj uz kafuedoode je napisao/la:Koga če ko prodat?nick je napisao/la:mah sta reci,ljepota nebi me cudilo da nas u barazu proda...
Pa ti smatraš ovu tekmu prodanom?
Da ti nabrojim sve reprezentativne poraze pa bi te zamolio da mi kažeš koji je prodan koji nije.
Stvarno ne razumijem neke ljude, jedan poraz i odma prodana tekma. A šta je bilo ono protiv Rijeke? Nek je i to bilo prodano al onda znači da su Belgijci nama 2 tekme prodali il ja to nisam dobro skonto? Aj nemojte s**t ljudi,
BOSNA se voli i kad GUBI i kad VODI!!!
cuj ovog bisera,naprijed ciro,pa ti covjece nisi normalan..a hebali ga vatreni u onaj usrani travnicki paksuzehro je napisao/la:NAPRIJED CIRO.............**** ove kolceve koji se vrijednuju po tome ko je vise postova napisao na kojekakvim forumima.......
nene.procitaj niko ga ne vrijeda..a osoba koja je najvise bila uz ciru na ovom forumu sam ja..al me je razocarao ako je ovo istine...hebo ga htvatske..za vrijeme utakmice repke u kojoj je on selektor ...on se brine za hrvate..ma znate sta **** mu oni sve po spisku...zehro je napisao/la:NAPRIJED CIRO.............**** ove kolceve koji se vrijednuju po tome ko je vise postova napisao na kojekakvim forumima.......
miralem444@, ma pusti novinare, nekome je u interesu da raskopa ovu reprezentaciju i zato cine i cinice svasta da bi raskopali ovo sto imamo, dosta bi njih volilo da smo sada dole na tabeli sa Estonijom i Armenijom, ali neka puknu, mi smo DRUGI NA TABELI, I TU CEMO AKOBOGDA BITI I POSLIJE UTAKMICE SA SPANIJOM i onda cekati novembar sa nestrpljenjem i JARmiralem444 je napisao/la:nene.procitaj niko ga ne vrijeda..a osoba koja je najvise bila uz ciru na ovom forumu sam ja..al me je razocarao ako je ovo istine...hebo ga htvatske..za vrijeme utakmice repke u kojoj je on selektor ...on se brine za hrvate..ma znate sta **** mu oni sve po spisku...zehro je napisao/la:NAPRIJED CIRO.............**** ove kolceve koji se vrijednuju po tome ko je vise postova napisao na kojekakvim forumima.......
to pokusavam cjelo vrijeme da objasnim...oman nas je ubio svi znamo kako smo pobjedili i opet lik nista ne uradi nit koga zovne nit nista,svi ovi igraci sto nam igraju su produkt drugih selektora al et,ciro je reko da ce dzeko bbit zlatan novi malo trubio po medijima i ispade ciro ga otkrio...mah glupi bosanci nije to bezveze...amerosm je napisao/la:Vidim postavlja se pitanje sta je radio od Omana pa do danas. Vrlo jednostavan odgovor bio po koncertima, tv emisijama, potpisivao ugovore sa sponzorima i sigurno je zasjedala skupstina grada Zagreba.
revan je napisao/la:Nije baš ugodno ako je to uradio, jer uostalom i na Koševu su javljani rezultati, pa je mogao i tu saznati sve.
Opet i ne krivim ga što je zainteresiran za rezultate "vatrenih", jer stavite sebe u poziciju da ste selektor Hrvatske, a BiH igra odlučujuću utakmicu. Da li bi vas interesovala i BiH?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.