Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

19TM87
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la 19TM87 » 14 avg 2009, 19:39

bitno je da su VATRENI pobjedili :roll: :roll: :roll: :roll:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 avg 2009, 19:42

mah sta reci,ljepota nebi me cudilo da nas u barazu proda...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 14 avg 2009, 19:46

Dajte ljudi objasnite kuda su to "vatreni" najviše vatreni? :|
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kahva, Kava, Kafa!

edoode
Kontakt:

Post Postao/la edoode » 14 avg 2009, 20:08

nick je napisao/la:mah sta reci,ljepota nebi me cudilo da nas u barazu proda...
Koga če ko prodat?
Pa ti smatraš ovu tekmu prodanom?
Da ti nabrojim sve reprezentativne poraze pa bi te zamolio da mi kažeš koji je prodan koji nije.
Stvarno ne razumijem neke ljude, jedan poraz i odma prodana tekma. A šta je bilo ono protiv Rijeke? Nek je i to bilo prodano al onda znači da su Belgijci nama 2 tekme prodali il ja to nisam dobro skonto? Aj nemojte s**t ljudi,
BOSNA se voli i kad GUBI i kad VODI!!!

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 14 avg 2009, 20:13

edoode je napisao/la:
Koga če ko prodat?
Da ti nabrojim sve reprezentativne poraze pa bi te zamolio da mi kažeš koji je prodan koji nije.
Stvarno ne razumijem neke ljude, jedan poraz i odma prodana tekma. A šta je bilo ono protiv Rijeke? Nek je i to bilo prodano al onda znači da su Belgijci nama 2 tekme prodali il ja to nisam dobro skonto? Aj nemojte s**t ljudi,
ocito nisi shvatio ;) ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 avg 2009, 20:14

edoode je napisao/la:
Koga če ko prodat?
momak 2 puta procitaj uz kafu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 14 avg 2009, 21:11

Ćiro tijekom igre s Koševa zvao Minsk

Ne znam koliko je Ćiro Blažević u Sarajevu uopće “bio na bosanskoj utakmici” (2-3). Jer, u isto vrijeme se igralo protiv momčadi...

...iz “pradomovine svih Hrvata”, a igrala je i Hrvatska u Minsku. Više nego rezultat protiv Iranaca zanimali su ga detalji s “one druge utakmice”. – uvertira je u razgovor uvod je u razgovor kojeg je novinar Jutarnjeg lista obavio sa Ćirom Blaževićem.

Dan nakon (nesretnog) poraza?

Nije dobro kad se izgubi, ali - hvala Bogu da su “naši” pobijedili! - kaže Ćiro.

Naši, to je vrlo širok pojam na ovim meridijanima. U kakvoj formi je Bosna (i Hercegovina)?

Iako su nam nedostajala četvorica bitnih igrača, nismo bili loši. A nema ni prevelike žalosti, “moji” Iranci su nas pobijedili!

Ćiri Blaževiću predstoji vruća jesen. 5. rujna ide u Armeniju i nakon toga, 9. IX, utakmica nad utakmicama - Turska.

Igrat ćemo u našem domu, u Zenici! Glavni igrači su u velikoj formi, “Turska pada kao klada, uvalit ćemo tri komada, izdeklamirao je Ćiro u stilu svog pokojnog prijatelja, radioreportera Ive Tomića.

Ne brine li vas “trica” u Kijevu, Turska je protutnjala kroz Ukrajinu kao njemački tenkovi četrdesetprve?

Nema brige, past će Turci kao zrela kruška - zaključio je Ćiro Blažević, koji se od svih balkanskih izbornika nalazi u najboljoj situaciji. U boljoj poziciji su jedino Srbi, koji vode u svojoj kvalifikacijskoj skupini. Ali, još uvijek se boji da Bosna ne bude najlošija druga. Za Hrvatsku, kaže, nema straha:

Imao sam otvorenu telefonsku liniju cijelu utakmicu, stalno sam bio s “Vatrenima”, rekao je Ćiro, koji je bio izbornik čak četiri reprezentacije, Švicarske, Hrvatske, Irana i Bosne i Hercegovine.

e cironi ako ja ovo istina...hebi se.......*ebo ti vatreni sv po spisku....ja te ovdje hvalim ....sad u meni imas najveceg kriticara....ne treba nam takav trener...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 avg 2009, 21:34

nisam nikad podnosio doticnog ****. kao prvo, jer je veliki nacionalista koji je do neki dan pljuvao po Bosni, i Bosancima i govorio kako ce nam se krvi napiti, kao drugo, jer je veliki interezdjija, i kao trece jer podrzava one gubare u savezu.

od prvog dana kad je dosao na mjesto selektora, sam protiv njega.

SAVEZ NAPOLJE!!!

CIRO ****!!!
Postovanje treba zaraditi.

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 14 avg 2009, 21:41

NAPRIJED CIRO.............**** ove kolceve koji se vrijednuju po tome ko je vise postova napisao na kojekakvim forumima.......
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 14 avg 2009, 21:47

zehro je napisao/la:NAPRIJED CIRO.............**** ove kolceve koji se vrijednuju po tome ko je vise postova napisao na kojekakvim forumima.......
cuj ovog bisera,naprijed ciro,pa ti covjece nisi normalan..a hebali ga vatreni u onaj usrani travnicki paksu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 14 avg 2009, 22:25

zehro je napisao/la:NAPRIJED CIRO.............**** ove kolceve koji se vrijednuju po tome ko je vise postova napisao na kojekakvim forumima.......
nene.procitaj niko ga ne vrijeda..a osoba koja je najvise bila uz ciru na ovom forumu sam ja..al me je razocarao ako je ovo istine...hebo ga htvatske..za vrijeme utakmice repke u kojoj je on selektor ...on se brine za hrvate..ma znate sta **** mu oni sve po spisku...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 avg 2009, 22:35

miralem444 je napisao/la:
nene.procitaj niko ga ne vrijeda..a osoba koja je najvise bila uz ciru na ovom forumu sam ja..al me je razocarao ako je ovo istine...hebo ga htvatske..za vrijeme utakmice repke u kojoj je on selektor ...on se brine za hrvate..ma znate sta **** mu oni sve po spisku...
miralem444@, ma pusti novinare, nekome je u interesu da raskopa ovu reprezentaciju i zato cine i cinice svasta da bi raskopali ovo sto imamo, dosta bi njih volilo da smo sada dole na tabeli sa Estonijom i Armenijom, ali neka puknu, mi smo DRUGI NA TABELI, I TU CEMO AKOBOGDA BITI I POSLIJE UTAKMICE SA SPANIJOM i onda cekati novembar sa nestrpljenjem i JAR
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 14 avg 2009, 22:51

quote]
miralem444@, ma pusti novinare, nekome je u interesu da raskopa ovu reprezentaciju i zato cine i cinice svasta da bi raskopali ovo sto imamo, dosta bi njih volilo da smo sada dole na tabeli sa Estonijom i Armenijom, ali neka puknu, mi smo DRUGI NA TABELI, I TU CEMO AKOBOGDA BITI I POSLIJE UTAKMICE SA SPANIJOM i onda cekati novembar sa nestrpljenjem i JAR[/quote]

ma ok al on je nas selektor...

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 14 avg 2009, 23:17

Nije baš ugodno ako je to uradio, jer uostalom i na Koševu su javljani rezultati, pa je mogao i tu saznati sve.
Opet i ne krivim ga što je zainteresiran za rezultate "vatrenih", jer stavite sebe u poziciju da ste selektor Hrvatske, a BiH igra odlučujuću utakmicu. Da li bi vas interesovala i BiH?
Neću komentirati njegove političke aspiracije, tome ovdje nije mjesto, nije mi ni bitno kako se izjašnjava(Hrvat, Bosanac, Belgijanac...), ono što mi je bitno jeste da BiH igra dobro pod njegovim vodstvom, a želio neko to priznati ili ne ovo nam je najbolji kvalifikacioni ciklus zasad. Neko će reći i da imamo i najbolju repku dosad. Istina, ali treba te igrače posložiti i izvući iz njih maksimum(primjer utakmica protiv Irana - negativan, naravno), a treba znati stvoriti i atmosferu u taboru. On je to uspio. Nekada pretjera u svom eksponiranju, ali Bože moj, niko od nas nije savršen.
Sve dok zbog njegovog interesa za hrvatsku repku ne ispašta naša, meni uopće ne smeta njegovo zanimanje. U neku ruku je i razumljivo, jer je praktički čitav život proveo u toj zemlji.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 14 avg 2009, 23:35

jaro amire ti meni nisi nikako dobar.ja sam stekao utisak da bi ti i mater prodao da bi ti reprezentacija bila na drugom mjestu..cuj imao otvorenu liniju za vrijeme utakmice..pa nije ni cudo sto je uveo one izmjene..
jarane shvati da je bolje i biti zadnji na tabeli ali ne prodavati obraz za male pare..al tesko da ces ti to shvatiti

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 avg 2009, 23:42

kakve to veze ima i hidink je holandjanin pa sa rusijom izbaci holandiju,on prima pare da vodi repku on je duzan trazit igrace a ne reci kratka nam je klupa nemam sad vremena da je popunim,sta je radio od omana do danas?dobio je gotovu repku od kodre,pozvo je samo supica i par igraca za koje niko nije cuo,gdje je na kosevu dok nasi igraju evropske utakmice...nije njegov poso da dodje od tekme do tekme i glumi selektora ima jos tu stvari za koje je placen,ovakvu odbranu turci ce poderat al jbg zato imamo mirnela sadovica u napadu...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 avg 2009, 23:45

Vidim postavlja se pitanje sta je radio od Omana pa do danas. Vrlo jednostavan odgovor bio po koncertima, tv emisijama, potpisivao ugovore sa sponzorima i sigurno je zasjedala skupstina grada Zagreba.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 avg 2009, 23:50

amerosm je napisao/la:Vidim postavlja se pitanje sta je radio od Omana pa do danas. Vrlo jednostavan odgovor bio po koncertima, tv emisijama, potpisivao ugovore sa sponzorima i sigurno je zasjedala skupstina grada Zagreba.
to pokusavam cjelo vrijeme da objasnim...oman nas je ubio svi znamo kako smo pobjedili i opet lik nista ne uradi nit koga zovne nit nista,svi ovi igraci sto nam igraju su produkt drugih selektora al et,ciro je reko da ce dzeko bbit zlatan novi malo trubio po medijima i ispade ciro ga otkrio...mah glupi bosanci nije to bezveze...

MUFC

Post Postao/la MUFC » 15 avg 2009, 00:49

revan je napisao/la:Nije baš ugodno ako je to uradio, jer uostalom i na Koševu su javljani rezultati, pa je mogao i tu saznati sve.
Opet i ne krivim ga što je zainteresiran za rezultate "vatrenih", jer stavite sebe u poziciju da ste selektor Hrvatske, a BiH igra odlučujuću utakmicu. Da li bi vas interesovala i BiH?

jaro ocigledno si porfesiju fulo! sta god da si , trebas biti logicar . cuj igra bih i ja se trebam interesovati za hrvatsku ili srbiju ili cg kako igraju! da sigurno da ako mi na tiketu pise neka od tih repki, isto kao i za svedsku , englesku , brazil , jamajku itd .
da i kad bi me interesovalo ne bih zvao daleku istocnoevropsku zemlju da se uvjerim kako mi igraju vatreni !

obavezno razmisli o prijedlogu za profesiju , obavezno !
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

TM1987
Kontakt:

Post Postao/la TM1987 » 15 avg 2009, 01:31

Kratko i jasno da ne dugovlacim, Ciro je kreten od covjeka i veoma los trener.
Hvala

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.