NLB liga sezona 2009/10
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Bily Piton
- Kontakt:
Re: NLB liga sezona 2009/10
Hm 26 razlike za Olimpiju..????čudno..nisam očekivao..Ovo stvara šansu Partizanu da bude prvi...jer Radnički može tući Cibonu u Kragujevcu,znamo da je Muta Nikolić stari Partizanovac 

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Jbg belaj, sad Partizan ima sanse za prvo mjesto, nece moci protiv nas sutra malo rucnu povuciBily Piton je napisao/la:Hm 26 razlike za Olimpiju..????čudno..nisam očekivao..Ovo stvara šansu Partizanu da bude prvi...jer Radnički može tući Cibonu u Kragujevcu,znamo da je Muta Nikolić stari Partizanovac
- Bily Piton
- Kontakt:
hhahahaThe Game je napisao/la:Jbg belaj, sad Partizan ima sanse za prvo mjesto, nece moci protiv nas sutra malo rucnu povuciBily Piton je napisao/la:Hm 26 razlike za Olimpiju..????čudno..nisam očekivao..Ovo stvara šansu Partizanu da bude prvi...jer Radnički može tući Cibonu u Kragujevcu,znamo da je Muta Nikolić stari Partizanovac

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
puno je bolje sto je olimpija dobila cibonu jer imaju sansu za final4....sad ce da odigraju maksimalno protiv heliosa.....ma cibosi ce dobiti radnicki bez problema, morala im se desiti jedna ovakva utakmica, u kojem sastavu igraju i kako su roviti svi....Bily Piton je napisao/la:hhahahaThe Game je napisao/la:Jbg belaj, sad Partizan ima sanse za prvo mjesto, nece moci protiv nas sutra malo rucnu povuciBily Piton je napisao/la:Hm 26 razlike za Olimpiju..????čudno..nisam očekivao..Ovo stvara šansu Partizanu da bude prvi...jer Radnički može tući Cibonu u Kragujevcu,znamo da je Muta Nikolić stari Partizanovac...biće gusto
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Mozete na raznim portalima procitati najnoviju vijest sto se afera tice. Rozic, povalio
djevojku od Radosevica, Radosevic, je postavio kameru jer je htio znati sta mu djevojka prica s najboljom jaranicom i saznao vijest o tome. Radosevic nakon sto joj je sve sasuo u facu izbacio je iz stana i on misli da je ona otisla kod Rozica, ali i je i ovaj nogirao.
Ja licno mislim da toga ima u svakom klubu no samo neko ima vise umijeca da to bolje sakrije.

Ja licno mislim da toga ima u svakom klubu no samo neko ima vise umijeca da to bolje sakrije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Bily Piton
- Kontakt:
Gledao sam tekmu i šta da kažem,veoma loša utakmica po meni..imam osjećaj(ne želim ovim nikog potcjeniti) da je Partizan igrao sa 50% mogućnosti i Bosna nije mogla opet da pobjedi...
..to je stvarno problem za Bosnu,veoma je loša ekipa ove godine...Čak mi je u nekim trenucima izgledalo da je dogovorena pobjeda Bosne..iz više razloga..Prvo dobri odnosi dva kluba,Rakočević,pa Parežanin koji je ponikao u Partizanu,te Danilović koji je ponikao u Bosni,igrači Partizana su igrali dosta rezervisano i Bosna opet nije mogla pobjediti... onaj šut Pere Božića je bio radi reda,al je ušao..to je opet kriva odbrana Bosne..šta da kažem nego da ako ispadne,Bosna će ispasti samo svojom krivicom...

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Uh, bio sam se prepao da se Vraneš povrijedio, to bi bila tragedija za završnicu Evrolige Partizana. Slažem se da je Partizan igrao većinom sa pola snage, kao i da postoji mogućnost da je htio pustiti utakmicu Bosni.
Onako mi je svejedno ali vi franjevci ste mogli pustati Bosnu.**** vas HeliosBily Piton je napisao/la:Hm 26 razlike za Olimpiju..????čudno..nisam očekivao..Ovo stvara šansu Partizanu da bude prvi...jer Radnički može tući Cibonu u Kragujevcu,znamo da je Muta Nikolić stari Partizanovac
"Indija,Pakistan..."
moze on se nalozit koliko hoce...cibosi ce da ih raznesu, ono je bio los dan i praznjenje....Willy je napisao/la:Uh, bio sam se prepao da se Vraneš povrijedio, to bi bila tragedija za završnicu Evrolige Partizana. Slažem se da je Partizan igrao većinom sa pola snage, kao i da postoji mogućnost da je htio pustiti utakmicu Bosni.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nakon vjerovatnog bankrota Cibone,Splita i Šibenke još jedan klub je pred gašenjem.To je ni manje ni više nego Zadar.Zbog ogromnih dugovanja koja su narasla na 54 mil kuna klub će vjerovatno morati u stečaj jer ni grad ni sponzori nemaju riješenje za novonastalu situaciju.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
svugdje crna situacija, a ne samo u BosniFRANK RIBERY je napisao/la:Nakon vjerovatnog bankrota Cibone,Splita i Šibenke još jedan klub je pred gašenjem.To je ni manje ni više nego Zadar.Zbog ogromnih dugovanja koja su narasla na 54 mil kuna klub će vjerovatno morati u stečaj jer ni grad ni sponzori nemaju riješenje za novonastalu situaciju.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
FRANK RIBERY je napisao/la:Nakon vjerovatnog bankrota Cibone,Splita i Šibenke još jedan klub je pred gašenjem.To je ni manje ni više nego Zadar.Zbog ogromnih dugovanja koja su narasla na 54 mil kuna klub će vjerovatno morati u stečaj jer ni grad ni sponzori nemaju riješenje za novonastalu situaciju.
Tek se sada osjete nerezonska plačanja za pojedine igrače.
Vala ona seljadija iz onog kamenjara i treba da se raspadne.FRANK RIBERY je napisao/la:Nakon vjerovatnog bankrota Cibone,Splita i Šibenke još jedan klub je pred gašenjem.To je ni manje ni više nego Zadar.Zbog ogromnih dugovanja koja su narasla na 54 mil kuna klub će vjerovatno morati u stečaj jer ni grad ni sponzori nemaju riješenje za novonastalu situaciju.

"Indija,Pakistan..."
Stavio si smajli na kraju, i vjerovatno je salasoba 39 je napisao/la:Vala ona seljadija iz onog kamenjara i treba da se raspadne.FRANK RIBERY je napisao/la:Nakon vjerovatnog bankrota Cibone,Splita i Šibenke još jedan klub je pred gašenjem.To je ni manje ni više nego Zadar.Zbog ogromnih dugovanja koja su narasla na 54 mil kuna klub će vjerovatno morati u stečaj jer ni grad ni sponzori nemaju riješenje za novonastalu situaciju.

ali Zadrani su institucija u kosarci

Ali publika im je fašistoidna,seljakluk veliki.ŠljamThe Game je napisao/la:Stavio si smajli na kraju, i vjerovatno je salasoba 39 je napisao/la:Vala ona seljadija iz onog kamenjara i treba da se raspadne.FRANK RIBERY je napisao/la:Nakon vjerovatnog bankrota Cibone,Splita i Šibenke još jedan klub je pred gašenjem.To je ni manje ni više nego Zadar.Zbog ogromnih dugovanja koja su narasla na 54 mil kuna klub će vjerovatno morati u stečaj jer ni grad ni sponzori nemaju riješenje za novonastalu situaciju.![]()
![]()
ali Zadrani su institucija u kosarci![]()
"Indija,Pakistan..."
Čestitke Ciboni na zasluženo osvojenom prvom mjestu, i Hrvatima na najboljem koeficijentu ove sezone, imaju 4 kluba među 8
17.4. počinje f4, još se ne zna gdje će biti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
srbija ima najbolji koeficijent.....F4 se vjerovatno igra u Milleniumu u Vrscu.....Ted Mosby je napisao/la:Čestitke Ciboni na zasluženo osvojenom prvom mjestu, i Hrvatima na najboljem koeficijentu ove sezone, imaju 4 kluba među 8
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Bily Piton
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:srbija ima najbolji koeficijent.....F4 se vjerovatno igra u Milleniumu u Vrscu.....Ted Mosby je napisao/la:Čestitke Ciboni na zasluženo osvojenom prvom mjestu, i Hrvatima na najboljem koeficijentu ove sezone, imaju 4 kluba među 8
Za ovu sezonu hrvatski timovi imaju najjači koeficijent,ali broj timova u idućoj sezoni će se dobijati na osnovu koeficijenta u tadnje dve sezone,a tu je Srbija ispred Hrvatske i imaće mjesto više u ligi

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
da da, gleda se sveukupno....Bily Piton je napisao/la:neno#4 je napisao/la:srbija ima najbolji koeficijent.....F4 se vjerovatno igra u Milleniumu u Vrscu.....Ted Mosby je napisao/la:Čestitke Ciboni na zasluženo osvojenom prvom mjestu, i Hrvatima na najboljem koeficijentu ove sezone, imaju 4 kluba među 8
Za ovu sezonu hrvatski timovi imaju najjači koeficijent,ali broj timova u idućoj sezoni će se dobijati na osnovu koeficijenta u tadnje dve sezone,a tu je Srbija ispred Hrvatske i imaće mjesto više u ligi
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zadar se ujedinio za spas košarkaškog kluba. Gradonačelnik grada Zvonimir Vrančić pozvao je tvrtke u pomoć, a većina njih se odazvala
Oko pedesetak tvrtki pozvao je gradonačelnik Zadra Zvonimir Vrančić da uskoči da bi se zaustavila popast ponosa grada, a čak 35 predstavnika tvrtki prihvatilo je poziv.
'Sakupljeno je nekoliko milijuna. Neke tvrtke su odabrale donaciju, neke sponzorstvo, a neke reklamiranje. Klub se obvezao da će maksimalno smanjiti troškove i u budućnosti raditi s onoliko novca koliko ima, a ne trošiti više nego što može', kazao je Vrančić.
Iznosi koje su pojedine tvrtke izdvojile su tajna, no s prikupljenim novcem Zadar će izgurati sezonu.
Inače, dugovi KK Zadar su 40 milijuna kuna.
Odlično, ipak je Zadar nešto posebno u svakom smislu riječi što se košarke tiče.
Oko pedesetak tvrtki pozvao je gradonačelnik Zadra Zvonimir Vrančić da uskoči da bi se zaustavila popast ponosa grada, a čak 35 predstavnika tvrtki prihvatilo je poziv.
'Sakupljeno je nekoliko milijuna. Neke tvrtke su odabrale donaciju, neke sponzorstvo, a neke reklamiranje. Klub se obvezao da će maksimalno smanjiti troškove i u budućnosti raditi s onoliko novca koliko ima, a ne trošiti više nego što može', kazao je Vrančić.
Iznosi koje su pojedine tvrtke izdvojile su tajna, no s prikupljenim novcem Zadar će izgurati sezonu.
Inače, dugovi KK Zadar su 40 milijuna kuna.
Odlično, ipak je Zadar nešto posebno u svakom smislu riječi što se košarke tiče.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.