Bosna i Hercegovina-Gibraltar / 25. mart 2017

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

solinas
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina-Gibraltar / 25. mart 2017

Post Postao/la solinas » 19 mar 2017, 22:02

bhfanatic14 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Posto obraz Mehmede....Duljevic je katastrofa vec drugu sezonu.....statistiku ima bolju neki u kantonalnoj ligi....sramota koliko ga guraju na silu...i po nedokucivim zakonima univerzuma,bas zato ce i napraviti od karijere,NISTA
Tako je !!! :thumbup: nula igrac ! Al tako to ide u ovoj repci, nije da se nismo nagledali susica,hadzica,kvrzica,duljevica itd....
Nevezano uopste za ovaj poziv,mali Zilkic je pokazao u nekoliko utakmica vise nego Duljevic za dvije sezone....
Hocu samo reci,da je katastrofa na koji nacin funkcionise nasa repka....Ne kazem da je u globalu sada nikakav igrac,skroz,ali vec dugo nema pojma je li posao,ili dosao,igra katastrofa,i daleko je kilometrima od repke...ovo je tako ofirno jbg
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 19 mar 2017, 22:06

Pa de navedite bolje krilo da može igrati za reprezentaciju, evo ja bih možda spomenuo Hajradinovića.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 19 mar 2017, 22:09

-
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 02 sep 2021, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 mar 2017, 22:17

Ma mislim da nema,a i nije bitno,samo sam uporedio ucinak ba,kakav Zilkic i repka,jedino ako ovako nastavi,postane neki vunderkind.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 mar 2017, 22:20

Ocekivan poziv, imamo 3 krila od kojih ne mozemo racunati na Lulica i Hajrovica, Milicevic je pod skupinom da moze igrati krilo a nije sigurno da li ce biti spreman za ove utakmice, sto znaci da smo morali zvati jos krilnih igraca a kakva je konkurencija dovoljno govori cinjenica da su najizglednije opcije bile Duljevic i Stevanovic
Nad tobom sunce najljepše sja

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 19 mar 2017, 22:20

solinas je napisao/la:
solinas je napisao/la:Posto obraz Mehmede....Duljevic je katastrofa vec drugu sezonu.....statistiku ima bolju neki u kantonalnoj ligi....sramota koliko ga guraju na silu...i po nedokucivim zakonima univerzuma,bas zato ce i napraviti od karijere,NISTA
Tako je !!! :thumbup: nula igrac ! Al tako to ide u ovoj repci, nije da se nismo nagledali susica,hadzica,kvrzica,duljevica itd....
Nevezano uopste za ovaj poziv,mali Zilkic je pokazao u nekoliko utakmica vise nego Duljevic za dvije sezone....
Hocu samo reci,da je katastrofa na koji nacin funkcionise nasa repka....Ne kazem da je u globalu sada nikakav igrac,skroz,ali vec dugo nema pojma je li posao,ili dosao,igra katastrofa,i daleko je kilometrima od repke...ovo je tako ofirno jbg
Fulio si samo jednu stvar. On je u globalu nikakav igrac.. Pjegavac je uvijek i bio samo izvikan, nista vise od toga.

@pinoglavi
Sta fali Stevanovicu?
Životni saputnik! 1921

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 mar 2017, 22:22

A ovoga tetrepaka ne prestaje siriti svoju propagandu, samo pod drugim nikom!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 19 mar 2017, 22:43

Nije mi jasno po kojim referencama Duljevic dobija pozive u reprezntaciju :kafa: :damn:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 mar 2017, 22:51

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nije mi jasno po kojim referencama Duljevic dobija pozive u reprezntaciju :kafa: :damn:
Ko bi ga trebao dobiti u nedostatku lijevog krila?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 mar 2017, 22:53

Raonffa je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nije mi jasno po kojim referencama Duljevic dobija pozive u reprezntaciju :kafa: :damn:
Evo meni odma naum deni Milosevic koji je vise puta igro krilo za konyu, i u belgiji isto kad je igro! Moze momak vise pozicija igrat
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 mar 2017, 22:54

Opet bezvezne diskusije o tome ko ce biti 23. i 24. igrac na spisku :zzz:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 mar 2017, 22:57

Raonffa je napisao/la:
Evo meni odma naum deni Milosevic koji je vise puta igro krilo za konyu, i u belgiji isto kad je igro! Moze momak vise pozicija igrat
Jedino on, al' ne vidim problem zato što je Duljević dobio poziv umjesto Miloševića, prije svega jer je Duljević već odigrao neke minute za A tim i bio je momak skroz solidan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 mar 2017, 17:20

Konacno normalne cijene pa mozes za cenera pogledat fino tekmu bez nekih guzvi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 mar 2017, 11:55

Odpada milicevic za ove dvije utakmice kao sto sam predpostavio. Znaci mogo bi neko od dvojca duljevic-stevanovic pocet protiv gibraltara!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 mar 2017, 11:56

bhfanatic14 je napisao/la:Odpada milicevic za ove dvije utakmice kao sto sam predpostavio. Znaci mogo bi neko od dvojca duljevic-stevanovic pocet protiv gibraltara!
Prednost ima Stevanovic zbog iskustva, vec je igta za repku... :bih:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 mar 2017, 12:02

Sarajlijica1946 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Odpada milicevic za ove dvije utakmice kao sto sam predpostavio. Znaci mogo bi neko od dvojca duljevic-stevanovic pocet protiv gibraltara!
Prednost ima Stevanovic zbog iskustva, vec je igta za repku... :bih:
Da u pravu si... Ja sam i siguran sad 95posto da pocinje u subotu Stevo . Trebamo natrpat taj gibraltar zbog gol razlike bar 6-0 ocekujem :mrgreen:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 21 mar 2017, 12:08

Goalgetter je napisao/la:Opet bezvezne diskusije o tome ko ce biti 23. i 24. igrac na spisku :zzz:
Nije to nimalo bezveze. Mora postojati kriterij i za to. S druge strane dobro je da se uvijek nađe 2 ili 3 mjesta za igrače iz domaće lige.
Svaki igrač je važan. Taj 23 il 24 nekad je bio npr. mlađahni Bešić, koji je počeo pružazi dobre partije u Mađarskoj, a nekad možda zaboravljeni Ado Čustović, što zabi gol za 3-2 protiv Turaka. Važan je kriterij. Igračima poziv znači.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 21 mar 2017, 16:26

Ja ipak mislim da nece poceti niti Duljevic niti Stevanovic, nego da cemo igrati u formaciji 4-3-3 , sa Hodzicem lijevo, Viscom desno i Ibisevicem u centru, ili pak 3-5-2 sa Kolasincem i Viscom po bokovima a Vedom i Hodzicem u vrhu napada...

--------------------------------------------------Begovic----------------------------------------------
Avdija---------------------Bicakcic------------------------Zukanovic--------------------Kolasinac
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------Pjanic-------------------Cimirot-----------------Prcic-------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------Visca-----------------------Vedo---------------------Hodzic..........................

ili

-----------------------------------------------Begovic-----------------------------------------------------
--------------------Bicakcic-------------Cocalic------------Zukanovic.................................
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
..Visca.......................Pjanic--------Cimirot--------Prcic-------------------------Kolasinac....
................................................................................................................
.................................Vedo-------------------Armin..............................................
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 21 mar 2017, 16:45

DevilsAdvocate je napisao/la:Ja ipak mislim da nece poceti niti Duljevic niti Stevanovic, nego da cemo igrati u formaciji 4-3-3 , sa Hodzicem lijevo, Viscom desno i Ibisevicem u centru, ili pak 3-5-2 sa Kolasincem i Viscom po bokovima a Vedom i Hodzicem u vrhu napada...

--------------------------------------------------Begovic----------------------------------------------
Avdija---------------------Bicakcic------------------------Zukanovic--------------------Kolasinac
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------Pjanic-------------------Cimirot-----------------Prcic-------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------Visca-----------------------Vedo---------------------Hodzic..........................

ili

-----------------------------------------------Begovic-----------------------------------------------------
--------------------Bicakcic-------------Cocalic------------Zukanovic.................................
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
..Visca.......................Pjanic--------Cimirot--------Prcic-------------------------Kolasinac....
................................................................................................................
.................................Vedo-------------------Armin..............................................
Ova druga opcija sto si naveo je po meni nekako najrealnija, i velike su sanse da tako zaigramo. Jedini upitnik je taj treci u sredini, gdje si stavio Prcica, tu je dilema da li ce igrati Prcic, Vrancic ili Krunic.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 21 mar 2017, 16:47

Jedna od mojih želja, mozda cak i Prcic ili Gojak umjesto Krunica. :bih: :bih:

slika
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 10 gostiju.