Tanko, ali posteno. Da vidimo neke potencijalne.Goalgetter je napisao/la:Begovic - Vrsajevic, Sunjic, Dumic, Zukanovic - Jajalo, Duljevic, Vrancic, Stevanovic - Kodro, Dzeko
28.03.2017 / Albanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 28.03.2017 / Albanija - BiH
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
OFICIJELNI SASTAV
Begović; Vranješ, Đumić, Šunjić, Zukanović; Jajalo, Krunić, Prcić, Lulić; Džeko, Kodro.
Begović; Vranješ, Đumić, Šunjić, Zukanović; Jajalo, Krunić, Prcić, Lulić; Džeko, Kodro.
Yebo li ga Vrančić 
A i ti Goalgetter koga yebeš

A i ti Goalgetter koga yebeš

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Koga ti hrdas?Goalgetter je napisao/la:OFICIJELNI SASTAV

Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 28 mar 2017, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Goalgetter
- Kontakt:
Moram malo razbiti nervozu 
Satav odlican, samo sto bih stavio Bajica ili Aru umjesto Kodre.

Moze Kodro, mozeeee
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Sve bih ti halalio ali ovo za Stevanovića nikadGoalgetter je napisao/la:Moram malo razbiti nervozu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odlican sastav.
Drago mi je prije svega sto je sansu dao Djumicu i Krunicu...naravno i Kodri i Prcicu.
Hodzic je vec igrao 90min, bilo bi puno da je opet poceo.
Zukanovic - ocito da ce on igrati LB protiv Grcke i da Mesa ne vjeruje plaho Pavlovicu cim ga nije ni danas stavio u prvih 11 - opravdano.
Drago mi je prije svega sto je sansu dao Djumicu i Krunicu...naravno i Kodri i Prcicu.
Hodzic je vec igrao 90min, bilo bi puno da je opet poceo.
Zukanovic - ocito da ce on igrati LB protiv Grcke i da Mesa ne vjeruje plaho Pavlovicu cim ga nije ni danas stavio u prvih 11 - opravdano.
Prcić nemože biti starterGoalgetter je napisao/la:OFICIJELNI SASTAV

Kakva li je formacija ovo, samo jedan krilni igrač u sredini (Lulić), možda neka 4-3-1-2, sa Prcićem kao desetkom.
Jer Lulić je već u Laziju mnogo puta igrao u sredini terena.
Jer Lulić je već u Laziju mnogo puta igrao u sredini terena.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Pljuje se vrancic a momak ni jednom nije dobio priliku kao ostali da igra od pocetka 2-3 tekme po 90minuta pa da mu se Dadne ocjena.. kao sto su dobijali velemajstori hadzic susic vrsajevic kvrzic itd itd ... cimirot prvi put evo dobio priliku protiv gibrala i odma se pise tanko a niste momka vidili ni 5puta kako treba da bi ga ocjenili. Da vidimo ovaj sastav danas ocekivo sam vrancica umjesto pjanica.. inace sreda mi djeluje jako sporo sa prcicem jajalom krunicem, eto danas prilike nekima da se pokazu. Drago mi je za kenana , jer sam jedan od prvih koji ga je pratio i prizivo
... i ako je prijateljska ocekujem najmanje nerijeseno !

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Sto se Baho nabacuje Slavici.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Mi kao Spanija.
Protiv Grcke, Gibraltara i evo sada Albanije izveli 3 maltene potpuno razlicita sastava.
Protiv Albanije samo Zuka i Beg igraju iz onih prvih 11 protiv Gibraltara.
A protiv Gibraltara falili Lulic ,Dzeko, Hajrovic, Jajalo, Vranjes, Spahic u odnosu na onu tekmu u Grckoj...
Jesmo jaki.
Kakva Belgija, hahaha.
Odlican posao Mesa radi...skoro pa odlican.
Protiv Grcke, Gibraltara i evo sada Albanije izveli 3 maltene potpuno razlicita sastava.
Protiv Albanije samo Zuka i Beg igraju iz onih prvih 11 protiv Gibraltara.
A protiv Gibraltara falili Lulic ,Dzeko, Hajrovic, Jajalo, Vranjes, Spahic u odnosu na onu tekmu u Grckoj...
Jesmo jaki.
Kakva Belgija, hahaha.
Odlican posao Mesa radi...skoro pa odlican.
- invincible1921
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
U ovoj postavi me najvise zanima Krunic kakav ce biti, njega najvise pratim posto ima dobru gradju i moderan je igrac pa bi mogao zatrebati u kvalifikacijama. A volio bih i Kodro da dobro odigra..
Evo stream za one koji nisu u prilici da gledaju utakmicu na tv-u.
Majke mi isčekujem njegove postove ko nekad momčilukove na temi KolašincaHankMoody je napisao/la:Debil strikes again

Šteta što nema opcija da se pretplatiš na korisnika pa da ti stiže notifikacija kad nešto napiše

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Baho nosi je ebala te ona ti nju!
kakve gluposti baljezgate debili jedni matori u sta ste sprcali 50 godina zivota.
kakve gluposti baljezgate debili jedni matori u sta ste sprcali 50 godina zivota.

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia i 13 gostiju.