Emir Sulejmanović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Emir Sulejmanović
Kada si u prilici da daš nesto za svoju domovinu, to trebaš i učiniti.
Nije niko bio na godišnjem pa ti došao i uzeo minute na EP.
U pitanju su objektivni razlozi a vrlo važno je da čovjek bude svjestan svojih mogućnosti i uloge u datom trenutku.
Nije niko bio na godišnjem pa ti došao i uzeo minute na EP.
U pitanju su objektivni razlozi a vrlo važno je da čovjek bude svjestan svojih mogućnosti i uloge u datom trenutku.
Ma mora tu bit' jos nesto s Bekirom da je tako pukla tikva ... nema teorije da Emir smatra da treba igrat k'o Nurk ... vise od Loncara vec da ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Hajmo mediji malo podgrijte ovu temu. Traziti Emira pričati sa njim, pitati Bekira opet i opet šta se dešava. Nemamo luksuz da se odreknemo ovakvih igrača tako lako.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ako nastavi ovako igrati, bit ce siguno euroligaskih ponuda na kraju sezone
Suljo je potpisao za Unicaju.
Odličan transfer.
Odličan transfer.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ako Garza nece moci igrati, Sulejmanovic i Beciragic moraju progutati knedlu i staviti ego po strani. Emir bi nam odlicno dosao ne Eurobasketu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Bravo za momka i uvijek za Sulju prije Bećira, pa makar bili prvaci Evrope.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nece decko da igra 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Opet se priziva uvrijedjena mlada 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kad se Ahmedhodzic poceo prizivati nakon silnog pljuvanja ovdje na forumu, ne cudi uopste sto se i Emir priziva
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Iskreno, povrsno, odnosno ono osnovno, ali dovoljno dugo pratim sve generalno da ne bih znao kako je prica uvijek negdje na sredini, tako da ne sumnjam da obje strane mogu i moraju popustiti. Jedna manje, druga vise, ali neophodna je konverzacija medju pomenutim dvojcem i konacno rjesenje stvari. Shvatam ja da ovaj glumi uvrijedjenu mladu i da je vjerovatno vise kriv nego bilo ko drugi, ali premala smo mi drzava kako bi sebi priustili da ne vodimo najbolje igrace.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Koga nema bez njega se može i mora.
Premala smo država da dopustimo egomanijacima da se pišaju na dugogodišnji znojem i krvlju stvoren kolektiv i bratstvo koje vlada među igračima.
Jedna trula jabuka pokvari košaru punu jabuka.
Emir mora mentalno odrasti, prihvatiti odgovornost, obratiti se sa izvinjejnem suigračima i javnosti.
Nakon toga može doći u obzir razgovor o eventualnom pozivu i to pod uslovom da bez pogovora prihvati mahanje peškirom u sve i jednoj utakmici dok selelektor ne odredi drugačije.
Premala smo država da dopustimo egomanijacima da se pišaju na dugogodišnji znojem i krvlju stvoren kolektiv i bratstvo koje vlada među igračima.
Jedna trula jabuka pokvari košaru punu jabuka.
Emir mora mentalno odrasti, prihvatiti odgovornost, obratiti se sa izvinjejnem suigračima i javnosti.
Nakon toga može doći u obzir razgovor o eventualnom pozivu i to pod uslovom da bez pogovora prihvati mahanje peškirom u sve i jednoj utakmici dok selelektor ne odredi drugačije.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
- Kontakt:
Bećiragić je u više navrata odgovarao na pitanje o Sulejmanoviću, od čega je ova najsvježija vijest:Napapijri je napisao/la: ↑28 jun 2025, 16:30Iskreno, povrsno, odnosno ono osnovno, ali dovoljno dugo pratim sve generalno da ne bih znao kako je prica uvijek negdje na sredini, tako da ne sumnjam da obje strane mogu i moraju popustiti. Jedna manje, druga vise, ali neophodna je konverzacija medju pomenutim dvojcem i konacno rjesenje stvari. Shvatam ja da ovaj glumi uvrijedjenu mladu i da je vjerovatno vise kriv nego bilo ko drugi, ali premala smo mi drzava kako bi sebi priustili da ne vodimo najbolje igrace.
https://avaz. ba/sport/kosarka/964106/beciragic-samo-smo-njega-molili-da-igra-za-reprezentaciju-ali-on-nece
"Jedino smo njega, pravo da vam kažem, pokušali nagovoriti, izašli smo iz svojih principa i dali mu prostora da odluči."
Ako se igrač pokušavao nagovoriti da igra, ja ne znam onda šta je tu više moguće sa Adisove strane. Bećiragić je čak izjavio jedne prilike da je zamolio i kapitena i Gordana da porazgovaraju sa njim. Šta je tu više potrebno sa ove prve strane? Još uz to sve, Sulejmanović se, koliko ja znam, nikada nije javno oglasio povodom ovog pitanje, da bilo šta demantuje ili potvrdi.
Sto je Filip za Djedovica, to je TT za Sulejmanovica... 

-
- Kontakt:
Ma nisam, pogrešan si dojam stekao. Ne mirišem nijednog (potencijalnog) reprezentativca koji je ispalio, ucjenjivao, izlevatio, degradirao reprezentaciju u bilo kojem smislu.
Pisao sam na drugim temama i oko Kondića (vjerovatno sam oko njega najviše i pisao), Biberovića, Gordića, Đedovića i ostale klape iz posljednje decenije i po.
Pisao sam na drugim temama i oko Kondića (vjerovatno sam oko njega najviše i pisao), Biberovića, Gordića, Đedovića i ostale klape iz posljednje decenije i po.
Sve ok, i ja sam opcenito protiv takvih stvari. Prvi sam pisao protiv Sulejmanovica kad je ispalio Adisa za prvo pozivanje nakon Eurobasketa. Medjutim, nije uradio neku neoprostivu stvar i najradije bih da se te nesuglasice rijese, pa da se Emir pojavi na pripremama za 3 sedmice. Imao ih je i Mirza s Acom, kad je dosao totalno zapusten na pripreme (malo je falilo da ih skroz napusti). Imao ih je i Nurkic, kad je usao u sukob s Mahmutovicem i Konakovicem. To su jednostavno nasa posla i tesko je tu drzati se principa do kraja. Ja bih recimo pozvao Gordica ako zeli igrati, iako je i zbog njegovih postupaka ostao gorak okus u ustima. Jednostavno je, od njega jos uvijek mozes imati neke koristi, a od Campare daj Boze. Govorim ovo pod pretpostavkom da Castaneda i Atic budu planirani na 1, Musa i Gegic na 2, Lazic i Vrabac na 3 (sto ce se vjerovatno i desiti, jer ih Adis tako i koristi). To bi znacilo da ostaje jedno prazno mjesto za treceg plejmejkera, kojeg mogu popuniti jedino Campara ili Arslanagic (naravno, pod uslovom da ne pozove Kondica).TripleThreat je napisao/la: ↑28 jun 2025, 18:00Ma nisam, pogrešan si dojam stekao. Ne mirišem nijednog (potencijalnog) reprezentativca koji je ispalio, ucjenjivao, izlevatio, degradirao reprezentaciju u bilo kojem smislu.
-
- Kontakt:
Pa ovdje su stručnjaci pisali da Suljo nema mjesta u reprezentaciji,eto ima u Malagi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.