Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la BoixosNois1899 » 12 okt 2017, 23:27

Virtu4l je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la: ili postaviti neku novu ublehu tipa Amar Osim.
Zašto je ubleha?
Zašto nije? Koje su mu reference da bi postao novi selektor? Šta je to postigao u svojoj trenerskoj karijeri?
Pa Amar ne bi imao ni mrve autoriteta kod igrača. Lik vodio do jučer igrače iz naše lige i sad kao on treba da bude selektor Pjaniću i Džeki. Uopšte ne zaslužuje da ga se svrstava među kandidate.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2017, 23:31

BoixosNois1899 je napisao/la:Zašto nije? Koje su mu reference da bi postao novi selektor? Šta je to postigao u svojoj trenerskoj karijeri?
Pa Amar ne bi imao ni mrve autoriteta kod igrača. Lik vodio do jučer igrače iz naše lige i sad kao on treba da bude selektor Pjaniću i Džeki. Uopšte ne zaslužuje da ga se svrstava među kandidate.
Sve je to ok, ne ulazim u to kakav je kandidat, svako ima svoje mišljenje, nego čemu vrijeđanje, to me zanima? Vidim da je to tvoj uobičajen vid komunikacije, pa samo pitam.

Što se tiče autoriteta, vidi se da nemaš pojma. Imao bi veći autoritet svi dosadašnji selektori zajedno, plus Prosinečki i većina ovih koji se spominju. Toliko o tvom znanju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jasmin10
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la jasmin10 » 12 okt 2017, 23:31

Enigma je napisao/la:Nije Zuti lud da pored Slovenije izabere nas hem je veca plata hem ljudi imaju normalan savez a ne ko mi ....Sergej Barbarez ce vam biti ove ublehe iz saveza ce njega izabrat da se navijaci smire a Siguran sam da ce Sergej podici repku na veci nivo...jer Barba dolazi sa timom strucnjaka a ovima sto kazu nije nikog trenirao nije nit Zidan pa covjek osvoji sve sto se moglo o svojit Ovima sto kapitena nazivaju pokerasem nek se se sagnu kapitenu 4 pedlja ispod cela i dobro povuku
Pa Zidan je makar djecu trenirao. Barbarez igra pokera.
Mada kada bih birao izmedju Sergeja, Osima i Hadžibegića svakako bih izabrao Sergeja.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 okt 2017, 23:34

BoixosNois1899 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la: ili postaviti neku novu ublehu tipa Amar Osim.
Zašto je ubleha?
Zašto nije? Koje su mu reference da bi postao novi selektor? Šta je to postigao u svojoj trenerskoj karijeri?
Shvatite prvo da lopovi ne biraju selektore prema referencama. Kakve to reference su imali Susic i Curan ? Amar nije nista posebno, ali veca ubleha od Mese kad je upitanju trenerski posao, nije sigurno. Ako nista, igra s ovim igracima NE MOZE biti losija nego sto je trenutno.

Okej, Ciro ih je imao, ali trenirao nas je jer je jedini htio on da preuzme repku, niko vise.
27.10.2020

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2017, 23:37

leorey je napisao/la:Amar nije nista posebno, ali veca ubleha od Mese kad je upitanju trenerski posao, nije sigurno.
Amar Osim je doktor fudbalskih nauka za te nabrojane i za pola ovih koji se spominju kao spasioci bh fudbala ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 okt 2017, 23:42

Virtu4l je napisao/la:
leorey je napisao/la:Amar nije nista posebno, ali veca ubleha od Mese kad je upitanju trenerski posao, nije sigurno.
Amar Osim je doktor fudbalskih nauka za te nabrojane i za pola ovih koji se spominju kao spasioci bh fudbala ;)
Tu se potpuno slazem...sigurno bi znao bar motivirati igrace sa svojim zargonskim jezikom kao Ivica :mrgreen:

I nisam sarkastican. :kafa:
27.10.2020

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 12 okt 2017, 23:44

slika

Idemo u nove pobjede :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2017, 23:45

To mi se naravno nimalo ne sviđa, jer bi to značilo da se u Želju neće vratiti minimalno četiri godine. Odvešće nas na EURO, onda će produžiti ugovor i prođoše 3-4 godine.
Voli te tvoje Sarajevo.

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la BoixosNois1899 » 12 okt 2017, 23:45

Virtu4l je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:Zašto nije? Koje su mu reference da bi postao novi selektor? Šta je to postigao u svojoj trenerskoj karijeri?
Sve je to ok, ne ulazim u to kakav je kandidat, svako ima svoje mišljenje, nego čemu vrijeđanje, to me zanima? Vidim da je to tvoj uobičajen vid komunikacije, pa samo pitam.

Što se tiče autoriteta, vidi se da nemaš pojma. Imao bi veći autoritet svi dosadašnji selektori zajedno, plus Prosinečki i većina ovih koji se spominju. Toliko o tvom znanju.
Pa nije vrijeđanje ako kažeš istinu. On bi bio samo još jedna ubleha u nizu na klupi reprezentacije. Ne bi se razlikovao od Meše ni malo po pitanju vođenja ekipe sigurno. Autoritet se mora zaslužiti. Nije isto kada ti je trener Amar Osim ili npr. Kodro. Ne može biti isto. Ja jednostavno ne vidim kako bi mi napredovali pod Amarom kao selektorom. Ništa drugačije on ne bi donio u igru reprezentacije od onoga šta već imamo.
Ja bi više od svega volio da griješim sada, da ako ga izaberu za selektora da sa njim dođemo do 1/4 finala i SP i EP. Ali treba biti realan, a ne posmatrati sve kroz klupske boje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 12 okt 2017, 23:46

Virtu4l je napisao/la:To mi se naravno nimalo ne sviđa, jer bi to značilo da se u Želju neće vratiti minimalno četiri godine. Odvešće nas na EURO, onda će produžiti ugovor i prođoše 3-4 godine.
:rol: :thumbup: A kone ce dobiti cir na zelucu

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 okt 2017, 23:46

Amaw za spas Bh nogometa.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 okt 2017, 23:47

COYS je napisao/la:slika

Nikad necu zaboravit kad je u emisiji Kristicu rekao: "Reci bolan ko je prvak. Hajde, hajde znam da si bordo boje". :tokralju: :rol:
27.10.2020

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2017, 23:47

COYS je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:To mi se naravno nimalo ne sviđa, jer bi to značilo da se u Želju neće vratiti minimalno četiri godine. Odvešće nas na EURO, onda će produžiti ugovor i prođoše 3-4 godine.
:rol: :thumbup: A kone ce dobiti cir na zelucu
Bolan i kone navijaju da preuzme reprezentaciju, da nas Adžemi i Petrovići još više unakaze.
Voli te tvoje Sarajevo.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 12 okt 2017, 23:49

Ma on je prekucao Premijer Ligu. Kraj.

Virtu4l
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2017, 23:51

BoixosNois1899 je napisao/la:Autoritet se mora zaslužiti. Nije isto kada ti je trener Amar Osim ili npr. Kodro. Ne može biti isto.
Daj ba, hoćeš da kažeš da je Edinu Džeki veći autoritet Kodro nego Amar Osim?
Voli te tvoje Sarajevo.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 12 okt 2017, 23:52

leorey je napisao/la:
COYS je napisao/la:slika

Nikad necu zaboravit kad je u emisiji Kristicu rekao: "Reci bolan ko je prvak. Hajde, hajde znam da si bordo boje". :tokralju: :rol:

Pa takav selektor nama treba! Da fino kaze igracu u lice: Levat si! Mrs na klupu! :rol: Ala Ciro

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2017, 23:54

leorey je napisao/la:Nikad necu zaboravit kad je u emisiji Kristicu rekao: "Reci bolan ko je prvak. Hajde, hajde znam da si bordo boje". :tokralju: :rol:
Od milion bolesnih izjava meni je najdraža ova,
Novinar: Kako ste zadovoljni sa pojačanjem?
Amar: Kojim?
Novinar: Jamakom
Amar: Ako je Jamak pojačanje onda smo se pojačali...
Voli te tvoje Sarajevo.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 okt 2017, 23:59

Hahahahhahahah :lol: :tokralju:
27.10.2020

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 okt 2017, 00:01

Prije će biti da ako bude mršk'o na klupu Džeku, Pjanića, Seada i slične da će on letiti sa nje. U profesionalnom sportu više ne postoji mrškanje ala Željko Obradović (ni njega više niko ne haba ni dva posto već samo plata koja treba da legne prvog) i motivacija tog tipa već motivacija dolazi samom težinom/jačinom protivnika (prepreke) i drilovanjima na treninzima. Kad igraš protiv Kipra, Estonije, Gibraltara nema tog biča koji će te natjerati da se trudiš 100% (a iza i ispred imaš 10 super tekmi od kojih ti zavisi egzistencija) već samo to može rutina koja se stekne treniranjem. Čini mi se da je termin "mrškanja" i "tjeranja" od strane trenera previše precijenjen i preuveličan u sadašnjem sportu. Bolje je naći nekoga ko zna nego nekoga ko tjera.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 okt 2017, 00:04

sljivo je napisao/la:Prije će biti da ako bude mršk'o na klupu Džeku, Pjanića, Seada i slične da će on letiti sa nje. U profesionalnom sportu više ne postoji mrškanje ala Željko Obradović (ni njega više niko ne haba ni dva posto već samo plata koja treba da legne prvog) i motivacija tog tipa već motivacija dolazi samom težinom/jačinom protivnika (prepreke) i drilovanjima na treninzima. Kad igraš protiv Kipra, Estonije, Gibraltara nema tog biča koji će te natjerati da se trudiš 100% (a iza i ispred imaš 10 super tekmi od kojih ti zavisi egzistencija) već samo to može rutina koja se stekne treniranjem. Čini mi se da je termin "mrškanja" i "tjeranja" od strane trenera previše precijenjen i preuveličan u sadašnjem sportu. Bolje je naći nekoga ko zna nego nekoga ko tjera.
Onda da definitivno otpisemo Bielsu :kafa: :rol:
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 22 gosta.