HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Odavno se zna da Svinjski namjesta tekme pa nek oni pricaju sta hoce.
ne znam ko igra najljepsi nogomet u Pl,a i izjave trenera i igraca iz ostalih klubova su pune hvale za vec sada mogu rec Bosansko-Hercehovackog prvaka.D.Paraga je napisao/la:Odavno se zna da Svinjski namjesta tekme pa nek oni pricaju sta hoce.
I nije Svinjski nego ZRINJSKI, nauci bar imena klubova (nije to tako tesko naucit,vjeruj mi)pa tek onda mozemo pricat .
Ma boli mene kara za tko to igra najljepsi fudbal danas u BiH, buraz. Hoces da mi kazes da je onaj preokret protiv Zvijezde ili Laktasa bio regularan jelde?
.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 08 dec 2018, 03:46, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta ce ti Nultrasi, taj njihov tim protutnjao kroz jesenji dio sampionata, a oni svega 1500 gledalaca protiv Orasja
.

Nadji nedje snimku utakmica pa pogledaj.U oba susreta je Zrinjski preokrenuo akcijama ili iz kornera a to se nemoze namjestit.Uostalom da je sudjeno protiv nekog kluba onda taj klub nebi da 3 gola na utakmici a u oba slucaja je bilo 4:3 Uostalom ni Laktasi ni Zvijeda se nisu zalili na sudjenjeD.Paraga je napisao/la:Ma boli mene kara za tko to igra najljepsi fudbal danas u BiH, buraz. Hoces da mi kazes da je onaj preokret protiv Zvijezde ili Laktasa bio regularan jelde?
- alan_kardec
- Kontakt:
Znaš što se nisu žaliliEagles je napisao/la:Nadji nedje snimku utakmica pa pogledaj.U oba susreta je Zrinjski preokrenuo akcijama ili iz kornera a to se nemoze namjestit.Uostalom da je sudjeno protiv nekog kluba onda taj klub nebi da 3 gola na utakmici a u oba slucaja je bilo 4:3 Uostalom ni Laktasi ni Zvijeda se nisu zalili na sudjenjeD.Paraga je napisao/la:Ma boli mene kara za tko to igra najljepsi fudbal danas u BiH, buraz. Hoces da mi kazes da je onaj preokret protiv Zvijezde ili Laktasa bio regularan jelde?

Poslije današnje utakmice kad je zrinjski vodio na poluvremenu,a kasnije Leotar sa igračem manje preokrenuo,svako onaj ko kaže da zrinjski ne namješta,ili je lud ili je njihov navijač

Čestitke zrinjskom na zasluženo prodatoj utakmici

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- lolo d pitar
- Kontakt:
ekipa koja ima samo jedan poraz do sad na bi izgubila ovu utakmicu pored vodstva i igraca vise,ofirno namjesteno
A šta ako su Zrinjskom poništena 2-3 gola na današnjoj utakmici????? Vidjet ćemo hoće li se to uopće spomenuti na pregledu večeras.
- alan_kardec
- Kontakt:
Marin je napisao/la:A šta ako su Zrinjskom poništena 2-3 gola na današnjoj utakmici????? Vidjet ćemo hoće li se to uopće spomenuti na pregledu večeras.
Ma čovječe pusti šuplju

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Eto kad si znao, šta si odigrao danas kad si bio siguran? J
- alan_kardec
- Kontakt:
Ko zna možda bih i odigrao ovu utakmicu,al nisam imao vremena otići do kladionice.Marin je napisao/la:Eto kad si znao, šta si odigrao danas kad si bio siguran? J
Ti to kao nisi znao

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Idu mi na qurac ove rasprave. Ti da su znao i bio siguran našao bi vremena za otiči do kladionice, makar njih ima na svakom koraku.
- alan_kardec
- Kontakt:
Dobro,eto ja sam se žestoko prevario kad sam rekao da zrinjski ne namješta utakmice,zrinjski igra najljepši fudbal,zrinjski ima najbolju ekipu ... bla,blaMarin je napisao/la:Idu mi na qurac ove rasprave. Ti da su znao i bio siguran našao bi vremena za otiči do kladionice, makar njih ima na svakom koraku.
Samo vi kupujte i prodajite utakmice,**** se da ste najbolji pa onda kad izađete u pretkolo l.š. opet ispadnite od velikog Dudelangea,prvaka tamo nekog Luxemburga.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Neslazem se cesto s tvojim misljenjem, ali svaka cast za ovo.alan_cardec je napisao/la: Samo vi kupujte i prodajite utakmice,**** se da ste najbolji pa onda kad izađete u pretkolo l.š. opet ispadnite od velikog Dudelangea,prvaka tamo nekog Luxemburga.
I ja se slažem ! 

.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 08 dec 2018, 03:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Gdje ti vidiš da Veležov navijač to piše ??Rz88 je napisao/la:mislim ne vidim svrhu ovoga nikako, zrinjski ubjedljivo najjaca ekipa u BiH, na nasem 20 rodjendanu zrinjski je dao i uzeo nam bod to je zaista rijetko, o namjestanju mogu samo ljudi koji su ljubomorni na nekoga , meni je svejedno ko je ko, ali po kvaliteti zrinjski ispred svih za stepenicu, a najsmijesniji dio je taj sto mislim da uglavnom nesto pisu bas velezovi navijaci nesto protiv zrisnjkog ehhh da mi je znati sto to ?![]()
![]()
![]()
![]()
.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 08 dec 2018, 03:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Nisam Veležov navijačRz88 je napisao/la:vidi se to po tvojim postovima, sto niko drugi ne pise to kako zrinjski ne zasluzuje biti prvi u nasoj ligi ubjedljivo najjaci tim, ako si ljubomoran, sta cu ti ja, trebas postovati druge ekipe, i to da su bolji budi u tebi neku mrznju, calm down kiddo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.