Mensur Bajramovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Sir Oliver_
Kontakt:

Re: Mensur Bajramovic

Post Postao/la Sir Oliver_ » 08 feb 2011, 16:52

Ne kazem ja da je on jedan od najboljih trenera na svijetu. Mensur Bajramovic vec ima angazman, a to je u siriji gdje treneria klub koji se zove Al Jalaa prije nekoliko dana osvojio je sirijski kup, za sada je bez poraza u sezoni ( 16:0 omjer) te je i dalje neporazen u natjecanju koji se zove Zapadna azija, i ako pobijedi jos jednu utakmicu a hoce ako Bog da plasirace se na pravu aziju, a ako to uradi to ce biti jedan od najvecih uspjeha ovog kluba u historiji, najveci im je sto su bili 2. u aziji a ako se Al Jalaa plasira u aziju to ce im biti 2. najveci uspjeh u hirotiji kluba cini mi se. A ima i dobre sanse da ove godine osvoji aziju. Trebam napomenuti da je sadasnji selektor sabit hadzic prije nekoliko godina ( cini mi se prije 2 godine) bio trener Al Jalee ali je smijenjen nakon samo 6 mjeseci rada u tom klubu, sto znaci da nije osvojio nista s tim klubom, imao je lose rezultate s tim klubom, dok je Mensur zasad u Siriji, u tom je klubu vec 3. godinu te je ostvario i dalje stvara dobre rezultate s tim klubom te je jedan od najperspektivnijih trenera na citavom bliskom istoku, znaci da on ima angazman sto vecina bh trenera nema ( to samo kazem, ne kazem da su ti treneri bez posla losi trreneri). Znaci ima angazman, a sto se tebe tice @ fera eto hajde budi ti malo trener pa da vidimo sta ce tebi ljudi govoriti i hoce li te voliti i hoce li oni da budu ti! samo da kazem da nema uvrede za sabita hadzica, ja mislim da je on odlican trener, te je MB dobar prijatelj s njim i bili su kolege u reprezentaciji kada je Sabit bio trener a Menso zamjeni. HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 feb 2011, 17:03

Sir Oliver_ je napisao/la:Ne kazem ja da je on jedan od najboljih trenera na svijetu. Mensur Bajramovic vec ima angazman, a to je u siriji gdje treneria klub koji se zove Al Jalaa prije nekoliko dana osvojio je sirijski kup, za sada je bez poraza u sezoni ( 16:0 omjer) te je i dalje neporazen u natjecanju koji se zove Zapadna azija, i ako pobijedi jos jednu utakmicu a hoce ako Bog da plasirace se na pravu aziju, a ako to uradi to ce biti jedan od najvecih uspjeha ovog kluba u historiji, najveci im je sto su bili 2. u aziji a ako se Al Jalaa plasira u aziju to ce im biti 2. najveci uspjeh u hirotiji kluba cini mi se. A ima i dobre sanse da ove godine osvoji aziju. Trebam napomenuti da je sadasnji selektor sabit hadzic prije nekoliko godina ( cini mi se prije 2 godine) bio trener Al Jalee ali je smijenjen nakon samo 6 mjeseci rada u tom klubu, sto znaci da nije osvojio nista s tim klubom, imao je lose rezultate s tim klubom, dok je Mensur zasad u Siriji, u tom je klubu vec 3. godinu te je ostvario i dalje stvara dobre rezultate s tim klubom te je jedan od najperspektivnijih trenera na citavom bliskom istoku, znaci da on ima angazman sto vecina bh trenera nema ( to samo kazem, ne kazem da su ti treneri bez posla losi trreneri). Znaci ima angazman, a sto se tebe tice @ fera eto hajde budi ti malo trener pa da vidimo sta ce tebi ljudi govoriti i hoce li te voliti i hoce li oni da budu ti! samo da kazem da nema uvrede za sabita hadzica, ja mislim da je on odlican trener, te je MB dobar prijatelj s njim i bili su kolege u reprezentaciji kada je Sabit bio trener a Menso zamjeni. HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zar ima prava i kriva AZija :mrgreen: A koliko je MB dobar trener pokazuje i slijedeca sitauacija , zamisli , BiH -Holandija Mejdan pun vodimo 20 razlike tada jedan od najvecih talenata nasih koji je danas nas najbolji igrac u rosteru repke 3 utakmica mozda u repci i covjek uvodi onog kloca Tarika Valjevca a ne njega , dok mu nisu poceli da pjevaju Mensure napusi se k..... , dok Huka , Mrsa , Teri i ostala kompanija se smiju iza valjaju se od smijeha , toliko je bio dobar .....a tamo te pigmejce neka nastavi trenirati i jeste za te lige .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Sir Oliver_
Kontakt:

Post Postao/la Sir Oliver_ » 08 feb 2011, 18:14

TaRgEt_ je napisao/la:
Sir Oliver_ je napisao/la:Ne kazem ja da je on jedan od najboljih trenera na svijetu. Mensur Bajramovic vec ima angazman, a to je u siriji gdje treneria klub koji se zove Al Jalaa prije nekoliko dana osvojio je sirijski kup, za sada je bez poraza u sezoni ( 16:0 omjer) te je i dalje neporazen u natjecanju koji se zove Zapadna azija, i ako pobijedi jos jednu utakmicu a hoce ako Bog da plasirace se na pravu aziju, a ako to uradi to ce biti jedan od najvecih uspjeha ovog kluba u historiji, najveci im je sto su bili 2. u aziji a ako se Al Jalaa plasira u aziju to ce im biti 2. najveci uspjeh u hirotiji kluba cini mi se. A ima i dobre sanse da ove godine osvoji aziju. Trebam napomenuti da je sadasnji selektor sabit hadzic prije nekoliko godina ( cini mi se prije 2 godine) bio trener Al Jalee ali je smijenjen nakon samo 6 mjeseci rada u tom klubu, sto znaci da nije osvojio nista s tim klubom, imao je lose rezultate s tim klubom, dok je Mensur zasad u Siriji, u tom je klubu vec 3. godinu te je ostvario i dalje stvara dobre rezultate s tim klubom te je jedan od najperspektivnijih trenera na citavom bliskom istoku, znaci da on ima angazman sto vecina bh trenera nema ( to samo kazem, ne kazem da su ti treneri bez posla losi trreneri). Znaci ima angazman, a sto se tebe tice @ fera eto hajde budi ti malo trener pa da vidimo sta ce tebi ljudi govoriti i hoce li te voliti i hoce li oni da budu ti! samo da kazem da nema uvrede za sabita hadzica, ja mislim da je on odlican trener, te je MB dobar prijatelj s njim i bili su kolege u reprezentaciji kada je Sabit bio trener a Menso zamjeni. HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zar ima prava i kriva AZija :mrgreen: A koliko je MB dobar trener pokazuje i slijedeca sitauacija , zamisli , BiH -Holandija Mejdan pun vodimo 20 razlike tada jedan od najvecih talenata nasih koji je danas nas najbolji igrac u rosteru repke 3 utakmica mozda u repci i covjek uvodi onog kloca Tarika Valjevca a ne njega , dok mu nisu poceli da pjevaju Mensure napusi se k..... , dok Huka , Mrsa , Teri i ostala kompanija se smiju iza valjaju se od smijeha , toliko je bio dobar .....a tamo te pigmejce neka nastavi trenirati i jeste za te lige .

ko ti je kriv sto ne razumijes sistem, a za tvoju inormaciju sirijska kosarka je u ovom trenutku dosta kvalitetnija nego nasa! Ti ne znas ni roster Al Jalee ( Mensinog kluba) pogledaj ga, pa ces mozda vidjeti jednog igraca amerikanca. Pogledaj njegovu historiju pa ces vidjeti da kosarka tamo nije bezveze. Kao sto sam vec rekao menso je ove sezone bez poraza tamo. Nisam ti ja kriv sto ne razumijes kako tamo sistem djeluje. Sto se tice teletovica, vidim sto je vjeran igrac ( nema uvrede), nema sta odlican je igrac, ali nije htio igrati za mensu u barazu i za sabita u kvalifikacijama, navodno ima povredu, ali je ipak igrao sjajno za caju laboral, nosio kapitensku traku i rijesavao utakmice. Jos jednom, nadam se da se nisi uvrijedio!

Sir Oliver_
Kontakt:

Post Postao/la Sir Oliver_ » 08 feb 2011, 18:18

Sir Oliver_ je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

ko ti je kriv sto ne razumijes sistem, a za tvoju inormaciju sirijska kosarka je u ovom trenutku dosta kvalitetnija nego nasa! Ti ne znas ni roster Al Jalee ( Mensinog kluba) pogledaj ga, pa ces mozda vidjeti jednog igraca amerikanca. Pogledaj njegovu historiju pa ces vidjeti da kosarka tamo nije bezveze. Kao sto sam vec rekao menso je ove sezone bez poraza tamo. Nisam ti ja kriv sto ne razumijes kako tamo sistem djeluje. Sto se tice teletovica, vidim sto je vjeran igrac ( nema uvrede), nema sta odlican je igrac, ali nije htio igrati za mensu u barazu i za sabita u kvalifikacijama, navodno ima povredu, ali je ipak igrao sjajno za caju laboral, nosio kapitensku traku i rijesavao utakmice. Jos jednom, nadam se da se nisi uvrijedio! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 feb 2011, 18:25

Mensur je dobar kao stručni saradnik za Euroligu na BHT-u (dobar je bio dok je BHT prenosio Euroligu ) :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sir Oliver_
Kontakt:

Post Postao/la Sir Oliver_ » 08 feb 2011, 19:05

Hebi ga, otac ti je, imas najbolje misljenje o njemu, kao i svi mi o svojim najblizim, i samim tim nisi objektivan..

Ja cu opet da ti kazem samo jedno, ako je dobar trener kao sto ti kazes, zasto ga ne uzima vec niko dobrano vrijeme...[/quote]
meni da je brat rođeni ja bi bio toliko realan da kazem da nije dobar trener. ja da sam mensur (hvala bogu nisam) ja bi sam bio svjestan cinjenice da nisam vrhunski trener[/quote]

Ne kazem ja da je on sada vrhunski trener, ja samo kazem da je solidan trener i da zna voditi ekipu dovoljno dobro, i da nije zasluzio sve one psovke i kritike u proslosti, sigurno i sada ima nekih ljudi koji ga pljuju

Sir Oliver_
Kontakt:

Post Postao/la Sir Oliver_ » 08 feb 2011, 19:07

legenda reala je napisao/la:Mensur je dobar kao stručni saradnik za Euroligu na BHT-u (dobar je bio dok je BHT prenosio Euroligu ) :lol:

kazem ja da ima ljudi koji ga jos ismijavaju i koji ga pljuju mada on to nije zasluzio

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 19:18

Moje skromno mišljenje je da je Mensur odradio svoje i da je njegovo vrijeme prošlo,e sad druga je stvar što smo zemlja s malim brojem pravih stručnjaka,kakav je Mensur sigurno bio,mislim da njegovi dometi u nastavku karijere neće biti vanzemaljski,al valjda se ljudski nadati da ipak ja griješim.....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 08 feb 2011, 20:48

Nikad nista nisam imo protiv Mense. Jbg i nemamo nekih strucnjaka, barem ovi sto su nas dosad trenirali su svi u pet deka.
Najdraza mi je ona Mensina poznata recenica: Pokusajmo se branit :D

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 09 feb 2011, 01:55

TaRgEt_ je napisao/la:

e i nisam se bas htio mjesati u ovu diskusiji o Mensi Bajramovicu, ali evo da kazem i ja nesto posto je ovaj poceo o ovom talentu i
zvijezdi.
Dobro se sjecam tog perioda kada je Teletovic pocinjao igrati za Reprezentaciju( a sjecam se i kad su Neno, Firic, Halimic, Danilovic...bili mlade nade KK Bosna- sto ce reci da sam prilicno star). Menso je prvi pozvao Teletovica u reprezentaciju, kada je ovaj imao ugovor sa KK Sloboda da MORA igrati 40 minuta i izivljavao se na svakoj utakmici. Trebala mu je ipak reprezentacija da se proda sto znaci da mu je MB pozivom napravio najvecu uslugu u zivotu, ali decko je nekoliko puta usao sa klupe i poceo ispaljivati trojke sa 10 metara preko 4 ruke, sto je bio navikao u Slobodi ( moglo mu se ). Brat rodjeni bi ga nabio nogom iz reprezentacije, ali eto MB je valjda bio dovoljno fin covjek pa mu je pokusao pomoci. A to sto ga je neko prozivao u Mejdanu, bas mu je tesko palo, on je bio selektor i valjda je procijenio da je Valjevac u tom trenutku bolje rijesenje.

I taj Teletovic i dan danas igra isto. Sreca mu je valjda da je upao u ekipu kojoj treba takav igrac, a sutera mi imamo dovoljno na pozicijama 2 i 3, pa nam treba neko ko ce se boriti. Ja bih bas volio vidjeti Teletovica kako igra u npr. Lietuvosu, Partizanu... gdje se treba potuci pod kosem, on to jednostavno ne moze i ne zna. Hocu da kazem, ponesto znam o kosarci, trener sam vec 30ak godina i da bi i meni K.Bajramovic igrao prije Teletovica. Bajramovic nije savrsen, ali ima od svega ponesto ( raznovrstan), a Teletovic samo SUT( limitiran ). Taj ako ne ispali 10 trojki i ne pogodi 5, ne moze nista ni odigrati. Nemam ama bas nijedan razlog osim kosarkaske objektivnosti, za ovo sto govorim, niko mi nije ni rod ni prijatelj.

Sto se tice MB, nije nista losiji od drugih koji su vodili reprezentaciju BIH u zadnjih 15ak godina, a Boga mi od vecine je izgleda bolji. A to sto nema nasih trenera u boljim Klubovima, **** ga tako je, to treba pitati ove sto nam vode kosarku pa niko vise ne vjeruje da Bosanac moze biti dobar. Jednostavno nemaju sansu da pokazu sta znaju, a zato nisu krivi ni Sabe ni Menso ni...

Osim Mutapcica koji je bio u pravo vrijeme u Albi i Nene koji je dobio trenerski angazman u Panioniosu zbog sjajne igracke karijere, svi ostali moraju kopati po malim sredinama i zemljama da bi zaradili novac za zivot.

@sir oliver, sine ako ti je MB otac kao sto kazes, uzivaj i postuj i voli tatu jer posteno radi svoj posao pa bilo to u BIH, Siriji ili KIni, nije bitno, a ne slusaj ove koji su kosarku ucili u Hadzicima od Amira Residovica, u Brezi od Sporog ili znaju za kosarku od perioda Castle-a i Hukica. Oni su tu da pisu i pisat ce a o kosarci znaju ono sto vide sa tribina ( ako ko zakuca dobar je i sl.) ili procitaju u novinama. Misle da sve znaju ako imaju komsiju koji im prenese poneku informaciju iz Kluba,a da se sutra slucajno nadju u drustvu MB, rekli bi mu kako postuju njegov lik i djelo i da je najbolji na svijetu, jer ovi sa foruma ionako samo ovdje laprdaju,a nemaju muda garant reci u lice bilo kome sta misle o njemu,ali oni ionako nisu tema nase price.
FKS❤️1946

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 feb 2011, 11:20

legenda reala je napisao/la:Mensur je dobar kao stručni saradnik za Euroligu na BHT-u (dobar je bio dok je BHT prenosio Euroligu ) :lol:

kazem ja da ima ljudi koji ga jos ismijavaju i koji ga pljuju mada on to nije zasluzio
ma bezveze se smaras sa tim. sigurno i neki trener ili igrac kojeg ti mrzis ima sina kojem se ne sviđa sto pisu lose protiv njegovom chaleta...
sve je to normala
You are someone else I am still right here

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 feb 2011, 12:55

TaRgEt_ je napisao/la:

ko ti je kriv sto ne razumijes sistem, a za tvoju inormaciju sirijska kosarka je u ovom trenutku dosta kvalitetnija nego nasa! Ti ne znas ni roster Al Jalee ( Mensinog kluba) pogledaj ga, pa ces mozda vidjeti jednog igraca amerikanca. Pogledaj njegovu historiju pa ces vidjeti da kosarka tamo nije bezveze. Kao sto sam vec rekao menso je ove sezone bez poraza tamo. Nisam ti ja kriv sto ne razumijes kako tamo sistem djeluje. Sto se tice teletovica, vidim sto je vjeran igrac ( nema uvrede), nema sta odlican je igrac, ali nije htio igrati za mensu u barazu i za sabita u kvalifikacijama, navodno ima povredu, ali je ipak igrao sjajno za caju laboral, nosio kapitensku traku i rijesavao utakmice. Jos jednom, nadam se da se nisi uvrijedio!

@Sir_Oliver Nadam se da se i ti neces uvrijediti slijedecim cinjenicama !! Nabrojao sam ti vec jednu, gore sa pocetka kvalfikacija kada je tek krenuo da nastupa za reprezetaciju koliki je MB trener da je Tarik Valjevac bio bolji za Mensu od Teletovica sto je Menso i rekao , jednom prilikom na pocetku Mirzine karijere, Zasto nece da igra za Mensu pa nije druze budala koliko mu je minuta davao sjecas se mozda , dok su ljudi sa manje kosarkase inteligencije igrali ispred Teletovica , ove kvalifikacije je imao povredu pa nije mogao to je 100 % potvrđeno ti kako hoces. Treca stvar odakle ti da ja ne znam roster AL Jalee Mensing kluba kako ti kazes i ne znam kako tamo sistem funkcionise ?? Opet si se malo momak zabrojao , ili sta ? . KAda je Menso dobio trecu cetvrtinu , odnosno treci period . Ili ljudi prave 16-2 18-1 serije da bi mu neko sa tribina rekao Menso trazi tajm-out on se tada sjeti da trazi. Ili kosto neko gore kaze na tajm-out kada kaze ona legendardna hajde pokusajmo se odbraniti . Mogu ja tako do sutra , ali ne da mi se .Normalno da ces ga braniti , jer tata ti je , to razumijem ali svako ima svoje misljenje i ovo je forum moze da ga iznese , jer ovo je razmjena misljenja .Veliki pozdravi sve najbolje i nadam se da se ti nisi previse uvrijedio . I jos kazes sirijska liga bolja od nase jesi nasao , koje ces dvije lige da poredis ? :mrgreen: U ovom trenutku i liga Tajlanda je bolja od nase :mrgreen:

P.S Ne rece ti meni zar postoji kriva Azija i prava Azija ? :mrgreen:

@djokice sto se tice tebe da i tebi treneru sa 30 godisnjim iskustvom napisem par stvari , jer poslije nemam volje svađati se sa nekim ko misli da je pokupio svo znanje , bio je tu jedan na forumu slican tebi Ars , isto tako prepotentan da zna sve . Prvo Teletovic nikada nije sa 10 metara pucao trojke , da si ga gledao u Slobodi ne bi to mogao nikada tako da kazes da si ga gledao . Dok je igrao bio je među prvih 5 skakaca lige , evo samo jedan statisticki podatak za tebe protiv Mladosti 42 poena 19 skokova , protiv tada super jakog Sirokog 30 poena 15 skokova , jedne godine protiv Bosne u Mejdanu 20 poena 14 skokova itd. A sto se tice mog znanja , ne znas ko sam sta sam i ako hoces da mjerimo znanje o kosarci imas za to PP , pa mozemo da popricamo i da vidimo ko vise zna i ako sam mlađi od tebe . Sta ti rece Menso zvao Teletovica u reprezetaciju , opet eror tvoj raspitaj ko ga je zvao , pa se onda javi . Mi u ovom trenutku od Teletovica nemamo bolje i to je to , mozda ce biti nekada tamo , ali trenutno ne , jer ako je K.Bajramovic bolji od Teletovica , kako ti kazes meni je jasno tvoje zavidno kosarkasko zanje (ovo nije uvreda niti sam zelio da te uvrijedim). Jer Bajramovic svi se sjecaju kako je kidao zivce , kada je glumio playa pa prevede sve sam ko sivonja zabije se u 4, kada je galamio na Đedovića i Goridća sto mu ne daju loptu da opet srlja itd , a M.B samo gleda i suti . Eto toliko djokice o tome . P.S Nadam se da si vidio kako u posljednje vrijeme Teletovic popravlja svoju igru i sve . TO gdje sam ja ucio kosarku i s kim se cujem , opet ti kazem javi se na PP popricacemo , pa ces vidjeti ko lupa i ko uzima info od komsije :mrgreen:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 09 feb 2011, 16:02

Dobar je Menso, zvani treca cetvrtina... 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 09 feb 2011, 18:26

Zar ima prava i kriva AZija :mrgreen: A koliko je MB dobar trener pokazuje i slijedeca sitauacija , zamisli , BiH -Holandija Mejdan pun vodimo 20 razlike tada jedan od najvecih talenata nasih koji je danas nas najbolji igrac u rosteru repke 3 utakmica mozda u repci i covjek uvodi onog kloca Tarika Valjevca a ne njega , dok mu nisu poceli da pjevaju Mensure napusi se k..... , dok Huka , Mrsa , Teri i ostala kompanija se smiju iza valjaju se od smijeha , toliko je bio dobar .....a tamo te pigmejce neka nastavi trenirati i jeste za te lige .[/quote]

ko ti je kriv sto ne razumijes sistem, a za tvoju inormaciju sirijska kosarka je u ovom trenutku dosta kvalitetnija nego nasa! Ti ne znas ni roster Al Jalee ( Mensinog kluba) pogledaj ga, pa ces mozda vidjeti jednog igraca amerikanca. Pogledaj njegovu historiju pa ces vidjeti da kosarka tamo nije bezveze. Kao sto sam vec rekao menso je ove sezone bez poraza tamo. Nisam ti ja kriv sto ne razumijes kako tamo sistem djeluje. Sto se tice teletovica, vidim sto je vjeran igrac ( nema uvrede), nema sta odlican je igrac, ali nije htio igrati za mensu u barazu i za sabita u kvalifikacijama, navodno ima povredu, ali je ipak igrao sjajno za caju laboral, nosio kapitensku traku i rijesavao utakmice. Jos jednom, nadam se da se nisi uvrijedio![/quote]

@Sir_Oliver Nadam se da se i ti neces uvrijediti slijedecim cinjenicama !! Nabrojao sam ti vec jednu, gore sa pocetka kvalfikacija kada je tek krenuo da nastupa za reprezetaciju koliki je MB trener da je Tarik Valjevac bio bolji za Mensu od Teletovica sto je Menso i rekao , jednom prilikom na pocetku Mirzine karijere, Zasto nece da igra za Mensu pa nije druze budala koliko mu je minuta davao sjecas se mozda , dok su ljudi sa manje kosarkase inteligencije igrali ispred Teletovica , ove kvalifikacije je imao povredu pa nije mogao to je 100 % potvrđeno ti kako hoces. Treca stvar odakle ti da ja ne znam roster AL Jalee Mensing kluba kako ti kazes i ne znam kako tamo sistem funkcionise ?? Opet si se malo momak zabrojao , ili sta ? . KAda je Menso dobio trecu cetvrtinu , odnosno treci period . Ili ljudi prave 16-2 18-1 serije da bi mu neko sa tribina rekao Menso trazi tajm-out on se tada sjeti da trazi. Ili kosto neko gore kaze na tajm-out kada kaze ona legendardna hajde pokusajmo se odbraniti . Mogu ja tako do sutra , ali ne da mi se .Normalno da ces ga braniti , jer tata ti je , to razumijem ali svako ima svoje misljenje i ovo je forum moze da ga iznese , jer ovo je razmjena misljenja .Veliki pozdravi sve najbolje i nadam se da se ti nisi previse uvrijedio . I jos kazes sirijska liga bolja od nase jesi nasao , koje ces dvije lige da poredis ? :mrgreen: U ovom trenutku i liga Tajlanda je bolja od nase :mrgreen:

P.S Ne rece ti meni zar postoji kriva Azija i prava Azija ? :mrgreen:

@djokice sto se tice tebe da i tebi treneru sa 30 godisnjim iskustvom napisem par stvari , jer poslije nemam volje svađati se sa nekim ko misli da je pokupio svo znanje , bio je tu jedan na forumu slican tebi Ars , isto tako prepotentan da zna sve . Prvo Teletovic nikada nije sa 10 metara pucao trojke , da si ga gledao u Slobodi ne bi to mogao nikada tako da kazes da si ga gledao . Dok je igrao bio je među prvih 5 skakaca lige , evo samo jedan statisticki podatak za tebe protiv Mladosti 42 poena 19 skokova , protiv tada super jakog Sirokog 30 poena 15 skokova , jedne godine protiv Bosne u Mejdanu 20 poena 14 skokova itd. A sto se tice mog znanja , ne znas ko sam sta sam i ako hoces da mjerimo znanje o kosarci imas za to PP , pa mozemo da popricamo i da vidimo ko vise zna i ako sam mlađi od tebe . Sta ti rece Menso zvao Teletovica u reprezetaciju , opet eror tvoj raspitaj ko ga je zvao , pa se onda javi . Mi u ovom trenutku od Teletovica nemamo bolje i to je to , mozda ce biti nekada tamo , ali trenutno ne , jer ako je K.Bajramovic bolji od Teletovica , kako ti kazes meni je jasno tvoje zavidno kosarkasko zanje (ovo nije uvreda niti sam zelio da te uvrijedim). Jer Bajramovic svi se sjecaju kako je kidao zivce , kada je glumio playa pa prevede sve sam ko sivonja zabije se u 4, kada je galamio na Đedovića i Goridća sto mu ne daju loptu da opet srlja itd , a M.B samo gleda i suti . Eto toliko djokice o tome . P.S Nadam se da si vidio kako u posljednje vrijeme Teletovic popravlja svoju igru i sve . TO gdje sam ja ucio kosarku i s kim se cujem , opet ti kazem javi se na PP popricacemo , pa ces vidjeti ko lupa i ko uzima info od komsije :mrgreen:[/quote]

Ja ne znam kako si se ti nasao u mom postu od ranije, ali eto kad si se nasao onda valjda imas dobar razlog za to. A to da nije srljao Teletovic kad ga je Memso pozivao u reprezentaciju me ne moras ubjedjivati ( bio i vidio dovoljno ), a to sto se sada popravlja u jos ponekim segmentima ne znaci da je trebao biti prva zvijezda prije 5-.6 godina. I ziv bio, nemoj mene porediti sa nekakvim Arsovima i slicnim, ja kazem sto mislim i nesto sto znam iz licnog iskustva, a vi se ovdje nalazite pozvanim da komentarisete i ocjenjujete kvalitete trenera i igraca, a znanje o kosarci se vecini svodi na gledanje NBA na televiziji ( cast izuzecima ). Ko mi kaze 4 razlicita nacina odbrane od P and R igre, postujem da nesto zna
FKS❤️1946

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 feb 2011, 19:46

Pa dobro neki treneri moraju da idu u Austriju, Siriju da zaradjuju svoj novac, sta je u tome cudno 8-) 8-)
Nije to uopce problem, nego je problem u tome sto od te lige prave bauk....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 feb 2011, 22:48

Ja ne znam kako si se ti nasao u mom postu od ranije, ali eto kad si se nasao onda valjda imas dobar razlog za to. A to da nije srljao Teletovic kad ga je Memso pozivao u reprezentaciju me ne moras ubjedjivati ( bio i vidio dovoljno ), a to sto se sada popravlja u jos ponekim segmentima ne znaci da je trebao biti prva zvijezda prije 5-.6 godina. I ziv bio, nemoj mene porediti sa nekakvim Arsovima i slicnim, ja kazem sto mislim i nesto sto znam iz licnog iskustva, a vi se ovdje nalazite pozvanim da komentarisete i ocjenjujete kvalitete trenera i igraca, a znanje o kosarci se vecini svodi na gledanje NBA na televiziji ( cast izuzecima ). Ko mi kaze 4 razlicita nacina odbrane od P and R igre, postujem da nesto zna[/quote]

Kako sam se nasao u tvom prethodnom postu , jeste taj Djokice sto si me citirao , mene pa mi nije bilo tesko da se nadjem provjeri gore koga si i sta citirao 8-) 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 10 feb 2011, 00:36

TaRgEt_ je napisao/la:Ja ne znam kako si se ti nasao u mom postu od ranije, ali eto kad si se nasao onda valjda imas dobar razlog za to. A to da nije srljao Teletovic kad ga je Memso pozivao u reprezentaciju me ne moras ubjedjivati ( bio i vidio dovoljno ), a to sto se sada popravlja u jos ponekim segmentima ne znaci da je trebao biti prva zvijezda prije 5-.6 godina. I ziv bio, nemoj mene porediti sa nekakvim Arsovima i slicnim, ja kazem sto mislim i nesto sto znam iz licnog iskustva, a vi se ovdje nalazite pozvanim da komentarisete i ocjenjujete kvalitete trenera i igraca, a znanje o kosarci se vecini svodi na gledanje NBA na televiziji ( cast izuzecima ). Ko mi kaze 4 razlicita nacina odbrane od P and R igre, postujem da nesto zna

Kako sam se nasao u tvom prethodnom postu , jeste taj Djokice sto si me citirao , mene pa mi nije bilo tesko da se nadjem provjeri gore koga si i sta citirao 8-) 8-)[/quote]

Ja, citirao sam te za "zvijezdu", ali si ti i komsije i ostalo ubacio u odgovor
FKS❤️1946

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 feb 2011, 00:50

djokica je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Ja ne znam kako si se ti nasao u mom postu od ranije, ali eto kad si se nasao onda valjda imas dobar razlog za to. A to da nije srljao Teletovic kad ga je Memso pozivao u reprezentaciju me ne moras ubjedjivati ( bio i vidio dovoljno ), a to sto se sada popravlja u jos ponekim segmentima ne znaci da je trebao biti prva zvijezda prije 5-.6 godina. I ziv bio, nemoj mene porediti sa nekakvim Arsovima i slicnim, ja kazem sto mislim i nesto sto znam iz licnog iskustva, a vi se ovdje nalazite pozvanim da komentarisete i ocjenjujete kvalitete trenera i igraca, a znanje o kosarci se vecini svodi na gledanje NBA na televiziji ( cast izuzecima ). Ko mi kaze 4 razlicita nacina odbrane od P and R igre, postujem da nesto zna

Kako sam se nasao u tvom prethodnom postu , jeste taj Djokice sto si me citirao , mene pa mi nije bilo tesko da se nadjem provjeri gore koga si i sta citirao 8-) 8-)
Ja, citirao sam te za "zvijezdu", ali si ti i komsije i ostalo ubacio u odgovor[/quote]

Pa si nastavio , da pises dalje trebao si drugi post ali nije bitno :) Kazem ti ko sam i sta sam ako te zanima javi se naPP pa da uporedimo znanja o kosarci:) Lijep pozdrav
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 10 feb 2011, 05:09

TaRgEt_ je napisao/la:
djokica je napisao/la:

Kako sam se nasao u tvom prethodnom postu , jeste taj Djokice sto si me citirao , mene pa mi nije bilo tesko da se nadjem provjeri gore koga si i sta citirao 8-) 8-)[/quo

Pa si nastavio , da pises dalje trebao si drugi post ali nije bitno :) Kazem ti ko sam i sta sam ako te zanima javi se naPP pa da uporedimo znanja o kosarci:) Lijep pozdrav
Ti i ja da uporedimo znanja o kosarci???
:D
FKS❤️1946

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 feb 2011, 12:23

Kako sam se nasao u tvom prethodnom postu , jeste taj Djokice sto si me citirao , mene pa mi nije bilo tesko da se nadjem provjeri gore koga si i sta citirao 8-) 8-)[/quo

Pa si nastavio , da pises dalje trebao si drugi post ali nije bitno :) Kazem ti ko sam i sta sam ako te zanima javi se naPP pa da uporedimo znanja o kosarci:) Lijep pozdrav[/quote][/quote]

Ti i ja da uporedimo znanja o kosarci???
:D[/quote]

Pa ja ti kazem ako te zanima toliko , samo izvoli , iznenadis se :D Pozdrav
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.