Oni imaju najviše para od svih klubova u Prvoj ligi...gruezi je napisao/la:Ej fikretovci Hoce li vam babo dati koju marku da kupite tekmu
Opcinska vlast samo prati NK Krajisnik...ostali sportovi ne postoje...Tako cujem od Kladuščana
Oni imaju najviše para od svih klubova u Prvoj ligi...gruezi je napisao/la:Ej fikretovci Hoce li vam babo dati koju marku da kupite tekmu
Ali se zato kod nas u Cazinu sponzorise od strane opstine 64 karate i taekwondo kluba i 10 nogometnih.diesel je napisao/la:Oni imaju najviše para od svih klubova u Prvoj ligi...gruezi je napisao/la:Ej fikretovci Hoce li vam babo dati koju marku da kupite tekmu
Opcinska vlast samo prati NK Krajisnik...ostali sportovi ne postoje...Tako cujem od Kladuščana
Ja sam iz Kladuse, ali ne pratim ligu iz jednog razloga, a to je jer je liga puna namjestanja...Jedino nekad bacim pogled na rezultate i tabelu i to je to..na utakmice sam isao dok sam trenirao, od kad sam prestao, nisam ni jednom otisao, mozda sutra odem i pogledam komsijski derbi...Namiks je napisao/la:Zar na ovom forumu stvarno nema KladušanaŠteta, Bišćani tu, Cazinjani tu, a vas nema. Bilo bi lijepo diskutirati.ove-sezone.html
Mislim da je Rudaru dao 2astra1922 je napisao/la:kako se snasao serif hasic jel bio od pomoci,jel postigao neki gol
koja neozbiljnost lijepo pitam a niko nece da napise bar koliko je utakmica odigrao i koliko je golova daoastra1922 je napisao/la:kako se snasao serif hasic jel bio od pomoci,jel postigao neki gol
Možda zato što nema na forumu nikog ko prati Krajišnik? Po pričama onih koji prate, kažu da je odlično pojačanje i jedan od najboljih igrača Krajišnika. Za statistiku ne znam...astra1922 je napisao/la:koja neozbiljnost lijepo pitam a niko nece da napise bar koliko je utakmica odigrao i koliko je golova daoastra1922 je napisao/la:kako se snasao serif hasic jel bio od pomoci,jel postigao neki gol
Kompletnu listu strijelaca imaš ovdjespielführer_21 je napisao/la:Možda zato što nema na forumu nikog ko prati Krajišnik? Po pričama onih koji prate, kažu da je odlično pojačanje i jedan od najboljih igrača Krajišnika. Za statistiku ne znam...astra1922 je napisao/la:koja neozbiljnost lijepo pitam a niko nece da napise bar koliko je utakmica odigrao i koliko je golova daoastra1922 je napisao/la:kako se snasao serif hasic jel bio od pomoci,jel postigao neki gol
Nemas ovdje jarane kome cestitati, zadnji put je neko iz krajisnika ovdje bio prije rataManiaacs je napisao/la:Cestitke i vama na prvoj pobjedi
eehehehehehehehheLloriS je napisao/la:Nemas ovdje jarane kome cestitati, zadnji put je neko iz krajisnika ovdje bio prije rataManiaacs je napisao/la:Cestitke i vama na prvoj pobjedi![]()
![]()
![]()
LloriS je napisao/la:Nemas ovdje jarane kome cestitati, zadnji put je neko iz krajisnika ovdje bio prije rataManiaacs je napisao/la:Cestitke i vama na prvoj pobjedi![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.