Football Manager 2020
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- nextterrain
- Kontakt:
Re: Football Manager 2020
Kako ste uradili ovaj bypass, mene stavi na neke turske stranice, nemam nista od toga
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Doveo ga i ja, nije los onako. Sta je s Zakaricem i Tomicem ? Kod mene obojica otisla.u Belgiju a Zakiju sam davao 1.7k p/w

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Cekam Zakaru da prihvati ugovor. Dogovorili 1.1k p/w i 25k na ruke. Uslikam poslije transfere koje sam dogovorio za ljeto. 6 godina igrak FM, nikad dominantnije nisam uzeo titulu. Znaci prolazio sam grupe u Evropi ali sad sam 7 kola prije kraja stavio ruke na pehar. Stilic i Lendric vanzemaljci.StrikeWarzone je napisao/la: ↑01 apr 2020, 13:06Doveo ga i ja, nije los onako. Sta je s Zakaricem i Tomicem ? Kod mene obojica otisla.u Belgiju a Zakiju sam davao 1.7k p/w.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ta ekipa mu taman odrzava formu do ljeta. 

Moze li mi neko objasnit na koji nacin da skinem ovu trenutno free verziju i kako da je "krekujem"
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Sad kad u drugom poluvremenu naprave ateistu od mene.

Uh Krste dupla. Treća mi ovo sezona općenito, i treća u EL, dobili su me na Koševu 2-1.

Uh Krste dupla. Treća mi ovo sezona općenito, i treća u EL, dobili su me na Koševu 2-1.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Idemooo. Postoji nada za prolazak u KO fazu, ali zadnje kolo gostujem Celticu. Sa bismilom i prekrstit se istovremeno.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sta se desilo? Jesi li prosao?
Kako je lud ovaj FM, jednu reprezentativnu pauzu Kjosevski dobio poziv za Makedoniju, drugu mu Bajevic urucio poziv.
Kako je lud ovaj FM, jednu reprezentativnu pauzu Kjosevski dobio poziv za Makedoniju, drugu mu Bajevic urucio poziv.

Pozdrav Raja,
da li ima negdje da se skine igrica preko torrenta ili bilo kako drugacije sa crack-om.
Hvala vam unaprijed.
da li ima negdje da se skine igrica preko torrenta ili bilo kako drugacije sa crack-om.
Hvala vam unaprijed.
Jesam, igraću protiv LeverGuzena u KO fazi EL

Ja sam nakon prve sezone dobio poziv da vodim repstaciju, ali sam morao odbiti zbog principa

® GONGASHI POWERHOUSE ®
E cestitam braco.
Sto se tice ponuda, ja vec odbio 2 iz Cshipa, Huddersfield i Shefild W.
Malo zanimljivih informacija iz mog savea,
Do 8. kola prvi pratitelj mi bio Zrinjski, ja imao maximalan ucinak, oni imali 20 bodova. Od tada uzeli samo 10 bodova i ispali iz lige. :O
Samo u 3 utakmice nisam ostvario pobjedu, a sve tri su bile protiv Veleza. Jedan poraz i dva remija. Ista ekipa je jedina uspjela sacuvati mrezu protiv mene. Dobio sam kompleks.
Ne znam da li se kod svih ovo desava, ali kod mene se spekulise oko takeovera u vezi kluba. Vidjet cemo.
Sto se tice ponuda, ja vec odbio 2 iz Cshipa, Huddersfield i Shefild W.
Malo zanimljivih informacija iz mog savea,
Do 8. kola prvi pratitelj mi bio Zrinjski, ja imao maximalan ucinak, oni imali 20 bodova. Od tada uzeli samo 10 bodova i ispali iz lige. :O
Samo u 3 utakmice nisam ostvario pobjedu, a sve tri su bile protiv Veleza. Jedan poraz i dva remija. Ista ekipa je jedina uspjela sacuvati mrezu protiv mene. Dobio sam kompleks.
Ne znam da li se kod svih ovo desava, ali kod mene se spekulise oko takeovera u vezi kluba. Vidjet cemo.
Jesi li ti uspio na kraju syebat sistem?
"We need to suffer. And we need to fight."
Ubio me Leverkusen ko mraz paprike
Samo prati upute, kopiraj gdje šta treba, ugasiš steam i onda iz Local Disc/Program Files/Sports Interactive ..... pokreneš FM.
Ako ti bude trebalo da se pošalju fajlovi javi. 3,99KM je cijena bez PDV-a. Može u brašnu.

Nije brate, ako ne bude šta valjalo pitaćemo momčinu iznad, @wolfie.
Samo prati upute, kopiraj gdje šta treba, ugasiš steam i onda iz Local Disc/Program Files/Sports Interactive ..... pokreneš FM.
Ako ti bude trebalo da se pošalju fajlovi javi. 3,99KM je cijena bez PDV-a. Može u brašnu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kod mene BiH postala vicesampion Evrope. 

morel pomoc
kad pravite taktiku, jel gledate da pozicije/role igracima budu one koje im potpuno odgovaraju (da citav krug bude zelen) il pravite po nekom svom nahodjenju i kakve instrukacije dajete igracima, na osnovu cega
nikad nisam znao napravit sampionsku taktiku, uvijek sam skidao i nekad budem te srece da taktika odgovara i bude uspjesna, a nekad se desi da ih skinem 30 i niti jedna ne odgovara
npr sad s tottenhanom igram i nikako ne mogu u lp, a kamo li titulu osvojit, evo cetvrtu sezonu igram i jedino je rjesenje da sam napravim taktiku, al ne znam... mogu samo popizdit i nista vise
kad pravite taktiku, jel gledate da pozicije/role igracima budu one koje im potpuno odgovaraju (da citav krug bude zelen) il pravite po nekom svom nahodjenju i kakve instrukacije dajete igracima, na osnovu cega
nikad nisam znao napravit sampionsku taktiku, uvijek sam skidao i nekad budem te srece da taktika odgovara i bude uspjesna, a nekad se desi da ih skinem 30 i niti jedna ne odgovara
npr sad s tottenhanom igram i nikako ne mogu u lp, a kamo li titulu osvojit, evo cetvrtu sezonu igram i jedino je rjesenje da sam napravim taktiku, al ne znam... mogu samo popizdit i nista vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.