Fantasy Liga Prvaka

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Edo_Majka
Kontakt:

Re: Fantasy Liga Prvaka

Post Postao/la Edo_Majka » 15 sep 2009, 13:07

mirza_9 je napisao/la:--------------Casilllas-------------

Maicon---Lucio---Carragher---Lahm

Robben---Misimovic---Fabregas---Kaka

--------Lisandro-----Ronney-------
Svidja mi se ovaj sastav
Tracy McGrady!!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2009, 13:09

marseille_unique je napisao/la:ja mislim da sam ja najbolji od svih vas, jer iako imam ponos, iako mi ne igraju nijedan igrac iz ekipe bilo koje koja je sa marseilleom u grupi, onda ne igra mi nijedan spanac, argentinac, brazilac, talijan, jer ne mogu te reprezentacije, onda ne igra niko ni iz jednog italijanskog kluba, spanskog istog osim reala, ali ove godine nema ni iz reala jer su sa nama u grupi, iz manchestera nece niko igrati u mene nikad , iz barcelone nema sanse isto, jer nisam od onih koji mrze neki klub a stave iz tog kluba neke igrace, nisam od onih koji navija za marseille a stavljam igrace iz klubova kao bordeux ili lyon, takoder nijedan bosanac i hercegovac nece zaigrati u mojoj ekipi mislim biti u mojoj ekipi jer su prisatli da igraju iako je ciro selektor, osim papca za kojeg jos moram da ispitam je li kad sta prico protiv BiH, ako nije upast ce u ekipu, nisam od onih koji mrze naprimjer onog manekena sto je sad u realu a onda ga stave u ekipu samo da dobiju bodova, tako da i stim ponosom opet imam dobre rezultate,
klubovi iz kojih ja uzimam igrace su;

arsenal
az
besiktas
standard
MARSEILLE
stutgart
chelsea
bayern
rangers

naravno iz ovih klubova isto ne uzimam ni spance ni italijane ni brazilce ni argentince, osim ako igraju u Marseilleu, i ne uzimam igrace koji sada igraju u drugim klubovima a igrali su za marseille jer su otisli iz marseillea za pare, kao drogba, ribery i ostali.
sta sad ako je covjek otisao u jaci klub, da osvaja titule, da igra fudbal na mnoog visem nivou. znaci otisao je radi para. omg :shock: :shock:

Azdaha
Kontakt:

Post Postao/la Azdaha » 15 sep 2009, 13:10

mirzza je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:moj cilj nije da pobijedim, nego moj cilj je da pobijedim u stilu svom, ja nsiam od onih koji mrze onog manekena iz reala sada, a stave ga da imaju bolje pojene, ja nisam do onih koji navijaju za real a stavljaju barcelonine igrace, nisam do onih koji navijam za arsenal a stavljam runija u ekipu, i tako dalje i tako dalje

ja sam pravi navijac, ja volim i ja zivim za marseille i fudbal, ja bez fudbala ne mogu ziviti, ja sam pravi navijac samo jednog kluba, ja sam pravi fudbalski navijac, ja nisam navijac od danas do sutra jednog, a od prekosutra pa do sljedece godine drugog kluba, ja futbal dozivljavam na drugi nacin
ti nisi dobar, onda ne igras 100%, ne uzimas najbolje sto ti mislis, a to je bit ove igre, fakat ne mogu da te skontam nikako
evo pronasao sam se u ovom Arsenal i Rooney, pa ja sam prije svega realan i priznajem da je Rooney dobar igrac, ma za koga igrao i ma za koga ja navijao, pa kad igraci mogu prelaziti iz jednog u drugi tim tip Barcelona-Real itd., zasto ne bi neko mogao stavljati u svoj tim igrace iz suparnickih timova i samo da ti jos dokazem da tim nisam napravio da bih pobijedio u tim imam Dzeku, Misimovica i Pjanica i uvijek cu ih imati ma u koliko losoj formi bili i kakvi bili rezultati mog tima...et toliko :)

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 15 sep 2009, 13:16

evo i ja sam se prijavio
Sastav:
-----------------------------Sergio Asenjo--------------------------
--------------Maicon-----------Piqué-------------------Evra--------
Ribéry----------Xabi Alonso-----------Ballack-------------Robben
---------------Lisandro---------Anelka-----------Džeko-----------

Klupa:Bogush,Juanito,Diakhate,Toulalan
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2009, 13:18

Azdaha je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:moj cilj nije da pobijedim, nego moj cilj je da pobijedim u stilu svom, ja nsiam od onih koji mrze onog manekena iz reala sada, a stave ga da imaju bolje pojene, ja nisam do onih koji navijaju za real a stavljaju barcelonine igrace, nisam do onih koji navijam za arsenal a stavljam runija u ekipu, i tako dalje i tako dalje

ja sam pravi navijac, ja volim i ja zivim za marseille i fudbal, ja bez fudbala ne mogu ziviti, ja sam pravi navijac samo jednog kluba, ja sam pravi fudbalski navijac, ja nisam navijac od danas do sutra jednog, a od prekosutra pa do sljedece godine drugog kluba, ja futbal dozivljavam na drugi nacin
ti nisi dobar, onda ne igras 100%, ne uzimas najbolje sto ti mislis, a to je bit ove igre, fakat ne mogu da te skontam nikako
evo pronasao sam se u ovom Arsenal i Rooney, pa ja sam prije svega realan i priznajem da je Rooney dobar igrac, ma za koga igrao i ma za koga ja navijao, pa kad igraci mogu prelaziti iz jednog u drugi tim tip Barcelona-Real itd., zasto ne bi neko mogao stavljati u svoj tim igrace iz suparnickih timova i samo da ti jos dokazem da tim nisam napravio da bih pobijedio u tim imam Dzeku, Misimovica i Pjanica i uvijek cu ih imati ma u koliko losoj formi bili i kakvi bili rezultati mog tima...et toliko :)
razmisljam na slican nacin :) :) :)

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 15 sep 2009, 13:32

i ja imam i Dzeku i Misimovica i Pjanica pa cak i Papca :)

-----------------------------Casillas--------------------------
Dani Alves---------Ferdinand-----Bosnigwa----------Evra
Pjanic----Xavi Hernandez-----Fabregas----Misimovic(c)
---------------Dzeko---------------Aguero-------------------

klupa:Mandanda(golman),Morientes,Papac,van Der Velden :? :D
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 sep 2009, 13:54

-----------------------Cech---------------------------

Lahm----------Rio-------------Chivu---------Heinze

Robben-------Iniesta---------Ballack-----------Pirlo

-------------Dzeko---------------Benzema-----------

Klupa:Lloris,Placente,Eboue,Hulk
kapiten za 1.kolo Cech :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 15 sep 2009, 14:57

Marseille, zasto nema fantasy liga za ligu evrope. Bilo je prije.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Azdaha
Kontakt:

Post Postao/la Azdaha » 15 sep 2009, 15:39

adnan_nanda je napisao/la:i ja imam i Dzeku i Misimovica i Pjanica pa cak i Papca :)

-----------------------------Casillas--------------------------
Dani Alves---------Ferdinand-----Bosnigwa----------Evra
Pjanic----Xavi Hernandez-----Fabregas----Misimovic(c)
---------------Dzeko---------------Aguero-------------------

klupa:Mandanda(golman),Morientes,Papac,van Der Velden :? :D
..........................Cech................................
Ferdinand........Carragher....Gallas........Bruno Alves
Kuyt..............Iniesta(c).....Misimovic.........Pjanic
.............Rooney..............Dzeko....................

KLupa: Nikopolidis, Diogo, Giovinco, Cannavaro
...et to je moj tim(ZMAJ), Papca nisam stavio zato sto imam neke antipatije prema njemu u vezi sa repkom i jos mi je zao sto Rahimica ne mogu utrpati u ovaj tim.. :)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 15 sep 2009, 15:47

ja u ekipi imam, u odbrani sasu papca

zatim vezni red:

pjanic - hasan - miske - rahimic - riberi

napad dzeko i kanoute
Cuva Bog Zelju svog!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 15 sep 2009, 15:51

marseille_unique je napisao/la:ja mislim da sam ja najbolji od svih vas, jer iako imam ponos, iako mi ne igraju nijedan igrac iz ekipe bilo koje koja je sa marseilleom u grupi, onda ne igra mi nijedan spanac, argentinac, brazilac, talijan, jer ne mogu te reprezentacije, onda ne igra niko ni iz jednog italijanskog kluba, spanskog istog osim reala, ali ove godine nema ni iz reala jer su sa nama u grupi, iz manchestera nece niko igrati u mene nikad , iz barcelone nema sanse isto, jer nisam od onih koji mrze neki klub a stave iz tog kluba neke igrace, nisam od onih koji navija za marseille a stavljam igrace iz klubova kao bordeux ili lyon, takoder nijedan bosanac i hercegovac nece zaigrati u mojoj ekipi mislim biti u mojoj ekipi jer su prisatli da igraju iako je ciro selektor, osim papca za kojeg jos moram da ispitam je li kad sta prico protiv BiH, ako nije upast ce u ekipu, nisam od onih koji mrze naprimjer onog manekena sto je sad u realu a onda ga stave u ekipu samo da dobiju bodova, tako da i stim ponosom opet imam dobre rezultate,
klubovi iz kojih ja uzimam igrace su;

arsenal
az
besiktas
standard
MARSEILLE
stutgart
chelsea
bayern
rangers

naravno iz ovih klubova isto ne uzimam ni spance ni italijane ni brazilce ni argentince, osim ako igraju u Marseilleu, i ne uzimam igrace koji sada igraju u drugim klubovima a igrali su za marseille jer su otisli iz marseillea za pare, kao drogba, ribery i ostali.
e moj ponosni,ko da nas zanima koga ti mrzis i iz kojih klubova nezelis da stavljas igrace.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2009, 16:04

e a sta je sa onom "predictor". jel igra to neko ?

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 15 sep 2009, 16:16

slika
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 15 sep 2009, 17:59

omerbavarac je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Moj sastav ćete vidjeti kad budem primio PS3. :)
Dabogda ti dobio PS3, pa da se svi malo poigramo. Vjerujem da bi svima dozvolio da odigraju jednu utakmicu, ali po 5 minuta... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kad imam ja PS,imamo svi. :)

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 15 sep 2009, 18:11

al zapamti ovo..taj maneken iz reala je proglasen za najboljeg igraca na svijetu..pa ga ti mrzio ili volio...mislim da je njemu svejedno :lol:
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 sep 2009, 18:13

Blago tebi :roll:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

edoode
Kontakt:

Post Postao/la edoode » 15 sep 2009, 18:50

Wolverine je napisao/la:e a sta je sa onom "predictor". jel igra to neko ?
Igram ja. I onaj klasični predicator a i ono novo što su uveli Streak Predicator

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 15 sep 2009, 18:57

evo mog izmjenjenog sastava,mislim da je ovaj dosta bolji od onog 1. :)
-----------buffon-----------
maicon-----ferdinad-----vidic------clishy
----gourcuf----xavi-------mascherano
------messi(c)------dzeko------higuain
klupa:akinfeev,pjanic,rahimic,bruno alves
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 15 sep 2009, 18:58

Mala izmjena kod mene Giovinco uletio mjesto Hleba 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 15 sep 2009, 19:51

Izbacio sam Xavija,a ubacio Iniestu
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.