Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?

Post Postao/la Pasha » 16 apr 2009, 16:00

Pauk je napisao/la:---------------------------Hasagic----------------------

----Salihamidzic----Konjic----Spahic-----Hibic------

-------------------------Bajramovic--------------------

-------------Misimovic--------------Baljic-------------

-------------------------Barbarez-----------------------

-------------------Bolic----------Dzeko-----------------
ovdje si trebao Hasana staviti lijevo, Spahica desno, a Hibica na stopera. ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 16 apr 2009, 16:04

dinho je napisao/la:...................................HASAGIC.........................

HIBIC..................SPAHIC...........KONJIC...............PAPAC

................BAJRAMOVIC................MISIMOVIC...............

BALJIC...............................................SALIHOVIC

....................DŽEKO.....KODRO.......BOLIC
imas jednog viska :o

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 16 apr 2009, 16:17

Primijetio sam da dosta ljudi ne stavlja Baljica :shock:

Ok ako je neko mlad pa se njega ne sjeca ali mi stariji to ne bi smjeli da radimo

nekad je on bio lijevo krilo/lijevi bek koji je za 30 miliona presao u Real, da ne iznosim licne emocije, 30 miliona su 30 miliona

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 16 apr 2009, 16:24

Drug I ja gotivim Balju i gledao sam ga od kad je poceo. Njegovi transferi (ne samo onaj u Real) su bili ogromani al ne mogu se nikako otet utisku da je on uvijek bio mnogo, mnogo precijenjen igrac. Neki kazu da nije bilo povrede bilo bi drugacije, a ja opet da je Balja bio malo veci profesionalac i volio loptu vise od kafane tek bi tad bilo drugacije. Komotno bi onaj transfer u Real mogao uci u spisak Realovih top 10 pogresnih transfera svih vremena. U svakom slucaju nije Balja za BiH All Time ekipu.

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 16 apr 2009, 16:33

badboy je napisao/la:Drug I ja gotivim Balju i gledao sam ga od kad je poceo. Njegovi transferi (ne samo onaj u Real) su bili ogromani al ne mogu se nikako otet utisku da je on uvijek bio mnogo, mnogo precijenjen igrac. Neki kazu da nije bilo povrede bilo bi drugacije, a ja opet da je Balja bio malo veci profesionalac i volio loptu vise od kafane tek bi tad bilo drugacije. Komotno bi onaj transfer u Real mogao uci u spisak Realovih top 10 pogresnih transfera svih vremena. U svakom slucaju nije Balja za BiH All Time ekipu.
Cuj druze, te godine su doveli Balju i Anelku za oko 70 miliona zajedno ako se ne varam i obojica se opustili, dali se raskalasenom zivotu, ostatak znamo

Balju pratim jos dok je igrao u Bursasporu, u Turskoj je bio ne legenda nego kao mali Tito, u Feneru dok je igrao je bio za 6 klasa bolji od ostalih, kad je Sainz, predsjednik Reala dosao da ga gleda u proljece 1999. godine, na toj utakmici je dao 2 gola, jedan iz mrtvog ugla i tu noc su sve rijesili, ja mislim.

Sto se tice tehnike, po meni daleko najjaci iza Misimovica, sut iz igre jaci od Salihovica ali slabiji iz slobodnog, a ostali mu nisu ni do koljena

Uvijek se odazivao, nikad nije bacao dres, sutio je i trpio sve, Tursku je odbio a 1996. godine je mogao ici na EP u Englesku, a da je zaigrao bio bi im ko Hakan Sükür.

On definitivno po ljudskim i fudbalerskim osobinama zasluzuje mjesto cak i u top 3 najbolja igraca koje smo imali

Njegovi transferi su 1998 iz Burse u Fener za 12 miliona i 1999. godine iz Fenera u Real za ja mislim 34-35 miliona

Velemajstor, a ljudina, steta samo sto svi oni koji su ljudine i nisu supci vole kafanu i opusten zivot a ne da vrte krugove po stadionu...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 16 apr 2009, 16:37

Pasha je napisao/la:
Pauk je napisao/la:---------------------------Hasagic----------------------

----Salihamidzic----Konjic----Spahic-----Hibic------

ovdje si trebao Hasana staviti lijevo, Spahica desno, a Hibica na stopera. ;)
------------------------- Hasagic-----------------------

------Spahic-------Konjic----Hibic-----Salihamidzic-

Evo sad ;)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 16 apr 2009, 17:20

.................................................... .hasagic..........

...................................konjic............ hibic....................spahic.......................

salihamidzic.........................................barbarez.........................................baljic

.....................................................misimovic......

.........................dzeko....................bolic............................kodro

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 16 apr 2009, 18:42

dzenidm je napisao/la:.................................................... .hasagic..........

...................................konjic............ hibic....................spahic.......................

salihamidzic.........................................barbarez.........................................baljic

.........................dzeko....................bolic............................kodro
napadacki idealna formacija! ;)

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 16 apr 2009, 18:43

Pasha je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:.................................................... .hasagic..........

napadacki idealna formacija! ;)

Ali bi puhalo u odbrani sa svih strana :D

Amenhotep
Kontakt:

Post Postao/la Amenhotep » 19 apr 2009, 23:30

Pauk je napisao/la:
------------------------- Hasagic-----------------------

------Spahic-------Konjic----Hibic-----Salihamidzic-

Evo sad ;)
Ovdje, na terenu ili na klupi, trebaju da se nađu:
Mujčin, Halilović, Musić, Kapetanović, Katana, Kodro, Varešanović, Piplica ili Dedić. Inače, dobar je ovo tim. :!:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 apr 2009, 00:35

ma ljudi vedada olahko zaboravljate pa covjek da je ostao hoffenheim bi sigurno bio prvak iako ja volim bayern ko tita,salihovic mora igrati jer je predobar,pa bajramovica da je sve bilo normalno bio bi predobar,a sto se tice baljica pa covjek nije mogao da spoji dvije tekme realu a kamoli u repci,jeste odigrao je dobro sjecam se protiv estonije u bihacu cini mi se, pa covjek protiv srbije 0-0 na kosevu sam izlazi i pravo u golmana(e da smo to dobili),covjek je bio samo prosjek i imao srecu dao golove u feneru na vrijeme, i real ga uzeo,a salihovic ce biti bolji od njega zivi bili pa vidjeli,a medju tri fudbalera on nikako ne moze da bude,dzeko je za jedan ciklus vise pokazao nego on za sve godine,on sutio i trpio jest isao po kafanama i provodio se,zato je sad zavrsio kao estradni umjetnik,pa sergej, hasan,konjic(nije neki znalac ali je dosta dao repki),miske,vedad,edin,baljic nije bio covjek na koga si se mogao sto posto pouzdati,vjerovatno cu dobiti samo kritike od navijaca fenera,ali realno vecina od ovih nabrojanih ce napraviti vece i bolje karijere,jest talenta imao ali nije ga znao iskoristit
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Amenhotep
Kontakt:

Post Postao/la Amenhotep » 20 apr 2009, 09:42

Zaboravljas da je balja dao estoncima 4 gola na jednoj utakmici i inace se nadavao golova i ubiljezio asistencija. sad, što su ga hebale povrede to je nesto drugo. balja je bio ono sto je sad miske.

vedo u reprezentaciji nije dao mnogo, zato u ovoj postavi i nema mjesta, pored bole i kodre. a-a.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 apr 2009, 12:25

procitaj malo bolje i vidi da sam rekao da je odigrao sa estoncima dobru utakmicu,a vedo ce biti bolji od kodre i bole mada ih ja gotivim vise nego sto cu vedu ikada gotiviti,a estonija je super sila,sta ces svjetski prvaci ljudi,a zato su popili sedam komada....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 apr 2009, 13:37

HASAGIĆ

KONJIĆ SPAHIĆ HIBIĆ PAPAC

BALJIĆ MISIMOVIĆ BARBAREZ

DŽEKO BOLIĆ IBIŠEVIĆ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 22 apr 2009, 11:04

------------------------------Hasagic-------------------------------
Berberovic------------Spahic-------Hibic-------------------Music

--------------------------Bajramovic--------------------------------

Salihamidzic--------------------------------------------------Baljic

-----------------------------Misimovic------------------------------

-------------------Dzeko---------------------------------------------
------------------------------------Barbarez-------------------------

Klupa:Tolja,Papac,Nadarevic,Rahimic,Salihovic,Kodro,Ibisevic,Bolic

spekulatius
Kontakt:

Post Postao/la spekulatius » 25 apr 2009, 12:15

ovo nije bash jednostavan zadatak, spomenut cu baljica koji je imao nevjerovatnog fudbalskog potencijala, na kraju transfer u real to i dokazuje, da bude u top 5 igraca svijeta. nikad nije napravio ozbiljnu karijeru izvan turske, uvjeren sam zato sto nije imao dovoljno u glavi, tu svako mislim na ovaj balanski mentalitet. ja ga moram u repku stavit iako je u samo par utakmica (u repki)pokazao potencijal koji je imao(danska u kopenhagenu, npr.)

--------------------hasagic----------------

salihamidzic---spahic----konjic----papac

---------------bajramovic------------------

miske--------barbarez------------baljic

--------dzeko---------bolic---------

na klupi: hibic, rahimic, ibisevic, salihovic, muslimovic, topic, katana, za malo sam zaboravio legenadrnog kodru, toliko je dobrih i dragih igraca bilo nadam se da nece i ova ekipa s cini mi se najvishe potencijala zavrsiti kao ovi prije njih. moram dodati musu i grlica:)))

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 25 apr 2009, 17:25

Tacno,Baljice se ne moze izostavit....

Amenhotep
Kontakt:

Post Postao/la Amenhotep » 25 apr 2009, 22:19

@neno#4 - balja je dobio estoniju u estoniji. nakon te utakmice se vratio na pripreme reala u švici kada se i povrijedio i onda je počela njegova dekadenca i problemi. u bihaću se igralo protiv irana.

btw. reprezentacija nije od jučer, a ovi sad se bogami trebaju potruditi da nešto ostvare u nacionalnom dresu tipa salihović, ibričić, ibišević... njihovo tek dolazi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 apr 2009, 08:36

neno#4 je napisao/la:ma ljudi vedada olahko zaboravljate pa covjek da je ostao hoffenheim bi sigurno bio prvak iako ja volim bayern ko tita,salihovic mora igrati jer je predobar,pa bajramovica da je sve bilo normalno bio bi predobar,a sto se tice baljica pa covjek nije mogao da spoji dvije tekme realu a kamoli u repci,jeste odigrao je dobro sjecam se protiv estonije u bihacu cini mi se, pa covjek protiv srbije 0-0 na kosevu sam izlazi i pravo u golmana(e da smo to dobili),covjek je bio samo prosjek i imao srecu dao golove u feneru na vrijeme, i real ga uzeo,a salihovic ce biti bolji od njega zivi bili pa vidjeli,a medju tri fudbalera on nikako ne moze da bude,dzeko je za jedan ciklus vise pokazao nego on za sve godine,on sutio i trpio jest isao po kafanama i provodio se,zato je sad zavrsio kao estradni umjetnik,pa sergej, hasan,konjic(nije neki znalac ali je dosta dao repki),miske,vedad,edin,baljic nije bio covjek na koga si se mogao sto posto pouzdati,vjerovatno cu dobiti samo kritike od navijaca fenera,ali realno vecina od ovih nabrojanih ce napraviti vece i bolje karijere,jest talenta imao ali nije ga znao iskoristit
Ti sam sebe pobijas pa i Vedo je isti taj koji uopste nije nesto pokazao se u repci.
Jedino protiv Slovenije sto je bljesnuo.
Tako da bas on nema tu mijesta sto se repke tice,mislim na najbolje.
Dok je Baljic odradio posla i posla-gol protiv Svaba,pa onaj protiv Dnaske da ne govorim o cetiri gola na jednoj tekmi protiv Estonije itd,itd.
Mada za Salihovica,Vedu,ibricica vrijeme radi tako da u dogledno bas vrijeme ce i oni da sljegnu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 26 apr 2009, 10:11

[quote="neno#4"]ma ljudi vedada olahko zaboravljate pa covjek da je ostao hoffenheim bi sigurno bio prvak iako ja volim bayern ko tita,salihovic mora igrati jer je predobar,pa bajramovica da je sve bilo normalno bio bi predobar,a sto se tice baljica pa covjek nije mogao da spoji dvije tekme realu a kamoli u repci,jeste odigrao je dobro sjecam se protiv estonije u bihacu cini mi se, pa covjek protiv srbije 0-0 na kosevu sam izlazi i pravo u golmana(e da smo to dobili),covjek je bio samo prosjek i imao srecu dao golove u feneru na vrijeme, i real ga uzeo,a salihovic ce biti bolji od njega zivi bili pa vidjeli,a medju tri fudbalera on nikako ne moze da bude,dzeko je za jedan ciklus vise pokazao nego on za sve godine,on sutio i trpio jest isao po kafanama i provodio se,zato je sad zavrsio kao estradni umjetnik,pa sergej, hasan,konjic(nije neki znalac ali je dosta dao repki),miske,vedad,edin,baljic nije bio covjek na koga si se mogao sto posto pouzdati,vjerovatno cu dobiti samo kritike od navijaca fenera,ali realno vecina od ovih nabrojanih ce napraviti vece i bolje karijere,jest talenta imao ali nije ga znao iskoristit[/quote

ma ovo što piše za Balju, niđe veze,
-prvo, čovjek da nije valjao nebi nikad došao u slavni Real, pored njega u to doba su u tom istom realu igrali velemajstori fudbala, da im sada ne pominjem imena.Nije se mogao ni naigrati kad je odmah po potpisivanju ugovora sa Realom u rep. utakmici protiv Estonijom povrijedio se, tako da njegovo navikavanje na španski fudbal je proteklo u znaku povrede. Da te napomenem da je po njegovom potpisivanju sa Realom to bio jedan od najskupljih transfera.
-drugo, u Turskoj dok je igrao, proglašavan je bio za najboljeg stranog igraća, kako Fenera tako i Turske, jedan od najboljih strijelaca, i sigurno su ga te igre pored dobrog menadžera Bekima prodale u Real.
-treće u našoj rep. je skoro uvijek davao maksimum, za razliku od drugih, uvijek se odazivao pozivu svih selektora.
i još niz stvari koje nemam vremena da pobrojim.
Drugo je to što je nastavio život u drugom pravcu, ali to ne osporava njegove kvalitete i zasluge.
SAMO ŽELJO

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.