Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
lejla
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la lejla » 27 sep 2009, 17:01

admin je napisao/la:to je zaštita od spamera. služi da forumaši pokušaju biti konkretniji u svojim postovima, eliminiše postove ti "Slažem se." i smanjuje broj djece koja koriste forum.

Zbog specifičnosti našeg foruma, prinuđeni smo da i dalje držimo tu zaštitu koja se pokazala poprilično efikasnom. Svaki pokušaj uklanjanja zaštite rezultirao je poplavom spama i gubitkom kvaitetnih postova na bilo kojoj temi.
slazem se sa ovim,,, da nema ovog, pa forum bi bio gori od dernekovog (ako to ijedan forum moze bit).. :lol:

a sta je bilo sa onom idejom smanjenja limita nespamerima?? :?
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 sep 2009, 17:21

lejla je napisao/la:
admin je napisao/la:to je zaštita od spamera. služi da forumaši pokušaju biti konkretniji u svojim postovima, eliminiše postove ti "Slažem se." i smanjuje broj djece koja koriste forum.

Zbog specifičnosti našeg foruma, prinuđeni smo da i dalje držimo tu zaštitu koja se pokazala poprilično efikasnom. Svaki pokušaj uklanjanja zaštite rezultirao je poplavom spama i gubitkom kvaitetnih postova na bilo kojoj temi.
slazem se sa ovim,,, da nema ovog, pa forum bi bio gori od dernekovog (ako to ijedan forum moze bit).. :lol:

a sta je bilo sa onom idejom smanjenja limita nespamerima?? :?
Mislim da je nemoguće svrstavati u špamere i nešpamere, osim toga sumnjam da postoji opcija za podjelu limitiranja postova (odnosno da ti čekaš minutu, ja dvadeset sekundi). I mene ponekad živcira, ali to je, bar po mom mišljenju, glavni 'krivac' za, koliko-toliko, kvalitetan forumu, odnosno kvalitetnu diskusiju.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 sep 2009, 17:24

moguće je, ali je veliki posao koji će doći ubrzo na red.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2009, 23:35

Možete li Tarika limitirati na jedan post mjesečno :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 okt 2009, 03:42

Virtu4l je napisao/la:Možete li Tarika limitirati na jedan post mjesečno :P
Neprocjenjivo. ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 04 okt 2009, 00:31

pod hitno hoću da preispitate ovog moderatora schlagera, čovjek briše svaki post ako neko nešta napiše loše o borcu, pa makar to i istina bila, dok sove svoje pušta da pišu šta hoće, vrijeđaju, psuju itd., evo citira ću jednog navijača borca šta piše, a prolazi bez ikakve kazne, čak ni post se ne briše, iako sam ga prijavio
Postao/la ?
"Ma da , vi ste samo loša kopija vašeg sjevera P I Č K O Priojedorska... !!!"

ako se ovo nastavi, i ako se neki kažnjavaju, a neki ne napravi će te sranje od ovog foruma
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 okt 2009, 13:41

? je nakon tog posta dobio 7 dana pauze.
kao što smo već rekli, sasvim je dovoljno da on zna da pauzira, ne moraš i ti to znati.

također, već 1000 puta smo rekli da nijedan moderator nije zadužen za samo jednu temu. Schlager je moderator na Premijer ligi isto kao i csh, ultrasstyle_tz, High, Eagles i The_Target.

tebi bi korisnije bilo da znaš da si ti i na ovom nicku pred samom zabranom, a ako ti se to desi, onda bi moglo da bude i trajno i na svim nickovima.

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 04 okt 2009, 13:58

admin je napisao/la:? je nakon tog posta dobio 7 dana pauze.
kao što smo već rekli, sasvim je dovoljno da on zna da pauzira, ne moraš i ti to znati.

također, već 1000 puta smo rekli da nijedan moderator nije zadužen za samo jednu temu. Schlager je moderator na Premijer ligi isto kao i csh, ultrasstyle_tz, High, Eagles i The_Target.

tebi bi korisnije bilo da znaš da si ti i na ovom nicku pred samom zabranom, a ako ti se to desi, onda bi moglo da bude i trajno i na svim nickovima.
pa nijedan moderator se ne hvali kako briše postove koji njemu ne odgovaraj, i na jednoj temi osim na fk borac kad nešta napišeš protiv tog kluba odmah svi zovu schlagera, nešta prjete balavci i nemoj ti meni prijetiti, boli me urac slobodno mi zabraiti i tako mi se ovaj forum sve više i više gadi
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 okt 2009, 14:00

s tim riječnikom, nije ni čudo da ti većina postova bude uklonjena.

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 04 okt 2009, 14:09

admin je napisao/la:s tim riječnikom, nije ni čudo da ti većina postova bude uklonjena.
takav sam kakav sam :oops:
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 okt 2009, 07:20

Fakat ovo nema smisla ???

ciji je ovo forum ? Stari prijatelju iz OK Bosna i sa AFS ,E.H. ako si vec faca malo se ukljuci u rad makar ovih dan dva , pa tvoj je sugradjanin poginuo a mnogi su ranjeni , pa nedozvoli da likovi poput nekoG engelsa (moderator, a "navijac" zrinskog) ) zakljucavaju teme ? ako neko nepostuje pravila onda nek se banuje , dozvoli da se cuje ISTINA.
NEMOJ TI BITI KAO BHT ILI FTV..... :twisted:

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 05 okt 2009, 07:36

dajte vise ukinute one duple teme.A ne samo da ih zakljucavate.Jednostavno ih izbrisete da se i nama lakse snalaziti.Inace jedan sam od najstarijih ako ne i najstariji aktivni forumas.I kako je bilo na pocetku ovo je mnogo bolje.samo eto kada bi malo vise paznje posvetili i te teme jednostavno izbrisali sa foruma bilo bi mislim puno bolje.
BosnaE

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 okt 2009, 09:22

Kobe Bryant je napisao/la:Fakat ovo nema smisla ???

ciji je ovo forum ? Stari prijatelju iz OK Bosna i sa AFS ,E.H. ako si vec faca malo se ukljuci u rad makar ovih dan dva , pa tvoj je sugradjanin poginuo a mnogi su ranjeni , pa nedozvoli da likovi poput nekoG engelsa (moderator, a "navijac" zrinskog) ) zakljucavaju teme ? ako neko nepostuje pravila onda nek se banuje , dozvoli da se cuje ISTINA.
NEMOJ TI BITI KAO BHT ILI FTV..... :twisted:
ako misliš da imaš neku štelu, nazovi svog starog druga, pa ga pitaj možeš li dizati tenzije na forumu.
a usput zapitaj i sebe jel tvoje demonstriranje sile kroz tastaturu vrijedno nečijeg života?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 okt 2009, 21:59

Zašto je izbrisana tema Reality Show koju sam pokrenuo u podforumu Diskusije?
Voli te tvoje Sarajevo.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 okt 2009, 20:43

zasto ne izbrisete, eskorisne teme na medjunarodni fudbal, vamo tema sto su za igrice i tako. udjes negdje a tamo 100 tema nigdje niko nista ne pise, a dzaba stoji

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2009, 01:22

Opet se teme zaključavaju, umjesto da se izbrišu postovi koji idu u pogrešnom smjeru i autori istih sankcionišu. Previše posla ili nešto drugo ?
Voli te tvoje Sarajevo.

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 12 okt 2009, 01:33

Moze li mi ko odg sto sam bio banovan ja sam pisao nesto adminu kao da mu se obratim i nravno ostao sam uskracen za odg mozda prije mjesec dana sam banovan mislim da znate sto sam banovan ja mislim zbog ovog jer sam izrekao tesku istinu za kapetana slavije ***** nadam se da cu dobiti odg na pp zbog cega sam banovan
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 okt 2009, 08:35

Virtu4l je napisao/la:Zašto je izbrisana tema Reality Show koju sam pokrenuo u podforumu Diskusije?
zato što ste na njoj diskutovali samo o tome kako mrzite homoseksualce, a takva vrsta diskriminacije nije dozvoljena na našem forumu. ako govor mržnje moram čistiti na temama o fudbalu, ne moram i na Reality Show.
Virtu4l je napisao/la:Opet se teme zaključavaju, umjesto da se izbrišu postovi koji idu u pogrešnom smjeru i autori istih sankcionišu. Previše posla ili nešto drugo ?
uklanjaju se teme koje nemaju veze sa sportom. vi zaboravili na kojem ste forumu?
MT87TM je napisao/la:Moze li mi ko odg sto sam bio banovan ja sam pisao nesto adminu kao da mu se obratim i nravno ostao sam uskracen za odg mozda prije mjesec dana sam banovan mislim da znate sto sam banovan ja mislim zbog ovog jer sam izrekao tesku istinu za kapetana slavije ***** nadam se da cu dobiti odg na pp zbog cega sam banovan
ko bi te se sjetio od prije mjesec dana. imaš visoka očekivanja. gdje ne piše da je dozvoljeno kršiti pravila foruma pod uslovom da se piše istina? pročitaj ponovo pravila, nađi sebe i biće ti jasnije zašto si banovan.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 okt 2009, 09:00

Premijer liga BiH od 2011 broji 10 klubova? - zaključano
FK Sarajevo vs. Željezničar Sarajevo - zaključano
Navijacke grupe u BiH - zaključano

Teme jesu osjetljive, ali zaključavati ih svaki drugi dan?
Voli te tvoje Sarajevo.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 okt 2009, 09:02

Virtu4l je napisao/la:Premijer liga BiH od 2011 broji 10 klubova? - zaključano
piše u zadnjem postu na temi zašto je zaključana. jel bezveze da sad ti mene to ponovo pitaš?
Virtu4l je napisao/la: FK Sarajevo vs. Željezničar Sarajevo - zaključano
tema je trebala služiti da smanji tenzije na dvije pojedinačne teme. nije uspjelo. beskorisna tema.
Virtu4l je napisao/la: Navijacke grupe u BiH - zaključano
djeca se iživljavaju i međusobno vrijeđaju. beskorisna tema

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.