Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Denis Huseinbašić
Nije teško vidjeti konkurenciju box to box veznih, koji u njemačkim seniorima ne dbijaju prilike.
Njemu se puno toga pozitivnog izdogađalo u kratkom vremenu, vjerovatno je zbunjen. I Švabe ga navlače pretpostavljam.
Opet, tek treba da se izbori za startera u Kelnu i ima kontinuitet. Pogriješiće ako propusti priliku da igra za Bih.
Njemu se puno toga pozitivnog izdogađalo u kratkom vremenu, vjerovatno je zbunjen. I Švabe ga navlače pretpostavljam.
Opet, tek treba da se izbori za startera u Kelnu i ima kontinuitet. Pogriješiće ako propusti priliku da igra za Bih.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 11 jan 2023, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ma jasno je to, mi do U21 Eura imamo 4 utakmice i dotad ce se sve znati, ali ovo govorim pod uslovom da Faruk na njega cilja kad kaze da neki nisu nacisto za koga ce igrati i da on takve nece ni pozivati.
Babino, ispravio sam se poslije. Ako vjerujes, i ja sam trazio tacan datum njegovog rodjenja i pomislio kako bi bilo dobro da male Svabe ne doguraju daleko.
naravno da ce pogrijesiti ako to uradi.
samo bih volio da znam je li momak upoznat sa ovim novim pravilima, strah me je da nije.
Vicin potrcko je rekao da je znao da ce momak dobiti poziv njemacke u21, i da ne vidi belaj u tome. Prema tome, bice da ni on, niti denis znaju da je izgubljen za nas za sva vremena ako odigra taj euro i kao svabo zagazi u 22. godinu zivota.
Prije to nije bilo bitno, sada jeste.
Neko bi ih samo trebao kontaktirati i tjt. On ako ovo zna, i ode za svabe, sretno mu, nemamo za cim da zalimo.
sreca, brzo ce prvi spisak.
samo bih volio da znam je li momak upoznat sa ovim novim pravilima, strah me je da nije.
Vicin potrcko je rekao da je znao da ce momak dobiti poziv njemacke u21, i da ne vidi belaj u tome. Prema tome, bice da ni on, niti denis znaju da je izgubljen za nas za sva vremena ako odigra taj euro i kao svabo zagazi u 22. godinu zivota.
Neko bi ih samo trebao kontaktirati i tjt. On ako ovo zna, i ode za svabe, sretno mu, nemamo za cim da zalimo.
Naravno da je upoznat, pa to mu je profesija. Ima nekoga ko će mu to razjasniti, ima i naš savez. Ova prijateljska je bila rezonski potez, odlazak na EP bi bila teška glupost. Ne znamo ko ga loži, savjetuje, šta mu se obećava. tu oni padaju. Al nije ovo neka visoka matematika.babino je napisao/la: ↑11 jan 2023, 14:28naravno da ce pogrijesiti ako to uradi.
Ako misli da će igrat uz Goretzku u veznom redu elfa, onda nek je sretno.
Najgore bi bilo da sad kod naših, Misketa prije svega, proigra sujeta, da mu zatvore vrata jer kalkuliše.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Može i za nas ali da prije Eura završi i naš pasos, da ima i naš pored njemačkog. Znači... prije nego napuni 22 god mora ili pasos rijesiti ili mora se odazvati Rukfasu.
Svaka treca varijanta je definitivno izgubljen za nas.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Nađite mi gdje na engleskom jeziku jasno piše da je izgubljen ako odigra zvaničnu utakmicu za U21 tim.
Naravno da nije izgubljen. Ne racunaju se utakmice u omladinskim selekcijama. Ali ne ocekujte Huseinbasica narednih pola godine u nasoj selekciji. Izuzev ako se ne desi neki ogroman napredak u razgovorima sa njim u ovom narednom periodu i odrekne se sanse da igra na U21 Euru.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Fazon je što nema poente, prestiž je i igrati protiv Portugala u kvalifikacionom meču, možda tu postići gol nego biti još jedan dio neke tamo generacije Švaba.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Edit: izgleda da već posjeduje državljanstvo BiH tako da ovo ne bi važilo
Edit: izgleda da već posjeduje državljanstvo BiH tako da ovo ne bi važilo
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 11 jan 2023, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
evo nadje brat vuk ono o cemu pisem od jutros:-)Vucevich je napisao/la: ↑11 jan 2023, 16:04Šta se ne računaju? Zbog nastupa na U21 evropskom prvenstvu Borna Sosa nije mogao igrati za Njemačku.
https://digitalhub.fifa.com/m/ccab990ab ... mi-pdf.pdf
Huseinbašić je trajno izgubljen ako igra za Njemačku na tom prvenstvu.2. A request to change association may be granted only in the following
circumstances:
at the time of being fielded for his last match in an official
competition in any kind of football for his current association,
he had not turned 21 years old; and
Ako je spreman da kocka na 5% šansi da će zaigrati za Švabe, kontra prvih 11 BiH protiv Portugala i A lige nacija, onda pošteno. Treba i to cijeniti.
Znaće se vrlo brzo.
Znaće se vrlo brzo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odabere li U21 Njemačku onda je izrazito glup. Ovdje imaš šansu da igraš za A selekciju protiv Portugala i u A ligi nacija i to da si standardnih 11 dok u suprotnom igraš U21 a za A selekciju Njemačke imaš jako male šanse. Naši igrači ne kontaju da bi igrali za te države da moraju biti na nivou Ibrahimovića.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nek igra do cetvrtfinale i tu nek dobije crveni
znaci ako igrao polufinale ili finale on ne moze vise igrati za nas.?
Huseinbašić već ima 21 godinu, u julu će napuniti 22.
On već ima 21, ako odigra i jedan minut u grupnoj fazi na tom prvenstvu onda je izgubljen
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Vidim samo neka exluziva danas o Denisu, a jeste vi sigurni da ste dobro protumacili taj Pravilnik i da je def izgubljen za nas? Da nema mozda neka olaksavajuca okolnost
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ma on ako se odluci za EP u junu sa faking u21 gdje će možda biti neka karika a možda ne, umjesto 4 utakmice kvalifikacija do tada i da bude jedan od glavnih igrača u komplet kvalifikacijama i velikana u A Ligi nacija i ako Bog da EP2024...onda ko ga šiša.
Ako se za mart bude neckao, ja bih ga otpisao i tu u potpunosti podržavam Misimovica, Hadzibegica. Zatvori stranicu i doviđenja.
Ima ko hoće.
Ako se za mart bude neckao, ja bih ga otpisao i tu u potpunosti podržavam Misimovica, Hadzibegica. Zatvori stranicu i doviđenja.
Ima ko hoće.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Bing [Bot], Pact1921, zikerrz21 i 53 gosta.