Aj pacenice vrati se u rupu iz koje si dosao ne da mi se raspravljat s tobom vec sam te jednom ugasio sa 2 slike ne da mi se zapocinjat opet jer nisi vrijedan paznje. CaoKoloDD je napisao/la: ↑13 sep 2024, 19:43Pa jbg vidi se da sam u pravu, jedan nema ulogu u Kielu , drugi fura u drugoj ligi holandije.
Sučić igra LS i za hrvatsku
Tahirović nemao minutažu za Ajax u ovoj godine, gigovic van ekipe kad je bilo naj gušće u sezoni za m’lland.
Nisam ti ja kriv da Sučić igra za hrvatsku i Barišić nikad dobijo priliku![]()
Laku noc i gotovo
Adrian Leon Barišić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Adrian Leon Barišić
- Beduin
- Kontakt:
Serem se i na Sucica i na Hrvatsku.KoloDD je napisao/la: ↑13 sep 2024, 19:43Pa jbg vidi se da sam u pravu, jedan nema ulogu u Kielu , drugi fura u drugoj ligi holandije.
Tahirović nemao minutažu za Ajax u ovoj godine, gigovic van ekipe kad je bilo naj gušće u sezoni za m’lland.
Laku noc i gotovo
A i na...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa nemoj tako, bez hrvatske I hrvate sve bilo jos vise u kurcuBeduin je napisao/la: ↑13 sep 2024, 22:38Serem se i na Sucica i na Hrvatsku.KoloDD je napisao/la: ↑13 sep 2024, 19:43Pa jbg vidi se da sam u pravu, jedan nema ulogu u Kielu , drugi fura u drugoj ligi holandije.
Laku noc i gotovo
A i na...
Postigao prvi gol za Basel od dolaska u klub. Trenutno vode protiv Young Boysa 1:0.
Pobjedili 1-0 bravo momcino
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nesto razmišljam... momak je bio ljut i bilo mu je krivo kad mu je rečeno da neće dobiti poziv za septembarske utakmice LN u Nizozemskoj i Mađarskoj i da će biti tek na rezervnom spisku.
...i ne samo to, dodje i pogine za svaku loptu. A Hrvat.
I onda mi naumpadnu neke naše Bosnje kojima je mrsko sto ih se poziva, ne dolazi im se...a i kada dodju, pobjegnu kući. Neki ne pobjegnu ali eto mrsko im je potrcati.
Dabogda ti nama Barisicu zavrsio u Realu i uz Dzeku bio najbolji ikad.
I onda mi naumpadnu neke naše Bosnje kojima je mrsko sto ih se poziva, ne dolazi im se...a i kada dodju, pobjegnu kući. Neki ne pobjegnu ali eto mrsko im je potrcati.
Sigurno voli drzavu, hajd ne budi dijete...hurem je napisao/la: ↑08 okt 2024, 16:16Nesto razmišljam... momak je bio ljut i bilo mu je krivo kad mu je rečeno da neće dobiti poziv za septembarske utakmice LN u Nizozemskoj i Mađarskoj i da će biti tek na rezervnom spisku.
Pitanje je ko je ovdje dijete?!Hazre je napisao/la: ↑08 okt 2024, 16:58Sigurno voli drzavu, hajd ne budi dijete...hurem je napisao/la: ↑08 okt 2024, 16:16Nesto razmišljam... momak je bio ljut i bilo mu je krivo kad mu je rečeno da neće dobiti poziv za septembarske utakmice LN u Nizozemskoj i Mađarskoj i da će biti tek na rezervnom spisku.
Pretpostavimo da je tako kako kažeš.
Više volim Hrvata koji ne voli državu ali gine za istu nego Bosnju koji bajg voli državu ali boli ga neka stvar za njom!
Jesi li sad skontao?!
vranjes je davao vise od 95% svih BiH reprezentativaca (koji su ikada igrali za nas) kad je igrao za reprezentaciju. ono sto je on crtao po sebi je neoprostivo i to nema mjesta u sportu, ali ako govorimo iskljucivo o zalaganju na terenu u dresu Bosne i Hercegovine dao je maksimum maksimuma, cak je igrao i bolje nego za klub sto je rijetkost za nase reprezentativce. Toni Sunjic je jos jedan primjer, naravno momak nije imao ispada kao vranjes, ali spominjem momka jer je isto davao sve od sebe. ja bih uvijek radije jednog Tonija nego anela koji bira tekme, ili nekog drugog "Bosnju" koji je patriota samo po prici, a na terenu rinaka zesca... ne zivi se od patriotizma, pusti djela da pricaju, u sportu je to na terenu.
Najveći dokaz da si balija je da misliš da Bosnu i Hercegovinu ne može voljeti niko ko se ne zove Muhamed ili Ibrahim. Umri.Hazre je napisao/la: ↑08 okt 2024, 16:58Sigurno voli drzavu, hajd ne budi dijete...hurem je napisao/la: ↑08 okt 2024, 16:16Nesto razmišljam... momak je bio ljut i bilo mu je krivo kad mu je rečeno da neće dobiti poziv za septembarske utakmice LN u Nizozemskoj i Mađarskoj i da će biti tek na rezervnom spisku.
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Tužno je da se moramo isčuđavati kao da je Marsovac, a ne katolik. Šta god nam govorili, nama treba biti normalno da je nekim Bosancima i Hercegovcima nebošnjacima BiH prva i jedina opcija. Takav sam i sam, takvih ima i u mom društvu, a i ovdje na forumu. Možda zbog odgoja i okruženja ispadam to dijete koje spominjete, ali draže mi je i to nego da ostavljam depresivne komentare po internetu i dijelim reprezentativce na naše i njihove. Nije ni čudo što su nam nacionalni identitet i ponos na niskim granama.
⚜️
rijetko kulturan momak, respekt adrian leon
Momcina nasa bosanskohercegovacka
Buduci kapiten i lider nase repke
Protiv Nizozemske i Madjarske najbolji je bio u odbrani
Buduci kapiten i lider nase repke
Protiv Nizozemske i Madjarske najbolji je bio u odbrani
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Basel - Winterthur 3:0 poluvrijeme
Barisic (23) u prvih 11
Basel sve bolje igra i sigurno ce se do kraja boriti za trofeje u Svicarskoj
Barisic (23) u prvih 11
Basel sve bolje igra i sigurno ce se do kraja boriti za trofeje u Svicarskoj
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Basel se vraća tamo gdje smo ga navikli gledati, u vrh tabele. Odlična partija Leona danas, trebalo mu je nakon onog autogola iz prošlog kola.
Sada kada nema Ahmedhodzica i Hadzikadunica on treba imat najvise kredita iako je dosad imao nekoliko kriminalnih utakmica. Medjutim, igrao je za nase mlade selekcije i jos uvijek dovoljno mlad i privlacan da dogura do lige petice za razliku od svih drugih stopera. Bolje njega od 23 forsirat i uparit s nekim nego Bicakcica od 34
Realno mu nije trebalo jer nije ni bio kriv sto su mu pripisali autogol, a odigrao je i tada odlicnu utakmicu. Ne znam jeste li vidjeli autogol ili samo procitali o njemu
Bolje Barisica forsirati nego Katicafanatik19 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 19:49Sada kada nema Ahmedhodzica i Hadzikadunica on treba imat najvise kredita iako je dosad imao nekoliko kriminalnih utakmica. Medjutim, igrao je za nase mlade selekcije i jos uvijek dovoljno mlad i privlacan da dogura do lige petice za razliku od svih drugih stopera. Bolje njega od 23 forsirat i uparit s nekim nego Bicakcica od 34
Barisic ima 23 godine, a Katic 28
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Samo pročitao. Švicarsku ligu pratim preko Sofascore, pogledam kako su naši odigrali i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.