Ma kakav on , vjeruj bolje vam je nikoga neg njega, obicni kancer je lik, samo pogledaj zadnju PO seriju protiv Dalasa sve ce ti biti jasno
NBA offseason 2024/25
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA offseason 2024/25
Ja mislim da bi u Denveru se uklopio u ekipu, da bi se smirio i onda uzeo prsten prije mnogih igraca koji ga ganjaju a ne mogu da dodju do istog, ali ostaje da vidimo jel...
hoce biti gdje stream USA Canada?
- BosniaBoston
- Kontakt:
After scoring eight points on 3-of-14 shooting, including 0-of-8 from three, in 27 minutes (starts at :50 mark), James told reporters he is "in a little slump right now."
Lik je u slumpu otkad igra košarku
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zavrsit ce karijeru prije babeBosniaBoston je napisao/la: ↑13 jul 2024, 18:25After scoring eight points on 3-of-14 shooting, including 0-of-8 from three, in 27 minutes (starts at :50 mark), James told reporters he is "in a little slump right now."

Ali brat mu je legit, dobro mu je ovo doslo da je fokus odbacen s njeg, i da ne bude bilo max ocekivanja od istog. Bryce je daleko bolji talent i veci potencijal.
Ova prva dvojica su ti k'o Ivica Osim i Amar

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma i za brata kažu da je katastrofa, samo eto visok pa ima neka šansa da bude nešto od njegalemsa je napisao/la: ↑14 jul 2024, 14:12Zavrsit ce karijeru prije babeBosniaBoston je napisao/la: ↑13 jul 2024, 18:25After scoring eight points on 3-of-14 shooting, including 0-of-8 from three, in 27 minutes (starts at :50 mark), James told reporters he is "in a little slump right now."
Lik je u slumpu otkad igra košarku![]()
![]()
Ali brat mu je legit, dobro mu je ovo doslo da je fokus odbacen s njeg, i da ne bude bilo max ocekivanja od istog. Bryce je daleko bolji talent i veci potencijal.
Ova prva dvojica su ti k'o Ivica Osim i Amar![]()
#Punoljetstvo
Nije Bryce katastrofa, a tek mu je 17 godina.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 jul 2024, 14:20Ma i za brata kažu da je katastrofa, samo eto visok pa ima neka šansa da bude nešto od njegalemsa je napisao/la: ↑14 jul 2024, 14:12Zavrsit ce karijeru prije babeBosniaBoston je napisao/la: ↑13 jul 2024, 18:25After scoring eight points on 3-of-14 shooting, including 0-of-8 from three, in 27 minutes (starts at :50 mark), James told reporters he is "in a little slump right now."
Lik je u slumpu otkad igra košarku![]()
![]()
Ova prva dvojica su ti k'o Ivica Osim i Amar![]()
Manji je potencijal od Bronnya. Ima tri zvjezdice samo. Bronny je imao cetiri.alemsa je napisao/la: ↑14 jul 2024, 14:24Nije Bryce katastrofa, a tek mu je 17 godina.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 jul 2024, 14:20Ma i za brata kažu da je katastrofa, samo eto visok pa ima neka šansa da bude nešto od njeg
https://247sports.com/player/bryce-james-46135935/
179 igrac svoje generacije.
Brat najjaciBroni nastavlja da puni dvorane i pogađa svaki peti šut

Bolji ucinak bi imao Edin Bavcic.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta je u glavama tim likovima koji idu na utakmicu zbog mladjeg Lebrona?
Atrakcija gledati 4 poena u prosjeku na 30% iz igre, samo zato sto je sin od LeBrona. Jordanov sin je onda definitivno rodjen 20ak godina prerano.
Atrakcija gledati 4 poena u prosjeku na 30% iz igre, samo zato sto je sin od LeBrona. Jordanov sin je onda definitivno rodjen 20ak godina prerano.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jordanov sin je za Bronnya bio Lebron na koledžu, ali ga Jordan nije gurao i rekao mu je na vrijeme sine ovo nije za tebe, zato jer nije egomanijakalni kompleksaš
#Punoljetstvo
BosniaBoston je napisao/la: ↑16 jul 2024, 12:59Jordanov sin je za Bronnya bio Lebron na koledžu, ali ga Jordan nije gurao i rekao mu je na vrijeme sine ovo nije za tebe, zato jer nije egomanijakalni kompleksaš
Zato ce i Bron i Bronny zajedno izletiti iz lige, cim se tajo odluci penzionisati.BosniaBoston je napisao/la: ↑16 jul 2024, 12:59Jordanov sin je za Bronnya bio Lebron na koledžu, ali ga Jordan nije gurao i rekao mu je na vrijeme sine ovo nije za tebe, zato jer nije egomanijakalni kompleksaš

Jedino smiješno ovdje je tvoje neznanje.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:06Smijesno ocam', kako je Franz igrac za ugovor od $224 miliona
- akisarajevo92
- Kontakt:
Purgeru, sad si mi tako odgovorio i nikad vise.SiamoNoi je napisao/la: ↑16 jul 2024, 16:59Jedino smiješno ovdje je tvoje neznanje.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:06Smijesno ocam', kako je Franz igrac za ugovor od $224 miliona
Don't believe the hype.