svaka cast, shvatam da ljudi hoce da zarade al prodavati kartu 1000km takvi bi i u ratu prodavali brasno po 100x vecoj cijeni231983 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 17:22Imam kartu za zapad!
Ako ima neko zainteresovan... ne bih je dao ni za 5000! Ni za 10.
A ova 'ovna sto prodaju karte na milju i neke cifre, njih nabijem! To su ista ona 'ovna sto se i na izborima majmunima prodaju za litar ulja i kilu šrćera. Zato i jesmo tu gdje jesmo.
Toliko!
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Upravo tako.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 mar 2026, 17:34svaka cast, shvatam da ljudi hoce da zarade al prodavati kartu 1000km takvi bi i u ratu prodavali brasno po 100x vecoj cijeni231983 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 17:22Imam kartu za zapad!
Ako ima neko zainteresovan... ne bih je dao ni za 5000! Ni za 10.
A ova 'ovna sto prodaju karte na milju i neke cifre, njih nabijem! To su ista ona 'ovna sto se i na izborima majmunima prodaju za litar ulja i kilu šrćera. Zato i jesmo tu gdje jesmo.
Toliko!
![]()
Eno ih sad, takve gledam, propali k'o Grcka. Baksuzi.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ljudi propustili zadnja dva SP ali hajmo pisati gluposti i mračiti. Kako Makedonci nisu igrali protiv sudija i FIFA-e kad su ih izbacili prije 4 godine?ArtVandelay je napisao/la: ↑27 mar 2026, 16:59Opet smo se zaletili. Italijani će nas realno razvaliti. Velika fudbalska nacija poput njih se jednostavno mora naći na svijetskom prvenstvu. Igramo ne samo protiv Italijana, nego i protiv sudija i FIFE.
Nisam gledao utakmicu protiv Walesa, neću ni ovu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Ja bih ovako. Džeko zadnjih pola sata, umjesto Harisa. Demiroviću dati da radi ono što najbolje zna aka ganjati ih do iznemoglosti, pomagati veznim igracima u pressingu i pokusati provuci po neku za Harisa koji je bolji finisher od njega (sto i nije vala tesko za bit).
Uzdati se u Kerimove i Esmirove solo prodore i njihov kvalitet u igri 1 na 1 (a Bgm i na vise) gdje mogu napraviti razliku i otvoriti prostor za pas ili direktan udarac. Traziti prlike iz kontri preko njih i naravno prekidi, pogotovo u zadnjoj trecini utakmice kad Edin udje.
S tri pozadi, gubimo krilne igrace, a jednostavno moras poceti sa Kerimom nakon svega...tako da mislim da je ovo najbolji odgovor na 352 Italijana, sa onim sto raspolazemo. Ne znam koliko je i dobro da mi takodjer pocnemo sa 352, vezni nam je odron a Memic i Amar na wingbackovima u toj formaciji nece ni u pola doprinijeti napadački, kao sto Kerim i Esmir mogu o ovoj 4231 ili 4222 kako god je nazvali.

Uzdati se u Kerimove i Esmirove solo prodore i njihov kvalitet u igri 1 na 1 (a Bgm i na vise) gdje mogu napraviti razliku i otvoriti prostor za pas ili direktan udarac. Traziti prlike iz kontri preko njih i naravno prekidi, pogotovo u zadnjoj trecini utakmice kad Edin udje.
S tri pozadi, gubimo krilne igrace, a jednostavno moras poceti sa Kerimom nakon svega...tako da mislim da je ovo najbolji odgovor na 352 Italijana, sa onim sto raspolazemo. Ne znam koliko je i dobro da mi takodjer pocnemo sa 352, vezni nam je odron a Memic i Amar na wingbackovima u toj formaciji nece ni u pola doprinijeti napadački, kao sto Kerim i Esmir mogu o ovoj 4231 ili 4222 kako god je nazvali.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Favoriti jesu i jesu velika reprezentacija ali može se njima igrati. I mi smo, trenutno, jaki sa puo potencijala. Imamo golmana koji brani u Bundesligi (nije najbolji golman ali je vrlo dobar), Seu i Muharemovića koji igraju u toj Serie A i koji su odlični igrači, Dedića koji igra u odličoj Benfici (koji je vrlo mlad i koji ima ogroman potencijal), Esmira i Kerima koji su vrhunski potencijali i koji igraju dobar i koji mogu biti u najboljim klubovima, pogotovo Kerim. Demirović i Tabaković koji su standardni u svojim klubovima u Bundesligi i odlični napadači, plus Džeko za kojeg nema potrebe išta pisati.
Jest nam vezni red loš ali ima i tu određeni kvalitet, mladi su i oni i mogu izrasti u dobre fudbalere kao što je Bašić i Tahirović, imamo i mi kvalitet i moramo vjerovati u sebe. Italija nije rang najboljih ekipa, Di Marco im je najbolji i njega ako zatvorimo a vjerujem da hoćemo onda će nam dosta biti lakše. Dedić je Vinija zaustavio pa može i ovog.
Jest nam vezni red loš ali ima i tu određeni kvalitet, mladi su i oni i mogu izrasti u dobre fudbalere kao što je Bašić i Tahirović, imamo i mi kvalitet i moramo vjerovati u sebe. Italija nije rang najboljih ekipa, Di Marco im je najbolji i njega ako zatvorimo a vjerujem da hoćemo onda će nam dosta biti lakše. Dedić je Vinija zaustavio pa može i ovog.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- ArtVandelay
- Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 17:47Ljudi propustili zadnja dva SP ali hajmo pisati gluposti i mračiti. Kako Makedonci nisu igrali protiv sudija i FIFA-e kad su ih izbacili prije 4 godine?ArtVandelay je napisao/la: ↑27 mar 2026, 16:59Opet smo se zaletili. Italijani će nas realno razvaliti. Velika fudbalska nacija poput njih se jednostavno mora naći na svijetskom prvenstvu. Igramo ne samo protiv Italijana, nego i protiv sudija i FIFE.
Nisam gledao utakmicu protiv Walesa, neću ni ovu.
Dobili smo Wales na jedvite jade. Nema šanse da će Italijani propustiti treće svjetsko prvenstvo zaredom. Mi ćemo im biti treća sreća, k'o da gledam.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Svidja mi se iskreno i ja to uvijek preferiram, ali nesto sam gledao kad god smo igrali 4:3:3 i slicno protiv Italije pobjedili su nas prelagano. Pogledaj nase domace utakmice protiv Italije uvijek su nas rutinski pobjedili, jer se otvorimo u nadi da cemo s navijacima nesto napraviti, a pogledaj utakmice koje smo igrali u Italiji 3:5:2 je bilo i uvijek smo dobro igrali u tom sistemu protiv njihBlackwargreymon je napisao/la: ↑27 mar 2026, 18:21Ja bih ovako. Džeko zadnjih pola sata, umjesto Harisa. Demiroviću dati da radi ono što najbolje zna aka ganjati ih do iznemoglosti, pomagati veznim igracima u pressingu i pokusati provuci po neku za Harisa koji je bolji finisher od njega (sto i nije vala tesko za bit).
![]()
Ne znam vidjecemo i ja volim isto tako kao sto si napisao 4:3:3 tesko je to iskomentarisati, ali vidim da se Italijani puno pate i vjerujem da mozemo na iznenaditi i otici na svjetsko
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Jedini problem sto ne znam sta da se desi Tahirovic ce startati utakmicu .Blackwargreymon je napisao/la: ↑27 mar 2026, 18:21Ja bih ovako. Džeko zadnjih pola sata, umjesto Harisa. Demiroviću dati da radi ono što najbolje zna aka ganjati ih do iznemoglosti, pomagati veznim igracima u pressingu i pokusati provuci po neku za Harisa koji je bolji finisher od njega (sto i nije vala tesko za bit).
![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Nemam ja vala ništa protiv ovih koji hoće sad da zarade na kartama.
Pa nije nikom bilo zabranjeno da kupi na vrijeme, ni meni ni nikom od vas, i nikome od onih koji bi na utakmicu, ali gade mu se ove cijene. Realno, što nisi ranije kupio?
Da se sinoć ispalo, sad bi ih prodavali po 5 KM.
Pa nije nikom bilo zabranjeno da kupi na vrijeme, ni meni ni nikom od vas, i nikome od onih koji bi na utakmicu, ali gade mu se ove cijene. Realno, što nisi ranije kupio?
Da se sinoć ispalo, sad bi ih prodavali po 5 KM.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Zadnje 4 utakmice protiv njih, 3 smo izgubili i igrali jednu nerijeseno. Na toj utakmici smo isto igrali 433. Cini mi se da imamo bolju ekipi od ove. sad.NoDi80 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 18:33
Svidja mi se iskreno i ja to uvijek preferiram, ali nesto sam gledao kad god smo igrali 4:3:3 i slicno protiv Italije pobjedili su nas prelagano. Pogledaj nase domace utakmice protiv Italije uvijek su nas rutinski pobjedili, jer se otvorimo u nadi da cemo s navijacima nesto napraviti, a pogledaj utakmice koje smo igrali u Italiji 3:5:2 je bilo i uvijek smo dobro igrali u tom sistemu protiv njih
Ne znam vidjecemo i ja volim isto tako kao sto si napisao 4:3:3 tesko je to iskomentarisati, ali vidim da se Italijani puno pate i vjerujem da mozemo na iznenaditi i otici na svjetsko

- PeppermintSA
- Kontakt:
imamo puno bolju ekipu sad. A njihova je slabija od ondašnje.Blackwargreymon je napisao/la: ↑27 mar 2026, 18:42Zadnje 4 utakmice protiv njih, 3 smo izgubili i igrali jednu nerijeseno. Na toj utakmici smo isto igrali 433. Cini mi se da imamo bolju ekipi od ove. sad.NoDi80 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 18:33
Svidja mi se iskreno i ja to uvijek preferiram, ali nesto sam gledao kad god smo igrali 4:3:3 i slicno protiv Italije pobjedili su nas prelagano. Pogledaj nase domace utakmice protiv Italije uvijek su nas rutinski pobjedili, jer se otvorimo u nadi da cemo s navijacima nesto napraviti, a pogledaj utakmice koje smo igrali u Italiji 3:5:2 je bilo i uvijek smo dobro igrali u tom sistemu protiv njih
![]()
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Vezni red uzasan ali bolje nemamo nazalost. Sunjic je igrac manje u fazi napada, a Tahirovic kako stvari stoje u oba smjera. Jedino sto bih zamijenio je Memic umjesto Esmira na desno krilo i to je to.Blackwargreymon je napisao/la: ↑27 mar 2026, 18:21Ja bih ovako. Džeko zadnjih pola sata, umjesto Harisa. Demiroviću dati da radi ono što najbolje zna aka ganjati ih do iznemoglosti, pomagati veznim igracima u pressingu i pokusati provuci po neku za Harisa koji je bolji finisher od njega (sto i nije vala tesko za bit).
![]()
Ovaj se panj mora iskoristiti
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Mislim da je Ivan Bašić bolji izbor i od Hadžahmetovića, ako ćemo igrati 4-4-2.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šta bi sa ovim CipelićemBlackwargreymon je napisao/la: ↑27 mar 2026, 18:42Zadnje 4 utakmice protiv njih, 3 smo izgubili i igrali jednu nerijeseno. Na toj utakmici smo isto igrali 433. Cini mi se da imamo bolju ekipi od ove. sad.NoDi80 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 18:33
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Ovo je oko danas 15:00. Snijeg još pada i padati će do utakmice ( kiša + težak snijeg). Svih 5 dana padavine što ne pamtim da se ikada desilo. Albi svaka čast ako uspije organizovati uslove za igranje utakmice.
Tako da zaboravite taktike, trke i slično nego budite spremni na nabijanje, skakanje i rovovsku borbu pa ko bude imao lakše noge i bolje se snađe.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, D97, General505, Goalgetter, Google [Bot], invincible1921, juka55, KrajinaKing, Mocvara1991, napapijri1987, PSV, Scholl, zemuntrg, Zona49 i 88 gostiju.