jel znas citati?Strauss je napisao/la:neno, gdje je Novica
znas?
e pa procitaj zasto su pojedinci banovani
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
jel znas citati?Strauss je napisao/la:neno, gdje je Novica
prijatelju moj razumio je to neno, nista se ti ne brini.......Pasha je napisao/la:@neno
drugi red mog posta nije bio tebi namijenjen. možda je tako izgledalo, al' to sam ja napisao kao neko moje "naglas razmišljanje". a bilo je upučeno uopšteno. na kraju krajeva nisi jedini "napadan" zbog izjava da Mirza nije najbolji krilni centar. i sam sam ti "taki"
ako ovog majstora izneviramo provest cemo se ko bosi kroz trnjeKK_Bosna je napisao/la:jel znas citati?Strauss je napisao/la:neno, gdje je Novica
znas?
e pa procitaj zasto su pojedinci banovani
neno#4 je napisao/la:Mirza ostaje u Caji i sljedeću sezonu
Teletović neće u NBA ovog ljetaPiše: H. Ljevo
Utorak, 11.05.10. 18:31.
Mirza Teletović je svojim igrama ove sezone pokazao da je igrač za velike stvari i da je svojim kvalitetom prerastao Caju Laboral. Teletovićevi planovi su NBA, ali kako sada stvari stoje, bh. reprezentativac neće preko bare ovoga ljeta.
Ugovor Mirze Teletovića sa Cajom vrijedi do ljeta 2014. godine i, prema riječima njegovog menadžera, Mirza će sigurno i naredne sezone ostati u dresu baskijskog kluba.
„Teletović neće u NBA ovog ljeta. Bez obzira što ima ponude nekoliko NBA klubova i što bi on volio otići u NBA nerealno je govoriti o njegovom odlasku jer ima čvrst ugovor“, rekao je menadžer našeg igrača Miško Ražnatović španskim medijima.
Teletović je istakao nekoliko puta kako želi otići u NBA, ali ga ugovor sa Cajom veže do 2014. godine. Pored Mirzinog ugovora velika prepreka je i sigurni odlazak Tiaga Splittera na kraju sezone, pa, prema pisanju španskih medija, nema šanse da uprava Caje pusti da im odu oba ključna igrača.
TaRgEt_ je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Mirza ostaje u Caji i sljedeću sezonu
Teletović neće u NBA ovog ljetaPiše: H. Ljevo
Utorak, 11.05.10. 18:31.
Mirza Teletović je svojim igrama ove sezone pokazao da je igrač za velike stvari i da je svojim kvalitetom prerastao Caju Laboral. Teletovićevi planovi su NBA, ali kako sada stvari stoje, bh. reprezentativac neće preko bare ovoga ljeta.
Ugovor Mirze Teletovića sa Cajom vrijedi do ljeta 2014. godine i, prema riječima njegovog menadžera, Mirza će sigurno i naredne sezone ostati u dresu baskijskog kluba.
„Teletović neće u NBA ovog ljeta. Bez obzira što ima ponude nekoliko NBA klubova i što bi on volio otići u NBA nerealno je govoriti o njegovom odlasku jer ima čvrst ugovor“, rekao je menadžer našeg igrača Miško Ražnatović španskim medijima.
Teletović je istakao nekoliko puta kako želi otići u NBA, ali ga ugovor sa Cajom veže do 2014. godine. Pored Mirzinog ugovora velika prepreka je i sigurni odlazak Tiaga Splittera na kraju sezone, pa, prema pisanju španskih medija, nema šanse da uprava Caje pusti da im odu oba ključna igrača.
Jesi sretan sadaja mislim da si ti najsretniji covjek
Mirza vjerovatno ove kvalifikacije nece igrati nikako za reprezentaciju...neno#4 je napisao/la:da hoce Bogdo igrati za repku ovako, ali tesko milion faktora je tu....
da da...Povreda neka sumnjiva opet...Ne moze da doskoci, boji se doskoka....neko_iz_mase je napisao/la:Mirza vjerovatno ove kvalifikacije nece igrati nikako za reprezentaciju...neno#4 je napisao/la:da hoce Bogdo igrati za repku ovako, ali tesko milion faktora je tu....
a izvini ako grijesim,al zar nisu tako draaftovali scolu u houston,nisam siguran al mislim da je on imo preko 1000%,il su imali neka prava nanjega?Pasha je napisao/la:ne postoji.
na draft se prijavljuju igrači do napunjene 21. godine, a sa 22. god. su automatski prijavljeni. odnosno ako si nekoj ekipi interesantan, može te izabrati, htio ti ili ne. naravno ako nisi još na koleđu. ako do pune 22. godine nisi izabran, poslije si automatski free agent i možeš da potpišeš za ekipu po tvom izboru. jedini koji imaju više od 22. pune godine, a mogu biti izabrani su igrači na koleđima, al' Mirza nije taj.
koliko ja znam ,ne pratim sad nesto puno, odnosno puno bolje znam Euroligu scola je otisao jednostavno kao i Andersen za cisti novac...Mozda grijesim..elninho_resTO je napisao/la:a izvini ako grijesim,al zar nisu tako draaftovali scolu u houston,nisam siguran al mislim da je on imo preko 1000%,il su imali neka prava nanjega?Pasha je napisao/la:ne postoji.
na draft se prijavljuju igrači do napunjene 21. godine, a sa 22. god. su automatski prijavljeni. odnosno ako si nekoj ekipi interesantan, može te izabrati, htio ti ili ne. naravno ako nisi još na koleđu. ako do pune 22. godine nisi izabran, poslije si automatski free agent i možeš da potpišeš za ekipu po tvom izboru. jedini koji imaju više od 22. pune godine, a mogu biti izabrani su igrači na koleđima, al' Mirza nije taj.
cekaj, je li skola onda odbio da ode u NBA jer su oni previse jaki bili....ili je nesto drugo u pitanju bilo....Pasha je napisao/la:Scola veliš.
on je 2002 draftovan od strane San Antonia, pa su poslije draft prava proslijedili Houstonu u nekoj od zamjena.
znači imao je 22. god. kad je draftovan!
nego tema je MT, koji sad "odjednom" ne želi da igra za reprezentaciji.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 2 gosta.