Forma definitivno ima uzlaznu putanju

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Biće opasni za sveGunnerS je napisao/la:Polahko ali sigurno se forma diže, momci se uigravaju... Nadam se da će zadržati 4 mjesto i ugroziti 3 i 2 mjesto EPL-a a u LP da će proći četvrtfinale. Fabregas, Adebayor, Dudu, Almunia, Clichy se vraćaju najkasnije za 2 sedmice tako da su to super vijesti. Šef će imati, napokon, slatkih muka ove godine...
GunnerS je napisao/la:Joj, zahuktali su se momci, teško, ocam da ih ko zaustavi sada. Nadam se da će ostvariti sve pobjede do kraja sezone a to bi značilo da smo 3-2 na tabeli, nadam se i tome. Ali primarni cilj je 4 mjesto, što je za sada i realno. Vill-a nema snage da nam se suprostavi. Pogotovo sada.
Uh, još malo i Cesc se vraća... Theo opet povrijeđenal jbg. Eboue je ušao u formu, a na toj strani imamo i fenomenalnog Samira
I meni su na Ostrvu, igraju uz Liverpool jedan pravo lijep fudbal. Mlada ekipa, tehnički potkovana, za par godina harat će Europom.Kevin je napisao/la:Najdraza ekipa meni...ARSENAL
Knele je napisao/la:I meni su na Ostrvu, igraju uz Liverpool jedan pravo lijep fudbal. Mlada ekipa, tehnički potkovana, za par godina harat će Europom.Kevin je napisao/la:Najdraza ekipa meni...ARSENAL
Ako se Rosicky napokon oporavi 100% ide u prvih 11GunnerS je napisao/la:Knele je napisao/la:I meni su na Ostrvu, igraju uz Liverpool jedan pravo lijep fudbal. Mlada ekipa, tehnički potkovana, za par godina harat će Europom.Kevin je napisao/la:Najdraza ekipa meni...ARSENAL
Eh, dok to neki skonatjuPolahko, počeli su da gaze EPL-om. 16 tekmi bez poraza, 4 uzastopne pobjede ( ovo nisam baš siguran ) vraćaju se igrači. Imat ćemo jedan od najboljih veznih redova u svijetu, zamislite Nasri, Arshavin, Fabregas i Theo... uh, jedva čekam da vidim kako funkcionišu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.