NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA draft
Dobar je onaj freshmen iz kentakija, Knight se zove. Kako hladnokrvno trice shuta. Zeler iz sjeverne karoline nije losh igrac, malo nek poradi na masi i mogao bi postati dobra cetvorka, ima dobru igru ledjima i dobar procenat shuta. Derik Wiliams iz Arizone je zvijer prava, mogao bi napraviti dobru karijeru.
To je to sto sam ja upratio od ovih ncaa utakmica sto sam gledao, zavrsnih 8 sto je sad bilo za vikend
Na final fouru navijacu za Kentaki
To je to sto sam ja upratio od ovih ncaa utakmica sto sam gledao, zavrsnih 8 sto je sad bilo za vikend
nema potpisa
-
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Dobar je onaj freshmen iz kentakija, Knight se zove. Kako hladnokrvno trice shuta. Zeler iz sjeverne karoline nije losh igrac, malo nek poradi na masi i mogao bi postati dobra cetvorka, ima dobru igru ledjima i dobar procenat shuta. Derik Wiliams iz Arizone je zvijer prava, mogao bi napraviti dobru karijeru.
kad je final 4?
U sobutu, a finale u ponedjeljak navecekakavdanakneiskustvu je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Dobar je onaj freshmen iz kentakija, Knight se zove. Kako hladnokrvno trice shuta. Zeler iz sjeverne karoline nije losh igrac, malo nek poradi na masi i mogao bi postati dobra cetvorka, ima dobru igru ledjima i dobar procenat shuta. Derik Wiliams iz Arizone je zvijer prava, mogao bi napraviti dobru karijeru.
kad je final 4?
nema potpisa
freddete je nes slicno gordonu sam zna i s loptom i iskreirat sut a moze igrat obe pozicije
- Titova-Juga
- Kontakt:
dema je napisao/la:freddete je nes slicno gordonu sam zna i s loptom i iskreirat sut a moze igrat obe pozicije
Onda moze proc.
Covjece kako bi nam sad Ben dobro dosao, a naucio bi njega vec Thibs obranu da igra

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dema je napisao/la:freddete je nes slicno gordonu sam zna i s loptom i iskreirat sut a moze igrat obe pozicije
pa znao je i Gordon to

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne smijem pomislit sta bi bilo da je Lamarcus sad u Bullsima. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma cujte, necu da razmisljam sta bi bi bilo da je bilo i t d.
Paxon je napravio veliki broj gresaka sto na draftu sto sa tradovima, ali sve se to na kraju nekako sudbinski isplatilo
jer smo dobili Rose-a, Chicagovo dijete i jednu od najmladjiji ali najtalentiraniji ekipa u ligi. Ja se ne mogu i ne smijem zaliti.
ROSE JE NAS
Paxon je napravio veliki broj gresaka sto na draftu sto sa tradovima, ali sve se to na kraju nekako sudbinski isplatilo
jer smo dobili Rose-a, Chicagovo dijete i jednu od najmladjiji ali najtalentiraniji ekipa u ligi. Ja se ne mogu i ne smijem zaliti.
ROSE JE NAS

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga kada su Bullsi dovodili njih dvojicu prije drafta na probe, Tomas se pokazao dosta dobar..nama je trebalo nesto visocih igraca tih godina i razmisljali smo o Lamarcusu ili Tomasu...Portland je zelio prvog, pa su nam ponudili Viktora Kiriapru uz Tomasa za Lamarcusa .....sad da imas Lamarcusa, nebi imao sigurno Boozera , ali eto sta je tu je
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nebi imao onda Rosa ,jer s njim nebi pali onako nisko,a da je slucajno sad tu bili bi sampioniBIHfan je napisao/la:Ne smijem pomislit sta bi bilo da je Lamarcus sad u Bullsima.
- Titova-Juga
- Kontakt:
dema je napisao/la:nebi imao onda Rosa ,jer s njim nebi pali onako nisko,a da je slucajno sad tu bili bi sampioniBIHfan je napisao/la:Ne smijem pomislit sta bi bilo da je Lamarcus sad u Bullsima.
Upravo o tome ja pričam . . .

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma da freddete podseca na beka sto se tice suta,ali nema on sanse igrati dvojku u NBA,lik je dosta spor i dosta je nizak za dvojku... Sto se tice Buforda on nije sigurna jos uvek za draft,ali nije los suter,solidan igrac,nije isti suter ko freddete ali ima visinu za dvojku,dok ovaj nema visinu, i mislim da je freddette veoma rizican izborTitova-Juga je napisao/la:dema je napisao/la:moja zelje je FreddeteTitova-Juga je napisao/la:Moze li mi neko detaljnije objasniti onaj trade tada Bullsovog J.J-a u Toronto za njihov prvi pick ?
P.S Ko ima dobar od ovih sutera na sljedecem draftu, kakav je ovaj mali William Buford
Zar nije on play ? Koji ce nam. Fali nam SG da budemo kompletni : =)
- alfarouqaminu
- Kontakt:
I da da napomenem da Harrison Barnes,Jared Sullinger i Perry Jones ce najverovatnije povuci prijavu sa ovog drafta,tako da su sigurni za sledeci draft to jest 2012... Ovo nije jos uvek sigurno ali tako se suska
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bullsi s obzirom da imaju cini mi se 3 picka prve runde trebali bi dati prvi slijedece sezone od Bobcatsa i svoj ove sezone,da uzmu bolji pick ove godine koji ce biti medju 6-7 prvih pickova i tako da zgrabimo nekog sutera za buducnost... naravno i jos potpisati jednog sutera i to bi bilo to..na taj nacin bi imali dva dobra sutera u ekipi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bilo bi idealno kada bi uzeli neku dobru dvojku na draftu i plus jos na free agency-u jer ce ih biti MNOGO.SaltCityAttack je napisao/la:Bullsi s obzirom da imaju cini mi se 3 picka prve runde trebali bi dati prvi slijedece sezone od Bobcatsa i svoj ove sezone,da uzmu bolji pick ove godine koji ce biti medju 6-7 prvih pickova i tako da zgrabimo nekog sutera za buducnost... naravno i jos potpisati jednog sutera i to bi bilo to..na taj nacin bi imali dva dobra sutera u ekipi
Jos nesto, fali nam neko jaci od Watsona kao zamjena Rose-u. Hvala C.J-u al nije to to ipak.
Ne daj Boze ozljede Rosea, ovaj stvarno ne moze da pokriva njegovu poziciju ni upola kao recimo onaj mali iz Atlante Teague sto radi za Kirka.
Da je recimo Kirka vratit uhhh....
Nadam se eto da ce uprava odraditi solidan posao i potpisati nekog veoma dobrog sutera jer je to jedino sto fali ovoj ekipi da bude kompletna uz vec napomenutog backup pg-a za Rosea.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja bi vidjeo sta je sa Iversonom i dali zeli uzeti tu titulu, ali naravno da ne kaki..jer on bi bio idealan da ulazi umjesto Rosa ...ne znam ima li jos neko od veterana koji zele titulu a da su PGTitova-Juga je napisao/la:Bilo bi idealno kada bi uzeli neku dobru dvojku na draftu i plus jos na free agency-u jer ce ih biti MNOGO.SaltCityAttack je napisao/la:Bullsi s obzirom da imaju cini mi se 3 picka prve runde trebali bi dati prvi slijedece sezone od Bobcatsa i svoj ove sezone,da uzmu bolji pick ove godine koji ce biti medju 6-7 prvih pickova i tako da zgrabimo nekog sutera za buducnost... naravno i jos potpisati jednog sutera i to bi bilo to..na taj nacin bi imali dva dobra sutera u ekipi
Jos nesto, fali nam neko jaci od Watsona kao zamjena Rose-u. Hvala C.J-u al nije to to ipak.
Ne daj Boze ozljede Rosea, ovaj stvarno ne moze da pokriva njegovu poziciju ni upola kao recimo onaj mali iz Atlante Teague sto radi za Kirka.
Da je recimo Kirka vratit uhhh....
Nadam se eto da ce uprava odraditi solidan posao i potpisati nekog veoma dobrog sutera jer je to jedino sto fali ovoj ekipi da bude kompletna uz vec napomenutog backup pg-a za Rosea.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Iversona se ne bi isplatilo dovesti jer on samo bi došao da pokupi pare a sada ništa više posebno ne igra a i ozlijeđen je često.... 

Philadelphia Eagles
Chicago Bulls
Philadelphia 76ers
Philadelphia Flyers
New York Yankees
The Best American Clubs!!!!
Forever!!!!
Chicago Bulls
Philadelphia 76ers
Philadelphia Flyers
New York Yankees
The Best American Clubs!!!!
Forever!!!!
Bullsi bi trebali pokusati na draftu nekako uzeti Freedetija...i u free agency uzeti J.Ra koji ne vjerujem da ce ostati u Denveru nakon sto su ovi odlucilida grade ekipu oko njega....mozda bi vam se isplatilo dovesti i Boykinsa...solidan play al nezz kolko ima ugovor sa milwakuem...ili Calderona,Baylessa u nekom tradeu...ima tu jos par dobrih pleyeva koji bi mogli biti dobra zamjena roseu...a da su bolji od watsona...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
dosta o tradeovima, ovo je tema o draftu 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
- Kontakt:
pa nemoze se sve imati pa ja jbg sta je tu je votson nije nesto ali jbg nemoze sve jarane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.