Olimpik Sarajevo

RK Gradacac
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la RK Gradacac » 20 apr 2009, 20:41

stele je napisao/la:
Knele je napisao/la:Doveli su Pelaka i Spalovića, dva dobra igrača iz Premijer Lige BiH, i ko zna koga će još dovesti do početka naredne sezone. Mišljenja sam da će Olimpik pokorit i Želju i Sarajevo.
alo ba Spalevic je samo potpisao pred ugovor papak sto ne znaci da prelazi u taj manji sarajevski klub....Ako si upucen i Zigic(o kojem je najvise pricano) imao je 3 pred ugovora i nijedan nije ispostovao vec je otisao u Racing
djesi ba :)
hoces li promijenit avatar i nick ako predje u zelene vukove :mrgreen:
010 ISN'T JUST A CODE

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 20 apr 2009, 21:53

Mukiol je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Pa bez obzira na sve...olimpik ce imati navijace i to sigurno brojne i ako se jos pokazu bice im puni stadioni i vidjeces da ce imati vjerne navijace i u ovoj sezoni...Kad bude Olimpik prvi na tabeli... ;) :)
navijaci se ne stvaraju preko noci... :roll:
Zivi bili pa vidjeli...pa koliko ljudi ima sto su prije navijali za zelju pa sada ne navijaju ni za koga jer im nije stalo gledati neke bezvezne igre...ako se Olimpik pokaze stecice veliku kolicinu navijaca za jednu sezonu :!:
ti ljudi i dalje navijaju za zelju samo ga prate u manjim kolicinama nego ranije zbog konstantno losih rezultata,slabe i ne interesantne lige,ne igranja u europi...prvi veci uspjeh zelje bi takve ljude odmah vratio na tribine ili pred TV ekrane jer je normalno da kad klub slabo igra da automatski ima manje navijaca...prvi ja ne zivciram se vise kao ranije,znam da svaka gostujuca utakmica je 90% poraz ali nama koji i dalje idemo na utakmice preostaje da zivimo u nadi da ce biti jednog dana bolje, preci navijati za drugi klub je smijesno...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 20 apr 2009, 21:57

Uredu svako ima svoje misljenje...ali ok, pa u svakom slucaju i zeljini i sarajevovi navijaci treba da podrze Olimpik...jer npr kada Olimpik bude igrao kod kuce, a oni u gostima oni svi oni koji su u sarajevu treba da idu i da navijaju za susjedni klub...jer se na taj nacin samo razvija grad sarajevo i nista vise...UGlavnom:Sarajevo,zeljo i Olimpik treba da budu prijateljski klubovi... :!:
mB!

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 20 apr 2009, 21:58

sa klubom se radja, sa klubom se živi, za klub se umire...

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 21 apr 2009, 01:12

Od sutra navečer http://www.****

Forum je već u funkciji http://www.****/forum

dobro došli

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 21 apr 2009, 02:10

maltasa je napisao/la:Od sutra navečer http://www.****

Forum je već u funkciji http://www.****/forum

dobro došli
Ti neki dan napisa da ce od nedelje stranica biti u funkciji!Kasnite!Ali bolje ikad nego nikad!Salim se malo.Vjerovatno je i inicijativa za sluzbenom stranicom Olimpika-krenula od uprave Olimpika ili?Pohvale za takav potez!Mnogi premijerligasi nemaju svoju sluzbenu stranicu,sto dovoljno pokazuje koji sve kokosari "rade" u premijerligaskim upravama i koji i na taj nacin pokazuju svoj amaterizam!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 21 apr 2009, 02:16

Je li neko od forumasa gledao tekmu Olimpik-Iskra,bezpotreban kiks Olimpika,vjerovatno se igraci opustili i misle da su vec izborili visi rang takmicenja!!Nema opustanja,hocemo da vidimo Olimpik u "Premijer" ligi,Gracicu i Husrefe izgleda da je vrijeme da malo "izribate" igrace!!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 21 apr 2009, 09:57

Mukiol je napisao/la:Uredu svako ima svoje misljenje...ali ok, pa u svakom slucaju i zeljini i sarajevovi navijaci treba da podrze Olimpik...jer npr kada Olimpik bude igrao kod kuce, a oni u gostima oni svi oni koji su u sarajevu treba da idu i da navijaju za susjedni klub...jer se na taj nacin samo razvija grad sarajevo i nista vise...UGlavnom:Sarajevo,zeljo i Olimpik treba da budu prijateljski klubovi... :!:
Tebi nije dobro djecace :lol:
010 ISN'T JUST A CODE

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 21 apr 2009, 10:01

lopta je okrugla je napisao/la:Je li neko od forumasa gledao tekmu Olimpik-Iskra,bezpotreban kiks Olimpika,vjerovatno se igraci opustili i misle da su vec izborili visi rang takmicenja!!Nema opustanja,hocemo da vidimo Olimpik u "Premijer" ligi,Gracicu i Husrefe izgleda da je vrijeme da malo "izribate" igrace!!
Kad se bodovi prodaju dzaba je "ribati" igrace ;)
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 apr 2009, 10:12

Jel gracic isplatio po 20km onoj raji sto je isla na gostovanje ;) :lol:

Znam 100% da je obecano,put im djaba,a "tata" ce im platiti jos 20km ako odu :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 21 apr 2009, 10:55

RK Gradacac je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Uredu svako ima svoje misljenje...ali ok, pa u svakom slucaju i zeljini i sarajevovi navijaci treba da podrze Olimpik...jer npr kada Olimpik bude igrao kod kuce, a oni u gostima oni svi oni koji su u sarajevu treba da idu i da navijaju za susjedni klub...jer se na taj nacin samo razvija grad sarajevo i nista vise...UGlavnom:Sarajevo,zeljo i Olimpik treba da budu prijateljski klubovi... :!:
Tebi nije dobro djecace :lol:
hahahaha... :D
mB!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 21 apr 2009, 15:58

RK Gradacac je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:Je li neko od forumasa gledao tekmu Olimpik-Iskra,bezpotreban kiks Olimpika,vjerovatno se igraci opustili i misle da su vec izborili visi rang takmicenja!!Nema opustanja,hocemo da vidimo Olimpik u "Premijer" ligi,Gracicu i Husrefe izgleda da je vrijeme da malo "izribate" igrace!!
Kad se bodovi prodaju dzaba je "ribati" igrace ;)
Gdje si to procitao?U San-u zar ne?Citaj San(nije problem u citanju vec je problem ko to pise i koliko je tacno to sto pise) i budi glup!! Olimpik se bori za ulazak u visi rang,Iskra-niti se bori za opstanak niti za ulazak u visi rang,gdje tu onda ima logike zbog cega bi se namjestila tekma,ne provaljuj se svega ti,prvo malo mucni glavom prije nego nesto napises......kao sto sam vec napisao prije par sedmica,mnogi ne zele da vide Olimpika u visem rangu takmicenja,to pokazuje i danasnji tekst u San-u,vec je pocelo podmetanje od strane nekih uhljupa iz sjene,krajnje je vrijeme da neko protiv korumpiranih "sportskih novinara" (a takvih je nazalost mnogo kod nas) podnese krivicnu prijavu zbog klevete jer izgleda da ti novinarski uhljupi misle da mogu piskarati sta zele!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 21 apr 2009, 16:04

bistrikboy je napisao/la:Jel gracic isplatio po 20km onoj raji sto je isla na gostovanje ;) :lol:

Mozes li biti konkretniji o kome se radi?Mislio si na "navijace" Olimpika ili?

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 21 apr 2009, 16:12

lopta je okrugla je napisao/la: Kad se bodovi prodaju dzaba je "ribati" igrace ;)
Gdje si to procitao?U San-u zar ne?Citaj San(nije problem u citanju vec je problem ko to pise i koliko je tacno to sto pise) i budi glup!! Olimpik se bori za ulazak u visi rang,Iskra-niti se bori za opstanak niti za ulazak u visi rang,gdje tu onda ima logike zbog cega bi se namjestila tekma,ne provaljuj se svega ti,prvo malo mucni glavom prije nego nesto napises......kao sto sam vec napisao prije par sedmica,mnogi ne zele da vide Olimpika u visem rangu takmicenja,to pokazuje i danasnji tekst u San-u,vec je pocelo podmetanje od strane nekih uhljupa iz sjene,krajnje je vrijeme da neko protiv korumpiranih "sportskih novinara" (a takvih je nazalost mnogo kod nas) podnese krivicnu prijavu zbog klevete jer izgleda da ti novinarski uhljupi misle da mogu piskarati sta zele!![/quote]
Ne citam buraz San, nego sam rekao svoje misljenje. Iskra se itekako bori za opstanak, pa trecina lige ispada bolan. Tacnije 5 klubova.
A Olimpik ima veliku prednost, tako da usput zaradit koju markicu nije na odmet ;)
Sta ti mislis da su u Olimpiku sve postenjacine?? yes, yes :oops:
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 apr 2009, 18:07

lopta je okrugla je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Jel gracic isplatio po 20km onoj raji sto je isla na gostovanje ;) :lol:

djeci i omladini iz omladinskog pogona se placa da idu na "gostovanje" i "navijaju" za olimpik :lol: :oops:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 21 apr 2009, 20:15

Igraci Olimpika su veceras na koncertu ozbiljne muzike u domu OS.Slavlje zbog uspjeha u subotnjoj utakmici trajace minimum 2 sata.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 apr 2009, 20:17

herbion je napisao/la:Igraci Olimpika su veceras na koncertu ozbiljne muzike u domu OS.Slavlje zbog uspjeha u subotnjoj utakmici trajace minimum 2 sata.
Kako su legende sa time ,znam i kad su nedavno isto zijanili da ih je Gracic vodio na balet da im pokaze kako su oni izgledali tu utakmicu na terenu...neka neka treba tako odma im u startu sasjec
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 21 apr 2009, 20:52

bistrikboy je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:

djeci i omladini iz omladinskog pogona se placa da idu na "gostovanje" i "navijaju" za olimpik :lol: :oops:
Neka meni plati i ja ću ići.
SAFET SUŠIĆ

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 21 apr 2009, 21:15

Pa i ja milim da su prodali teku...ali hajde necemo sada o tome, bitno je da oni udu u premijer ligu i da se pokazu...a ako ce placat da se za njih navija onda ce imati najvecu skupinu navijaca sigurno... :lol:
mB!

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 23 apr 2009, 10:07

Sud je napisao/la:Na Otoci ce se svakako praviti stadion, a Olimpik ce osvojiti ligu federacije pa da imamo 3 premier ligasa
normalno,jedva cekam da idem na utakmice Olimpika-----

----------Volim te Olimpik----------

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.