Evo Ming za Amarija?majestic24 je napisao/la:pa sta bi ti jarane...da ti dam amara za caspija mozda,ccc
PS: I da ovdje napisem, Billups je na Trade-Listi, prvi favorit Wall.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Evo Ming za Amarija?majestic24 je napisao/la:pa sta bi ti jarane...da ti dam amara za caspija mozda,ccc
majestic24 je napisao/la:pa sta bi ti jarane...da ti dam amara za caspija mozda,ccc
Slabo je to jarane. Da ja povecam ponudu da bi bili zadovoljni. Posto je Ming samo se opravio i nemoze igrati vise od 25 minuta po mecu.edo3majka je napisao/la:Evo Ming za Amarija?majestic24 je napisao/la:pa sta bi ti jarane...da ti dam amara za caspija mozda,ccc
Rado ali nemam ja Scolumajestic24 je napisao/la:Slabo je to jarane. Da ja povecam ponudu da bi bili zadovoljni. Posto je Ming samo se opravio i nemoze igrati vise od 25 minuta po mecu.edo3majka je napisao/la:Evo Ming za Amarija?majestic24 je napisao/la:pa sta bi ti jarane...da ti dam amara za caspija mozda,ccc
Ming/Scola - Amare/garcia ili morow
desolé, ali nevidim tu mogucnost, nema mene tu nigdje. Ming/Nelson -Mari/Gordon?majestic24 je napisao/la:ming/duncan - amare/gordon
poslao sam ti ponudu pa razmisli.edo3majka je napisao/la:desolé, ali nevidim tu mogucnost, nema mene tu nigdje. Ming/Nelson -Mari/Gordon?majestic24 je napisao/la:ming/duncan - amare/gordon
Duncan/Ming/Hamilton - Amare/Iguadala/Garciaedo3majka je napisao/la:Sorry, ponuda je sasvim realna nema sta ali mi se nedaje Duncan.
Ko ubija?? Hamilton ima 13 poena po susretu i 1,5 ass te 2 skoka i bolesno srce koje moze izdrzati 25-20 minuta po susretu. Ja mislim da je ovaj trade itekako dobar. Ja trazim skakace a on dobiva sutereWolverine je napisao/la:svaka ponuda sve zesca od majestica, hoce hamiltona, a lik ubija.
dadnem ti ja lee-ja za njega, mislim za amarea.

oces Kamana za Amaremajestic24 je napisao/la:Jesi zainteresiran za ovo
lee/brand - amare/gordon/morow
Hmm nije lose mda opet mi se nesvidja.jose je napisao/la:@majestic24: ponuda poslana: Terrence Williams/Al Jefferson - Francisco Garcia/Amar'e Stoudemire
*ebiga, ja nudim igrace koji su u istoj "jakosnoj skupini", za Gasola moras nuditi onda nekog ko je u njegovom rangu, a ne Garciu ili Gordona.majestic24 je napisao/la:Hmm nije lose mda opet mi se nesvidja.jose je napisao/la:@majestic24: ponuda poslana: Terrence Williams/Al Jefferson - Francisco Garcia/Amar'e Stoudemire
Jeferson/Gasol - Amare/Garcia ili Gordon
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.