Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Oj budale majko mojaPhill Jackson je napisao/la:Jesil plakala kad si se regala![]()
![]()
eto ti nikad nisi plakoTheManiacs je napisao/la:Oj budale majko mojaPhill Jackson je napisao/la:Jesil plakala kad si se regala![]()
![]()
![]()
![]()
Allah ti pomogoBOTONJA je napisao/la:ja sam krampa krampic a zovu me raznim oblicima bot
imal ko da ga ti volis, cuj mrzim West Ham i Millwall, mrzim i ja Sarajevo i Zelju...Ado1 je napisao/la:Ado
Ne volim: Man United, Chelsea, West Ham, Tottenham (posebno), Milwall, Newcastle, Real Madrid, C.Zvezdu, Bayern, Sarajevo, Borac
na FB???EmirTM87 je napisao/la:Emir Bajramovic 19 godina,iz sarajeva, navijam za Zelju i Real Madrid, volim fudbal i poker
ne kontam sta na facebooku?edotm87 je napisao/la:na FB???EmirTM87 je napisao/la:Emir Bajramovic 19 godina,iz sarajeva, navijam za Zelju i Real Madrid, volim fudbal i poker
pa poker...EmirTM87 je napisao/la:ne kontam sta na facebooku?edotm87 je napisao/la:na FB???EmirTM87 je napisao/la:Emir Bajramovic 19 godina,iz sarajeva, navijam za Zelju i Real Madrid, volim fudbal i poker
a trece ?harishp je napisao/la:Zovem se Solomon Bicackic-prvo mehko c a drugo tvrdo c.
Imam gansonjeru na Bjelavama i radim u P.D Bakije kao izbacivac.
Navijam za FK Pofalicki a idol mi je Braco ''gumena glava'' .
Volio bi ipak na kraju da ostanem amoniman kao moj komsija Semso koji isto zivi na Palama kao izbjeglica.
Vidi fakat ima tri cWolverine je napisao/la:a trece ?harishp je napisao/la:Zovem se Solomon Bicackic-prvo mehko c a drugo tvrdo c.
Volio bi ipak na kraju da ostanem amoniman kao moj komsija Semso koji isto zivi na Palama kao izbjeglica.
hebi ga jaro rado bih ja, al za sarajevo navijam samo kad igra u evropi inače srce kuca za želju............FK Sarajevo je napisao/la:Sad i ti mahalas moras navijati za Sarajevo kao ja i sedra![]()
![]()
Audicija je ''in''.harishp je napisao/la:Vidi fakat ima tri cWolverine je napisao/la:a trece ?harishp je napisao/la:Zovem se Solomon Bicackic-prvo mehko c a drugo tvrdo c.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 12 gostiju.