WTA Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: WTA Tour
U drugom kolu nas čeka duel Kvitove i V. Williams. Baš me zanima kako će se Venus nositi sa Kvitovom.
Pored Venus, raduje me povratak Clijsters i Serene. Nadam se da će bar jedna od njih ostvariti dobar rezultat. ja tipujem na Kim.
Barthel nastavlja sa demoliranjem svojih protivnica. Posljednja žrtva je Jelena Janković koja je uspjela osvojiti tri gema protiv talentovane Njemice. Mislim da će ona vrlo brzo u top 10.
Pored Venus, raduje me povratak Clijsters i Serene. Nadam se da će bar jedna od njih ostvariti dobar rezultat. ja tipujem na Kim.
Barthel nastavlja sa demoliranjem svojih protivnica. Posljednja žrtva je Jelena Janković koja je uspjela osvojiti tri gema protiv talentovane Njemice. Mislim da će ona vrlo brzo u top 10.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 23 mar 2012, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja sam igrao na vilijams kontra kvitove........zanima me i anin nastup, nakon one predaje u IW....šteta, njoj kad krene odmah je sj.ebe neka povreda..........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Venus pobijedila Kvitovu. Inače, ovo joj je bila 600-ta pobjeda u karijeri. Impresivno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ima li prenosa??? i šta može ana noćas, a @retro?retro je napisao/la:Cibulkova razbija Azarenku.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Odavno nisam zenski mec gledao od pocetka pa evo jos traje ,Cibulkova sjajna ,agresivna ,sve pogadja a Azarenka izgubljena ,mada evo izgleda vraca se pomalo u mec ,mada mislim da je kasno za to
Eurosport prenosi, bit ce i Ana ja mislim.
Ana igra stvarno dobro, izgleda da je napokon pronasla pravu formu, ali kad god je krene, neka povreda je uspori, nikada protiv sestara nije znala.
Kombinovano sa Venus i Serenom ima 1-10. Sa Venus 1-7.
Da je bilo ko drugi u pitanju, rekao bi da Ana uzima, jer je previse za nekoga da nakon duze pauze uzme tri meca na ovako jakom turniru, ali posto je to Venus, onda je sve moguce.
Ana igra stvarno dobro, izgleda da je napokon pronasla pravu formu, ali kad god je krene, neka povreda je uspori, nikada protiv sestara nije znala.
Kombinovano sa Venus i Serenom ima 1-10. Sa Venus 1-7.
Da je bilo ko drugi u pitanju, rekao bi da Ana uzima, jer je previse za nekoga da nakon duze pauze uzme tri meca na ovako jakom turniru, ali posto je to Venus, onda je sve moguce.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Vika se vratila u meč, stvarno izrasta u veliku šampionku.Papilon20 je napisao/la:Odavno nisam zenski mec gledao od pocetka pa evo jos traje ,Cibulkova sjajna ,agresivna ,sve pogadja a Azarenka izgubljena ,mada evo izgleda vraca se pomalo u mec ,mada mislim da je kasno za to
Što se tiče Ane i Venus, mislim da Ana može do pobjede. Sinoć sam gledao Venus u meču protiv Wozniak i dobila je meč koji je trebala izgubiti po svim teniskim parametrima. Kod servisa za meč, Wozniak je imala 30:00 i onda je napravila dvije dvostruke servis greške (loptica je išla preko metar u aut). Venus mnogo srlja, udara veoma nekontrolisano, tako da bi Ana sa pametnom igrom mogla slaviti, samo mirne glave, ovakva Venus je bez servisa k'o riba na suhom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kako sam se samo iznenadio kada sam vidio da je danska kraljica pobijedila Serenu 

You'll never walk alone.
Radwanska ide na pobjednicu meča Viktoria Azarenka - Marion Bartoli.
Dakle,vrlo vjerovatno ide na "kreštalicu",u zadnje vrijeme se stalno susreću,a Radwanska već ima kompleks od Azarenke,nadam se sa da će to prevazići jer mi je mnogo draga,mnogo je napredovala u posljednje 2 godine.
Dakle,vrlo vjerovatno ide na "kreštalicu",u zadnje vrijeme se stalno susreću,a Radwanska već ima kompleks od Azarenke,nadam se sa da će to prevazići jer mi je mnogo draga,mnogo je napredovala u posljednje 2 godine.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
radvanska je talentovanija od vike i možda najinteligentnija teniserka na turu, ali je malo je.buckaju fizikalije, nema snagu za jake i duge mečeve.....Oxygen je napisao/la:Radwanska ide na pobjednicu meča Viktoria Azarenka - Marion Bartoli.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Blue_He4rt
- Kontakt:
I "jucer"(trenutno) smo bili svjedoci razlike Wozniacki od samog vrha WTA liste.Nikada ona nece biti tamo.Iako rezultat ne sugerise takvo sto,Maria je pomela sa terena.Morala je Dankinja cijeli mec provesti u defanzivi sto nije njen tenis.Cas je bila na jednoj strani,cas na drugoj,uvijek muku mucila da dostigne lopticu.Sharapova vriskom lopticu udara 

Chelsea F.C.
marija tako lijepa, tako zgodna, tako vatrena, i tako iritirajuće glasna.........pa ne možeš sve da imaš
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Najbolja tenisačica svijeta šokirala neočekivanom odlukom!
Nakon što joj je francuska tenisačica Marion Bartoli nanijela prvi poraz u sezoni u četvrtfinalu WTA turnira u Miamiju, prva igračica svijeta Viktorija Azarenka odlučila je uzeti podužu pauzu...
Bartoli je sa 6-3, 6-3 bila bolja od vidno iscrpljene Azarenke koja je na konferenciji za novinare nakon susreta bila vidno iznervirana i razočarana.
"Idem se odmarati. Ne znam. Moj idući turnir će biti u Madridu ili tako nešto. Dobro ću se pripremiti za zemljanu sezonu i vidjeti još kada ću prvi put igrati", rekla je razočarana i umorna Bjeloruskinja.
Azarenka se prijavila za turnir u Stuttgartu (23. travnja) zajedno sa svih preostalih Top 10 igračica, ali je nakon ove izjave upitno hoćemo li do jučer neporaženu igračicu ove sezone gledati u Njemačkoj.
Nakon što joj je francuska tenisačica Marion Bartoli nanijela prvi poraz u sezoni u četvrtfinalu WTA turnira u Miamiju, prva igračica svijeta Viktorija Azarenka odlučila je uzeti podužu pauzu...
Bartoli je sa 6-3, 6-3 bila bolja od vidno iscrpljene Azarenke koja je na konferenciji za novinare nakon susreta bila vidno iznervirana i razočarana.
"Idem se odmarati. Ne znam. Moj idući turnir će biti u Madridu ili tako nešto. Dobro ću se pripremiti za zemljanu sezonu i vidjeti još kada ću prvi put igrati", rekla je razočarana i umorna Bjeloruskinja.
Azarenka se prijavila za turnir u Stuttgartu (23. travnja) zajedno sa svih preostalih Top 10 igračica, ali je nakon ove izjave upitno hoćemo li do jučer neporaženu igračicu ove sezone gledati u Njemačkoj.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Radwanskoj titula !
Konačno,nisam očekivao jer se pati protiv agresivnih teniserki tipa Sharapova,Azarenka,a i Bartoli je napast.
Prije ovog meča bilo 1-7 u head to head mečevima.
Nova titula ove godine nakon Dubaia!

Konačno,nisam očekivao jer se pati protiv agresivnih teniserki tipa Sharapova,Azarenka,a i Bartoli je napast.
Prije ovog meča bilo 1-7 u head to head mečevima.
Nova titula ove godine nakon Dubaia!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- legenda reala
- Kontakt:
Oj šta Serena počini onoj Safarovoj sinoć

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.